Tara9
|
Jutro, po pričakovanjih se tudi moja tečka nakazuje. Sem vedela že v soboto, ker sem grozen glavobol imela, ki pa zmeraj napove prihod moje drage . Tokrat nisem nič razočarana, prej naveličana vseh hormonov in vsega tega. Sem rekla, da poskusiva še 1 mesec s Femaro, ki mi jo je zdaj dala, potem bom pa težila za napotnico, vmes si bom pa probala malo spočit od vsega tega planiranja. Drugače sem imela lušten vikend, veliko sprehodov s pesekom in dragim ter sajenje rožic. Sem bila cele dni zunaj, prav lušno je bilo, sem se danes s težko muko spravila nazaj v pisarno . No, vsaj sonček je, tako da je razpoloženje takoj boljše. pika pozitivno v nove boje. Vrjamem, da se bojiš laparo, mene zmrazi ob pomisli na to, da me morebiti čaka kaj podobnega, ampak po drugi strani je vsak podvig bližje zastavljenemu cilju. Moja kolegica jo je prestala pred kratkim in me tolažila, da ni tako grozno. Pošiljam pozitivno energijo . misi srečka nosečka kako si? Sem vesela, da je vsaj nekomu uspelo . Jaz sem si drugače tudi želela decembrčka, tako kot je moj dragi, ampak nič zato, bom vesela tudi januarčka, februarčka... Mi je čisto vseeno ratalo . Kako ste ostale, ste imele lep vikend? Nič, bo treba zavihat rokave počasi. Lepo se imejte
|