Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
; kako ste? Mi smo ta teden zjutraj pridni z "rekreacijo", sem vsak dan malega spremljala peš v vrtec, ampak je prav pasalo.
. Pa da vidimo če bo kaj pomagalo - pri pms-u mislim, vam sporočim 
in vsem iskrene, iskrene čestitke in prekrasno nosečnost!!
... gre bolj redko in potem ni čudno, da ni pluska
...ta vikend zaključimo in potem na polno "na delo"
... tako, da je res že zadnji čas, da tudi mi ugledamo
, tudi vajin
, najprej je užaljen, nato jezen, potem začne razmišljati, potem se hoče pogovarjat, potem prosi in se opravičuje na koncu pa še slini okrog, in obljubi vse samo da dobi kar želi
zdaj ko imava urejeno stanovanje, tako da je za naju to prvi krog. Mislim, da sicer ne bo uspšen ker nisma ravno fejst pridna :) Me pa zanima, če je katera imela podobne težave. Od konca zadnje mestruacije in s tem konec jemanja kontracepcijskih tabletk imam ves čas čez cel dan krče kot pred mestruacijo. Občasno jih čutim bolj, očasno pa sploh ne ali čisto malo. Zdaj traja to že em teden. Ne vem a bi bilo dobro se naročit na pregled, ali še počakat ..... Upam, da mi bo katera znala odgovorit.
. Po nekaj urah grem ponovno na wc samo še malo rjavo, sicer je tudi na vložku rjavo. Pojma nimam kaj bi bilo to? Mislite da je možno,da je 5 dni pred M vgnezditvena? Kakšne barve je vgnezditvena? Je možno, da je tudi živo rdeča kri? Sicer imam tudi ponavadi par dni pred M rjave izcedke, ampak tole zjutraj, ko je bilo pa čist rdeče sem bila pa kar mal šokirana.
potem se lahko znaki pokažejo tudi zaradu velike želje , ker glava dela malo po svoje
in sledijo samo še lepotni popravki na vrtu