Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Sem neke bolj takšne volje, ne vem sicer zakaj
; ta teden imam tudi še predavanja, pa spomladanska srečanja v vrtcu za oba, itd. In pred novim
...bi še nekaj rada rešila...vedno se najde/najdem kak razlog, čeprav mislim da ko bo res to to, se bo tudi to moje prestavljanje nehalo. Sicer pa kot SU, čakam na lepe dneve, ki meni tudi dajo zagona, čeprav je pri nas vreme že skoraj ta pravo
in nekako bi mi bilo bolj do pomladanskega dojenčka, čeprav je v bistvu itak vseeno, samo da je vse ok. 
. Ovulacija je bila glih prejšnji teden tako da komaj čakam da pride M in gremo v nove boje
, ne znam vam povedati kako sem srečna -3je testi neg. in 4 pozitiven, tako da punce moje upanje umre zadnje !
Bravoooooo! Vidiš vstrajnost pri testih, se splača!
.
.
je pr nas ženskah velik bolj kompleksna stvar kot pri moških... Tudi pr nama sta 2 meseca "ušla" ravno zaradi takih in drugačnih "nesoglasij" (lepo povedano) oz. nisva bila ravno na isti valovni dolžini... glede marsičesa... In sem tudi ugotovila, da bo treba neki ukrenit, sicer bomo hitro predaleč z leti...
)
...
.
.
, ampak ok. Se mi dogaja to včasih-predvsem pomladi, se mi zna zamikat ali naprej ali nazaj. Sicer pa morem rečt da maca deluje