Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SU lep pozdravček. pridno vas berem, pišem pa malce manj pridno... je pa lepo priti po nekaj časa na RR in ugotovit, da nekatere ste pa ugledale in vsem iskrene, iskrene čestitke in prekrasno nosečnost!! pri nas še ni blo pluska... trenutno imamo že ene 14 dni ful dela v hiši-bli so delavci, ki so ravnali stene, zdaj pa že 10 dni, po službi belimo, urejamo pohištvo ... ... tako, da sva zvečer večkrat preutrujena za ... gre bolj redko in potem ni čudno, da ni pluska ...ta vikend zaključimo in potem na polno "na delo" . mi je pa kar mal hudo... pred časom je kolegica, ki nikoli ni želela 3. otročka povedala, da je noseča... še malce kasneje pa kolega... in tudi ta dva nista želela 3. ..no, vsi se zdaj veselijo, ampak prej so govorili, da 3. pa nikoli... hm? res se neizmerno veselim zanje, a z malce grenkim priokusom ... tako, da je res že zadnji čas, da tudi mi ugledamo !! mogoče toplejše vreme kaj prinese, ko je meni bolj na kožo napisano...hehe... pa srečno vsem skupaj! Kako dolgo pa se že trudita? Sicer pa , tudi vajin bo prišel. Koliko imaš stara otroka-to me zanima, ker si mi tudi želimo tretjega, ampak prav zares pa še nismo začeli delat na tem. Ne vem, za tega se mi je najtežje odločit oz. skoz nekaj prestavljam , ampak je pa res da je moja ta mala, še dokaj mala ...
|