Tara9
|
Tedy a za cel teden greste na morje??? Sem kar fouš , bi šla takoj. Tudi jaz bi se takoj preselila na morje, v Dalmacijo, ufff, sanjam o tem . Na Pag greste a ne? Al sem kaj zabluzila. Jabuk stiskam pestke , naj se ne prikaže tečka. Perla tudi zate navijam, da ne bo potrebna laparoskopija, če pa že, boš vsaj korak bližje cilju. Sej vem, lahko je govoriti in soliti pamet drugim, ko si sam v tej poziciji je drugače. Mene že zdaj skrbi laparo, ker vem, da imam samo še par ciklusov fore, potem pa pregledi in preiskave, ufff. Ampak bodimo optimistični. Mi danes pohano meso papcamo, s krompirjem na solato. Midva živiva z mojimi starši v dvostanovanjski hiši. Ker zelo pozno hodimo domov, nam oči, ki je v penziji, kar vsem skuha, tako da se večinoma šlepava . Čez vikend kaj skuhava, ali pa greva kam ven. Sem rekla, da bom pozabila kuhat, ker naju tako razvajajo. Mene danes tako jajčnik boli, da sploh ne vem kako ublažit bolečine. še dobro, da sem bila včeraj pri G, če ne bi paniko zagnala, tako pa vem, da je najbrž folikel počil, ampak še nikoli me ni tako svinjsko bolelo. Ima katera kakšen predlog, kako ublažit to štihanje. Sem mislila kaj protibolečinskega vzet, ampak bom še malo stikala zobe. Nič, lepo popoldne vsem skupaj.
|