|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
17.4.2014 9:00:49   
asyka
Jabuk mogoče je še vseeno bilo prehitro. Jaz sem namreč zdaj dva cikla pričakovala user posted image na 28 dan, prišla je 32... ta ciklus sem malo bolj opazovala moje telo in ugotovila, da imam dejansko O šele tisti dan, ko bi po medicinskih izračunih že mimo morala biti, torej mi tudi če bi bila noseča test ne bi pokazal kak dan preduser posted image , ker bi prišlo do zanositve kasneje....

Jaz pa te dni odlaša z obiskom zdravnika, prvi razlog je to, ker bi mogla it po tablete proti alergiji pa se še kar nekaj upiram pa delam, da nimam alergije... Če bi imela denar bi itak spet šla na alternativo, ampak imam prazno denarnicouser posted image Mojemu pa tudi nočem gnjavit s tem, ker je že dovolj žalosten, da mu ni uspelo prišparat toliko, da bi si motor lahko kupil. Precej sem kriva tudi jaz, ker nisem zdaj eno leto nič delala... sem si zaobljubila, da ko dobim službo mu pomagam našparat, ker to si res želi. No, drugi razlog pa je, da imam eno bulico na vratu, pa se ne morem odločit ali je bezgavka, ali je del žile ali je pa kaj tatretjega... in itak mi gre skoz po glavi tisto tatretje, ker je enake bulice imela tašča po vratu... in od kar je umrla sem postala pravi paničar in v vsaki spremembi vidim raka. Eh, moram si tole izbiti iz glave user posted image

Tara9 hehe si čisto kontra, jaz pa razmišljam, da bi še kar neko šolo vpisala pač tako, da mi ne bo dolgčas... iskreno zdaj razmišljam, da bi se morda vpisala na srednjo veterinarsko. Tako za moje lušte in da izpolnim še tisti mali delček mojih sanj iz otroštva, da bom veterinarka... no, veterinarske fakultete ravno ne bi vpisala, ker mi 6 let ni več za delat, ampak 4 leta se pa prav luštno sliši pa si pač tehnik :D ... morem se pozanimat kako je z vpisom nas tastarih user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
17.4.2014 9:30:18   
perla*
*tedy* tole s testom hormonov me zanima...a to si šla samoplačniško? Na kateri dan cikla? A kako je s tem? Jst sem šla v Adrialab na 21.dan cikla preverit stanje.

jabuk jutri je najin dan D, imava istočasno. Zato u izi. Počasi. Moram se pohvalit, da niti testa nimam kupljenega, ki bi čakal doma. In da ta cikel niti ovulacijskega nisem delala. Sem se kr malo skulirala in zadrževala. Pridna, a ne? user posted image

asyka le pejdi preverti preverit bulico, da boš mirna user posted image  Glede šolanja ti pa lahko samo rečem, da mislim, da v realnosti prihaja čas, ko bodo bolj pomembne izkušnje, kot papir. Sedaj šteje izpolnjevanje pogojev ala stopnja izobrazbe. Jaz se na to požvižgam. Imam zaposlene in med njimi je en, ki je magister in mu težko zaupam excelovo tabelo narest. Če pa že, jo pa popravljam za njim. Drugi ima pa srednjo šolo, razgledan, spremlja npr. finance, gospodarstvo, stvari ga zanimajo. No, on je pa moj namestnik. user posted image  In ključne odločitve večkrat sprejme on kot jaz. Tako da praksa je zakon! Zame šola pomeni le, da je človek bil priden in je opravil določene obveznosti. Saj sem ga sama tudi naredila. Pa mi pri poslu ne pomaga kaj dosti. Realnost je nekaj drugega, kot teorija. Pogumno v svoj biznis in živeti svoje sanje!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
17.4.2014 9:31:14   
jabuk
Danes je 37. Dan, 2 dni zamuja user posted image ... Bom morala pocakat. Tok sem zivcna, da sploh ne morem funkcionirat. Res upam, da ne bom dobila M. na 45. Dan... Tok sem razocarana. Nimam pa nobenih user posted image niti user posted image znakov, kar me pa se bolj zmede. Vcasih so me par dni pred M. bolele prsi, sedah pa nic.
Ashyka, hvala za idgovor. Tedy upajmo na najboljse

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
17.4.2014 9:39:07   
asyka
Perlamoj bi ti zdaj dal roko in še kaj. On ves čas pravi enako, predvsem iz lastnih izkušenj, ker je izučen frizer, zelo dober frizer, delal pri najboljših v Sloveniji potem pa šel v avtomehaniko user posted image danes dela v Avstriji za vsaj 2xnik naše povprečne plače, v avtomehaniki in je res, štejejo izkušnje in koliko si razgledan in sposoben.

Jaz bi šolo vpisala tako, da mi ni dolgčas. Ker mi nikakor ne uspe dobiti nobene priložnosti delati v tem kaj mene veseli, v biologiji. No, vsaj tu v Mb je to totalna znanstvena fantastika. V Ljubljani so mi že ponujali, ampak nimam pa spet želje se vsak dan vozit Mb-Lj... čeprav vem, da eni se. Iščemo dalje... :)

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.4.2014 9:46:39   
perla*
jabuk sem mislila, da je tvoj dan 18.4. kot si napisala. Pa je bilo malo zmedeno vse skupaj. Lej, dokler se ne prikaže user posted image  je vse možno. Filinga pa tudi jaz nimam nobenega, tudi mene ne bolijo, čeprav ponavadi me. Čakanje ubija!

asyka imaš pač srečo, da lahko poslušaš svoj filing kaj ti paše in ti ni treba delat nekaj na silo, da imaš za življenje. V šolo vpisala, da ti ni dolgčas in ne da se ti vozit? user posted image  Si me pa nasmejala, faca. Svaka čast! Na dolgi rok se ti bo to izplačalo, ker boš dočakala tisto kar si želiš in boš delala z veseljem. Velik sreče ti želim! user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.4.2014 10:06:57   
jabuk
Hej perla, kdaj bos delala test? Jaz sedaj tudi nobenega nimam. Bom sla kupit v soboto, potem bom pa videla, kdaj ga bom delala.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
17.4.2014 10:09:00   
asyka
No, tako ajfong tudi ni... kar pridno delam drugače, razen res zadnje leto, ker mi ni nikakor zneslo skupaj s fax-om. Sem bila 12 ur na dan tam... :/... AMpak pač to kar delam, no pač je delo preko študenta in razen trenutnega, ki ga imam, so bila vsa taka, ki so me prej psihično izčrpavala kot pa izpopolnjevala. Ampak se strpi, ker je pač treba tudi kruh kupit pa kako položnico plačat... user posted image Ampak ne, v Lj pa se vozila res ne bi vsak dan, takrat mi ne bi zneslo ne finančno ne časovno... bi za bencin dala skoraj pol plače, ker ni bilo to všteto v plačo (pač študentsko delo, ampak v mojem poklicu)...

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
17.4.2014 10:27:30   
*tedy*
perla sem šla najprej kar tako preverit estrogen in progesteron, ker mi je na bioresonanci rekla da ga imam premalo. V adrialab na samoplačniško. Bom videla glede na rezultate kako bom naprej, ena G mi je rekla da pomankanja nimam ker sicer ne bi mogla zanosit....spet druga pa če imam pomankanje se plod lahko ne obrdži.........tako da zdej bom vedela česa imam premalo in česa preveč in bom videla kako naprej. SEm pa najprej hotela jit preko holistic centra, pa je ful drago user posted image (120) res da ti naredijo še neke druge teste, samo 120 ali pa 25 je pa kar razlika.

sporočim ko dobim izvide

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
17.4.2014 12:17:42   
NMJ410
TEDY katere preiskave točno so ti nardili na adrialab...sem gledala njihovo spletno stran in se ne znajdem...

Danes test negativen...sicer še je nekaj dni do user posted image , ampak je čakanje ubijalo...user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
17.4.2014 12:48:27   
*tedy*
SEm dobila izvide sam moram še mal po netu pogledat kaj pomenijouser posted image estradiol 43,91 , progesteron 1,37...

NMJ delajo več ali manj kar želiš oz.plačašuser posted image , jest sem dala kri za progesterom in estrogen, delajo pa tud nosečniške, pa neke splošne preglede..... je bil tud Primož Kozmus tam in čakal da bo dal kriuser posted image user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
17.4.2014 13:16:40   
jabuk
IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410

TEDY katere preiskave točno so ti nardili na adrialab...sem gledala njihovo spletno stran in se ne znajdem...

Danes test negativen...sicer še je nekaj dni do user posted image , ampak je čakanje ubijalo...user posted image

Mene tudi to ubija....sem čist živčna

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
17.4.2014 15:00:35   
NMJ410
Objem za vse, ki čakamo in živčkamo...kamorkoli se obrnem same user posted image in user posted image potem pa sploh ne pridem ven z razmišljanja o svojem user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
17.4.2014 15:02:49   
NMJ410
Je katera hodila na takšne preiskave kot TEDY kje v MB?

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
17.4.2014 15:49:47   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410

Je katera hodila na takšne preiskave kot TEDY kje v MB?

ja delajo v MTC Fonatana, koroška 172, tel. 02 23 44 102. www.termemb.si/si/medicina
to mi je v holistic centru dala naslov, če sem iz mb....ne vem pa kolk so cene

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
17.4.2014 18:48:35   
NMJ410
Hvala TEDY user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.4.2014 10:13:08   
shoegal

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

SEm dobila izvide sam moram še mal po netu pogledat kaj pomenijouser posted image estradiol 43,91 , progesteron 1,37...

NMJ delajo več ali manj kar želiš oz.plačašuser posted image , jest sem dala kri za progesterom in estrogen, delajo pa tud nosečniške, pa neke splošne preglede..... je bil tud Primož Kozmus tam in čakal da bo dal kriuser posted image user posted image

TEDY: A to si se testirala na 3. dan ciklusa (kot ti kri vzamejo na GK, da pregledajo hormone) ali pač tekom ciklusa? Ker nivoji hormonov se v različnih fazah ciklusa močno razlikujejo, tako da moraš verjetno tudi to upoštevat pri analizi rezultatov.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.4.2014 10:36:18   
mamica deklicam
tedy user posted image user posted image ČESTITAM OB TVOJEM PRAZNIKU.

Ker pa vas je veliko, sta tu kar dve torti, da je sigurno ne bo zmanjkalouser posted image

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.4.2014 11:49:55   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tedy user posted image user posted image ČESTITAM OB TVOJEM PRAZNIKU.

Ker pa vas je veliko, sta tu kar dve torti, da je sigurno ne bo zmanjkalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image sem že dve potički spekla, da jutri ne zmanjka , sončka sem pa itak naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.4.2014 11:58:49   
Tara9
Joooooj, sem vedela, da bom pozabila, pa sem imela cel teden v glavi user posted image . Tedy tudi jaz želim vse najboljše in najlepše. Naj se uresničijo vse želje, najprej pa tista ta največja user posted image  user posted image . Lepo se imejte čez vikend, uživaj s svojimi najdražjimi user posted image .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.4.2014 12:06:05   
Žabinčica
Tedy user posted image user posted image user posted image jaz se tudi pridružujem čestitkam. Vse najlepše in uresničenje številnih želja user posted image user posted image .user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
18.4.2014 12:16:44   
Žabinčica
Kako kaj punce?

Danes je pri nas lep dan, spet sonček po celem tednu.

Jaz sem vredu, malo sem si vzela čas za branje in prav paše.

Sicer pa dva vprašanja, da se mogoče spet malo razpišemo user posted image . Kateri lak za nohte in maskar kaj uporabljate (če jih)? Jaz bi malo spremembe, lak iščem predvsem da je kar se da dolgo obstojen in lepe barve, kakšni predlogi?

Kaj boste med prazniki?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
18.4.2014 12:23:17   
asyka
Tedy vse najboljše in naj se ti izpolni tanajtavečja željauser posted image

jaz kozmetiko uporabljam od Essence... mi najbolj ustreza koži, pa še prijazna je moji denarnici. Z laki njihovimi sem ful zadovolna, mi zdržijo po cel teden, če ne ravno drgnem posodeuser posted image Si pa res vedno najprej nohte, tudi če ni bilo nič na njih prej rahlo popilim s tisto najbolj nežno pilico in potem umijem z acetonom. Tako spravim dol maščobo in se lak super prime. Imam pa potem še njihove štampiljke in mi je sploh super da lahko packam. Edino lakce za štempljat imam pa od Konad-a (če se ne motim), ker so prav namensko za to in so res fejst pigmentirani pa tudi gostejši tako, da je z njimi pice of cake si nohtke poštempljat...

Pri nas je tudi super vreme, sem ravno domov prišla z enega razgovora za delo in držiiim pesti, da je bil uspešen. user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.4.2014 13:00:19   
SU
Joj NMJ410... tut okrog mene, se mi zdi, da same user posted image videvam... pa v službi pa okrog doma pa... pa... pa...
Potem pa še z mojim nisva zadnje čase na "isti valovni" pa je O mimo, pa je mesec mimo... pa smo tam... user posted image ...
V glavnem, jaz stavim na prvomajske praznike... po dooolgem času gremo mal na morje... in srčno upam, da nama rata tam, ker bom imela ravno O .. user posted image Enega sva že pridelala na morju user posted image user posted image
Upam, da se bova vsaj na isto "valovno" naštimala in se ne več grdo gledala...haha..user posted image
Drage moje, lepi, toplejši dnevi so se začeli... in sigurno nam uspe, če so že hladni meseci zatajili (no vsaj pri nama user posted image )...

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
18.4.2014 13:23:54   
asyka
A ma katera kakšno idejo kaj skuhat za kosilo? Nič mi ne paše jest in se tako sila težko prisilim k kuhanjo česar koli... Ma stari bo pa lačen ko pride iz službe hehe :D nekaj si morem zmislit, jaz bom za sebe kar eno solatko naredila, ampak njemu je ne morem dat na mizo, ker on pravi da ni zajcuser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
18.4.2014 13:36:02   
NMJ410
Tedy vse najboljše user posted image

Žabinčica lake imam od avona, maskara pa loreal user posted image

SU upam da vama rata na morju user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!