|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
23.4.2014 12:53:22   
*tedy*
mamica deklicam jest sem imela vse tri pri logopedu in tud najmlajša bo sigurno šlauser posted image . Samo sem ugotovila, da je najbolj optimalen čas eno leto pred šolo, najhitreje smo vse predelali , pri ta prvi smo šli pri 4 letih pa smo sva kmalu nehali ker ni šlo, potem sva šli čez leto dni in je vse lepo govoril do šole.
upam da je lekcija zaleglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jest nisem zihr da bi sama zdržala tolk časa brez, tudi če je vzgojnouser posted image user posted image user posted image

Žabinčica gremo v soboto na Pag za en tedenuser posted image user posted image komaj čakamuser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.4.2014 13:48:53   
asyka
noname jaz imam isti problem glede nohtov. Jih ne grizem, tudi ko sem jih si jih nikoli nisem do živega.. Ampak koliko se kakšen noht malo zalomi pa že grickam tako dolgo da ga odgriznem... Se mi pa lomijo 100 na uro, še najtrši se mi nardijo ko sem na morju.

mamica deklicam upam, da si bila dovolj vzgojna user posted image in da ne bo več delal problemov.

Jaz pa se zadnje čase sprašujem pod kakšnimi pogoji se nekateri ljudje odločajo za otroka. Ravno včeraj je mojemu povedal kolega, da sta začela delat na otroku. Niti me ne moti dejstvo, da živita v 20 kvadratov veliki garsonjeri, ampak bolj to, da on še ni mel službe dlje kot 2 meseca skupaj (potem so ga vedno odpustili), ona pa tudi nič ne dela. Pa nista edini tak primer. Kaj to vse potem stari starši živijo? Midva sva se komaj odločila za prvega, pa ima moj zelo lepo plačano službo, sva sicer v podnajemniškem stanovanju, ampak okej to se mi ne zdi pomembno, ker če bom čakala na lastno stanovanje potem verjetno ne bom imela otrok. Res ne vem,... potem pa jokajo kako nimajo za jest pa da živijo samo od socialne, pa da so ubogi ker ni za plenice... a mate ve dosti takšnih primerov okoli? Meni je tukaj predvsem hudo za te otroke, ker vsaj jaz sem imela kot otrok vse, starši so mi nudili vse, mojemu pa dokler so lahko tudi, ko pa so zabredli pa ni šlo več... ampak jaz grem (oz oba) greva v želji do otroka po smeri, da želiva otroku omogočiti vse najboljše in ne da že na začetku vem, da se bom mogla odrekat temu in temu... Še vedno se lahko situacija obrne na zelo zelo slabše...

Moram pa se še malo pohvalit, ker grem danes po 1 letu spet delat. Študentsko delo v eni zelo luštni trgovinici z otroškimi oblačili user posted image Spet sicer trgovski center, kamor sem se zaklela, da ne grem več... ampak kaj čmo. Dokler ne bom 8 mesec nosečnosti bom delala, da se prišpara denar. Nekako je plan, da 90% moje plače gre na stran in jo bova imela za polog za stanovanje v Austriji... Pa verjetno del bo šel za nakup opreme za dete user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.4.2014 15:38:21   
NMJ410
Asyka čestitke za delo user posted image

Noname mogoče se čudno sliši ampak ta krema pomaga, lepo jo vtreš v nohte pa je v roku dveh tednov opazen učinek user posted image

Pri nama samo moj dela redno, jaz občasno...ampak za otroka dajeva na stran že več kot pol leta...še ko se nisva fiksno odločila kdaj začneva delat na njem, sva mu začela dajat v eno škatlico €, pa se je za voziček že skoraj nabralo user posted image
Eni pa res rinejo z glavo skozi zid ter se ne zavedajo odgovornosti, ki pride z otrokom (finance, vzgoja, način življenja). Naloga starih staršev je razvajanje in NE vzgajanje ter plačevanje za otroka. Otrok je odgovornost staršev.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.4.2014 19:41:18   
zvončica88
Sicer vas redno berem, ampak pisat pa skoraj nimam časa, trenutno polno zaposlena vsak dan, za pisanje pa si je potrebno vzeti časuser posted image
Ko se že ravno pogovarjate o nohtih, da še jaz pokomentiram, da sicer imam dolge in trde ampak se mi nekateri grozno cepijo. in ne pomaga nič, pa sem že probala ne lakirat, redno pilit, vsak cepljen noht ampak ne pomaga nič. Tako da zdaj jih pač redno lakiram, vsak 3 dan, da sovsaj videti lepi.

Imam pa skozi od konca jemanja kontracepcijskih tabletk neke težave, tako da ne vem kak bo potem zopet nekoč jih začet jih jemat ali se odločit za kaj drugega. Čeprav med samo uporabo ni bilo težav. Sem bila v začetku meseca v bolnišnici zaradi bolečin v spodnjem desnem kotu trebuha, sum na vnetje slepiča ampak na koncu niso našli nič. Razen možnost kakšnega hormonskega neravnovesja. So me na urgenci poslali tudi na ginekološki pregled ki pa na srečo ni pokazal nobenih nepravilnosti. Videl se je folikel velik 19mm, je rekel ginekolog da sem ravno pred ovulacijo.
A katera ve, kdaj bi naj pri takšni velikosti dejansko potem bila? Glede na izcedke sodeč šele kakšen teden kasneje, ampak se mi je danes pojavila rahla krvavitev, ki je opazna samo na papirju. Traja že od jutra, pa tudi ne vsakič. Sem pričakovala da se bo čez dan vlilauser posted image , ampak do zdaj še nič. Bom jutri videla kak bo. Mi je teden dni prehitro, ampak mogoče se ne smem zanašat na izcedke. Krči tudi niso noben pokazatelj, ker jih imam že skozi cel mesec.

Uf kako sem se razpisala. Upam, da bo katera imela kakšen nasvet. Bom pa vas z veseljem brala naprej, ker ste ful fajn in me še noben forum ni tolk pritegniluser posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.4.2014 22:42:39   
..noname..
asyka te čis razumem, sva kar tam tam user posted image

opažam, da smo mal zgubile rdečo nit te teme...a se pri kateri kaže kakšen plusek? Včasih so velik bolj čakale pa odštevale dneve :) hihihi

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.4.2014 8:26:33   
Tara9
Pozdravljene,

spet malo zabušavam s pisanjem, sem imela malo dela s svojo psiho in sem se raje na stran dala user posted image . Dnevi pred M mi vedno začnejo malo nagajat, ampak se uspešno borim za enkrat user posted image .

asyka bravo za službo user posted image  user posted image  user posted image . Strinjam se tudi glede razmišljanja o preživljanju otrok. Jaz sem vedno govorila, da ne želim, da mi starša osnovne reči kupujeta, ker do pred kratkim nisva imela pogojev za otročka. vsi so mi govorili, saj ti bodo pomagali, ampak nočem tega, hočem, da sva sposobna otročka sama preživet in mu nudit vse potrebno. Zdaj sva oba zaposlena, dragi sicer za določen čas, jaz pa za nedoločen, tako da kar shajava.

MD sem vesela, da si dragemu na koncu popustila, upam pa, da se je kaj naučil iz te lekcije. ti čestitam za vztrajnost in trmo user posted image .

Noname smo se s puncami zmenile, da probamo čim manj govorit o znakih in nosečnosti, razen, ko ima katera kakšno krizo in slab dan, ker se večina izmed nas trudi psiho dat na stran. Zato je rdeča nit zašla na druga področja kot so nohti, rožice, naši moški, ipd. user posted image .

Moji prazniki so bili bolj na izi, razen prežderavanja in lenarjenja nisva počela nič posebnega. Sva pa zato ta teden pridna, renovirava balkonček, danes zaključiva z enim, naslednji teden pa se še drugega lotiva. Potem pa generalka bajte, ker je zdaj vse svinjsko, se nosi prah sem in tja. Ampak bomo že spucali user posted image .

Pozdravčki vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.4.2014 10:00:29   
mamica deklicam
Pozdravlejne.

jaz se bom poskusila danes naužiti zadnjega dneva miru. Od jutri bosta obe punci doma, drug teden je njihova enota vrtca tako ali tako zaprta in bosta imeli cel teden počitniceuser posted image user posted image .
Tamala je nekaj bolana, če ne bo šlo na bolje, jo bom morala peljati do pediatrinje. Moj je včeraj rekel, da je začela v vrtcu razsajati škrlatinka. Sedaj me je malo strah, glede na to da je že prehlajena, da še to faše. A jo bom spremljala in takoj do zdravnika, če se bodo pojavili simptomi.

Tečaj je bil super, sem se veliko naučila. Drug teden bom špricala, čeprav mi je kar malo hudouser posted image , a imamo potem še dva tedna. Zaključimo sredi maja.

Je super, da ste preskočile na druge teme in ne samo kakšne znake imamo/imate. user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.4.2014 10:13:40   
Žabinčica
Dober dan.

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
opažam, da smo mal zgubile rdečo nit te teme...a se pri kateri kaže kakšen plusek? Včasih so velik bolj čakale pa odštevale dneve :) hihihi

Tisto striktno odštevanje je bolj v temah II pričakujemo... Čeprav se v zadnje čase tam nič kaj ne dogaja; lahko pa probaš malo oživet vse skupaj, niti tema maj še ni odprta user posted image .

Meni je drugače fajn tu, ravno prava kombinacija vsega za klepet user posted image . Čeprav smo/ste se že kar zamenjale; amapk se vedno kakšne fajn punce tukaj najdejo. Pa me stare, ki še kar vztrajamo user posted image ; no upam da se tudi me počasi preselimo-po možnosti skupaj drugam, to bi bilo prav lušno.

Zvončica dobrodošla. Kaj veliko ti nimam svetovati; boš videla kako se bo cikel vzpostavil in uredil zdaj ko si brez kt; včasih zna to malo dlje trajat. Sicer pa so meni izcedki vedno napovedovali o.

Asyka čestitke za službo user posted image .

Tedy že v soboto, super. Kako pa je kaj voda zdaj v tem času-je že za kopat? Uživaj morje, sonce in drugo okolje.

Jaz ima danes na faksu neko obveznost, tako da se moram malo pripravit, grem do enega profesorja, držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.4.2014 10:59:29   
SU
Cikacaka jaz sem imela enkrat maco v prahu in sem jo dajala v en milijon reči-v navadni/sadni jogurt, v razno razne smoothije, v čaj, v sokove, ... ... Celo nek namaz sem enkrat sčarala... mislim, da s kislo smetano. Boš videla... poskusi h katerim okusom ti paše... v sadnih smoothijih je meni super! Ima pa kar "poseben" okus in vonj... Moj še blizu ni smel priti, ko sem si delala kaj z maco... je skoraj bruhnil... user posted image Dobr, da ga nisem silila, da bi jo jedel... user posted image user posted image user posted image
Sicer pa komaj, komaj čakam prvomajske, da se mal izklopim in odklopim in spočijem in predvsem ustavim in umirim!! Se mi zdi, da je kr skoz neki... eno laufanje sem in tja... če ne v službi pa doma...
Tako, da naš vrt bo moral še počakat do "po praznikih"... bom pa malce večje flance kupila pa bo prav tako zraslo! user posted image
Lepe dni vam želim, kljub napovedanemu dežku... bo pa možnost več user posted image , ko nas ne bo tako ven vleklo... user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 24.4.2014 11:01:47 >

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.4.2014 11:52:08   
jabuk
Ojla punce, dobila sem user posted image  in to na 43. dan.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.4.2014 12:16:55   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk
Ojla punce, dobila sem user posted image  in to na 43. dan.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.4.2014 13:51:51   
NMJ410
jabuk jaz pa po 42 dnevu...te razumem...naslednji mesec pa bo user posted image

Psiha je zelo pomemben faktor pri user posted image , zato so definitivno boljše "lahkotnejše" teme. Midva greva pa na dopust proti koncu maja in me zanima, če se splača iti v Italijo v šoping blizu meje ter kam. Več kot leto dni nisem bila v shoppingu v pravem pomenu besede in bi en dan mojega mučila na dopustu, da hodi z mano po trgovinah user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.4.2014 15:25:58   
..noname..
aja, aja user posted image razumem, spoštujem vašo odločitev...v mislih pa vseeno navijam, da bo kateri uspelo. Jaz komaj čakam jesen, da bova tudi midva začela mal bolj resno delat na tem....moram pa najprej službo dovit, ker bo potem dosti lažje....

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
25.4.2014 9:00:04   
SU
hja... lahkotnejše teme... pa sem res ugotovila, da manj razmišljam o tem, če ne pišem vedno le o tem... koliko dni še do O, koliko dni še do M...... user posted image v glavnem, še malo pa odklopim za en teden... bo pasalo malo dopusta... sam naša družinca pa narava user posted image ..že komaj čakam... se bom poskusila osredotočit le na "lahkotnejše teme", da bo kak učinek... hehe... user posted image uživajte in izkoristite praznične dni kolikor se da... vsaj proti koncu tedna user posted image ... v maju pa poročila o čim večih user posted image user posted image !!! se strinjate?? če pa ne, je pa maj mesec ljubezni baje... to bo šele user posted image user posted image Lp

< Sporočilo je popravil SU -- 25.4.2014 9:01:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3214
25.4.2014 17:28:12   
*tedy*
tako , mi smo spakirani in pripravljeni na odhoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , otroc bi kar v kombiju spali, če bi lahkouser posted image user posted image user posted image
Komaj čakam da zadiham morski zrakuser posted image user posted image

Sem se pa odločila da grem še na samoplačniški pregled k ginekologu. A mogoče katera ve za kakšnega dobrega v Lj ali okolici??

Lepe praznike in uživajte v objemu svojijh najdražjihuser posted image
user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
25.4.2014 17:42:46   
Žabinčica
Danes pa je tukaj predvikend-predpraznično zatišje user posted image .

Tedy in SU uživajte na dopustu, pa še ostale če katera gre.

Pri nas je bolj deževno, ampak ok, itak se bomo ta vikend verjetno spet lotili pleskanja. Naslednji teden pa je za nas tudi "normalen", tako da če bo katera tukaj...se beremo.

Aja še to, jaz imam v zadnje čase izreden apetit, zdaj se pa res sprašujem če je to z maco povezano. Razen SU ima še katera druga izkušnje user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
26.4.2014 19:41:58   
_pika_
tedy: V Lj ful hvalijo gin v Juna (samoplačniško), piše se Senčar.

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 26.4.2014 19:42:27 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.4.2014 9:53:49   
ana_marija
Pozdravljene!

Če me sprejmete, bi se vam rada pridružila, da bo čakanje v pričakovanju user posted image prej minilo. user posted image

Sem bolj nova na tem forumu; januarju sem nepričakovano zagledala user posted image in za nekaj časa sem se pridružila septembrkam. Na prvem pregledu je zgledalo vse OK, slab teden kasneje sem začela krvaveti in naš mali angelček se je poslovil. user posted image Sem jokala kot dež, nato sva se veliko veliko pogovarjala in prišla do ugotovitve, da si oba močno želiva še enega otroka, doma imava že dve deklici. Zato se bova podala v nove boje.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.4.2014 16:12:11   
Žabinčica
Hej user posted image .

Kako ste kaj; je katera tukaj, ali se vse potepate naokrog?

Ana_marija dobrodošla, prijeten čvek in plusek čim prej. Koliko pa imaš stari punčki?

Mi imamo standarden ritem, tako da, jaz sem tukaj user posted image . Vreme pri nas je bolj tako-tako, vsake toliko se ulije... Čez vikend naredili kar smo si zadali, zdaj pa počasi delovnim praznikom naproti...

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.4.2014 21:55:40   
..noname..
Ana_marija dobrodošla :) Z veseljem, te bomo bodrili in podpirale, ter s teboj čakali na magični user posted image user posted image

Jaz imam veliko dela, kljub temu, da sem brez službe. user posted image Kot pravijo, nezaposleni nimamo nikol časauser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.4.2014 22:03:48   
mamica deklicam

Jaz imam veliko dela, kljub temu, da sem brez službe. user posted image Kot pravijo, nezaposleni nimamo nikol časauser posted image

podpisuser posted image

sploh ne vem, kam bežijo dneviuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.4.2014 9:29:39   
..noname..
Dnevi res bežijo.

MD, če sem prav brala nekaj strani nazaj (kr velik user posted image ) si kemijska inženirka al nekaj takega? Tudi jaz imam narejeno kemijsko smer user posted image Tako so govorili, kako je lahko dobiti službo s to izobrazbo, pa se mi ne zdi da je ravno lahko.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.4.2014 9:34:50   
mamica deklicam

MD, če sem prav brala nekaj strani nazaj (kr velik user posted image ) si kemijska inženirka al nekaj takega? Tudi jaz imam narejeno kemijsko smer user posted image Tako so govorili, kako je lahko dobiti službo s to izobrazbo, pa se mi ne zdi da je ravno lahko.

ja, imam narejen faks iz kemijskega inženirstva, a imam zadnji dve leti občutek, da si lahko z diplomo samo rit obrišemuser posted image

sem tudi sama mislila, da ne bo nobenega problema glede zaposlitve, a ker smo vezani na gospodarstvo, ki ga je vednjo manj, je tudi manj primernih delovnih mest. Kar jih je bilo na ministrstvih ali drugod po javni upravi, pa lahko kar sanjam, ker nimam nobenega strica iz ozadja, ki bi kaj pomagaluser posted image .

Če bi to vedela 20let nazaj, bi šla na medicino in bi bila sedaj preskrbljena. A kaj hočem, tako pa iščem in upam, da se mi bo kje odprlo

Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.4.2014 9:50:05   
..noname..
Ja, tut pr men ni nobenih stricev iz ozadja, k bi mi lahko pomagal. A pol si na taki sceni kot jaz, sončna upravauser posted image
Na žalost so zdej res slabi časi....niti otrok si ne mormo privoščit. Jaz mislim, da bi ga tut sama prej imela oz. skupaj z mojim, če bi le službe bile.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.4.2014 9:52:32   
ana_marija
user posted image Punce, hvala za dobrodošlico!

S temi službami je res en hudič, ne glede na smer. Jaz sem ekonomistka pa ni boljeuser posted image , samo nekaj štukam za določen čas, a se tolažim, da je dobro, dokler je tako.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Koliko pa imaš stari punčki?

Naši princeski sta stari 3 in 5 let. Kaj pa ve, imete že kaj otrok ali štartate v prvo. mamica deklicam, zate sklepam, da imaš tudi dve deklici user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Prva slovenska kandidatka za Naj Evropejko...
Naša sodelavka, Darija Strah, specialistka ginekologije in porodništva, zaposlena v Diagnostičnem centru Strah se od le...

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!