ana_marija
|
Zdi se mi, da nas vse psiha zafrkava. Jaz se včasih sama nase jezim, ker vem, da se obnašam kot kakšna najstnica, ker bi vselej rada prehitevala z delanjem testa, čeprav vem, da mečem denar stran. In tudi znaki za M in N so zelo zelo podobni. IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410 Kako pa vaši prenašajo to obdobje pričakovanja ? Kako na njih vplivajo rezultati nosečniških testov? Moj je bil precej bolj žalosten ob negativnem testu kot sem pričakovala. Mislim, da se pri sebi obremenjuje, kaj je narobe. Ampak poskušava komaj drugi mesec in to je čist normalno, da prvi mesec ni uspelo. Moram reči, da moj lubi bolj umirjeno sprejema te stvari in da je on tisti, ki mene miri in spodbuja. NM410, poskusi s testom počakati do tistega dne, ko dolžina tvojega najdaljšega ciklusa, saj si tako prihraniš marsikatero razočaranje. Napisala sem "poskusi", ker vem, da je težko, in ker je to nasvet, ki se ga sama ne držim, ker me test v omari prej premami. Prvi mesec res redkim uspe. Nama je obakrat uspelo šele v 6. načrtnem poskusu, pa sem vedno pazila na dneve O ... No, tretjič je natalo nehote, a se je na žalost predčasno končalo. IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410 Še eno vprašanje. Moj jemlje sedaj maco, jaz pa a-z mama od dm-a (folna plus vitamini). Koliko Vas jemlje folno sedaj v fazi pričakovanja ? Izbrala sem najcenejšo varjanto, nato v nosečnosti pa bom verjetno prešaltala na elevit. Folno mislim začet jemat, ko bom zagledala Pred prvo sem jo jemala, a sem potem ugotovila, da tako zmečeš stran en kup denarja, saj se jemanje lahko zavleče v več mesecev.
< Sporočilo je popravil ana_marija -- 7.5.2014 13:20:37 >
|