|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.5.2014 14:28:04   
Sareta88
SU res me vabiš v skušnjavo, ampak upam, da se uspem zadržat še kak dan, dva ali mogoče celo do ponedeljka, ko naj ne bi prišla M. Upam, da se uspem za vikend čim bolj zamotit, da mi ne bodo hodile take neumnosti po glavi user posted image .
A tebe tudi že vleče po kak test? Mislim jaz imam 2 doma, en trakec pa CB, ma naj počivata tam še malo :)
Imaš že kak znak SU? user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.5.2014 9:02:36   
SU
user posted image user posted image user posted image Sploh ne govori... poleg tega nestrpnega pričakovanja, imam težave s prebavo... potem pa ne vem al mam od tega tak "čuden" trebuh al' od česa drugega user posted image ...pa nekam čuden "odnos" do hrane imam zadnje dni... sladko mi paše ful, ne pašejo mi "ustaljene" reči pa slabo mi je včasih po kakšnem obroku... "najhuje" pa je, da sem zadnjič polovico kave stran zlila!!! to je šele sprememba pri meni!! user posted image AMPAK... mogoče imam pa kakšno virozo, ko razsaja pri naši mali v šoli...user posted image bomo videli... ampak hecno je, da se mi je pri 1. in 2. N zgodilo isto... prve dni oz. prva dva tedna sem fasala virozo z bruhanjem ipd. in potem čisto do izostanka M nisem vedela na čemu sem... user posted image
Tako da... upam sicer na najboljše AMPAK... bo TREBA počakat nekje VSAJ do sredine nasl. tedna... Sareta88-dobra si, da zdržiš, da nisi že naredila kakšnega testa...user posted image
Jaz imam doma kar 3!!! Sem imela 1-CB digit. doma pa sem pozabila, včeraj sem pa 2 navadna CB kupila...
In zdaj se naj uprem, da ga ne naredim prehitro... hm... user posted image user posted image user posted image user posted image Bom mogla dat ključavnico na omaro!
Sareta, sporoči!! user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.5.2014 14:51:05   
Sareta88
No pri meni so se pojavili se taki rahli glavoboli, ki pri meni niso v navadi pa tudi pomanjkanje tekočine ni vzrok za to, ker spijem na dan po 2 l vode. In prsne bradavice še vedno vztrajajo, bolečina in napet občutek, ampak se še ne dam upret skušnjavi. Sicer me je včeraj popoldan pošteno zamikalo, ampak sem rekla, da ne bom, da raje še malo počakam. Ne vem, mogoče še jutrišnji dan preskočim pa naredim v nedeljo. Maaaa, joj ej SU to je res velika skušnjava, kot kaka čokolada user posted image
A ti pa potem že malo veš kako gre pri tebi. Zame če bo, bo to prva nosečnost user posted image
Držim pesti za obe!!!!!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.5.2014 15:59:58   
Sareta88
Sem delala CB test, ker nisem mogla počakat in ti morem povedat, da je zelo zelo rahel viden plus, to pa verjetno zato, ker je popoldan narjen test + manjša vrednost ßhcg je še. Bom ponovila test najbrž v nedeljo. Bom danes kupila kar tistega digitalnega verjetno :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.5.2014 16:09:49   
NMJ410
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.5.2014 17:52:52   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Sem delala CB test, ker nisem mogla počakat in ti morem povedat, da je zelo zelo rahel viden plus, to pa verjetno zato, ker je popoldan narjen test + manjša vrednost ßhcg je še. Bom ponovila test najbrž v nedeljo. Bom danes kupila kar tistega digitalnega verjetno :)

to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ti že s popoldanskim urinom kaže +, bo tri jutranjem samo še bolj intenziven, držim pesti in sporoči ko boš delala še "uraden" testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.5.2014 20:25:42   
SU
Sareta88.....aaaaaaa......jupi!!! Res--ce se je ze pop.videl plusek,bo zjutraj prou fino mocan plus!! ;) CESTITKE!!
Jaz bom pa najverjetneje kr prej nardila enega...sem prevec nestrpna :)...pa ne pozabi na nas zdaj ko se bos selila med N :) :) :)...

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.5.2014 20:37:39   
*tedy*
joj punce tolk o znakih govorite in ko vas berem imam tud jest vse znakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maj je itak naj mesec in naj bo čimbolj rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.5.2014 21:25:17   
Sareta88
Punce jutri ga grem v DM iskat in potem ga naredim v nedeljo zjutraj, do takrat pa držite pesti, da sem popoldan dobro videla in ne nikakor ne bom pozabila na vas, bom držala pesti

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.5.2014 22:48:27   
..noname..
user posted image user posted image user posted image jeeeeei, čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.5.2014 17:40:30   
SU
Sareta, držim pesti...
tedy, kajne... sam bereš RR pa imaš že znake N... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.5.2014 18:13:07   
Tara9
Hej hej,

se oglašam po tednu dni počitka. Samo toliko, da sporočim, da sem dobro. Sva imela teden posvečanja nama user posted image . Hodiva na izletke, v savni sva bila, na bioenergiji, tako da sva prerojena. Veliko bolje se počutim in sem pripravljena na nove zmage. Sicer imam mesec čiščenja od hormonov, spremljanja ovulacije in vsega povezanega z nosečnostjo. Joooj kako paše, priznam. Zdaj vidim, da sem bila preveč v tem, na silo pa ne gre. Zdaj se ukvarjam bolj z organizacijso dopusta. Sva se odločila, da greva v dveh rundah. Najprej junija ali začetek julija nekam blizu za par dni. Potem septembra pa moja draga Dalmacija, že zdaj komaj čakam.

Vidim, da se tukaj na polno dogaja, dve kandidatki za pluske, stiskam pestke user posted image user posted image .

Nič, toliko da sem se oglasila. Bom kaj več aktivna, ko se lotimo spet kakšnih drugih tem, ker nisem še v fazi znakcov in podobno. Vem, da sem tečka, vi kar iščite znakce, samo sama sem rekla, da se ne grem več tega. Ko bo namenjeno bo. Ufff kako pametna sem, upam, da me bo dolgo držalo user posted image . Sem dala na stranski tir, ker človeka preveč potegne.

Bodite lepo, lep preostanek vikenda.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.5.2014 18:57:30   
mamica deklicam
tara9, se popolnoma strinjam s teboj. Kaj ko bi tiste, ki ste v fazi pričakovanja in ugotavljanja znakcev, to pisale na posebni temi? Trenutno je aktualna II pričakujemo maja 2014.

Saj ne, da niste tu dobrodošle, a je bolj brati o čem drugem, kot o tej temi. Punce, postavite se v mojo kožo: jaz že sedaj vem, da to rundo ne bo nič, ker imam spet probleme z dolžino krvavitve. In se že sama dovolj sekiram. Ko pa pridem sem pogledat kaj je novega in vidim samo pisanje ali sem ali nisem? kaj ta znakec pomeni...., me enostavno odnese dol s teme in z Ringarajeuser posted image
Saj vam privoščim, a kakor se jaz še kot starina na Bodočih nosečkah spomnim, je bila ta tema odprta zato, da bomo pisale o raznih stvareh in ne samo mislile, kdaj bomo nosečeuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.5.2014 20:42:57   
Tara9
MD me veseli, da podobno razmišljava. Sem mislila, da je kriva moja tečnoba user posted image user posted image . .Sem ugotovila, da smo v začetni fazi vse enake. tudi jaz sem bila, se še predobro zavedam tega user posted image . Znakci gor, znakci dol, ali sem ali nisem. Ko pa ne gre tako gladko, nam vse to dol padle in rabimo druge tem, da misli usmeri še kam drugam. Vseeno pa vam vsem z znakci od srca privoščim, da so tisti ta pravi, ki vodijo v pluske user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.5.2014 21:13:32   
NMJ410
Se strinjam, da smo prišle v obeh temah na enako debato. Čas je da se tukaj posvetimo dopustom, kopalkam ter poletnim avanturam. Midva naslednji vikend odhajava na kratki dopust, vendar je napovedano slabo vreme user posted image . Tako da bo bolj šetanje po šopingu, ker si že dolgo nisva nič razen nujnega privoščila. Bi kaka poletna osvežitev garderobe prav prišla...nekaj barvnega...skoraj vse kar imam je črno user posted image .
Za septembrski dopust pa še nimam ideje. Jaz bi šla v Gradež, samo morem cene nastanitve tam malo prečekirat. Mi je luškano malo mestece.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.5.2014 22:23:04   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410

Se strinjam, da smo prišle v obeh temah na enako debato. Čas je da se tukaj posvetimo dopustom, kopalkam ter poletnim avanturam. Midva naslednji vikend odhajava na kratki dopust, vendar je napovedano slabo vreme user posted image . Tako da bo bolj šetanje po šopingu, ker si že dolgo nisva nič razen nujnega privoščila. Bi kaka poletna osvežitev garderobe prav prišla...nekaj barvnega...skoraj vse kar imam je črno user posted image .
Za septembrski dopust pa še nimam ideje. Jaz bi šla v Gradež, samo morem cene nastanitve tam malo prečekirat. Mi je luškano malo mestece.

ja, na tej temi pišimo o čem drugem, tam se pa razpišite na dolgo in široko. Kakor vam duša poželiuser posted image user posted image

Ker midva se sedaj po SS mučiva že 2,5 let in kakor vse kaže z pomočjo zdravnikov ne bo več uspelo. In ker se je moj dragi odločil, da na umetno oploditev on ne gre, čeprav bi imel še najmanj dela od najuuser posted image , se nama je izbor zelo zožal. Želja po tretjem ostaja, EMŠO dela svoje in mi je vaše pisanje samo še dodatna brca v rituser posted image user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
11.5.2014 8:46:16   
*tedy*
joj, jest mam pa spet eno čudno in nikoli dokončano temouser posted image SOSEDJEuser posted image user posted image
naše drage sosede vse motiuser posted image motijo jih otroci na vrtu k se igrajo in "kričijo", ker imamo trampolin na vrtu, ker bo kmalu bazen, ker se otroc vozijo s kolesi okrog................skratka ni da ni. Ko pa mi poslušamo njihovo dretje in zabave pa skakanje po stanovanju....je pa vse ok. MI smo pritličju trostanovanjske hiše in imamo še 1000 m vrta, oni pa nič, ampak ko smo kupovali niso želeli imeti vrta. Oni so kao ko so imeli otroke majhne ven vozili da se niso bili glasni na igrišču, mi jih pa kr pustimo da se derejo po vrtuuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, halo sej zato smo pa kupili tako stanovanje da imamo še vrt in da mi ni treba vsak dan okrog hodit na druga igrala in da so otroci čim več zunaj.
ITak pa nas poleti dva meseca ni tud za vikend en dan ponavadi nas ni, ker gremo kam na izlet in otroc imajo med tednom dejavnosti in nas popoldne................skratka jest itak mislim da jih je ena sam fuošarijauser posted image , se pa ful ne maram kregat in pol sem raje prijazna in se mi zdi da jih s tem še najbolj zatreš nazajuser posted image

Imamo pa zraven ene sosede, ki imajo hišo, pa imajo tud že večje otroke se imamo pa super, smo skoz skupajpa tud poslušajo naše otroke k se kričijouser posted image pa celo pazijo jih kdaj user posted image pa avto nam posodijo če rabimouser posted image

Upam da bom enkrat imela svojo hiško in 500m okrog nobenega tečnega sosedauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.5.2014 9:08:25   
mamica deklicam
Tedy, ne sekiraj se glede sosedovuser posted image . Kakor si napisala, jih je sama foušarija. So imeli možnost a je niso izkoristili.

Kako mi je to znano. Pred 4 leti sva bila v najemu v dvostanovanjski hiši. Mi smo bili v mansardi. In ker so si spodnji lastili cel vrt, sem morala hčeri voziti na igrišče. Če sem hotela obesititi cunje ven na štik (ki smo ga lahko vsi uporabljali), sem morala zelo zgodaj vstati, da me soseda ni prehitela. Ti povem, da sem komaj čakala, da pridem do svoje hiše in bom delala, kar hočem, hčeri pa bosta tudi zunaj in skakali in kričali, kolikor jima bo duša dala.user posted image user posted image meni so se te sanje uresničile, upam da se tudi tebi.

Tisto, da ne boš imela 500m okoli nobenega soseda, pa mislim, da je malo težje izvedljivouser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.5.2014 19:57:31   
Žabinčica
Dober večer bodočke moje.

A je pri vas tudi takšno vreme? Pri nas naliva kot jeseni.

Drugače smo vredu, počasi zaključujemo s kuhinjo. No, nekaj malega bo še treba dokupit in uredit, ampak je v funkciji in super. V novih barvah so tudi že vse sobe, tako da je zdaj malo nove svežine user posted image v stanovanju. Samo pospravit je treba balkon, ki je zdaj služil kot odlagališče. No, balkon še bo potrebno tudi uredit, prepleskat, samo zdaj bomo imeli malo pavze, ker zdaj že par mesecev "po kosih" pleskamo in rabimo malo odmora.

Drugače, kot berete smo v bloku; sosedje okrog nas so zelo vredu. Meni je sicer včasih malo nelagodno, ker maladva znata bit glasna kot znajo bit pač otroci, ampak smo zelo zadovoljni tukaj. Imam pa ena druga soseda kar probleme ko ima vnuke na obisku, s tistimi pod njo-groza res, ko kdaj pripoveduje. Smo pa tudi že imeli user posted image sosede; tam kjer smo bili prej (v manjšem) - ni za zgubljat besed. Je to kar težko ja, če se doma ne počutiš "sproščenega".
Si pa mi tudi želimo v hišo. Sicer imamo zelo veliko stanovanje s super razporeditvijo; to ni problem, bolj gre za to da si želim parcelo, vrt. Da lahko mala dva normalno ven spustim. Že zdaj bi en šel ven, drugi ne, potem je ponavadi tudi proces ju kam spravit, čeprav obožujeta da sta zunaj - ker jima se ne da oblačit, ali pa če je en bolan, itd. Tukaj sicer imamo tudi dvorišče, samo sama pač še ne moreta bit zunaj in še nekaj let bo tako. In zato bi bilo super, če bi samo vrata od hiše odprla, če kateremu ni je lahko noter, drugi zunaj, ne rabiš se vsakič nekam "odpravljat". Bila bi mi želja, če bi lahko šli v hišo še pred tretjim... Čeprav, mi smo v mestu, kakšne 3-4 km od strogega centra in želimo tudi tukaj ostat. To pa za seboj potegne določeno ceno hiš...

Nič, lep nedeljski večer še naprej, jaz grem počasi pod tuš; mala danes čez dan ni spala, pa je že prej po kopanju zaspala; zdaj pa upam da zdrži do jutra in se ne naspi do 22, ker potem ne vem kaj bomo user posted image .

Aja, ste spremljale kaj Evrovizijo; vam je všeč zmagovalna pesem?

Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.5.2014 20:02:37   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ti povem, da sem komaj čakala, da pridem do svoje hiše in bom delala, kar hočem, hčeri pa bosta tudi zunaj in skakali in kričali, kolikor jima bo duša dala.user posted image user posted image meni so se te sanje uresničile, upam da se tudi tebi. Tisto, da ne boš imela 500m okoli nobenega soseda, pa mislim, da je malo težje izvedljivouser posted image user posted image

Verjetno odvisno kam se seliš user posted image . Sicer pa tedy, ti tudi jaz želim enako.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.5.2014 20:07:54   
Žabinčica
Tara, lepo da si malo spočila, sprostila. In lepo da si nazaj. Ti se kar razpiši, saj veš ko ena načne "drugo" temo, vse ostale hitro sledijo user posted image .

Perla, cikakcaka kako sta pa kaj vidve? A še katero drugo pogrešamo user posted image ?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.5.2014 20:26:20   
mamica deklicam
no, pa mi je toča pobrala ves pridelek na vrtuuser posted image user posted image
imamo čisto pobeljeno, tako da mislim, kar je bilo že zunaj, da ne bo preživelo. Pa sem se ravno veselila, da moram samo še nekaj stvari poflancati, nato pa samo še pleti in pobirati pridelekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.5.2014 8:38:51   
*tedy*
mamica deklicam tudi pri nas je bila toča samo ni bilo tako hudo, pa še jest imam skoraj še vse pokrito s kopreno na lokih, razen krompirja, tako da mislim da ni bilo tako hudo.

Zabinčica sej mi smo šli iz tega razloga v tako stanovanje z vrtom in je vrata zimskega vrta so skoz odprta kdor hoče je zunaj kdor ne je pač notri, jest lahko kuham pa so otroc zunaj. Včasih jemo zunaj včasih notri. Ampak kaj čmo tudi taki so na žalost lahko sosedje in nimam kaj user posted image

Zdajle sva s tamalo že od logopeda, sva končali, res je bila pridna od septembra sva hodili na 14 dni do marca in je vse popravila, danes je samo še preverila če je vse ok. Ampak je bila tamala res pirdna in veliko vadila doma. No, čez dve leti bo pa itak še najmlajša hodilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.5.2014 10:40:09   
SU
Se opravičujem, če sem naslov teme dojela "napačno"... pa tudi nekaj vaših prejšnjih postov je bilo o pričakovanju pluskov oz. user posted image ...
In potem, ko si sam na tem, čist "padeš notri" in samo o tem (itak preveč!user posted image ) razmišljaš in si ves vesel tistih, ki nekako ob istem času čakajo s teboj in čutijo s teboj...
Še enkrat se opravičujem... Ko bom želela jamrat o znakih in "neznakih", se preselim na omenjeno temo. Sicer pa vas še vseeno berem in mogoče kdaj pa kdaj počvekam z vami o drugih rečeh.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.5.2014 19:51:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Se opravičujem, če sem naslov teme dojela "napačno"... pa tudi nekaj vaših prejšnjih postov je bilo o pričakovanju pluskov oz. user posted image ...
In potem, ko si sam na tem, čist "padeš notri" in samo o tem (itak preveč!user posted image ) razmišljaš in si ves vesel tistih, ki nekako ob istem času čakajo s teboj in čutijo s teboj...
Še enkrat se opravičujem... Ko bom želela jamrat o znakih in "neznakih", se preselim na omenjeno temo. Sicer pa vas še vseeno berem in mogoče kdaj pa kdaj počvekam z vami o drugih rečeh.

nisi čisto zastopilauser posted image user posted image

ravno iz razloga, da se ne sekiramo, pišemo čim manj o raznih znakcih. Ker potem čas hitreje teče. In ker ne moremo iz svoje kože, se še vedno zgodi, da tudi o tem pišemo.

Zato pa nam ni potrebno uiti, je vsaka dobrodošlauser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!