Žabinčica
|
Dober večer bodočke moje. A je pri vas tudi takšno vreme? Pri nas naliva kot jeseni. Drugače smo vredu, počasi zaključujemo s kuhinjo. No, nekaj malega bo še treba dokupit in uredit, ampak je v funkciji in super. V novih barvah so tudi že vse sobe, tako da je zdaj malo nove svežine v stanovanju. Samo pospravit je treba balkon, ki je zdaj služil kot odlagališče. No, balkon še bo potrebno tudi uredit, prepleskat, samo zdaj bomo imeli malo pavze, ker zdaj že par mesecev "po kosih" pleskamo in rabimo malo odmora. Drugače, kot berete smo v bloku; sosedje okrog nas so zelo vredu. Meni je sicer včasih malo nelagodno, ker maladva znata bit glasna kot znajo bit pač otroci, ampak smo zelo zadovoljni tukaj. Imam pa ena druga soseda kar probleme ko ima vnuke na obisku, s tistimi pod njo-groza res, ko kdaj pripoveduje. Smo pa tudi že imeli sosede; tam kjer smo bili prej (v manjšem) - ni za zgubljat besed. Je to kar težko ja, če se doma ne počutiš "sproščenega". Si pa mi tudi želimo v hišo. Sicer imamo zelo veliko stanovanje s super razporeditvijo; to ni problem, bolj gre za to da si želim parcelo, vrt. Da lahko mala dva normalno ven spustim. Že zdaj bi en šel ven, drugi ne, potem je ponavadi tudi proces ju kam spravit, čeprav obožujeta da sta zunaj - ker jima se ne da oblačit, ali pa če je en bolan, itd. Tukaj sicer imamo tudi dvorišče, samo sama pač še ne moreta bit zunaj in še nekaj let bo tako. In zato bi bilo super, če bi samo vrata od hiše odprla, če kateremu ni je lahko noter, drugi zunaj, ne rabiš se vsakič nekam "odpravljat". Bila bi mi želja, če bi lahko šli v hišo še pred tretjim... Čeprav, mi smo v mestu, kakšne 3-4 km od strogega centra in želimo tudi tukaj ostat. To pa za seboj potegne določeno ceno hiš... Nič, lep nedeljski večer še naprej, jaz grem počasi pod tuš; mala danes čez dan ni spala, pa je že prej po kopanju zaspala; zdaj pa upam da zdrži do jutra in se ne naspi do 22, ker potem ne vem kaj bomo . Aja, ste spremljale kaj Evrovizijo; vam je všeč zmagovalna pesem?
|