Tara9
|
Zdravo punce, sem se malo umirila, tako da lahko v miru pišem. Sicer celo noč nisem spala, ampak ok, se super držim . Še zdaj nisem dojela, da sem zagledala plus, sem imela včeraj momente, da sem razmišljala, če se lahko CB digitalal zmoti . Ne dojemam še 100%, posebaj ker nimam skoraj nobenih znakcov. Mogoče me malo prsi bolijo, in to prvič v življenju, pa še to na momente, tako da niti ne vem, če je to to, ker me res nikoli ne bolijo. Pa želodec me boli od včeraj, če ima kakšne veze z nosečnostjo . Sem klicala svojo G, ker sem ji želela sporočit novičko, ker vem kako vesela bi bila, ampak je na dopustu. Sem pa s sestro potem govorila in dobila termin za pregled, komaj 10. 6. Pomoje ne bom zdržala tako dolgo, in bom šla na kakšnega samoplačniškega. Skratka, želim se vam zahvalit za vse spodbudne besede, za potrpljenje, navijanje, sotrpljenje . Res sem se navadila na vas, in mi je bilo fajn tukaj. Vsekakor vas bom še vedno spremljala, ker prav vsaki iz srca želim, da čim prej pride do željenega cilja. Srečno čveke moje , upam, da se mi kmalu pridrižete. Še vedno malo navijajte zame, da speljem to srečno do konca . Sej bo vse ok, vem, da bo, ampak pestke ne škodijo. Bodite lepo
|