Tara9
|
Pozdravljene, spet malo zabušavam s pisanjem, sem imela malo dela s svojo psiho in sem se raje na stran dala . Dnevi pred M mi vedno začnejo malo nagajat, ampak se uspešno borim za enkrat . asyka bravo za službo . Strinjam se tudi glede razmišljanja o preživljanju otrok. Jaz sem vedno govorila, da ne želim, da mi starša osnovne reči kupujeta, ker do pred kratkim nisva imela pogojev za otročka. vsi so mi govorili, saj ti bodo pomagali, ampak nočem tega, hočem, da sva sposobna otročka sama preživet in mu nudit vse potrebno. Zdaj sva oba zaposlena, dragi sicer za določen čas, jaz pa za nedoločen, tako da kar shajava. MD sem vesela, da si dragemu na koncu popustila, upam pa, da se je kaj naučil iz te lekcije. ti čestitam za vztrajnost in trmo . Noname smo se s puncami zmenile, da probamo čim manj govorit o znakih in nosečnosti, razen, ko ima katera kakšno krizo in slab dan, ker se večina izmed nas trudi psiho dat na stran. Zato je rdeča nit zašla na druga področja kot so nohti, rožice, naši moški, ipd. . Moji prazniki so bili bolj na izi, razen prežderavanja in lenarjenja nisva počela nič posebnega. Sva pa zato ta teden pridna, renovirava balkonček, danes zaključiva z enim, naslednji teden pa se še drugega lotiva. Potem pa generalka bajte, ker je zdaj vse svinjsko, se nosi prah sem in tja. Ampak bomo že spucali . Pozdravčki vsem
|