|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.4.2014 13:39:23   
Tara9
Ojla,

Žabinčica jaz večinoma poceni lake kupujem, ker nisem še našla nobenega, da bi zdržal dlje kot par dni. Vsi se tako hitro zgostijo, da živčnega fašem, tako da tudi jaz zbiram vaše predloge user posted image . Drugače pa itak hodim na gelirane nohte, mi je najbolje, ker sem frej potem cca 3 tedne. Čeprav mi je včasih škoda nohtov in denarja, ker imam svoje nohte ful kvalitetne, trde kot kamen, samo kaj ko sem lena, za redno lakiranje user posted image .

Jaz se za kosilo spet švercam pri mojih, je pa danes na sporedu rižoto iz lignjov. Sicer imam raje ocvrte kalamare, ampak ok, se ne bom pritoževala, ker pridem iz službe na skuhano user posted image . Asyka je z mojim možekom podobno, od solate se človek ne naje, brez mesa ni življenja user posted image .

Želim vam lep vikend, oziroma lepe praznike. Midva bova kar lepo doma počivala, nimava nič kaj planov. Ukvarjava se z balkonsko ograjo, samo moja dva težita, da se za te praznike ne sme nič delat user posted image . No, bomo pa počivali user posted image .

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.4.2014 13:41:39   
perla*
*tedy* Vse najboljše zate, vse najboljše zate, vse najboljše draga *tedy*, vse najboljše zate! user posted image  In izvoli eno virtualno darilo. Z domišlijo si lahko zaželiš karkoli želiš! user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.4.2014 13:47:25   
perla*
Baje bo vikend bolj kisel. Zato bi se danes splačalo prej pobegniti na sončka.
Žabinčica dobr da si omenila branje. Bi bil čas, da se malo umirim in kaj dobrega preberem. Kaj bereš trenutno? Mene čaka cela knjiga PSI. Moram dobit ta pravi filing, da se jo lotim.

Imam gel nohte in laka zato ne rabim. Če jih pa ne bi imela bi pa na shel nohte hodila. Ker če se jih lakiram, se jih lahko vsake par dni in se bi mi zmešalo.
Maskare sem pomoje probala že skoraj vseeee. Od najcenejših pa do Diorja in Lancome, ki sem jih na koncu stran vrgla ali podarila kolegicam, ker mi nič ni pasalo. Vsakič znova se vrnem k Max faxtor 2000 calories. Amen user posted image

asyka držim pesti za job user posted image  pošiljaj pozitivno energijo v vesolje! Pa ma da vesolje to zakapira user posted image

Uživajte praznike!

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.4.2014 13:54:16   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
A ma katera kakšno idejo kaj skuhat za kosilo? Nič mi ne paše jest in se tako sila težko prisilim k kuhanjo česar koli... Ma stari bo pa lačen ko pride iz službe hehe :D nekaj si morem zmislit, jaz bom za sebe kar eno solatko naredila, ampak njemu je ne morem dat na mizo, ker on pravi da ni zajcuser posted image

Danes testenine v gobovo-smetanovi omakci; včeraj svinjsko meso (narezano na kocke popečeno z različnimi začimbami), brokoli, sirove palačinke. Sicer smo imli še ta teden: zelenjavne juhice, proseno kašo z jabolki, kumarice v jogurtu, puranje zrezke. Sicer imamo mi tudi malo nestandardne jedilnike, kot je mislim da Perla pisala, pa zelo,zelo malo mesa - v bistvu bolj za ta mala dva, ker ga rada jesta, se ne držimo standardnega predjed+gl.jed+priloga; veliko jemo solat, juh,zelenjave, itd.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.4.2014 14:00:14   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Ojla,

Žabinčica jaz večinoma poceni lake kupujem, ker nisem še našla nobenega, da bi zdržal dlje kot par dni. Vsi se tako hitro zgostijo, da živčnega fašem, tako da tudi jaz zbiram vaše predloge user posted image . Drugače pa itak hodim na gelirane nohte, mi je najbolje, ker sem frej potem cca 3 tedne. Čeprav mi je včasih škoda nohtov in denarja, ker imam svoje nohte ful kvalitetne, trde kot kamen, samo kaj ko sem lena, za redno lakiranje user posted image .

Meni je tudi malo škoda mojih nohtov - imam lepe in kvalitetne, včasih grem na manikuro (klasično oz. francosko), ampak to je to; gelirane itd. še nikoli nisem poskusila.

Kaj pa ti gel laki, ki jih zdaj promovirajo - je poskusila katera, so res bolj obstojni?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.4.2014 14:14:21   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Baje bo vikend bolj kisel. Zato bi se danes splačalo prej pobegniti na sončka.
Žabinčica dobr da si omenila branje. Bi bil čas, da se malo umirim in kaj dobrega preberem. Kaj bereš trenutno? Mene čaka cela knjiga PSI. Moram dobit ta pravi filing, da se jo lotim.

Imam gel nohte in laka zato ne rabim. Če jih pa ne bi imela bi pa na shel nohte hodila. Ker če se jih lakiram, se jih lahko vsake par dni in se bi mi zmešalo.
Maskare sem pomoje probala že skoraj vseeee. Od najcenejših pa do Diorja in Lancome, ki sem jih na koncu stran vrgla ali podarila kolegicam, ker mi nič ni pasalo. Vsakič znova se vrnem k Max faxtor 2000 calories. Amen user posted image

asyka držim pesti za job user posted image  pošiljaj pozitivno energijo v vesolje! Pa ma da vesolje to zakapira user posted image

Uživajte praznike!

Asyka, še jaz držim pesti user posted image .

Berem oz. prebrala sem knjigo Moč (tista avtorica kot Skrivnost), če si že pri pozitivni energiji in vesolju perla user posted image ; pa še enih par mi tukaj stoji; kar na slepo vzela v knjižnici, bomo videli kakšne bodo user posted image .

Naši prazniki bodo tudi malo delovni-pleskamo WC, aja, pa veliko stvari od ta malih imam za presortirat, voziček za pospravit, ker mi že več kot pol leta samo stoji za okras; sicer pa barvanje jajčk z malima, velikonočni zajtrk, ta mali gre na praznovanje enega rd in to je to user posted image .

Aja SU, držim psti za 1.maj user posted image
(mi bomo takrat kuhinjo delali user posted image , tako da se po mojem jaz aktivno priključim v juniju user posted image ).

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 18.4.2014 14:16:57 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.4.2014 14:15:58   
perla*
Gel laki varijanta gelish/Shellac zdrži baje najmanj 14 dni. Moja kolegica jih ima tudi 3 tedne. to mi je top varijanta za tiste, ki imate lepe svoje nohte. Veliko lepše pride, ker je tanjši nanos kot gelirani, ki so debelejši.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.4.2014 14:18:18   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
Gel laki varijanta gelish/Shellac zdrži baje najmanj 14 dni. Moja kolegica jih ima tudi 3 tedne. to mi je top varijanta za tiste, ki imate lepe svoje nohte. Veliko lepše pride, ker je tanjši nanos kot gelirani, ki so debelejši.

user posted image ; to bo treba poskusit.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
18.4.2014 14:18:56   
asyka
Hvala za ideje ;D danes greva ven, bom jutri spet kuhača :D dokler ni otrok si še lahko to privoščiva :)

Žabinčica glede gel lakov, kolegica si jih je dala na nohte, in res držijo 14 dni, ampak ji je lak totalno uničil nohte in se ji zdaj skoz lomijo pa je imela prej zelo lepe dolge nohte, trde tako, da so jo vsi spraševali če ima umetne...

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.4.2014 14:23:50   
Žabinčica
Kje pa se lahko nabavijo sploh ti laki oz. kateri so posebej priporočljivi/katere firme (oz. kateri ne glede na to kaj Asyka piše user posted image ).

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
18.4.2014 14:25:13   
Tara9
Jaz sem 2x imela to gelish varianto, za poroko in potem še enkrat, ampak meni ne zdrži dolgo, 10 dni so lepi, potem se še par dni švercam, da komaj prilezem do 14. Drugače res manj nohte uniči ta varianta, ampak meni ni všeč to, da bi morala na 10 dni hodit, še 1x na mesec se komaj spravim user posted image .

Imam pa fajn kolegico, ki mi dela gel nohtke, in sem ful zadovljna. Mi naredi tko naravne, da se sploh takoj ne opazi, da je gel. Tudi debeli niso, če res od blizu pogledaš vidiš, da je malo debelejše kot naraven noht, ampak drugače je krasno.

perla sem se nasmejala štoriji z maskarami. Pri meni je enako, poskusila sem že vse, od poceni do ekstra dragih, na koncu ostajam zvesta Max faxtorju 2000 calories user posted image .

žabinčica res ti je uspelo odpret debato, smo kar zaživele user posted image . Se mi zdi, da čim je govora o znakih ipd. se malo umaknemo, ko je kaj drugega pa navalimo user posted image .

Zdaj se pa res poslavljam. Bodite lepo.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
18.4.2014 14:29:23   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
žabinčica res ti je uspelo odpret debato, smo kar zaživele user posted image . Se mi zdi, da čim je govora o znakih ipd. se malo umaknemo, ko je kaj drugega pa navalimo user posted image .

user posted image itak user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
18.4.2014 20:36:51   
*tedy*
vsem ful hvala za čestitke in lepe željeuser posted image user posted image user posted image ena se sigurno bo uresničilauser posted image user posted image user posted image upam, da kmaluuser posted image user posted image .
aja pa danes sem dobila tako težko pričakovano Muser posted image

Perla psi knjiga je zakon samo res si moraš vzet čas in jo z občutkom bratuser posted image .

Jest bi tud mela rada lepe nohte pa mi nikakor ne uspe, mogoče grem pa res enkrat na geliranjeuser posted image . Problem je da kar ne morem imet dolgih, takoj me motijo in vse popraskamuser posted image . Pa na ne vem kako bi prenesli moje delo na vrtu, skoz neki prčkam tam zunajuser posted image

Jutri imamo piknik upam, da bo vreme zdržalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
19.4.2014 11:13:17   
..noname..
*tedy*, se opravičujem za zamudo :) Vse najboljše ti želim, pa da bi čimprej pozabila na M za najmanj 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
19.4.2014 12:56:49   
asyka
Lepe velikonočne praznike vam želim punce. Pokažite kaj kakšne pirhe ste delale. Jaz sem jih letos sicer prešpricala, sem pa za nečaka in nečakinjo naredila takšni košarici z veeeeelik čokoladeuser posted image

user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
20.4.2014 18:40:15   
_pika_
Jaz si sama delam gelish nohte. Zdržijo mi max 14 dni, potem je preveč preraščeno. Uničiš jih, če gel trgaš z nohta. Gelish nohte namočiš v eno tekočino in gel samo obrišeš in narediš nove.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.4.2014 13:29:48   
NMJ410
Punce kam ste se skrile? Še okrevate po vseh velikonočnih dobrotah...jaz sem sita za dva tedna naprej user posted image

Kar se nohtkov tiče sem probala gel in gelish, ter se vrnila nazaj k dobrim starim lakom...ne maram enake barve na nohtih toliko časa...na živce mi gre pa ful hitro mi rastejo in bi lahko na 10 dni hodla na nohte...tak da si z Avonom namažem sama, pa kako poslikavo si nardim pa mi drži 6 dni nekje...

Sedaj pa čakam user posted image , zamuja mi en dan ... test je negativen...verjetno živčki ... ampak jutri vseeno test ponovim...verjetno bo ClearBlue kriv za moj bankrot user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.4.2014 20:31:56   
*tedy*
Ja mi smo se tudi najedli za naprej in za nazajuser posted image user posted image user posted image

Z mislimi sem že na morju, samo še resnično se moramo tja odpeljatuser posted image user posted image

Moja M se počasi končuje in kar oklevam alil počakam še eno ali neuser posted image ,po svoje ne bi nič čakala sej itak ne bo v prvo ratalouser posted image
wishes
a si že dobila M???

mamica deklicam a je tvoj dragi še vedno na hladnem al si se že kaj omehčalauser posted image , zdej je pa že cel mesec , a ne???

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.4.2014 21:18:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam a je tvoj dragi še vedno na hladnem al si se že kaj omehčalauser posted image , zdej je pa že cel mesec , a ne???

ja, sem se ga usmilila user posted image user posted image

sedaj me pa moja M zafrkava. Me je prejšni teden zvijalo in sem bila že čisto prepričana, da bo ravno za praznike prišla na obisk. No to zvijanje se je čisto zaključilo, nje pa od nikoder. In je danes 32 dan.

Ampak me čisto nič psiha ne daje, ker kot sem bila ta mesec na odklop, nisem bila že ene tri leta. Če sva pa slučajno zadela, pa toliko boljeuser posted image . ker sem mu že obrazložila, da zaradi mene lahko zapreva trgovino, da me je minilouser posted image user posted image .

Se vidi, da se bliža moja obletnica, za katero sem si zadala, da hočem pred njo priti z otrokom iz porodnišnice. In ker je to nemogoče, sem odklopila. ja, se je kar malo zbal, da sem smrtno resno mislilauser posted image

A imam trenutno druge stvai za pošlihtati in sem res dala planiranje tretjega otroka na stranski tir. Za starejšo sem prejšni teden dobila odločbo, da ima odobren odlog šolanja. Mlajša je imela sisitematski pregled za tri leta. In sem tudi z njo pristala pri logopedinji. Midva očitno delava take otroke, ki so gibalno nadpovprečni, a govoriti se jim kar ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.4.2014 7:30:53   
Cikacaka
Dobro jutro :) eno pitanje imam za tiste ki ste uzivale maco...imam jo v prahu...kako ste jo uzivale? S cem zmesale?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.4.2014 7:53:21   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

ja, sem se ga usmilila user posted image user posted image

sedaj me pa moja M zafrkava. Me je prejšni teden zvijalo in sem bila že čisto prepričana, da bo ravno za praznike prišla na obisk. No to zvijanje se je čisto zaključilo, nje pa od nikoder. In je danes 32 dan.

Ampak me čisto nič psiha ne daje, ker kot sem bila ta mesec na odklop, nisem bila že ene tri leta. Če sva pa slučajno zadela, pa toliko boljeuser posted image . ker sem mu že obrazložila, da zaradi mene lahko zapreva trgovino, da me je minilouser posted image user posted image .

Se vidi, da se bliža moja obletnica, za katero sem si zadala, da hočem pred njo priti z otrokom iz porodnišnice. In ker je to nemogoče, sem odklopila. ja, se je kar malo zbal, da sem smrtno resno mislilauser posted image

A imam trenutno druge stvai za pošlihtati in sem res dala planiranje tretjega otroka na stranski tir. Za starejšo sem prejšni teden dobila odločbo, da ima odobren odlog šolanja. Mlajša je imela sisitematski pregled za tri leta. In sem tudi z njo pristala pri logopedinji. Midva očitno delava take otroke, ki so gibalno nadpovprečni, a govoriti se jim kar ne dauser posted image user posted image user posted image

uuu, MD, tole mi je pa všeč :) Upam, da te je presenetilo in da bosta čez slabih 9 mesecev že zibala :) oz boste vsi 4je user posted image

Sm vidla, da ste se nekej menile o nohtih. Mene zanima kaj naj naredim, da se mi nohti ne bojo lomili. Komaj sem dočakala, da so mi zrasli in da so vsi približno enako dolgi, pa se mi je že zlomil. Mažem tudi z utrjevalcem pa nič ne pomagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.4.2014 8:31:26   
Žabinčica
Dobro jutro še od mene, ob user posted image seveda.

Naši prazniki so tudi bili lepi in delovni. Najedla sem se itak; da o količini sladkega+(tradicionalne velikonočne dobrote) sploh ne govorim. Z malima smo barvali jajčka; ene v čebuli, okrasili z nalepkicami, ene je ta mali porisal tudi z flomastrom; drugače malo obiski, rd in pleskanje :). Ampak ok, zdaj naju čakata še samo dnevna in kuhinja, potem pa mir :). Dnevne se verjetno lotimo kar zdaj, čez vikend; kuhinja pa potem med prvomajskimi in potem konecccc :). No, balkon še čaka obnova, ampak mi je važno da s stanovanjem zaključimo. Čeprav mene še čaka zadnja seminarska za letos in izpit konec maja, ampak bo že šlo vse skozi, mora it :).

Tedy kdaj potujete in za kako dolgo? Piknik je uspel, je vreme zdržalo? Sicer pa če se ti zdi da bi počakala še kak mesec, ti kar. To kar si dala skozi je kar težko, tako da če ti paše počakat in bit še malo na off, zakaj pa ne.

Asyka zelo lušne košarice :).

Md, upam da je tvoj dojel lekcijo user posted image .

Cikacaka jaz imam sicer kapsule maca, ampak sem ravno zadnjič dobila od mame prah, ko kapsule popijem pride na vrsto; mislim da bom ga kar v pijačo zmešala.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.4.2014 8:39:09   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Ah to bi jaz tudi...dala na stran...pa imam tudi milijon stvari za počet in še vedno preveč o tem razmišljam user posted image , delava še ne na tem, ampak prisotno pa je kar skoz nekje user posted image .

Tako da en mesec čistega odklopa še; potem pa počasi štartamo. Ta mesec je namreč o. zgleda malo pohitela pri meni; je menda že bila-po izcedku in ostalem sodeč; tako da smo jo verjetno spet zamudili. Pričakujem pa da bo m. potem tudi prej in potem so pa že pomladančki počasi tukaj user posted image in bovo tudi midva poskusila svojo srečo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.4.2014 9:44:09   
NMJ410
...pa je prišla user posted image ...

NONAME jaz si mažem nohte z essence kremo za trdo kožo na petah...ni to ravno njen namen, ampak pomaga in mam ponovno lepe, dolge in prožne nohte user posted image

Ostalim želim, da ugledate user posted image ...midva pa se podajava v nov krog user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.4.2014 10:57:56   
..noname..
A res? U pol bi blo pa fajn sprobat. Je pa res, da moram tut zobe mal odmikar od nohtov. Sej ne grizem več (ko sem bla mlajša sem), ampak vseeno nekako če se zalomi mam prec noht v ustih :)

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!