..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* mamica deklicam a je tvoj dragi še vedno na hladnem al si se že kaj omehčala , zdej je pa že cel mesec , a ne??? ja, sem se ga usmilila sedaj me pa moja M zafrkava. Me je prejšni teden zvijalo in sem bila že čisto prepričana, da bo ravno za praznike prišla na obisk. No to zvijanje se je čisto zaključilo, nje pa od nikoder. In je danes 32 dan. Ampak me čisto nič psiha ne daje, ker kot sem bila ta mesec na odklop, nisem bila že ene tri leta. Če sva pa slučajno zadela, pa toliko bolje . ker sem mu že obrazložila, da zaradi mene lahko zapreva trgovino, da me je minilo . Se vidi, da se bliža moja obletnica, za katero sem si zadala, da hočem pred njo priti z otrokom iz porodnišnice. In ker je to nemogoče, sem odklopila. ja, se je kar malo zbal, da sem smrtno resno mislila A imam trenutno druge stvai za pošlihtati in sem res dala planiranje tretjega otroka na stranski tir. Za starejšo sem prejšni teden dobila odločbo, da ima odobren odlog šolanja. Mlajša je imela sisitematski pregled za tri leta. In sem tudi z njo pristala pri logopedinji. Midva očitno delava take otroke, ki so gibalno nadpovprečni, a govoriti se jim kar ne da uuu, MD, tole mi je pa všeč :) Upam, da te je presenetilo in da bosta čez slabih 9 mesecev že zibala :) oz boste vsi 4je Sm vidla, da ste se nekej menile o nohtih. Mene zanima kaj naj naredim, da se mi nohti ne bojo lomili. Komaj sem dočakala, da so mi zrasli in da so vsi približno enako dolgi, pa se mi je že zlomil. Mažem tudi z utrjevalcem pa nič ne pomaga
|