asyka
|
Jabuk mogoče je še vseeno bilo prehitro. Jaz sem namreč zdaj dva cikla pričakovala na 28 dan, prišla je 32... ta ciklus sem malo bolj opazovala moje telo in ugotovila, da imam dejansko O šele tisti dan, ko bi po medicinskih izračunih že mimo morala biti, torej mi tudi če bi bila noseča test ne bi pokazal kak dan pred , ker bi prišlo do zanositve kasneje.... Jaz pa te dni odlaša z obiskom zdravnika, prvi razlog je to, ker bi mogla it po tablete proti alergiji pa se še kar nekaj upiram pa delam, da nimam alergije... Če bi imela denar bi itak spet šla na alternativo, ampak imam prazno denarnico Mojemu pa tudi nočem gnjavit s tem, ker je že dovolj žalosten, da mu ni uspelo prišparat toliko, da bi si motor lahko kupil. Precej sem kriva tudi jaz, ker nisem zdaj eno leto nič delala... sem si zaobljubila, da ko dobim službo mu pomagam našparat, ker to si res želi. No, drugi razlog pa je, da imam eno bulico na vratu, pa se ne morem odločit ali je bezgavka, ali je del žile ali je pa kaj tatretjega... in itak mi gre skoz po glavi tisto tatretje, ker je enake bulice imela tašča po vratu... in od kar je umrla sem postala pravi paničar in v vsaki spremembi vidim raka. Eh, moram si tole izbiti iz glave Tara9 hehe si čisto kontra, jaz pa razmišljam, da bi še kar neko šolo vpisala pač tako, da mi ne bo dolgčas... iskreno zdaj razmišljam, da bi se morda vpisala na srednjo veterinarsko. Tako za moje lušte in da izpolnim še tisti mali delček mojih sanj iz otroštva, da bom veterinarka... no, veterinarske fakultete ravno ne bi vpisala, ker mi 6 let ni več za delat, ampak 4 leta se pa prav luštno sliši pa si pač tehnik :D ... morem se pozanimat kako je z vpisom nas tastarih