|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.5.2014 13:59:09   
*tedy*
Punce s polži se morate pogovarjat in jim povedat , da so na vašem vrtu nezaželjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da naj gredo drugamuser posted image user posted image Baje je treba to že februarja začetuser posted image user posted image user posted image user posted image
To so mi punce ki se z biodinamiko ukvarjajo povedale in baje delujeuser posted image , nisem pa še probala.......sicer pa tud če nekaj polžev naberete in jih namočite v vodo in pustite nekaj dni ful smrdi in potem to vodo okrog polijeteuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
14.5.2014 14:09:20   
Cikacaka
Uff na tem linku o lazarčveku je ena napisala, da jih daje v kozarce...moja soseda jih je enkrat...kako je pa to blo nagravžnmo videt..ne hvala user posted image

Race niso slaba ideja hehe, čeprav pri nas lečejo divje, pa ni nobenega haska :)

Lepo bodite deklince..naj vam dan mine hitro..jaz počasi odpeketam iz službe :))

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
14.5.2014 15:26:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Punce s polži se morate pogovarjat in jim povedat , da so na vašem vrtu nezaželjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da naj gredo drugamuser posted image user posted image Baje je treba to že februarja začetuser posted image user posted image user posted image user posted image
To so mi punce ki se z biodinamiko ukvarjajo povedale in baje delujeuser posted image , nisem pa še probala.......sicer pa tud če nekaj polžev naberete in jih namočite v vodo in pustite nekaj dni ful smrdi in potem to vodo okrog polijeteuser posted image

potem pa jaz vabim te punce, da pridejo k meni in jih prepričajo, da gredo k sosedu in ne pridejo nikoli nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
14.5.2014 16:11:15   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

potem pa jaz vabim te punce, da pridejo k meni in jih prepričajo, da gredo k sosedu in ne pridejo nikoli nazajuser posted image user posted image

Mogoče pa se splača poizkusit. Moja babica se je tudi vedno z rožami pogovarjala in so bile čudovite, so super uspevale in rasle. In tako sem se potem tudi vedno jaz ko sem jih za mamo zalivala z njimi pogovarjala in jim povedala naj lepo rastejo, čeprav jih premalo zalivam user posted image in je vedno pomagalo. Se je mama čudila kako lepe so rože vedno, ko se je vrnila z dopusta user posted image . Tako da če pri polžih pali ne vem, pri rožah pa definitivno pomaga user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.5.2014 6:29:36   
SU
Ne, ne... niste me odgnale user posted image ...sam v soboto naj (ne) bi prišla M pa sem vsa tečna pa nervozna in sem mal "na pavzo dala" RR user posted image ...
Sem pa videla, da imate debato o polžih... Ravno včeraj sem govorila z mojo mami... na gredo sta zakopala odrezano plastenko (nekje do polovice) in jo zakopala v zemljo, da je luknja ven... Notri sta nalila PIVO!!! Rekla je, da zjutraj ni bilo NOBENEGA polža na gredi... VSI v plastenki...
Očitno so pravi pijanci tile lazarji... user posted image user posted image user posted image Jaz bom definitivno poskusila, ker jih je letos toooliiikoooo, da so pri malih dveh že pojedli solatko, ki sta jo posadila s takim veseljem... Na veliki gredi pa je tudi nekaj reči oglodanih user posted image Tako da: uspešno v boje.... take in drugačne! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.5.2014 7:33:47   
*tedy*
ja z rožicami s epa tud jest pogovarjamuser posted image user posted image se moram pohvalit da imam ful lepe rožice okrog hiše in res uživam in grem vsak dan na ogled če katera rabi kakšno pomočuser posted image user posted image user posted image
Tud jest sem rekla, da če se še s polži pogovarjam mi bo mož prepovedal hodit na jogo, mogoče pa moje punce nahecam da polžem povejo da tuki ni vrt za njihuser posted image user posted image

Tako mimogrede sem včeraj dobila user posted image , ampak kaj čmo gremo naprejuser posted image user posted image malo imamo še časauser posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.5.2014 8:05:42   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SU
Sem pa videla, da imate debato o polžih... Ravno včeraj sem govorila z mojo mami... na gredo sta zakopala odrezano plastenko (nekje do polovice) in jo zakopala v zemljo, da je luknja ven... Notri sta nalila PIVO!!! Rekla je, da zjutraj ni bilo NOBENEGA polža na gredi... VSI v plastenki...
Očitno so pravi pijanci tile lazarji... user posted image user posted image user posted image Jaz bom definitivno poskusila, ker jih je letos toooliiikoooo, da so pri malih dveh že pojedli solatko, ki sta jo posadila s takim veseljem... Na veliki gredi pa je tudi nekaj reči oglodanih user posted image Tako da: uspešno v boje.... take in drugačne! user posted image

če daš velikokrat pivo v vabo, te pride dragouser posted image , pivo le ni poceni. Je ravno ena to pisala na tisti povezavi. Drugače pa baje obožujejo pivo. In če hočemo imeti kaj zelenjave, bomo morale vanj tudi investirati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.5.2014 8:41:37   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: SU

če daš velikokrat pivo v vabo, te pride dragouser posted image , pivo le ni poceni. Je ravno ena to pisala na tisti povezavi. Drugače pa baje obožujejo pivo. In če hočemo imeti kaj zelenjave, bomo morale vanj tudi investirati user posted image user posted image user posted image

joj tile polži so pravi alkoholikiuser posted image
user posted image upam, da vsaj znamka ni pomembna in je lahko najcenejšeuser posted image nevem če ni ceneje da solato kar kupimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.5.2014 9:23:48   
Cikacaka
Dobrooo jutroo :)

heh pijanci...bom probala med hoste to zakopat, da vidimo če deluje. Sam pucala pa tega jaz nem..mam slab želodec :D

Tedi...nekaj še mamo časa, ampak pismo tale emšo se vsaj meni zdaj prav prehitro dviga :/
Moje tetke še ni, moj je še zmeraj prepričan, da sem se zmotla za en teden in zdaj je še mene zmedel..čeprav vem da se nisem...sem včeraj prav preračunavala in razmišljala kaj se je dogajalo med prejšnjo M in nisem v zmoti. Moram se navadit to nekam zapisovat, ampak če se 40 let nisem, ne vem zakaj mislim, da se bom zdaj user posted image

Naj ta hud veter odpihne danes samo vaše skrbi..ne vas :))

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.5.2014 10:23:47   
mamica deklicam
jaz imam na mesto rac kar hčeri, ki čekirata prisotnost polžev. Smo enega včeraj našli pri krompirju. In revež niti stran ne bi mogel iti ker sem okoli krompirja naredila krog z pepelom. No in je šel v polžja nebesauser posted image

Mislim, da jim je glede znamke piva vseeno. Ali ni v tisti povezavi napisano, da jim diši kvas? Moram preverit, če je res. ker kvas je občutno cenejši od pivauser posted image in tega lahko mi spijemouser posted image user posted image

No punce, pa sem zapustila klub s 3 križiuser posted image user posted image . Sem mojega že včeraj spraševala, če dobim vsaj kakšno torto. Pa bo očitno samo tista imitacija, ki sem jo včeraj naredila s pomočjo mlajše hčere

Vam prilimam recept:

1 paket albert piškotov
1l gaziranega soka Fanta (ali podoben z okusom pomaranče)
3 vanilijeve pudinge
sladkor (6 - 9 žlic)
1 maslo
naribana skorja pomaranče,
naribana ali grobo nasekljana čokolada

V fanti skuhaš puding (sladkaš po želji). Zmiksaš maslo, ki je bilo na sobni temperaturi. Ko se puding ohladi (vmes ga nekajkrat premešaj, da se ne strdi), vanj primešaj maslo, da nastane gladka krema.
Piškote namakaš v mleko ali v sok (ki je ostal od pudinga) in jih polagaš na pekač. Nato namažeš pol kreme in po njej potreseš malo naribane čokolade in pomarančne lupine. Spet sledi plast piškotov in kreme, posuješ s čokolado itd. dokler ti ostane kaj materiala.
Meni se izide na dve plasti piškotov v pekaču, ki je original pri pečici (pribl. 30x40).

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.5.2014 10:32:50   
*tedy*
cikacaka jest si pa kr v telefon v koledar vpišem in potem ni dvoma. Moj emšo tud kr nekam hiti ampak jest se ne dam in se sploh ne obremenjujem s tem, dokler se počutim ok in dokler sem zdrava ne bi smelo bit težav. Mi je zadnjič ena ginekologinja tako prijazno napisala; starost ni bolezen in ni vzrok za ss in da ona meni da nisem še prestara za še enega otroka ter da je vsak otrok ki se rodi v človeštvo dobrodošeluser posted image user posted image . Tako da ja navijam za čimveč malih človečkovuser posted image user posted image user posted image .

Včeraj moj 9 letnik pride iz šole in prebirava preverjanje za spoznavanje okolja in je bilo vprašanje; kaj praznujemo 25.junija? in on odgovori državni praznikuser posted image . V bistvu je odg čist pravilen ker ne piše kateri praznik praznujemo 25.junija? Pol je vprašanje kaj so državljani Slovenije? in on napiše ljudjeuser posted image ja in potem mi reče sej ni vprašanje katere narodnosti so državljani Sloveniji?? skratka too much je pameten in ta šolski sistem ni za njega.... zaenkrat ima tako učteljico ki to šteka kaj bo pa drugo leto bomo pa videli.
Sem se spomnila enkrat so imel na eni gimnaziji celo štalo kaer je bil vprašanje Ali poznaš dela nekega pisatelja (ne vem točno za katerega je šlo) in eden je mirno napisal ne...ja in mu ni mogla kaj, ker ni bilo pravilno formulirano vprašanje in to je odg. eden ki je bil nadpovprečen dijakuser posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.5.2014 10:40:51   
*tedy*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in vse naj naj ti želim in seveda da se ti uresniči tista največja željauser posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošl v naš klub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist fajn se imamo ni nam hudegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.5.2014 10:52:53   
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in vse naj naj ti želim in seveda da se ti uresniči tista največja željauser posted image user posted image user posted image user posted image in dobrodošl v naš klub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist fajn se imamo ni nam hudegauser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

in veš, kaj je najlepše pri vsem tem, še vedno lahko rečeva, da sva mladi mamiciuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 15.5.2014 10:53:41 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.5.2014 11:10:52   
Žabinčica
O mamica deklicam user posted image , čestitke. Vse najlepše in da se ti uresničijo tvoje želje; pa ne sam ena - vsaj 40 si jih lahko zaželiš user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.5.2014 11:17:38   
Žabinčica
Su lepo da si še tu; (no to je pa posrečena rima user posted image ).

Sicer je moj dan danes že super; od navsezgodaj sem naokrog; rešila še eno obvezo na faksu (zdaj še samo čakam da se mi ocena vnese; upam da čim prej; tako sta mi ostala samo še dva izpita za letos user posted image user posted image user posted image ), pila kavico in uredila še neke zadeve; pa še ena dva izleta se obetata :user posted image , upam da nam uspeta oba; sem ful vesela napišem ko bom točno vedela kdaj :).

Piha pa tudi pri nas zelo; res naj odpiha čim več skrbi in potem naj sonček prinese kaj lepega :user posted image , kak plusek, pa še kaj user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.5.2014 11:19:01   
*tedy*

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

in veš, kaj je najlepše pri vsem tem, še vedno lahko rečeva, da sva mladi mamiciuser posted image user posted image

sej jest vedno pravim da nas otroci delajo mlade sej nimamo časa mislit na letauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
15.5.2014 12:08:44   
Tara9
Vse najboljše za teeee, vse najboljše za teeeee, vse najboljše mlada mamica MD user posted image user posted image user posted image . Naj ti tale 4ka prinese vse kar si želiš. Btw tisti recept za sladico mi je znan, ga sama prakticiram, meni je njamiii user posted image

Bolj kratka bom, ker sem malo v gužvi. Sem morala naši slavljenki čestitat zdaj pa naprej. Želim vam lep dan, kljub temu groznemu vetru user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.5.2014 14:43:12   
Cikacaka
MD vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrodošla med nas...nič se ne spremeni edino jamrat ne smeš, dobiš takoj pod nos, da po 40 začne vse bolet user posted image ..jaz mam zdaj že nekaj mesečno navajanje za sabo :)))

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.5.2014 14:57:44   
Anonimen
Pozdravljene!
Men zanima če je katera od vas imela enako težavo. Namreč pred slabima dvema tednoma sem naredila test nosečnosti ki je bi slabše pozitiven, se isti teden sem imela pri svojem ginekologu pregled in je ugotovil, da imam zadebeleno sluznico 11mm takrat mi je rekel, da lahko da sem noseča ali pa da bom dobila menstruacijo saj sem 8 mesecevv po porodu in se je nisem imela. Ta teden sem spe naredila test nosečnosti in je bil tudi ta slabo viden. Imela sem tudi spet ginekološki pregled in sluznica maternice je ostala enaka, tam so mi naredili tudi test ki pa je bil negativen, ginekolog pa ni izključil možnosti da sem vse eno noseča. lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.5.2014 7:06:09   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!
Men zanima če je katera od vas imela enako težavo. Namreč pred slabima dvema tednoma sem naredila test nosečnosti ki je bi slabše pozitiven, se isti teden sem imela pri svojem ginekologu pregled in je ugotovil, da imam zadebeleno sluznico 11mm takrat mi je rekel, da lahko da sem noseča ali pa da bom dobila menstruacijo saj sem 8 mesecevv po porodu in se je nisem imela. Ta teden sem spe naredila test nosečnosti in je bil tudi ta slabo viden. Imela sem tudi spet ginekološki pregled in sluznica maternice je ostala enaka, tam so mi naredili tudi test ki pa je bil negativen, ginekolog pa ni izključil možnosti da sem vse eno noseča. lp user posted image

pojdi na krvni test. Če ti ta pokaže povečano beta, potem si noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.5.2014 7:09:55   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Za vse ena user posted image

Tale moj rojstni dan si bomo pa zapomnili še po eni stvari. Starejši hčeri se je že nekaj časa majala spodnja enka. Zadaj ji je stalna že zlezla ven. In oči ji je sedaj vsak dan malo majal mlečnega, včeraj je končno šel venuser posted image user posted image . Kakor je prej vedno tulila, da jo boli pri tem posegu, je bila nazadnje vesela in mislim, da se ne bom zlagala, če rečem, da se mu je 5x zahvalila, da ji je dal zob ven. No in smo imeli ponoči prvi obisk zobne miškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.5.2014 8:13:58   
..noname..
MD vse naj naj najboljše user posted image user posted image user posted image tut 4 lahko kaj dobrega prinese user posted image

Čestitke tudi za uspešno prestavljeno "operacijo majavega zobka" user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.5.2014 9:09:46   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD vse naj naj najboljše user posted image user posted image user posted image tut 4 lahko kaj dobrega prinese user posted image

Čestitke tudi za uspešno prestavljeno "operacijo majavega zobka" user posted image user posted image

ja, je bila kar "orenk" operacija, ker je hči cmerave sorteuser posted image . Včasih ji samo prst pomoliš, pa že tuli, kot da bi jo iz kože dajal. Sem ji vseskozi govorila, da naj si ga sama maje, da bo bolj čutila kako jo boli. Ker po pravici povedano, ne verjamem da je bil moj "nežen"user posted image user posted image user posted image . Jaz si nisem upala, ker nimam občutka. Sem zadnji teden večkrat doživela, ko sem prišla domov, da je bila hči čisto objokana: "oči mi je spet zob majal". Samo sedaj bo potrebno isto narediti še z drugo enicouser posted image . Me je že sedajle strah, kaj bom spet poslušalauser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.5.2014 9:31:35   
Žabinčica
Mamica deklicam hvala za kavico user posted image . Zakaj pa ne pustite da zobek sam ven pade? Sinu je marca tudi izpadel prvi zobek, spodnja enica, ko je ugriznil. Spodaj se je že videla stalna, no zdaj je že skoraj cela zunaj. Nismo nič pomagali, je pa sam nekaj bolj grizel tiste dni, tako da ga je najbrž motilo. Miška pa je prinesla liziko in malo kovančkov :).

Dobro deževno jutro sicer, pri nas bolj mrzlo in turobno...

Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.5.2014 10:09:15   
mamica deklicam
žabinčica, saj jaz bi ga pustila na miru. Edino tisto, da naj si ga sama maje. Samo je moj tečnaril, češ da lahko uniči stalni zobuser posted image

In na žalost se mojemu včasih ne da nič dopovedati. Bo šel z glavo skozi ziduser posted image , pa čeprav bo na koncu ugotovil ,da imam kdo drug prav in ne on. Ma, ni da bi govoril

< Sporočilo je popravil mamica deklicam -- 16.5.2014 10:10:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime za fantka
tinči3

Katero ime je najlepše?

Bor (21%)

Leon (34%)

Luka (36%)

Irenej (9%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!