asyka
|
Evo pozdravčke še z moje strani... danes priznam ni moj dan. Dobila sem pa še na banki sem se nekaj novega naučila in mi ni bilo nič všeč... No, vsaj za mene je to novo, ampak tak ko so mi to danes tam razložli sem dobila občutek, da to pa ja že vsak šolarček ve. Sploh ne vem kaj naj nardim... namreč danes sem zvedela, da imam dolg do njih za obrok kredita iz decembra 2012. V tem času, niti enega opomina (ok baje so enega poslali, ampak po pregledu moje doma shranjene dokumentacije je bil ta opomin - 1 vrstica 3 totalno čudnih besed na klasičnem izpisku banke, ki ga dobiš vsak mesec in za to so si zračunal 2,2 €)... Na vprašanje, zakaj si niso obroka utrgali, ko je pač bil denar na računu pa odgovor, ki bi baje to jaz mogla vedet, da to pa oni ne počnejo. OD KDAAAJ??? Meni je bilo vedno logično, da če imaš kakršni koli trajnik, da ti banka trga na datum, če pa se zgodi pa valda takoj ko je to mogoče. Saj zato pa je trajnik, da je zadeva bolj v izzi, ne pa da morem jaz zdaj še preverjat a je ziher blo plačano ali ni blo, ker mi je slučajno na 1. v mesecu par cenov falilo, ker niso študentskega dela pravočasno nakazali (namreč točno to se mi je zgodilo)... Baje za 1 obrok niti ne pošiljajo kaj opominov in da pač jim to ni tako pomembno... No, seveda, če nočeš novega kredita vzet.. ker si tretiran kot neplačnik. Mah, na kozlanje mi gre... Danes sem bila itak tak šokirana, ko mi je to povedala, da ženski nakoncu niti to nisem bila sposobna povedat, da sem dejansko tam ker bi rada ta kredit odplačala do konca in vzela novega... pa itak ne vem če bi z njo kam prišla, ker mi je že pred tem naložila ene tolk nesmislov, da sem se resno spraševala komu je dala noge narazen da je službo dobila