|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.5.2014 17:44:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

noname sva na istem ta mesec..moje m od nikoder..dva testa - ..razen sitnosti me nic ne daje..sitna pa jao boze hehe.

MD jaz nisem nobene reklame vidla haha..ce dobim kaj ti sparam ;)

http://www.spar.si/sl_SI/aktualno/aktualne-promocije/oceanomania.html

se vidi, da še nimate otrok user posted image user posted image user posted image

meni je hči že prej opozarjala, da bodo nalepke.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
22.5.2014 20:18:37   
..noname..
Cikacaka, pol razumeva ena drugo. Nekej se bo že enkrat pojavilo, al M al pa plusek. :)
MD imaš prav, nimamo nobenega da bi nas na to opozarjal.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
22.5.2014 21:10:37   
Žabinčica
Dober večer. Sem še malo pokukala sem user posted image .

Noname in Cikacaka vama držim pesti, da se mogoče vseeno prikaže + oz. da pride čimprej m. in gresta lahko naprej. Asyka je sanjala veliko pluskov med nami in potem februarčkov, tako da bo sigurno držalo user posted image .

Zdaj pa še dve vprašanji mimo te teme: kateri gel za tuširanje/mleko za telo uporabljate? Iščem nekaj novega, čim bolj naravnega, da tudi lepo diši, je kvalitetno. Mleko bi naj bilo za suho kožo... Predlogi dobrodošli.

Pa še to: Predlogi kje pogledati za poletne torbice in čevlje? Kaj pisanega ali v zanimivi kombinaciji barv, lahkotnega, poletnega... Kje ve kupujete? Še posebej dobrodošli predlogi s podravskega konca....

Drugače pa vam želim lep večer še naprej; jaz bom še malo posedela, je tako lepo, pa da z možem malo počvekava in si narediva prijeten večer; sta maladva že v postelji, čeprav se še uspešno borita s spancem user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 22.5.2014 21:12:38 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
22.5.2014 21:42:25   
Žabinčica
Našla sem naš stari, stari seznam :); se mi je zdelo luštno malo ga oživet. Malo sem ga preuredila, samo saj ne vem...a smo vse gor? Vse, ki čvekamo, pa vse nosečke?

Lahko ga katera dopolni in popravi user posted image , ali pa se javi da jo dodam oz. da dodam in popravim podatke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 0 user posted image

_pika_ 28, Ljubljana, 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy* 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka 24, Maribor, 0 user posted image

Cikacaka Maribor, 0 user posted image

jona klara 35, 1 user posted image

Katte 35, 1 user posted image

mamica deklicam 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9 27, 0 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image azalea 0 user posted image
user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image m_and_m
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 14

user posted image NOSEČK: 11

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 22.5.2014 21:54:28 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.5.2014 0:25:55   
NMJ410
NMJ410, Podravska, 28 let, 0user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.5.2014 0:28:35   
NMJ410
Žabinčica trenutno uporabljam tuš gele še od božička user posted image ...do naslednjega mi bo mogoče zmanjkalo...dobila sem jih ogromno.
Mleka za telo pa sovražim...uporabljam pa sedaj nov nivein proizvod, ki ga nanaseš po prhanju, ko si še pod tušem ter spereš...ampak ima funkcijo mleka pa za suho kožo je...ker to čakanje da se vpijeuser posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.5.2014 7:49:41   
..noname..
..noname.., 24, NM, 0user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.5.2014 7:51:06   
..noname..
Pri meni pa dopiši: 24, dolenjska

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.5.2014 8:01:49   
snika
snika, 24, gorenjska, 0user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.5.2014 8:31:28   
Žabinčica
Evo, dopolnjeno in popravljeno user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

_pika_, 28, Ljubljana, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

Katte, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika,24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 18

user posted image NOSEČK: 10

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 23.5.2014 8:44:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.5.2014 8:36:16   
Žabinčica
Smo pa res tako fajn skupinica, da predlagam da bi se vse skupaj kar v drugo temo preselile in tam naredile nov seznam user posted image . Pa podravska in Maribor nas je kar nekaj, tako da bi res lahko skupaj ostale, pa bi potem še skupaj vozičkale user posted image , je v družbi bolj prijetno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.5.2014 8:51:29   
..noname..
Oh, neki mi comp šteka, zto je 2x poslalo user posted image

Super seznamček user posted image user posted image A je katera od nosečk že rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.5.2014 9:07:34   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Super seznamček user posted image user posted image A je katera od nosečk že rodila?

jaz nimam pojmauser posted image user posted image . Vem edino to, da je radenska že krepko čez polovico. Mislim, da ima oktobra rok. Druge so bile nekako pred njo

Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.5.2014 9:56:19   
Bluegirl
Ojla, punce! user posted image

Po reees dolgem času se vam javljam. Sproti kar večino preberem in sploh ne vem, kje naj začnem.

Tara9, tako sem bila vesela zate. Iskreno držim pesti, da kmalu spet zagledaš +, ki bo trajal vseh 9 mesecev. Me veseli, da si dala tale ciklus na off hormone, kar sprosti se malouser posted image

*tedy*, tudi zate mi je zelo žal. Naj se prerokbe, ki jih omenjaš, uresničijouser posted image

mamica deklicam, user posted image za vzgojne kazni za tvojega user posted image user posted image Se vedno nasmejim, ko te berem, čeprav vem, da ti ni lahko. Tudi zate držim pesti za +, ne se dat!

Žabinčica, končno sta šla v akcijouser posted image Srečno!

Seveda za prav vsako držim pesti (Cikacaka in ostala druščina), tudi za na novo pridružene. Vidim, da ste še vedno super druščina. Vas zelo pogrešam.

Še malo o meni: sredina julija se približuje, a kar ne dojamem. Ni mi bilo ravno lahko. Najprej me je potrla morfologija, kjer so ugotovili, da popkovne žile niso takšne, kot bi morale bit (me malo bolj spremljajo in zaenkrat mali lepo napreduje), že 2 meseca sem na bolniški, vmes hospitalizirana (so se bali, da bi prišlo do prezgodnjega poroda), od takrat na strogem ležanju. Odštevam dneve in upam, da na koncu poti dobim v roke zdravega malčka. Šele takrat bom mirna. To je touser posted image

Se vam sigurno še kaj javim. Ve pa kar lepo čvekajte, da imam kaj za bratuser posted image

Poljubčke in pozdravčkeuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.5.2014 10:27:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

mamica deklicam, user posted image za vzgojne kazni za tvojega user posted image user posted image Se vedno nasmejim, ko te berem, čeprav vem, da ti ni lahko. Tudi zate držim pesti za +, ne se dat!

Še malo o meni: sredina julija se približuje, a kar ne dojamem. Ni mi bilo ravno lahko. Najprej me je potrla morfologija, kjer so ugotovili, da popkovne žile niso takšne, kot bi morale bit (me malo bolj spremljajo in zaenkrat mali lepo napreduje), že 2 meseca sem na bolniški, vmes hospitalizirana (so se bali, da bi prišlo do prezgodnjega poroda), od takrat na strogem ležanju. Odštevam dneve in upam, da na koncu poti dobim v roke zdravega malčka. Šele takrat bom mirna. To je touser posted image

Se vam sigurno še kaj javim. Ve pa kar lepo čvekajte, da imam kaj za bratuser posted image

Poljubčke in pozdravčkeuser posted image

ti se še kar kaj javi, da bomo vedele, kako si. In srečno, držim pesti, da bo vse v reduuser posted image

ja, moj je pojava. Ampak kaj hočem, takega sem si izbralauser posted image user posted image . Sedaj je v 9 nebesihuser posted image , ker si je včeraj kooooooooooooončno kupil tak avto, kot ga je že eno leto kupoval. In potem reče, no sedaj bomo pa res začeli delati na novem članu, ko imam eno stvar pod streho. In ga je očitno mojauser posted image zafrknila, ker se danes nekaj najavljauser posted image

Bi ga morale videli, je bil kot riba na suhemuser posted image user posted image , ko sem mu malo namignila, da očitno ta vikend ne bo nič. ja, vsaka kazen je vzgojnauser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.5.2014 10:41:56   
Žabinčica
Bluegirl draga, vidim da si še vedno z nami user posted image user posted image user posted image . Kar oglasi se večkrat te bomo zelo vesele. Sicer pa držim pesti, navijam in vem da bo vse vredu user posted image . Javi veselo novičko, ko bo tako daleč user posted image user posted image .
Pa tudi hvala za spodbudo, ja res, končno sva se odločila in sem vesela za to, zdaj bi si samo želela da se vse tako na easy in lahkotno zgodi in izpelje user posted image . Za mene in za vse ostale seveda tudi.

Sem bila v trgovini in zavila še v drogerijo, kupila sem In Shower od Nive, sicer ni čisto kar sem imela v mislih, ampak je bilo znižano, pa sem ga vzela da ga preizkusim. Predlogi za kaj naravnega (kot npr. L'oocitane) še dobrodošli.

Lep dan, jaz grem vključit našega robotka in se učit, ko on zaključi pa še tla pomit, pa perilo me še čaka, pa kosilo...potem pa bo tako treba že počasi v vrtec. Pišite kaj, da mi popestrite odmore med učenjem.

Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.5.2014 10:58:42   
Tara9
Bluegirl zdravo, kako lepo te je brati. Hvala za spodbudne besede. Ti povem, da mi prav paše tale mesec počivanja, šele zdaj vidim, da sem malo preveč notri padla, tako da je prav lušno zdaj. Upam, da me bo dolgo držala tale umirjenost user posted image . Ti pa zdrži še malo, in obvezno javi veselo novičko. Z malim bo pa itak vse ok, čuvajta se še naprej user posted image .

Žabinčica sem že prakrat želela napisat, pa seveda pozabim, super, da si zdaj čisto zares vključena v pričakovanje pluska. Želim ti, da se bomo kmalu veselile. Se pa strinjam, da bi bilo lepo, da se vse skupaj preselimo, ker je lušno čvekati z vami user posted image . Aja glede tuširanja.... Jaz uporabljam neko milo iz Leclerka, sploh ni neko priznano ne nič, diši pa tkooooo lepo, jaz ga obožujem user posted image . Bi se pa navezala na tvoje vprašanje. Katere deodorante uporabljate? Jaz imam tako občutljivo kožo, da mi prav vsak razžre in me peče kot sto hudičev. user posted image .

MD tudi zate sem vesela, očitno je tvoja lekcija zalegla in je dragi zdaj resno zagrizel user posted image . Nič, akcija user posted image  user posted image .

Jaz komaj čakam, da oddelam in spokam domov. Teden je bil kar pester, tako da danes bolj kot ne bluzim user posted image . Jutri greva z dragim malo na naš vikend, odklopit in se nafilat z novo energijo user posted image .

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.5.2014 11:23:32   
chocolatecake
Pozdravljene nosečke in bodoče nosečke!
Vidim, da je vaš forum kar aktiven, pa bi se vam rada pridružila še ena (upam) bodoča nosečka.
Lep sončen dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.5.2014 11:38:18   
Žabinčica
Deodorant obvezno in samo deo-kristal (čeprav ne tisti v kamnu, ampak rol-on, ker ga je lažje nanašat). Najboljše opravlja svojo funkcijo user posted image . Ker nima vonja, ga tudi obvezno kombiniram s parfumi. Če že kdaj uporabljam deo v spreju, je to ponavadi kar kak od Bale-e od DM.

No počasi bom tudi v nakupu novega parfuma; tistega ki sem ga dobila za božička že več ni user posted image , tudi drugi, ki ga imam zdaj že kakšno leto, mi gre počasi h koncu. Tudi tu so seveda predlogi dobrodošli. Všeč so mi lahki, cvetlični, ampak ne presladki; npr. Lacoste (mi je bil super, tega klasičnega se zdaj več sicer takšnega ne da dobit), Gucci Flora imam zdaj in mi je tudi super, mogoče celo kar tega spet kupim...čeprav mi mož nekaj novega obljublja, pa da vidimo, če bo obljubo držal user posted image .

Chocolatecake dobrodošla...zelo mi nje všeč tvoj vzdevek user posted image , mi kar lušte delaš user posted image .

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.5.2014 11:48:22   
Žabinčica
Aja, sem še mislila vprašat Mamica deklicam, kaj je tvoj nabavil? Sicer pa super za nov avto user posted image , da je le dovolj velik da sprejme še enega člana user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.5.2014 12:10:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Aja, sem še mislila vprašat Mamica deklicam, kaj je tvoj nabavil? Sicer pa super za nov avto user posted image , da je le dovolj velik da sprejme še enega člana user posted image .

Hondo, mislim da je CRV. V glavnem, velika zadeva s 5 vratiuser posted image user posted image . Me malo skrbi, da ga bova decembra dobila v odločbo za OD in znižano plačilo vrtca.

Sosednje ga še niso videli, a že kar vem, da bo spet "foušarija". Se ena name drži, ker imam letos tako lep vrt, mi že vse bujno raste, ona ima pa revšno na njivi (vem zato, ker smo šli zadnjič ravno mimo, ko smo šli na sprehod).

Se takoj začnejo držati, kakor midva spet okoli hiše kaj delava in pospravljela. Kaj hočeš, avto je bilo potrebno zamenjat, ker je tastar samo še za na odpad. Ga je že nekaj mesecev skrbelo, da ga bo na cedilu pustil.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.5.2014 13:17:46   
..noname..
hah, MD, s temle vrtom pa fovšijo si me spomlna na mojo taščo, k vsak dan pogleda na morj vrt kaj sm posadila pa kako raste user posted image user posted image user posted image Letos sm posejala por in pol ga je tut ona (ona je sicer iz sadike)...sam največji hec je pa ta, da pr njih nikol ni pora dala v vrt niti je ga nobenuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.5.2014 13:26:23   
chocolatecake
Hvala Žabinčica :D. Tudi sama sebi delam lušte :) . Bom dodale še moje podatke, da me lahko vpišete v seznam. Torej 23 let, NM, še brez bejbija.

Neposredna povezava do sporočila: 3448
24.5.2014 19:35:32   
Žabinčica

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

_pika_, 28, Ljubljana, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

Katte, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika,24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 19

user posted image NOSEČK: 10

Toliko da dopolnim seznam in vam vsem zaželim prijeten topel večer. Za nami je čudovit dan, naj jih še veliko takšnih sledi, tudi za vas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.5.2014 15:36:04   
_pika_
Oooo, lep seznamček. Sem ga zadnjič hotela posodobit, pa sploh ne znam. Pri meni lahko popravite starost ... ja, ja, spet eno leto starejša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!