|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.5.2014 19:13:41   
mamica deklicam
asyka, jaz sem pri NLB in se mi je isto enkrat naredilo. Je plača zamujala in mi je zmanjkalo za dober 1€ na računu. Samo meni je banka takoj v roku 3 dni domov poslala obvestilo, da niso mogli trgati in mi zaračunali tudi ene cca.2€ za to. Tako da četudi sama ne bi vedla, da ni bilo plačano, so me obvestili. To je malo čudno od banke. To obvestilo je bilo čisto posebej in ne zraven na mesečnem izpisku.

Itak nas vedno obravnavajo, kot da smo totalni butliuser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
21.5.2014 19:25:20   
asyka
Pa okej pri vsem skupaj dopuščam 1% možnosti, da se je obvestilo kam založilo, čeprav imam doma domenjeno, da mi vso pošto lakerhko odprejo in močno dvomim, da bi mi pozabili to povedat, ker bi mi z ogromnim veseljem vrgli pdo nosuser posted image Najbolj, mi je bolano, da se njim zdi čisto ok, da že eno leto in pol ta obrok ni plačan, ali če sem prav razumela sem dejansko vsak mesec en obrok v zamudi neki takega... še najbolj mi je pa nelogično, da si ne trgajo dol takoj v hipu ko je denar gor. Ker potem pa tako ni čudno da smo danes tu kjer smo...

Pač zdaj razmišljam, da menjam banko, ker mi je že vse kar se dogaja glupo... Grem jutri malo na Sparkasse povprašat kak se kaj majouser posted image problem je samo, k bi rabla en mali znesek kr hitro, ker bi si stari rad motor kupil. On pa ima v Avstriji račun in oni ne dajejo kredita če nisi gor stalo prijavlen, kljub temu da je tudi zaposlen tam...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.5.2014 6:53:47   
Cikacaka
Asyka..nlb je katastrofa! Jaz sem sla odnjih zaradi takih budaleštin. Ce mas varianto probaj tudi skb, tam so zadnjecajte se najbolj dostopni. Pred casom sem imela racun na nlb in tudi kredit...in sem se tudi odlocila da ga prej izplacam..smo se lovili glede obresti v nedogled in ko je bilo koncno vse poplacano sem smatrala da so mi racun tudi zaprli ker smo o tem govorili..dobivala nisem nic obvesti nic izpiskov itd. In letos oni meni posljejo da imam slabih 50eur nedovoljenega minusa na racunu???? Meni so se res tekom vseh let prav gor postavli. Menjaj banko!

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.5.2014 7:29:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Asyka..nlb je katastrofa! Jaz sem sla odnjih zaradi takih budaleštin. Ce mas varianto probaj tudi skb, tam so zadnjecajte se najbolj dostopni. Pred casom sem imela racun na nlb in tudi kredit...in sem se tudi odlocila da ga prej izplacam..smo se lovili glede obresti v nedogled in ko je bilo koncno vse poplacano sem smatrala da so mi racun tudi zaprli ker smo o tem govorili..dobivala nisem nic obvesti nic izpiskov itd. In letos oni meni posljejo da imam slabih 50eur nedovoljenega minusa na racunu???? Meni so se res tekom vseh let prav gor postavli. Menjaj banko!

kakor sem že napisala, imam NLB. Bi tudi sama takoj menjala, samo imam kredit še za izplačat in to za 14 let. Ko pa ga izplačam, bom takoj menjala. sem pa vedno dobivala razne izpiske, tako da točno vem, koliko sem jim dolžna. Ali je to potem odvisno tudi od njihove posamezne poslovalnice?

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.5.2014 8:11:02   
Žabinčica

Moj oče pa je ravno zaradi milijon in ene zadeve (ki so jo ponujali pa niso, pa so vedeli pa niso vedeli, itd.itd.) šel z SKB-ja...zgleda je kar različno, mogoče tudi od zaposlenih odvisno. Zdaj je na Delavski hranilnici; jaz tudi. Imam osebni in poslovni račun tam, zaenkrat so zelo korektni, imajo pa tudi zelo ugodne provizije za elektronsko poslovanje (kaj več pa v bistvu ne vem, ker nimam nobenih drugih produktov pri njih). Mož je pri NLB, nobenih težav, še za zelo ugodno obr. mero se je z njimi dogovoril.

Sicer pa dobro jutro, si grem zdaj kavo skuhat user posted image , pa nekaj pojest; sem vas prišla najprej malo prebrat.

Včeraj je bil super dan, vreme kar voljo dvigne. S ta večjim sva včeraj tudi bezgov sirup delala. Je bil tako vesel, je že komaj čakal na to user posted image .

Drugače pa, evo midva sva začela...po nekje letu in pol "razmišljanja", sva se včeraj odločila in prvič nisva pazila...tako da zdaj se vam bolj aktivno pridružujem user posted image . Sicer zaenkrat tako na easy, pa da vidimo user posted image .

Kako lepo je ko je sonček user posted image .

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.5.2014 8:23:52   
Cikacaka
Od uslužbencev je dosti odvisno...če ne drugo odnos, ki je vsaj meni ful pomemben. Enkrat sem skoraj popizdla, ko so na banki moji svakinji rekli, da sem dolžna obrok kredita in naj plačam..to se mi je na kreditni zgodilo. Mah najbolje je čim manj met opravka z njimi pa sem srečna hehe.

Lep dan punce...jaz se zakopam v papirje in računalnik in...jočem ker je zunaj sonček..jaz pa moram bit zakopana v papirje in računalnik :D

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.5.2014 8:24:33   
Cikacaka
Žabinčica to veš, da smo skregane če ti prvi rata user posted image Saj neee...držim pesti, da vsaj tebi ;) user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.5.2014 9:10:55   
mamica deklicam
Pri nas imam bezgov sirup že dve rundi pod strehouser posted image user posted image , no 18 litrov sem ga naredila. Čaka me melisa, jo imam že ogromno, tako da bom grm ali danes ali jutri porezala, lepe liste dala sušit za čaj, nekaj nameravam pa tudi sirupa narediti iz nje.

Sedaj pa letim, ker moram poflancat še nekaj paradižnikov, kumare in malancane. Potem imam pa vseuser posted image user posted image

In še informacija o polžih. 5 dnevno obiranje je že prineslo rezultate. V zadnjih dveh dnevih sem na vrtu našla samo še po ene 6 majhnih, večjih nobenega. Ker jih je tudi na mojem delu še zelo malo, vsako noč pregledam še cca. 0,5-1m sosedovega travnika, od koder mi lezejo. Tako, da mi trenutno ne jejo nič. So pa barabe čakale v zemlji zraven nizkega fižola in ko so včeraj rastlinice prišle ven, se je že vsak pasel na svojiuser posted image . A sem jih vse pobrala, tako da mislim, da bo fižol zrasel

lep dan in izkoristite ga.

Žabinčica user posted image user posted image , da sta se končno odločila.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.5.2014 9:28:27   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Pri nas imam bezgov sirup že dve rundi pod strehouser posted image user posted image , no 18 litrov sem ga naredila. Čaka me melisa, jo imam že ogromno, tako da bom grm ali danes ali jutri porezala, lepe liste dala sušit za čaj, nekaj nameravam pa tudi sirupa narediti iz nje.

user posted image o to pa je lepo super. To pa imate potem res za celo leto user posted image .

Melisa - a bi se jo dalo dobiti tudi kje tako; mislim da raste v naravi? Ker bezeg je tukaj pri nas vsepovsod, še v bližini bloka je en veliki grm, tako da mi ga tako sproti malo poberemo, toliko da imamo sok za osvežit se zdaj čez poletje; meliso bi pa tudi delala, sem ga enkrat domačega v eni restavraciji pila in je bil super. Samo to pa res ne vem če jo lahko kje tako najdem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.5.2014 9:36:57   
Žabinčica

Od uslužbencev je dosti odvisno...če ne drugo odnos, ki je vsaj meni ful pomemben. Enkrat sem skoraj popizdla, ko so na banki moji svakinji rekli, da sem dolžna obrok kredita in naj plačam..to se mi je na kreditni zgodilo. Mah najbolje je čim manj met opravka z njimi pa sem srečna hehe.

Ja odnos je meni tudi pomemben-vsepovsod, ne samo na banki; sicer pa user posted image neverjetno res user posted image . V bančništvu imajo še uslužbenci omejen dostop do podatkov, glede na to na katerem del. mestu so; od kod potem njim ideja da z nekom tretjim razpravljajo o komitentih? Vseeno veljajo tu pravila zasebnosti, ki bi se naj upoštevala....

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.5.2014 9:52:05   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

user posted image o to pa je lepo super. To pa imate potem res za celo leto user posted image .

Melisa - a bi se jo dalo dobiti tudi kje tako; mislim da raste v naravi? Ker bezeg je tukaj pri nas vsepovsod, še v bližini bloka je en veliki grm, tako da mi ga tako sproti malo poberemo, toliko da imamo sok za osvežit se zdaj čez poletje; meliso bi pa tudi delala, sem ga enkrat domačega v eni restavraciji pila in je bil super. Samo to pa res ne vem če jo lahko kje tako najdem user posted image

nimam pojma, verjetno da tudi raste. Midva sva imela zraven hiše že grm, oziroma je bila zelo razraščena. Smo ogromno prekopali in samo en del pustili a se je spet obrasla. Ko greste na sprehod in če so kje zapuščeni vrtovi ali hiše, bi jo znala najti. Upam, da več kakšni so listi? Ko jih prelomiš, pa zadiši po limoni.

Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.5.2014 9:58:42   
Žabinčica
user posted image user posted image user posted image Sem zdaj vtipkala Melisa v google, pa mi je ven vrglo pol slik od rastline, pol pa od žensk v spodnjem perilu user posted image user posted image .

Sicer pa sem mislila prilepit slikco, pa ne znamuser posted image . Kakšna navodila mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.5.2014 10:27:34   
jona klara
žabinčica- melisa je res super sok meni osebno boljši od bezga, mogoče je dobiš nsa tržnici, je pa malo podobna koprivam ampak manjši listi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.5.2014 10:57:56   
Cikacaka
Lih par dni nazaj mi je soseda rekla da je baje melisin sok z limono odličen..celo boljši od bezga. hm bo treba probat.

Meni pa paradajzi rumenijo pa ne vem od česa :( Kakšna ideja?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
22.5.2014 11:42:13   
mamica deklicam
tako, posajeno je, vsaj mislim, da sedaj vseuser posted image user posted image . Madonca, sem kar malo ponosna naseuser posted image user posted image . me je sosed nekaj zafrkaval, če imam letni vrt. Ker sem paradižnike posadila v velike lonce pod streho. Sedaj rabim samo še prostovoljce za zalivanje in pletje. No za zalivanje se bosta že tamalidve ponudli, samo je problem, da se prekmalu naveličata.

cikacaka, ne vem zakaj ti rumenijouser posted image . Pa smo lani o tem pisale.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
22.5.2014 11:44:30   
mamica deklicam
sem vedela, da sem nekaj pozabilauser posted image user posted image

Če katera hodi nakupovat v Spar, bi prosila za nalepke, ki jih sedaj dajejo na blagajni. Moram napolniti dva albuma in bo težkauser posted image . Če katera ne bo zbirala ali pa bi jih menjala, naj me prosim kontaktira na ZS, prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.5.2014 11:50:13   
..noname..
Tut js pravim, da je melisin sok za odtenek boljši od bezgovega, oz oba sta odlična. Js res uživam, ko lahko ustvarjam iz plodov naraveuser posted image user posted image user posted image

Js kupujem večinoma v šparu, edin zdj kupujem v merkatorju, ker zbiram nalepke za torbe pa potovalke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.5.2014 12:04:34   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Tut js pravim, da je melisin sok za odtenek boljši od bezgovega, oz oba sta odlična. Js res uživam, ko lahko ustvarjam iz plodov naraveuser posted image user posted image user posted image

Js kupujem večinoma v šparu, edin zdj kupujem v merkatorju, ker zbiram nalepke za torbe pa potovalke user posted image

zato pa tudi naredim melisin sirup. Ker mi je okus všeč, bezgovega se sem in tja naveličamuser posted image user posted image

no če boš šla v Spar, bi te prosila, da vzameš paketke z nalepkami. Poznam eno, ki redno nakupuje v Mercatorju, ji bom rekla za nalepke. Pa narediva menjavo, če si za user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.5.2014 12:47:55   
..noname..
Če bom imela kaj nalepk ti javim...tle k sm pri zaročencu nimajo Špara, tko da v tem času bolj mal dobim nalept. Ti javim, ko bom kej več vedla :)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3419
22.5.2014 14:17:53   
Cikacaka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa jaz rabim user posted image drugače bom ****is dobila!!!! :D Tritedenski PMS je čist too much..za mene in za vse okoli mene!!!

OK, kake nalepke v Sparu so to? Kdaj so jih začeli dajat?

Neposredna povezava do sporočila: 3420
22.5.2014 14:22:42   
mamica deklicam

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa jaz rabim user posted image drugače bom ****is dobila!!!! :D Tritedenski PMS je čist too much..za mene in za vse okoli mene!!!

OK, kake nalepke v Sparu so to? Kdaj so jih začeli dajat?

pri tem PMS-ju se ti pridružim. me že tri dni zgaga daje. tako da vem, da jo bom dobimla, samo ne še kdajuser posted image

Včeraj so jih začeli talati za vsakih 10€ nakupa in za nekaj posebnih izdelkov, ki jih bodo vsak teden menjali. Gre za Oceano maijo, četrti album iz serije. Saj vidiš povsod reklamo z mačkom Garfildom, ki plava in se potapljauser posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
22.5.2014 14:29:21   
Tara9
Ufff babe, vi vsaj veste kdaj vas PMS daje in jo pričakujete. Moja user posted image  se prikrade, ko se pač odloči, včasih na 28 dni, včasih 40, 45..... 70 user posted image . Tako, da moj dragi pravi, da imam jaz itak cel mesec pms user posted image . In seveda se zmeraj razjezim in mu očitam, da je decom najlepše, brez skrbi in brez vsega.

Jaz včasih zaidem v Špar, tako da, če bova v bližnji prihodnosti kaj nakupovala, bom vzela nalepke zate MD.

Jaz sem danes odprla sezono klime v pisarni. Sem na sončni strani in je vroče za crknit. Sej obožujem sonce, ampak te nagle spremembe me čisto zmešajo.

Pozabim pozdravit piko. Dobrodošla nazaj in srečno v novih bojih.

Punce povejte mi, a ima katera vrtnice pri bajti? Jaz sem jih na začetku spomladi posadila, ampak so grozne, nič od nič. Ne vem a kaj narobe delam, a rabijo posebno pozornost al kako. Še čisto malo manjka, da jih populim in stran zmečem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3422
22.5.2014 14:50:34   
..noname..
Js bi pa rada, da pride user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.5.2014 14:57:15   
..noname..
ojoj, kakšen post pa je tole???? Mela sm dost napisanega, poslalo je pa kar nekejuser posted image user posted image

Skratka napisala sm, da bi rada vidla da pride user posted image al pa II. M sm imela na 35 dni, odkar sm nehala s KT, zdej je nimam pa že 39 dni, 2 tedsta sta bla negativna.....vrtoglavice, salbost, bolečine v križu, jajčnikih...skratka čudno....

Glede PMS, js jih nikol nism imela, tko da pojma nimam kako to zgleda, niti kako zgleda boleča M...imam kar srečo glede tega...nikol ne vem kdaj pride, ker se mi nikoli ne najavi, vedno jo najdem na wc papirju ali spodnjih glačahuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
22.5.2014 16:06:59   
Cikacaka
noname sva na istem ta mesec..moje m od nikoder..dva testa - ..razen sitnosti me nic ne daje..sitna pa jao boze hehe.

MD jaz nisem nobene reklame vidla haha..ce dobim kaj ti sparam ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Slovenski proizvodi
majch

Kakšna se vam zdi ponudba slovenskih produktov (oblačil, obutve...) na spletu?

me niti ne zanima (37%)

slaba (19%)

dobra (10%)

lahko bi bila boljša (32%)

zelo dobra (2%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!