Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Sicer sem čisti amater, ampak mi je lušno to slikarenje.
, tako da če katera karkoli rabi naj javi
(fotografiramo vse). Je pa bilo super, vreme sicer ni bilo čisto ta pravo, ampak vsaj dežja ni bilo. Kateri aparat si dobila Canon, Nikon? 
.
.
), in sem bila vesela kot otroček igračke. Zdaj se pa malo učim osnovnih funkcij in se igračkam. Bi pa rada enkrat posvetila temu več časa.
. Se vidi, da od sobote vsak dan nekaj fizičnega delam. Pa mi je malo zmanjkalo.
. Verjetno bom šla sadit
se takrat, ko ženska hoče. Drugače so hitro posledice. Mamici pa kaj takega tudi ne more pojamrati
. Tako sem šla ven iz ordinacije čisto v šoku, a avtu sem se zjokala. Kako sem pripeljala domov, mi je pa neznanka.
. Po 35 letu te mora po 6 mesecih poskušanja, poslat naprej ali pa poskusit s stimulacijo. Aja, pa vztrajat moraš pri svojem, boš največ dosegla, kot če jim samo kimaš. V Leonišču sprejemajo G na licenco, tako da poskusi srečo.
...in po 2 letih te se tk ****...kot da mi v datoteki nc ne pise o klomifenu..iz-ju itd...
Danes sem bila itak tak šokirana, ko mi je to povedala, da ženski nakoncu niti to nisem bila sposobna povedat, da sem dejansko tam ker bi rada ta kredit odplačala do konca in vzela novega... pa itak ne vem če bi z njo kam prišla, ker mi je že pred tem naložila ene tolk nesmislov, da sem se resno spraševala komu je dala noge narazen da je službo dobila