|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.5.2014 13:14:33   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica nisem vedela, da se ukvarjaš s fotografiranjem. Norooo, meni je to sanjski poklic, ful rada slikam, samo se nisem nikoli preveč angažirala za ta svoj hobi. Sem letos za rojstni dan dobila malo boljši aparat, da se lahko guštiram user posted image . Sicer sem čisti amater, ampak mi je lušno to slikarenje.

Ja se user posted image , tako da če katera karkoli rabi naj javi user posted image (fotografiramo vse). Je pa bilo super, vreme sicer ni bilo čisto ta pravo, ampak vsaj dežja ni bilo. Kateri aparat si dobila Canon, Nikon?

O polžih je res veliko koristnih info, upam da bodo nam kmalu prišle prav user posted image , ker to pomeni da bomo v hiši user posted image .

Drugače delam seminarsko, potem po mala dva, potem ta večejega peljem na rd, ta malo bo pa pazila babica dokler mož ne pride iz službe. Pa sonček je user posted image , tako da zelo lep dan user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
19.5.2014 13:21:18   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_
No, pa sem tudi jaz nazaj med vami. Operacija uspela, so našli še več napakic in jih odpravili, tako da morava sedaj v akcijo, da čimprej uspe.

Dobrodošla nazaj, navijamo močno, da bo čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
19.5.2014 13:33:14   
..noname..
Žabinčica škoda da nisi tega že kaj prej omenjala. Jaz sem se ravno zmenila s fotografinjo za slikanje najine poroke user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
19.5.2014 14:50:10   
Cikacaka
Heh Žabinčica..ko se ženim..kar bo na Nikolovo a ne..te angažiram. Sam ne računaj na ta posel user posted image user posted image

Jooj, ugotavljam da sem postala precej nestrpna do slabih šoferjev...jaz bi vsem pobrala vozniške :D Me prav jezi, ko vozijo 50 kjer je omejitev 90...zakaj? V čem je fora? A res ne poznajo predpisov? Sploh me ne moti, če je to kak šlepar al pa kado, ki pač vozi počasi iz nekih razlogov..ne pa kar tako...to bi pa jih kar s ceste odstavla :D Moj se mi reži, ker nonstop pizdim :))

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
19.5.2014 15:11:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Heh Žabinčica..ko se ženim..kar bo na Nikolovo a ne..te angažiram. Sam ne računaj na ta posel user posted image user posted image

potem sva pa že dveuser posted image user posted image . Jaz bi se poročila, moj se očitno noče. Čeprav je vedno izgovor, da ni denarja.

Mene še danes razganja od "besa", ker mi je včeraj spustil, da sta njegov brat in dodoča ženkica prišla vabit za ohcet. Da ju ni v hišo spustil, ker češ imamo vse umazano.

Razganja me od teh besed in malo od fovšarije, ker bratec se bo ženil on se pa noče. Razmetano je bilo pa zaradi tega, ker je vse na meni. In moram poleg vseh gospodinjskih del še njemu pomagati. Za povrh pa vsi po vrsti hodijo v hišo in iz hiše nonstop, da je zmeraj zasvinjano in razmetano. Potem pa očitno računa, da bom takrat ko bom imela 5 min časa še vse spedenalauser posted image

Mogoče se vse skupaj kateri zdi banalno, a včasih je mera polna. In sem mu tudi obrazložila, da bo zvečer zaradi dolgega jezika ostal na suhem. Mi kar ni verjel. A je ugotovil ,da bo po moje, ker sem šla zvečer samo spatuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
19.5.2014 15:58:42   
Tara9
MD vrjamem, da si besna, ne razumi me narobe, ampak meni prav polepšaš dan, ko berem kako kaznuješ dragega user posted image . Sej te podpiram, tudi jaz bi znorela, samo na tak simpatičen način razložiš, da se nasmejim zraven. Te tvoje kazni so mi pa všeč, mogoče tudi jaz poskusim, če bo kaj palilo user posted image .

Poroke sem si pa tudi jaz vedno želela. Najina je priletela na brzino, sicer drugače kot sem si zamišljala, ampak je bilo na koncu prav noro. Ker sva imela časovno stisko, sva namreč imela piknik varianto. Najela sva neko kočo in smo ga žurali stari in mladi skupaj user posted image . Sem bila pa pri nama tudi jaz večji pobudnik user posted image .

Žabinčica možek je izbiral med Nikonom in nekim Sonyjem, Nikon je bil za take, ki že imajo nekaj znanja, jaz ga nimam, imam samo veselje user posted image . Tako da sem dobila Sonyja za začetek, takega z objektivom res za začetnike (ne znam ti niti modela opisat user posted image ), in sem bila vesela kot otroček igračke. Zdaj se pa malo učim osnovnih funkcij in se igračkam. Bi pa rada enkrat posvetila temu več časa.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
19.5.2014 18:47:56   
Lanalana
Nosecke :) kolko mocno krvavitev ste mele ko ste zanosile...?. Je to res minimalna krvavitev ...????user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
20.5.2014 7:43:31   
..noname..
..test je pokazal -..nism zdržala pa sm šla delat, čeprov moj zmeri kdr reče da ni ni user posted image user posted image drugič mu bom vrjerla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
20.5.2014 8:20:07   
mamica deklicam

MD vrjamem, da si besna, ne razumi me narobe, ampak meni prav polepšaš dan, ko berem kako kaznuješ dragega user posted image . Sej te podpiram, tudi jaz bi znorela, samo na tak simpatičen način razložiš, da se nasmejim zraven. Te tvoje kazni so mi pa všeč, mogoče tudi jaz poskusim, če bo kaj palilo user posted image .

pravijo, da je kazen vzgojna, samo tapravo moraš najti. In še grožnja, da bom danes pri G rekla, da naj mi vstavi oborček, ker smo trgovino zaprli. Ti povem, je delovalo.user posted image user posted image user posted image
Smo peljali psa na sprehod. SPotoma nabrali bezeg. Ko smo prišli domov, mi je pa še pomagal polže nabratiuser posted image user posted image

In ker sem sama brez kondicije, me danes vse boliuser posted image . Se vidi, da od sobote vsak dan nekaj fizičnega delam. Pa mi je malo zmanjkalo.

Sedaj pa ne vem: ali bi si današenj dopoldne vzela malo frej ali bi šla še kaj poflancat. user posted image . Verjetno bom šla sadituser posted image , je treba dan izkoristit.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
20.5.2014 11:08:45   
NMJ410
MD jaz tudi take metode uporabljam...so učinkovite user posted image ...malo ga stisneš v kot, pol pa se da marsikar nardit...

Jaz pa bi šla nazaj na morje, sem pa v taki gužvi, da bo ta teden minil ko šus...dan bi lahko mel 40 ur, pa bi blo premalo...

Neposredna povezava do sporočila: 3385
20.5.2014 11:38:23   
mamica deklicam
ja, jim moraš dati vedeti, da ne nosi samo on hlač user posted image user posted image

in veš, kaj je najlepše? Se ne more nobenemu potolažituser posted image user posted image . Če potoži kolegu, mu vsak reče, da je neumen, ker user posted image se takrat, ko ženska hoče. Drugače so hitro posledice. Mamici pa kaj takega tudi ne more pojamratiuser posted image . In ostane sam, potem mu pa hitro začne prava glava delovati in ugotovi, da sam sebi v skledo pluva.

Dan je pa kdaj res prekratek. A jaz sem bila kar pridna, imam že skoraj vse poflancanouser posted image . Paradižnike moram posaditi v korita, a bi rabila korenjaka, da mi bo zemljo nanosil. Za dva sem že naredila, sedaj pa ne čutim več rokuser posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
21.5.2014 7:02:41   
Anonimen
Živjo!
Sem nova na forumu. Tudi jaz si želim postati srečka nosečka. Enega sončka že imamo. Ne mirkava že eneo leto, vendar še zmeraj ni nič. Nazadnje mi je M zaostajala 4 dni in sem bila že vsa vesela, potem pa se je pojavila rdečka, ki je trajala dva dni. Po rdečki me je večkrat špikalo v levem jajčniku in občasno mi je bilo slabo.
Kaj mislite o tem? Naredila sem tudi test, pa nevem, zdelo se mi je da je rahla črtica. Mogoče se mi je pa samo zdelo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3387
21.5.2014 7:20:13   
Cikacaka
Dobrooo jutrooo :)

Soncek jeeeee user posted image

MD dobre kazenske metode imas user posted image midva nekako klapava brez njih..oz.vsaj na glas jih ne povem..ceprav vcasih jih ziher uporabim
user posted image
Za poroko pa sva oba bolj tak tak...tud ce bi se bi se v krogu treh stirih ljudi...cist vseeno mi je ce sva ali nisva porocena..mojemu pa isto. Niti kot otrok nisem nikoli sanjala o big white wedding.

Tetke se zmeraj ni :/ test negativen.. Zadnje pol leta mam vrocinske valunge...mene mena daje ziher :D

Kroge dobrodosla...test cez par dni..ce ne pa G druge ni ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
21.5.2014 7:33:58   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Sem bila včeraj pri svoji G. In me je čisto šokirala in to v negativnem. Mi je naredila UZ in ni nič posebnega, vidi da je sluznica zadebeljena, da se bliža M. A hormonske terapije mi ne more dati, ker baje mi bo to bolj škodovalo v smislu zanositve, kot pomagalouser posted image . Tako sem šla ven iz ordinacije čisto v šoku, a avtu sem se zjokala. Kako sem pripeljala domov, mi je pa neznanka.

Pravi, da naj pač še poskušava. če se bom odločila, da je dovolj, mi pa lahko te dolge krvavitve reši edino s kontracepcijo, z vstavitvijo Mireneuser posted image . Če se katera še spomni, sem imela zadnjo M 10 dni.

Vglavnem, očitno ko prideš enkrat čez 40, si za na odpaduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
21.5.2014 8:02:40   
Anonimen
mamica deklicam; ne obupaj in pojdi po drugo mnenje. Veliko žensk poznam, ki so zanosile po 40. letu.

Neposredna povezava do sporočila: 3390
21.5.2014 8:48:13   
Tara9
MD vidim, da tvoje metode res palijo user posted image  user posted image . Ko zagusti, bo tudi moj dragi videl vraga user posted image . Drugače midva kar sproti rešiva vse težave, sicer sem večinoma jaz pobudnica za pogovor, za enkrat pogovor tudi zaleže. Imam pa tudi jaz svoj način "kaznovanja", in sicer, ko sem res besa, in mu ne morem dopovedat, da me nekaj res moti, potem mu to napišem user posted image . Ja malo smešno, ampak res. Napišem pismo in mu dam za prebrat. Za enkrat je metoda učinkovita, ker se zaveda, da ko dobi pismo je nekaj res narobe, oziroma sem res pokazala zobe user posted image . Aha, pa ne bit slabe volje zaradi ginekologinje in mogoče res poišči še drugo mnenje? Si že večkrat dokazala, da si borka, tako da močno vrjamem tudi v to tvojo zmago, torej plusek.

Dobrodošla kroge. Veslim se našega čvekanja in srečno pri plusku user posted image .

Jaz sem ta teden ful v gužvi, v službi je norišnica, ampak gre vsaj hitro user posted image . Včeraj sva šla z dragim v nabavo pripomočkov za prizadete v poplavah. Ko sem gledala poročila, so se mi kar solze vlile, neka občutljiva sem, in sva šla potem v akcijo. Danes greva pa kupovat sexy perilo za mojo kolegico, ki ima naslednji teden dekliščino. Bom vzela dragega s sabo, da mi olajša delo user posted image .

Lep dan vam želim, uživajte v sončku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
21.5.2014 8:51:50   
*tedy*
mamica deklicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj , sej men je moja tud isto rekla, da kao sem prestarauser posted image potem pa sem za mnenje vprašala drugo pa je čisto nasprotnega mnenja, da starost ni bolezen in da če se počutim ok, potem sploh ni panike, da ne bi imela še enegauser posted image user posted image tako da mi se ne damouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spomladančki so itak kul otroci tako da veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
21.5.2014 9:01:30   
..noname..
MD in tedy, ne se obremenjevat z leti...poznam primer ženske, ki je stara 44 pa je čis nomralno zanosila, in kmalu bo rodila, tako, da ni vse izgubljenouser posted image user posted image

kroge, držim pesti in upam, da čimprej pride tist pričakovan plusekuser posted image user posted image

js pa sploh ne vem več, test je negativen, M zamuja 1 teden, slabost, vrtoglavice, bolečine v križu, vsake tolko časa špikne v jajčniku....če še nekaj časa ne bo nč bo pa še en test padu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
21.5.2014 10:45:24   
_pika_
MD: Menjaj G. To ni normalno, saj delata že več kot eno leto na user posted image . Po 35 letu te mora po 6 mesecih poskušanja, poslat naprej ali pa poskusit s stimulacijo. Aja, pa vztrajat moraš pri svojem, boš največ dosegla, kot če jim samo kimaš. V Leonišču sprejemajo G na licenco, tako da poskusi srečo.

noname: Nekaterim test zelo pozno pokaže nosečnost.

Jaz sem pa v zavetju kavča in še nekaj dni bom. Komaj čakam, da bom šla lahko na sonček pa na morje.

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 21.5.2014 10:46:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3394
21.5.2014 11:56:44   
snika
Joj kok sm jezna...
bila pri svoji G, ker so mi v lj rekli da potrebujem napotnico, da obravnavajo še mene in se gre naprej v postopek.
In napotnice mi ne dajo, ker jih na vrat na nos ne pišejo, če želim sama od sebe kao v lj.
In po jim dotolmačit da se nism sama izmislila da bi šla naprj v lj. da so mi oni tako naročili..in opisovati kaj sva do sedaj dala že skozi...in po mi reče da naj pridem naslednji dan.
50 km sm nardila da sm prsla do tja, čakala 1,5 ure v čakalnici za prazen nič...Ko ji rečem, da bi me lahko po telefonu opozoril, bi že tam povedala zakaj rabim napotnico, mi reče tako delikatnih stvari se po telefonu ne pogovarjamo...bull...če je to standardni postopek bi se mogl...kt pa da na sihtu jemljem prosti dan in ga nakoncu zabijem v njihovi čakalnici.user posted image ...in po 2 letih te se tk ****...kot da mi v datoteki nc ne pise o klomifenu..iz-ju itd...

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
21.5.2014 12:03:12   
Žabinčica

MD: Menjaj G. To ni normalno, saj delata že več kot eno leto na user posted image . Po 35 letu te mora po 6 mesecih poskušanja, poslat naprej ali pa poskusit s stimulacijo. Aja, pa vztrajat moraš pri svojem, boš največ dosegla, kot če jim samo kimaš. V Leonišču sprejemajo G na licenco, tako da poskusi srečo.

Mamica deklicam mogoče pa ti zato ne da terapije, ker sta takrat prekinila postopek oz. se tvoj ni odločil za naprej čeprav sta bila že v neplodnostni? Te je pač takrat dala, vidva nista šla oz. nista šla do konca in glede na leta mogoče ona sklepa da je pač tako bolje. Ne vem mogoče bi se bilo treba z njo še enkrat pogovorit-mislim če je drugače vredu gin....razmišljam pač....?

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
21.5.2014 12:04:53   
Žabinčica

Žabinčica možek je izbiral med Nikonom in nekim Sonyjem, Nikon je bil za take, ki že imajo nekaj znanja, jaz ga nimam, imam samo veselje user posted image . Tako da sem dobila Sonyja za začetek, takega z objektivom res za začetnike (ne znam ti niti modela opisat user posted image ), in sem bila vesela kot otroček igračke. Zdaj se pa malo učim osnovnih funkcij in se igračkam. Bi pa rada enkrat posvetila temu več časa.

Sonyiji so tudi zelo dobri, imajo dobre leče, sem imela enega pred leti...mi ga je nekdo izmaknil, mi je še zdaj žal user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
21.5.2014 12:09:47   
Žabinčica
Drugače pa samo toliko da vas preberem in pozdravim...morem se učit, dela je še kar nekaj.

Sem pa tudi ravno danes videla eno znanko, ki ima že tri user posted image (no, so že večji), zdaj pa pričakujejo še enega. Čeprav je nekaj govorila, da so pa res zaključili; zdaj pa pogumno že 4 pričakuje. Jaz se pa k tretjem takooo spravljam user posted image , se včasih sprašujem kaj še čakam....če danes poskusiva mogoče ujameva o. še ta mesec user posted image (malo za hec, malo za res).

Kroge dobrodošla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3398
21.5.2014 15:11:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam mogoče pa ti zato ne da terapije, ker sta takrat prekinila postopek oz. se tvoj ni odločil za naprej čeprav sta bila že v neplodnostni? Te je pač takrat dala, vidva nista šla oz. nista šla do konca in glede na leta mogoče ona sklepa da je pač tako bolje. Ne vem mogoče bi se bilo treba z njo še enkrat pogovorit-mislim če je drugače vredu gin....razmišljam pač....?

imam tudi sama občutek, da mora biti nekaj takega. Ker če so me v Lj dali takoj na IVF kratek protokol, potem je iz tega sklepala, da je klomifen za moje probleme premalo in da je brezveze, da mi ga predpiše.

Saj dam se ne, bova vseeno poskušala s klomifenom. Samo sem hotela, da bi bilo spremljano s strani G.

Neposredna povezava do sporočila: 3399
21.5.2014 19:05:38   
asyka
Evo pozdravčke še z moje strani... danes priznam ni moj dan. Dobila sem user posted image pa še na banki sem se nekaj novega naučila in mi ni bilo nič všeč... No, vsaj za mene je to novo, ampak tak ko so mi to danes tam razložli sem dobila občutek, da to pa ja že vsak šolarček ve. Sploh ne vem kaj naj nardim... namreč danes sem zvedela, da imam dolg do njih za obrok kredita iz decembra 2012. V tem času, niti enega opomina (ok baje so enega poslali, ampak po pregledu moje doma shranjene dokumentacije je bil ta opomin - 1 vrstica 3 totalno čudnih besed na klasičnem izpisku banke, ki ga dobiš vsak mesec in za to so si zračunal 2,2 €)... Na vprašanje, zakaj si niso obroka utrgali, ko je pač bil denar na računu pa odgovor, ki bi baje to jaz mogla vedet, da to pa oni ne počnejo. OD KDAAAJ??? Meni je bilo vedno logično, da če imaš kakršni koli trajnik, da ti banka trga na datum, če pa se zgodi pa valda takoj ko je to mogoče. Saj zato pa je trajnik, da je zadeva bolj v izzi, ne pa da morem jaz zdaj še preverjat a je ziher blo plačano ali ni blo, ker mi je slučajno na 1. v mesecu par cenov falilo, ker niso študentskega dela pravočasno nakazali (namreč točno to se mi je zgodilo)... Baje za 1 obrok niti ne pošiljajo kaj opominov in da pač jim to ni tako pomembno... No, seveda, če nočeš novega kredita vzet.. ker si tretiran kot neplačnik. Mah, na kozlanje mi gre... user posted image Danes sem bila itak tak šokirana, ko mi je to povedala, da ženski nakoncu niti to nisem bila sposobna povedat, da sem dejansko tam ker bi rada ta kredit odplačala do konca in vzela novega... pa itak ne vem če bi z njo kam prišla, ker mi je že pred tem naložila ene tolk nesmislov, da sem se resno spraševala komu je dala noge narazen da je službo dobilauser posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (32%)

Pred rokom. (17%)

Na rok. (13%)

Prvič nisem rodila po roku. (38%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!