|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
16.5.2014 10:47:35   
*tedy*
mamica deklicam ti kar tvojemu povej da nima pravuser posted image . Moj tamal je imel oba stalnega in mlečnega je stalni zraven zrasel in sva šla k zobarju in je rekla nič ne bo ven dal abo že sam padel ko bo čas in je to trajalo še sigurno en mesec ker se mu sploh ni nič majal ko je stalni že bil čisto vzporedno z mlečnim. Prov smešno je bilo za videt kot pri zajcihuser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.5.2014 13:34:40   
SU
Pri mojem korenjaku pa je en zob izpulil zobar-ravno zaradi tega, ker mu je stalni že krepko rasel... Enega sem pa jaz forsirala in v tem sem očitno podobna tvojmu MD user posted image ...namreč 2 zobka ima zgoraj popolnoma ven, postrani in višje kot ostale ravno zato, ker sta stalna že rasla in nista imela prostora, ker sta bila mlečna še notri... Pa sta si naredila prostor pač tam, kjer je bil... in to je bilo kar preveč "gor" in naprej in postrani... Tako, da se že pripravljam, da bomo povprašali zobarja kako je z zob. aparatom, ker že malega motijo... ima težave tudi pri umivanju zob, ker sta stalno premalo umita... user posted image Tako, da ... po mojem je idealno, če pade mlečni ven in potem takoj začne rasti stalni... al kako?!? user posted image
...sam to je verjetno sam v tistih lepih knjigicah o zobkih user posted image ...
Aja... tečnoba mineva... test pokazal "nič" tako, da z (nekaterimi) vami v nove boje, v toplejše mesece....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.5.2014 14:10:24   
mamica deklicam
ko sem bila jaz majhna, sem imela zgoraj že zunaj vse enke in dvojke, pred njimi pa še vse štiri mlečne. Mi jih je zobraca populila, a so stalni potem čisto lepo zlezli na svoje mesto.
A imam tudi sama rajši, da se vse lepo pošlihta, ne pa da bi bilo potrebno še k ortodontu hoditi. Poleg tega je tudi jamrala, ker jo je olelo in ni spredaj grizla. No, ni ga več. Zobna miška je pa denar prinesla. kakšno veselje je to bilouser posted image . Imam občutek, da za drugo enico ne bo nič problemov, da ji malo pomagamo k izpadu.

jaz komaj čakam torek, ko imam pregled pri moji G. Me je ravno danes ena vprašala, če nama je že uspelo spet zanosituser posted image . Upam, da se bova dobro z mojo zmenili in mi bo lahko pomagala.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.5.2014 15:11:55   
Tara9
Ufff pa je končno petek. Sem prav vesela, se mi je tkooooo vlekel ta teden. Komaj čakam malo počitka user posted image .

Zanimivo debato ste udarile, zobki user posted image . Jaz sem zadnjič, ko sem pospravljala po bajti našla škatlico z mojimi mlečnimi zobki. Mami jih je skrbno spravljala. Sem se pošteno nasmejala, ko sem videla te drobižke user posted image . Jaz sem si jih tudi pulila, nikoli čakala, da zob sam odpade. Meni je šlo ful na živce, ko se je začeli majat, tako da sem vsak dan visela pred špeglom in ga ruvala, dokler ga nisem izruvala user posted image .

Jaz sem pa opazila, da zdaj, ko nisem na hormonih kile dol padajo. Sem ene 3 nabrala in se jih nisem mogla znebit, zdaj pa vidim, da so bili hornomi krivi user posted image . Bom izkoristila tale mesec pavziranja za mojo staro postavo. Vse je za nekaj dobro. Me pa prav zanima kakšen bo moj naravni cikel zdaj. Drugače se giblje okrog 45 dni, uffff.

Kaj boste počele čez vikend?? Midva greva malo v nabavo, čeprav se mi ne da po štacunah lazit, ampak imava junija toliko enih zabav, da morava prej nabavit. Greva na poroko, pa jaz na dekliščino, potem je tukaj ene par rojstnih dni in me bo čas povozil. Prav zanimivo kako se včasih nič ne dogaja, ko pa se, se pa vse na enkrat user posted image .

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.5.2014 15:48:43   
..noname..
MD, tale tvoj pa je za hece user posted image
Glavno, da se je to rešilo user posted image če kdaj pomislim kako je bilo ko so meni zobje odpadal, se spomnim kako sm zibala zob dokler mi ni ostal v roki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.5.2014 21:41:25   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Kaj boste počele čez vikend?? Midva greva malo v nabavo, čeprav se mi ne da po štacunah lazit, ampak imava junija toliko enih zabav, da morava prej nabavit. Greva na poroko, pa jaz na dekliščino, potem je tukaj ene par rojstnih dni in me bo čas povozil. Prav zanimivo kako se včasih nič ne dogaja, ko pa se, se pa vse na enkrat user posted image .

Delam, celodnevno fotografiranje poroke od priprav naprej, vse skupaj nekje 16 ur v kosu...se že veselim, upam samo da nam bom vreme in ostalo naklonjeno. Zdaj še opremo pripravit potem nekaj pojest in spat.

Je pa to res, jaz imam trenutno tudi ful stvari, na vseh področjih user posted image ; ampak ok vsaj s stanovanjem smo zaključili, no s pleskanjem, balkon še čaka pod nujno eno velikoooo pospravljanje user posted image . Pa učenje še, tričetrt seminarske in 220 strani za predelat (ki se jih še nisem uspela niti dotaknit); nekje 1 tednu imam časa, izpit je naslednji torek user posted image ; to bo še pestro ja user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.5.2014 21:50:43   
Lanalana
Lepo pozdravle vse nosecke in tiste ki se trudimo biti:) zanima me nasledno..ce bi bila katera toliko prijazna in mimodgovorila.user posted image
user posted image
In sicer sem v dvomih..10.5 bi mogla dobiti user posted image user posted image na ta dan ali 9.5 pa sva s fantom imela spolne odnose in sicer do konca..vedno se cuvava ampak pac uzitki so bli preveliki in sva do konca :-) (saj veste kaj mislim) ;)
Kakor sem omenila 10.5 bi mogla dobitiuser posted image pa je se ni do danes ..delala sem 3 teste nosecnosti, a mislite da se je prijelo in mi zal se ne pokaze ker je prezgodaj. Nekje pise da je moznost tudi zanositve dan ali 2 pred user posted image ..
Ko polezavam in vstanem imam krce, ko se spet spravim pocivat in vstanem krc..(cudno) lulat me neprestano :))) upam da bova user posted image ..cudno se slisi pa vseno probam napisati :) lep vecer zelim:)user posted image in vsem ki si zelite da zagledate user posted image :)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.5.2014 8:14:56   
..noname..
Lanalana živjo :) Js sicer s tem še nimam izkušenj, ampak mislim, da bi lahko bilo tudi pozitivno, kljub temu, da je sedaj negativno. Kar veliko berem o tem in sem tut že take vidla, ki so zvedle šele nekje po 10. tednu...ne obupaj, morda pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanalana)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.5.2014 9:08:17   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: Lanalana
Nekje pise da je moznost tudi zanositve dan ali 2 pred user posted image ..

Možno je, ker ženske poročajo o tem, da so zanosile v vseh možnih delih cikla, saj se včasih iz različnih vzrokov ovulacija zamekne in jo imaš šele takrat, ko naj bi dejansko prišla user posted image . Pri tebi je absolutno prezgodaj za delat test. Oplojeno jajčece potrebuje 6-8 dni, da pripotuje po jajcevodu in se vgnezdi v maternici in šele takrat se začnejo proizvajati nosečniški hormoni in šele 14-16 dni po spolnem odnosu oz. oploditvi je lahko test pozitiven. Torej pri tebi šele 24. 5., če prej ne dobiš menstruacije.

(odgovor članu Lanalana)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.5.2014 9:14:43   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Kaj boste počele čez vikend??

Čaka me spomladansko čiščenje hiše in sezonska zamenjava oblačil. Končno napovedujejo, da naj bi se v drugi polovici tedna temperature dvignile do 30user posted image in moram pripravit kratke hlače in majice za celo družino.

mamica deklicam, sicer z zamudo, a vseeno vse naj naj ob prazniku user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.5.2014 7:22:11   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Jaz ne morem več spati, smo imeli včeraj delavno soboto in me vse mišice bolijouser posted image . Sva z mojim drva zlagala. Se je vseeno splačalo, ker so bila zastonj.

Upam, da se bo kmalu nehalo to vlažno vreme. Jaz imam polžev za izvoz user posted image user posted image . Ko bi bili vsaj tisti, ki jih jejo v restavraciji, bi še obogatela, če mi že zelenjavo jejo.

Včeraj sem šla po nove sadike zelja in še nekaj drugih sem rabila. Baje je šroti njim dobro tudi žaganje. Posuješ in se žaganje nanj prilepi, tako da ne more lazit.

Vglavnem, včeraj ob 10h ponoči sem vzela naglavno luč, kozarec od kumaric in plastično žlico. Z njo obrala krompir in zelje, nato prečesala še ves tisti del vrta in okolico kompostnika. Če jih nisem našla najmanj 100, pa tudi nič ne rečemuser posted image . Moram odkriti, od kje so se zaredili k mani. malo sumim sosedovo brunarico, kjer imajo že toliko časa drva notri, da je cela stavba iz mahu in vse plesnivo.

Aja, pa še to, tista greda, okoli katere sva zasadile česen, je nedotaknjena. Vse sadike na njej so cele. Pri nas bomo letos imeli ogromno česna, ker ga bom šla okoli celega vrta posadit, oz. vsaj tega dela, od koder mi polži lezejo. In imajo radi pijačo, ki je narejena iz kvasa, sladkorja in vode. Sem jo dala v plastenko, zakopala v zemljo in so že delali "špure" proti njej. Jih je v tiste pol ure, ko sem bila tam, že nekaj plavalo. Zato tedy, pivo lahko uporabiš za kaj drugegauser posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.5.2014 14:27:36   
Lanalana

IZVIRNO SPOROČILO: ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: Lanalana
Nekje pise da je moznost tudi zanositve dan ali 2 pred user posted image ..

Možno je, ker ženske poročajo o tem, da so zanosile v vseh možnih delih cikla, saj se včasih iz različnih vzrokov ovulacija zamekne in jo imaš šele takrat, ko naj bi dejansko prišla user posted image . Pri tebi je absolutno prezgodaj za delat test. Oplojeno jajčece potrebuje 6-8 dni, da pripotuje po jajcevodu in se vgnezdi v maternici in šele takrat se začnejo proizvajati nosečniški hormoni in šele 14-16 dni po spolnem odnosu oz. oploditvi je lahko test pozitiven. Torej pri tebi šele 24. 5., če prej ne dobiš menstruacije.

No naj povem do danes se ni prikazalauser posted image simtomov pa niti za pomisliti da se pa mogoce noseca! Kaj pa polcisticni jajcniki? Test nebom delala ker bom spet razocarana sem pa imela 4 dni nazaj mocen krc ogrooomen ki je po parih sikundah izginil :) joooooj dnevi tecejo pocasi :)

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.5.2014 20:41:32   
..noname..
Lanalana, potem pa še mal počakej, pa kasnej nared test. Morda pa bouser posted image

Pr men je pa vse skupej mal hecno....zdj sm mela 3 M na 3 tedne, zdj je pa nimam že 35 dni, tko da vse kupej je čudno....niti sama ne vem več kaj bi to blo....moj pravi, da učasih pride mal prej, včasih pa mal kasnejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanalana)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.5.2014 20:54:47   
Lanalana
Jaaaa nic, prehitr smo rekli da je ni.. No pa je prisla user posted image res en rdeci hudicek :-/ sm upala da je mogoce tisto ko je mogoce krvavitev ob user posted image pa ocitno ni jo je kr zadostiuser posted image pa sej se sama newem zakaj mi zamuja in dela skrbi.. Sem kar razocarana...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.5.2014 21:00:53   
Lanalana

Pr men je pa vse skupej mal hecno....zdj sm mela 3 M na 3 tedne, zdj je pa nimam že 35 dni, tko da vse kupej je čudno....niti sama ne vem več kaj bi to blo....moj pravi, da učasih pride mal prej, včasih pa mal kasnejuser posted image user posted image user posted image
[/quote]

Pa si sla do g.?? Kaj pravi... Tole je cudno da imas take cikle..

Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.5.2014 21:10:55   
..noname..
Ne, nism....js sm mela zdej 1 leto na 35 dni...edin zdj se mi neki heca, ampak js mislm, da ni nč narobe. ČE do konc tedna ne bo nč bomo pa test delal user posted image

(odgovor članu Lanalana)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.5.2014 23:17:28   
SU
No... MD,jst sem pa danes pop.zakopala kozarcke z malo piva notri in,glej jih pjancke,se predno sem vse nastimala,so 3je plavali v prvem ...user posted image ...ocitno jim res pasejo reci kot kvas,sladkor..... Vazn da deluje!!! Letos jih je res kot....... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3367
19.5.2014 7:20:11   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SU

No... MD,jst sem pa danes pop.zakopala kozarcke z malo piva notri in,glej jih pjancke,se predno sem vse nastimala,so 3je plavali v prvem ...user posted image ...ocitno jim res pasejo reci kot kvas,sladkor..... Vazn da deluje!!! Letos jih je res kot....... user posted image user posted image user posted image

tudi pri meni so plavali kot za stavo. user posted image user posted image

sem jih šla včeraj spet pobirati in na vrtu jih ni bilo, oziroma je bilo samo nekaj majhnih, belih. Kakor sem že včeraj ugotavljala, jih je očitno več pri sosedi in k meni rinejo. Ker sem morala že kar pod plot zlesti, da sem jih nabrala. Na moji stani jih je bilo samo nekaj.

Zgleda, da je zdajle sezona polžev. Ko bo prišlo bolj sušno obdobje, jih verjetno ne bo več toliko.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
19.5.2014 8:54:17   
Cikacaka
Dobro jutro :) Sonček je!!!! Joj kako sem jaz vremenska..prav neverjetno. Čist me zamori dež in slabo vreme, ko je sonce pa kar poletim...se bi mogla nekam kjer je večji del leta sončno preselit :D

Vidim, da polži plavajo hehe...bom vam sledila in jim nastavila past..ste me prepričale :)

A gledate Avdičevo oddajo ob nedeljah? Mnenja?

Lepo bodite v sončku in ljubezni :)

Neposredna povezava do sporočila: 3369
19.5.2014 9:08:49   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

A gledate Avdičevo oddajo ob nedeljah? Mnenja?

ja, vsi štirje user posted image user posted image . Me starejša vedno sprašuje, ali je zlata že pela. To je Natalija, ki je bila enkrat vsa v zlatem. Nam je všeč, se zabavamo. Samo nikoli ne zmaga tisti, za katerega navijamouser posted image

Jaz namakam že prvo rundo bezgovega sirupauser posted image user posted image . Imam drugače še nekaj lanskega, ker sem bila pridna in sem naredila veliko zaloge, tako da nam ga sigurno ne zmanjka. Pijemo ga pa vsi, še moj dragi, ki ga včasih ni maraluser posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
19.5.2014 10:03:01   
..noname..
Tut js gledam njegovo oddajo vsako nedeljo in mi je zelo všeč....koncept oddaje je super, naši igralci in pevci so pa tut odlični...vsak teden je težje povedati kdo je najboljši user posted image user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.5.2014 10:04:15   
..noname..
Aja, glede polžev je pa tko...mi doma imamo nek limacid al nekaj takega se imenuje (to so ko eni briketki zelene barve) in to polži ful radi pojejo....to daš okol vrta, karence pa ni...tko da je res super in deluje....
Moram pa kar vesela bit, ker na mojem vrtu ni polževin mi vse lepo ratuje, edin čebula se neki suši :/ upam, da nimam čebulne muhceuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.5.2014 11:42:15   
Cikacaka
Saj, samo s tem posipi je tako, da so dragi, pa še velikokrat moraš sipat, mi imamo pa veliko parcelo in je to kar strošek :/ Drugače pa delujejo ja.

Tudi jaz gledam Avdiča, ok malo so pretirani na trenutke..ampak še vseeno najbolj gledljiva oddaja. Tekmovalci so prav simpatični in super pevci :)

Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.5.2014 11:43:41   
Tara9
Pozdravljene v novem tednu. Vikend je čisto prehitro minil user posted image . Zdaj je pa pred mano tko naporen teden, da že zdaj komaj čakam petek user posted image . Midva sva v soboto nakupovala, sva oblekla dragega za na poroko na katero greva, tako da zdaj paše k moji obleki user posted image . Včeraj sem pa doma poležavala, to vreme me ubija, sem komaj dočekala današnji sonček.

Žabinčica nisem vedela, da se ukvarjaš s fotografiranjem. Norooo, meni je to sanjski poklic, ful rada slikam, samo se nisem nikoli preveč angažirala za ta svoj hobi. Sem letos za rojstni dan dobila malo boljši aparat, da se lahko guštiram user posted image . Sicer sem čisti amater, ampak mi je lušno to slikarenje.

Pri nas za enkrat ni polžev, drugače so pa do zdaj še vsako leto rože napadli, ker nimamo drugega kot rože. Sem dobila polno koristnih nasvetov z vašimi polžjimi debatami user posted image . Bom izkoristila, če bo potrebno. Imam pa ful rada pivo, tako da bom katero drugo našteto metodo ubrala user posted image .

Tudi pri nas od nedeljah gledamo Avdića. Všeč mi je oddaja, pa tudi on je ful simpatičen, se skoraj vsako nedeljo smejim kot norc user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.5.2014 12:08:06   
_pika_
No, pa sem tudi jaz nazaj med vami. Operacija uspela, so našli še več napakic in jih odpravili, tako da morava sedaj v akcijo, da čimprej uspe.

Vse pridno vrtičkate. Jaz bom pa naslednje leto, saj sedaj nekaj časa ne smem nič takega delat. Bomo letos še kupovali zelenjavo. Edino dišavnice imam pa že svoje. user posted image
No, vsaj s polži nimam težavuser posted image user posted image user posted image .

Uživajte v sončku in bolj prijetnih temperaturah.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!