asyka
|
Uf končno 5 minut časa za vas babe... danes sem doma, sem bila včeraj tako boga na šihtu, da mi je šefica rekla naj ostanem doma, da me ona menja danes sem pa valda kot rožica. Ni mi verjela, da so moje bolezni vedno eno dnevne in ne rabim nekega divjega počivanja in ležanja, pa itak brez vročine. Mogoče za 5 minutk se mi je včeraj v službi zazdelo, da me je malo zakuhalo, ampak ni bilo omembe vredno. Včeraj sem še zvedla, da sem prišla zraven k enemu projektu na faksu, kar je cel projekt, da ti rata... pa še plačano je In sem čist vesela, ker bo to moja prva resna delovna izkušnja iz mojega poklica. mamica deklicama jaz sem videla kako hudo je bilo pri vas. Imam familijo še višje gor na Gorenjskem, njim kar ni polomilo je pa pomrznilo. Ampak bodo baje počakali kak teden dva in videli, če se bo obnovilo. Tako mlade rastlince se ponavadi še kar znajo obnovit. Od vrta imam jaz samo 4 češnjeve paradižnike, ki so za enkrat še v stanovanju na okenski. Se še nisem odločila, če bi jih dala na balkon, ker je tam skoz senca. NIti minute sončka in ne vem če bi kaj sploh ratalo iz njih. Jih bom verjetno nesla na dvorišče za blokom, ki je čisto ograjeno in naše (blokovsko)... Pa zelišča imam, delajo mi kot zmešana že 2 meseca in sem tako vesela. Zdaj pijemo samo še smoothije z jagodami in meto pa moj se pritužuje, da je v vsaki omaki čist preveč bazilike za okusit Kaj ste še obdelale vmes... sosede... Jaz sem v bloku in to tak vemo kako je. Imava enega soseda, ki pride 2x letno domov in meji z eno steno na naju. Ko ga ni je super, ko pa pride je pa občutljiv... mi ob 1ih popoldne ob normalnem pogovarjanju, če so obiski pri nama buta po steni. Je moj enkrat znorel mu je tako nazaj pobutal, in je bil od takrat mir. Smo pa takšen miks staro in mlado, ampak je 80% starejših tudi ok. Pozimi ko so fantje špohtlal sneg z dvorišča, jim je zgorna soseda nosla za pit pa za jest... So pa tut taki, ki komplicirajo in gnjavijo kje se pač da. Jaz mam konstantne fajte z eno omico, ki mi je prvič začela gnjavit, ko sva avto menjala in je bil stari 1 teden še tudi na parkingu. Da kakšna frajerja sva midva, da imava kar dva avta, med tem ko nikoli ni prostora za parkiranje in bla bla bla... sej ni vredno omenjat, da sama nima avta, an pa da je pa ni nič motilo, ko je bilo v sosednjem stanovanju 5 neprijavlenih študentov in smo zato mi več vode plačeval Upam, da mate tudi ve danes kaj sončka.... Aja punce meni se je sanjalo, da se naj se ful selilo v temo februarke 2015... ne me razočarat pa na cedilu zdaj pustit, jest to verjamem, a vete