|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.5.2014 19:53:32   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam tudi pri nas je bila toča samo ni bilo tako hudo, pa še jest imam skoraj še vse pokrito s kopreno na lokih, razen krompirja, tako da mislim da ni bilo tako hudo.

pri nas je močno padala. Sedaj moram počakat nekaj dni, da vidim, kaj je uničila

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
13.5.2014 6:48:32   
mamica deklicam
tedy, tole je zate, ker sem dobila pri tvojem postu občutek, da pretiravam:
http://www.kamnik.si/novice/Neurje-z-vetrom-in-toco-v-Tuhinjski-dolini-12-05-2014

mi smo nad to dolino in smo tudi kasiraliuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
13.5.2014 8:04:58   
..noname..
Tudi pri nas je kar dobro padalo, grmelo in se bliskalo...vendar k sreči je moj vrt vse lepo prenesel in lahko že uživam svoje prve vrtnine user posted image red odličen občutek, ko sam nekaj pridelaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3303
13.5.2014 8:23:47   
*tedy*
mamica deklicam jest sem hotela rečt da pri nas na srečo ni bilo tako hudo. In res krompir je cel, kakšna vejica od paprike , pa od malancane je na tleh sicer pa ni bilo panike. Mal sem samo palmo pod streho skrivala, ker sem jo glih zadnjič z morja eno ful lepo prinesla in me je kar groza da bi brez ostala. Bolj me skrbi tale mraz, že vse tako lepo dela potem pa kr noče nič več rast. Se mi zdi da sem malo prekmalu paradižnik posadilauser posted image
pri vas je bilo pa res groznouser posted image upam, da ti je še kaj ostalo, drugač bodo imele pa punce veselje še enkrat sadit, sej vem slaba tolažbauser posted image

Danes je tko mraz da sem kar kamin zakurila zjutrajuser posted image . Joj komaj čakam sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
13.5.2014 8:51:19   
Cikacaka
Pozdravček punce...vidim, da smo vse še na žalost zmeraj na broju ;)

Tara9...ful žal mi je za neuspeh user posted image

Ostale pa itak vztrajno naprej a ne. Pri meni nič novega, tetko bi naj prišla danes. Ta mesec me spet psiha malo daje in gledam znakce, ki jih imam miljonpetstosedemintrideset pa še kakšnega zraven hehe. Par dni sem jedla maco in ne vem ali me je to čisto zmešalo al kaj..v glavnem hormoni ponoreli, mozoljasta kot v najhujši puberteti, joški bolijo med vožnjo, hojo itd. (to me itak vedno po O, ampak tokrat je pa čist too much)..in potem začne glava svojo zgodbo..jaooo...in ti potem tumbajo odmisli pa bo...ja kako??? Tega mi še nihče ni razložil user posted image

Vikend sva z mojim preživela na morju...joooj kako je pa to pasalo!!! Komaj čakam poletje, da bo vse bolj na izi, ne sam nek džumbus.

Uživajte v dnevu...čeprav prav žalostno joka..pa še mraz je :)

Neposredna povezava do sporočila: 3305
13.5.2014 9:02:30   
NMJ410
Pozdravljene vse,
pri nas je bil v nedeljo orng naliv, vendar hvalabogu ni bilo toče ter kakšnih hujših nevšečnosti.
Danes pa mi ni za nič...berem po RR...malo spanja...TV-ja...pa bo dan mimo user posted image .

Lep tih deževen dan vam želim user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
13.5.2014 9:48:10   
..noname..
Danes je res tak malo beden dan...tut js bi zakurila kamin pa imam delavce pa jih moti, ker se jim material prehitro suši user posted image user posted image
Js pa niti ne vem več kako naj vem kdaj bo M :) ko bo bo :) midva še malo počakava pol pa greva resno v akcijo :)user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
13.5.2014 11:18:01   
mamica deklicam
Punce, glede mraza moramo še nekaj dni zdržat, so le ledeni možje sedaj. user posted image user posted image

In če hočemo imeti kaj pridelka poleti, se oni in Zofka ne smejo izneveriti svojemu imenuuser posted image user posted image

Saj vem Tedy, da si verjetno tako mislila. Sem včasih malo bolj na kratko, ker nobeden ne verjame, da imamo pri nas vsega več: snega, sonca, vetra, dežja... No edino megle pa nimamo user posted image user posted image user posted image .

Ko se mo otoplilo, bom naredila nov seznam, šla v nabavo, potem pa sadituser posted image , in če tega ne naredim, ko sta moji pomočnici v vtrcu, imam vedno kreg, kaj bo katera. Ker na žalost bi vedno obe vse. Potem moram pa biti diplomatuser posted image .

Zakurili smo pa pri nas že včeraj zvečer. Samo se hitro segreje v hiši in je prav prijetno. Še dobro, da imava kurjavo zastonj. Se pozna na družinskem proračunu.

Neposredna povezava do sporočila: 3308
13.5.2014 12:28:09   
Tara9
Ojla čveke, sem imela kar nekaj materiala za prebrat, veselaaaa, da ste se usmerile spet drugam user posted image  user posted image .

Mene to vreme ubija, sem tako tečna, da komaj shajam sama s sabo. Na srečo je dragi popoldne v službi, ker bi najprej on fasal. Ma prav vse mi gre na živce, tako da je najboljše druženje sama s sabo user posted image .

Pri nas tudi ni bilo hujšega neurja, je grmelo in lilo, ampak kot vidim je bilo drugje kar pestro. MD grozno zgleda na slikah user posted image . Jaz sem pa balkonske rožice že veselo ven dala, in zdaj čakam kako se bodo borile s tem mrazom, upam, da ne bo hujšega. Sem bila tako vesela, ker imava nov balkonček, da sem ga morala takoj okrasit user posted image .

Komaj čakam sonček, je takoj lepše ko lahko prčkam zunaj okrog bajte. Midva imava pa super sosede, sem brala, da imate nekatere pestro. Mi smo že parkrat orenk fešto na vrtu imeli, pa je okrog nas kar veliko hiš, ampak se sosedeje nikoli ne pritožujejo, kvečjemu pridejo kakšen kozarček zvrnit user posted image . Edino ena je malo bolj firbčne sorte, ampak sem se že navadila na njo. Ko se spravim na balkon, se zavedam, da bo takoj pritekla iz garaže in začela čvekat.

Nič, grem nazaj veselo na delo. Lepo bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
13.5.2014 12:35:02   
*tedy*
mamica deklicam jest imam letos celo zmešnjavo na vrtu, nobenega reda, od korenja itak ne bo nič, ker sta kr celo vrečko stresle in je vse na kupu, peteršilj bo tud malo zmeden,......no sta pa vsaj uživali ko sta sadili in zdej skoz gledata od katere bolš raste....sej jest nimam velik vrta in je to bl za otroke, ker itak sproti pojejouser posted image user posted image za očija je krompir, zame solata, bučke in malancani, ostalo pa otroc kar direkt iz vrta pojejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3310
13.5.2014 12:49:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam jest imam letos celo zmešnjavo na vrtu, nobenega reda, od korenja itak ne bo nič, ker sta kr celo vrečko stresle in je vse na kupu, peteršilj bo tud malo zmeden,......no sta pa vsaj uživali ko sta sadili in zdej skoz gledata od katere bolš raste....sej jest nimam velik vrta in je to bl za otroke, ker itak sproti pojejouser posted image user posted image za očija je krompir, zame solata, bučke in malancani, ostalo pa otroc kar direkt iz vrta pojejouser posted image user posted image user posted image user posted image

podobno je tudi pri nasuser posted image user posted image , glede zmešnjave mislim. Za ene stvari trenutno niti ne vem, kje smo jih posejale. Tako da upam, da ne bom prepridna in namesto plevela kar to ven poruvalauser posted image

Korenje in redkvice so pa tako ali tako najboljše še z malo zemljeuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
13.5.2014 14:55:59   
Cikacaka
Jaz mam pa od vrta edino eno sadiko češnjevega paradižnika na balkonu hehe...bomo vidli če bo ratal, me prav zanima. Drugače se pa najde še kakšna začimbica, ki ima po navadi kratko življenjsko dobo. Bi mela ful vrt, sam nimam časa za to.
Pridne vse, ki imate pošlihtane vrtove!

Neposredna povezava do sporočila: 3312
14.5.2014 8:04:57   
..noname..
Js res uživam, ko delam na vrtu. Predvsem svojem user posted image Letos mam prvič svojega in mi je res velik užitek. Še bolj luštno je pa to, ko to lahko nekomu ponudiš user posted image
Sicer pa karkoli imaš doma, je dobro. Tudi češnjevi paradižniki in zelišča....odlično user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
14.5.2014 9:17:31   
asyka
Uf končno 5 minut časa za vas babe... danes sem doma, sem bila včeraj tako boga na šihtu, da mi je šefica rekla naj ostanem doma, da me ona menjauser posted image danes sem pa valda kot rožica. Ni mi verjela, da so moje bolezni vedno eno dnevne in ne rabim nekega divjega počivanja in ležanja, pa itak brez vročine. Mogoče za 5 minutk se mi je včeraj v službi zazdelo, da me je malo zakuhalo, ampak ni bilo omembe vredno.

Včeraj sem še zvedla, da sem prišla zraven k enemu projektu na faksu, kar je cel projekt, da ti rata... pa še plačano jeuser posted image In sem čist vesela, ker bo to moja prva resna delovna izkušnja iz mojega poklica.

mamica deklicama jaz sem videla kako hudo je bilo pri vas. Imam familijo še višje gor na Gorenjskem, njim kar ni polomilo je pa pomrznilo. user posted image Ampak bodo baje počakali kak teden dva in videli, če se bo obnovilo. Tako mlade rastlince se ponavadi še kar znajo obnovit.

Od vrta imam jaz samo 4 češnjeve paradižnike, ki so za enkrat še v stanovanju na okenski. Se še nisem odločila, če bi jih dala na balkon, ker je tam skoz senca. NIti minute sončka in ne vem če bi kaj sploh ratalo iz njih. Jih bom verjetno nesla na dvorišče za blokom, ki je čisto ograjeno in naše (blokovsko)... Pa zelišča imam, delajo mi kot zmešana že 2 meseca in sem tako vesela. Zdaj pijemo samo še smoothije z jagodami in metouser posted image pa moj se pritužuje, da je v vsaki omaki čist preveč bazilike za okusituser posted image

Kaj ste še obdelale vmes... sosede... Jaz sem v bloku in to tak vemo kako je. Imava enega soseda, ki pride 2x letno domov in meji z eno steno na naju. Ko ga ni je super, ko pa pride je pa občutljiv... mi ob 1ih popoldne ob normalnem pogovarjanju, če so obiski pri nama buta po steni. Je moj enkrat znorel mu je tako nazaj pobutal, in je bil od takrat mir. Smo pa takšen miks staro in mlado, ampak je 80% starejših tudi ok. Pozimi ko so fantje špohtlal sneg z dvorišča, jim je zgorna soseda nosla za pit pa za jest... user posted image So pa tut taki, ki komplicirajo in gnjavijo kje se pač da. Jaz mam konstantne fajte z eno omico, ki mi je prvič začela gnjavit, ko sva avto menjala in je bil stari 1 teden še tudi na parkingu. Da kakšna frajerja sva midva, da imava kar dva avta, med tem ko nikoli ni prostora za parkiranje in bla bla bla... sej ni vredno omenjat, da sama nima avta, anuser posted image pa da je pa ni nič motilo, ko je bilo v sosednjem stanovanju 5 neprijavlenih študentov in smo zato mi več vode plačeval user posted image

Upam, da mate tudi ve danes kaj sončka....

Aja punce meni se je sanjalo, da se naj se ful selilo v temo februarke 2015... ne me razočarat pa na cedilu zdaj pustit, jest to verjamem, a vete user posted image user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 3314
14.5.2014 11:03:24   
Cikacaka
Hehehe Asyka upam, da imaš preroške sanje user posted image

No jaz sem naredila test, ker o tetki itak ne duha ne sluha, niti nič simptomov, da sploh ima namen prit...ampak pričakovana belina na testku. Joški me danes prvič po 14dneh malo manj bolijo, čeprav še vesno čist too much..ampak je mogoče vsaj to znak, da bo M počasi prišla...pomlad je, je treba preit na poletni delovni čas...to je že običajno, da mi jeseni pa pomladi enkrat zamuja user posted image

Jaoo sosedje...hehe o teh sploh ne vem če bi zgubljala besede..pri nas so vsi poskregani pa vsi najboljši frendi in jaz freak ki jih ignoriram in samo pozdravljam user posted image Ena mi nonstop jamra, kako je vse glasno, ji samo zabrusim, da ne živimo v izolacij in da če rabi tišino si naj sredi gozda postavi kolibo :D Ma jih ne šmirglam pet posto.

danes je soooooončeeeeek...kako fajn user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
14.5.2014 11:04:36   
Cikacaka
Aja pa moj pravi, da sem se itak en teden zakalkulirala pri M, ker nobena ženska baje nima samo dva dni v mesecu mir pred vsemi Mji Oji itd user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
14.5.2014 11:34:55   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Aja punce meni se je sanjalo, da se naj se ful selilo v temo februarke 2015... ne me razočarat pa na cedilu zdaj pustit, jest to verjamem, a vete user posted image user posted image

Hahahaha, potem bo treba ta mesec res končno poskusit. Sicer mi imamo že eno februarčico doma, pa se mi je zdelo da bi bilo mogoče boljše, če bi imel vsak otrok svoj mesec roj. dan; ampak če ti tako praviš-potem bo že tako najboljše user posted image . Pa čestitke za delo na projektu user posted image .

Sicer pa dober dan in čeprav ni več jutro ena user posted image ; jaz grem delu naproti, morem se še zadnje seminarske za letos lotit; konec meseca imam izpit, pa še konkretno gradivo za predelat, pa še niti začela nisem user posted image .

SU, upam da se nam še kaj oglasiš, meni je bilo lepo čvekat s tabo. Saj tudi če se o znakcih piše, nič slabega; mislim da je bilo bolj mišljeno da bi bilo fajn da ta tema ne prevladuje...ker je za to pač druga namenjena.

Mamica deklicam, kako je vrt, kakšno je stanje?

Tukaj pri nas tako piha, da bi me prej skoraj odneslo user posted image , zanimivo je letos vreme, res.

Kaj kuhate?

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
14.5.2014 11:53:08   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Mi imamo sonce, a piha vmes kot za stavouser posted image . Ko ne piha, je prijetno toplo, drugače pa rabimo kar bundo in kapo. Imam tamali doma in sta hoteli ven, tako da je bilo potrebno te rekvizite spet vleči iz omareuser posted image user posted image

Kumare na vrtu so verjento vse fuč, za papriko pa še čakam, če se bo obrasla. Drugo trenutno zgleda, da je preživelo. Nekaj sadik solat mi je toča uničila se bodo mogoče tudi te obrasle.

Na mali njivi imam probleme s polži. Sem včeraj posula vse s pepelom, a bom morala ponoviti, ker je ponoči še nekaj padalo. Napadli so tri flance zelja in krompir, ki se je sam zarasul. Očitno ga lani nismo pobrali ven. Vse to je v enem kotu, kjer je bolj vlažno. Drug del njive je pa nedotaknjen. Sedaj moram počakati, da vidim, kaj vse se bo zaraslo nazaj. Drug teden pa v akcijouser posted image , ko se ta dež neha.

SU, tudi jaz upam, da te nismo odgnale.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
14.5.2014 12:26:20   
ana_marija
Jaz sem tudi razmišljala podobno kot SU in nisem vedela, da je omenjena tema manj zaželenauser posted image , a ni pomembno, se bom prilagodila in se ne pustim odgnatiuser posted image . Sicer pa ne morem pisat o nobenih znakih, saj se je moja tečka prikazala in ta mesec ne bo nič. Si bomo pa še naprej intenzivno izkazovali ljubezen. user posted image

No, da se še sama posvetim malo vrtičkarstvu. Mi na srečo živimo v hiši in resnično uživam v svojem vrtu in dvorišču. Vreme nam je prizaneslo, toče nismo imeli, je bil pa hud naliv in zato je zelenjava nekoliko poklapana, a upam, da si bo opomogla. Trenutno je zelo razmočeno in bo treba počakat nekaj dni, da se bo lahko spet kaj delalo.

mamica deklicam, polžev pa je tudi pri nas ogromno in ne jih odganjam na vse možne načine. user posted image

Kako pa kaj vaši načrti za letošnji dopust?

Jaz zadnje dneve intenzivno iščem primeren apartma za naše počitnice. Upam, da bomo letos imeli več sreče z vremenom. Lani smo bili ravno tisti teden, ko se je temperatura vode ekstermno spustila in smo šli le dvakrat v vodo.user posted image

< Sporočilo je popravil ana_marija -- 14.5.2014 12:30:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 3319
14.5.2014 12:38:00   
Cikacaka
Ma jaz ne vem no kaj je s temi polži..mi jih imamo na tone..pojejo mi vse hoste :/ po travi jih je prav ogabno videt, pa nič ne pomaga...bi moral vsak dan posipavat.

Jaz bi šla na dopust nekam na samo, kjer bi bla privat plaža..ni mi za nek džumbus pa sardinjenje na plaži. Sem pa gledala vremensko napoved za junij ne kaže še nič prav posebej visokih temperatur..tam nekje do 23-24 stopinj samo.

< Sporočilo je popravil Cikacaka -- 14.5.2014 12:46:51 >

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
14.5.2014 12:42:41   
Tara9
Čvekice pozdravljene!!!

Jaz sem ravno iz malice, sem šla na kavico, pa sem rekla, da še vas preberem, preden se vržem nazav v delo.

SU tudi jaz upam, da nam boš ostala zvesta in da te nismo odgnale. Sej nas tudi ostale včasih premaga in razmišljamo o znakcih, mislim, da je to čisto normalno. Se pa trudimo z drugimi debatami malo "pozabit" na vse povezano z nosečnostjo, ker ko si enkrat v tem, itak veliko o tem misliš user posted image .

Asyka bravo za projekt, in všeč so mi tvoje sanje user posted image . Jaz sicer ne vem kaj naj ta mesec naredim, ali naj se paziva ali ne, na urgenci je rekla, da ne rabiva, moja pa da mogoče 1 mesec pavze ne bi škodilo. Mah, sem rekla, da se bom prepustila pa kar bo bo. Moj lastni cikel je itak tako zmešan, da ne vem v kateri fazi sem. No, dosti o tem, gremo na druga področja user posted image .

Pridne ste s temi vrtički, vidim, da vse nekaj vzgajate. No, jaz imam cel svoj vrt rožam namenjen user posted image . Sem bila prej čisto anti za rože, mi je slabo ratalo, če mi jo je kdo za darilo kupil, no, razen kaktuse sem imela rada user posted image . Zdaj sem pa obsedenec postala, noro. Dragi pravi, da bo najino stanovanje kmalu džungla ratalo. Tudi okrog hiše je polno vsega, se mi zdi, da vsako leto več. Prej sem se norca babici delala, ker je res mahnjena, pa vidim, da imam nekaj njenih genov, samo so kasneje na plano prišli.

ana marija kam greste na počitnice? Midva vedno julija hodiva in zadaneva najhujšo vročino. Letos greva prvič šele septembra in me malo skrbi kako bo z vremenom in z morjem, ampak upam da bo v Dalmaciji še vedno vroče takrat.

Nič toliko od mene, bo treba še malo delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3321
14.5.2014 12:48:57   
asyka
Midva greva letos z razširjeno familijo... gre še njegov brat s familijo zraven, tak da je bila že cela umetnost najdit apartma. Sploh ker smo bili totalno nefleksibilni s terminom, moj in njegov brat pa še od njega draga imajo vsi kolektivne. Ampak punci od brata se začne en teden pred njima, tak da smo imeli res samo 1 teden skupen. Tak da grem isto kot lani v vrhuncu sezone, ker mam baje preveč denarjauser posted image (okej brez heca, to mi je dejansko ena kolegica rekla... da se preseravam ker grem 1.8 na morje... ker očitno je takšna moja želja in sem prosla pri mojemu v službi, da naj majo takrat kolektivnega, ko so najdražje ceneuser posted image user posted image )... Gremo pa na Rab, nama jeb ilo lani zakon in zdaj ko gre še mularija zraven bo to tak al tak top :D

Glede tehle polžev pa... nabavite si 2 raci, jih bo prec manj user posted image

< Sporočilo je popravil asyka -- 14.5.2014 12:49:32 >

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
14.5.2014 13:03:55   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Glede tehle polžev pa... nabavite si 2 raci, jih bo prec manj user posted image

user posted image Dobra fora, a se bojim, da bi potem še solato požrle. user posted image

Ja, pri mojem imajo tudi kolektivni in na vrhuncu sezoneuser posted image , tako da ja, ju hu hu – najvišje cene so tuuser posted image . Asyka, mi gremo en teden pred vami, je isto … Tara9, mi bomo šli nekam v Istro, večja je zelo občutljiva glede vožnje, bruha in je ne maram mučit še s predolgo vožnjo. Lani smo bili na Krku in je bilo kot že rečeno svinjsko mraz, zato tja ne gremo več. Za naslednje leto tudi jaz razmišljam o Rabu, a letos bomo kar v Istri ostali, a še ne vem kje, iščem čim bolj ugodno ponudbo v Medulinu, Umagu …

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
14.5.2014 13:39:03   
Žabinčica
Tema znakci in ostale čvek teme, ta tema, kot sem jo jaz dojela je bila v bistvu mišljena kot kombinacija obojega; da se tukaj družijo punce, ki jim je interes user posted image -takoj ali pa v prihodnje (kot npr. meni že kakšno leto user posted image ), da čvekajo malo o znakcih in tudi o vsem ostalem in si tako malo krajšajo čas v pričakovanju +. Striktno o pluskih pa so itak teme po mesecih. Meni je ravno ta kombinacija zelo všeč in vedno se tukaj najdejo fajn punce, tako da dobrodošle vse v čvek user posted image .

Morje; Ana marija meni je Medulin tako super za otroke, ne vem če ste že bili, ampak jaz ga toplo priporočam. Super plaža, fajn mivka in kamenčki za igrat, pa nizka voda. Samo se mi zdi da zna biti v sezoni kar gužva tam. Mi smo bili 2x oba krat junija-v hotelskih apartmajih, ampak je bilo dovolj toplo, no voda-ta je bila pogojno, si se pa lahko kopal; se pa je videlo da se kar polni ko smo mi odhajali.
Drugače mi še ne vemo ne kam, ne kdaj. Mož ima kolektivnega v sezoni, ampak se izogibamo da gremo takrat; ponavadi smo šli vedno prej junija za 7-9 dni. Mi pa ni fajn, da takrat voda še ni ta prava. No, jaz imam letos junija še izpit; tako da bomo najbrž prestavili na...hmmm res ne vem kdaj. Ali na čas njegovega kolektivnega ali mogoče na konec avgusta, bomo videli user posted image . Junija ali julija se nekaj dogovarjamo za podaljšan vikend v Bohinju, drugače pa mogoče letos spet Italija (ta zgornji konec tukaj) ali mogoče Francija; z letalom bi prišla v poštev kakšna Grčija... v vsakem primeru kakšna zanimiva in ugodna varianta. Bomo fleksibilni in se prilagodili najboljši ponudbi...

Neposredna povezava do sporočila: 3324
14.5.2014 13:54:14   
mamica deklicam
za vse tiste, ki nas mučijo polži na vrtu
http://www.ringaraja.net/forum/lazarji_6133476.html

jaz jih sproti uničujem (polže mislimuser posted image ), po vrtu posuvam s pepelom, baje so dobre tudi posušene in zdrobljene jajčne lupine. Verjetno si bom morala v prihodnosti omisliti ograjo proti polžem.

Morje
mi še ne vemo niti, ali bomo šli niti kam in kdaj
Je pa moj začel nekaj gledat majhne prikolice. Tako da mogoče gremo tudi letos v kamp. Bomo še videliuser posted image , važno da gremo.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!