|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.5.2014 11:51:52   
SU
Po dolgem času pridem na RR in predno sem vas prebrala, kar sem morala nadoknadit... zagledam, po začetnem veselju, žalostno novico o Tari9... Tara9...en velik objem in veliko pozitivne energije... pa čeprav le preko spleta, je iz srca!!
Drži se... saj bo. Res je-zdaj veš, da lahko zanosiš... Drži se.
Mi smo z dopusta... blo je super, fino fajn! Pasala je že sprememba okolja... pa brez nenehnih misli, kaj je treba narediti, kam moramo, kdaj v službo, kaj narest za službo, kaj pospravit...... Nič takega! Le sprehodi, sprehodi, pogovori, družabne igre, pogovori in seveda tudi malce "hopsanja" user posted image user posted image , da ne bi šla O čisto "v nič"user posted image ...
Tako, da sredi tega meseca NE pričakujem M... in res srčno upam, da je tokrat ne bo! Da nekaj časa ne bom kupovala vložkov... user posted image Ma bomo videli... bom poskušala odmisliti! Poudarek je na POSKUŠALA! user posted image
V glavnem drage moje... držim pesti za vse, ki se podajate v nove/stare boje! Lepo je čakati z vami... user posted image ...aha... seveda dobrodošle vse "nove" user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
4.5.2014 20:04:26   
..noname..
uh Tara9, tole je pa žalostna zgodba, sicer pa user posted image za partnerja....vidim, da si pozitivna ženska :) vem, da vama bo ratalo :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
4.5.2014 20:35:30   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

tedy: V Lj ful hvalijo gin v Juna (samoplačniško), piše se Senčar.

hvala pika, sem tud njo že gledala, sem imela njene otroke v vrtcuuser posted image

tara9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, vem kako ti je težko in kot si sama rekla saj veš da lahko zanosiš, čeprav vem da je to slaba tolažbauser posted image user posted image

mi smo z dopusta, bilo je superuser posted image , otroc so ful užival, skratka super, bomo lažje dočakali poletni dopust.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.5.2014 23:03:28   
Diamond*
Tara9, user posted image user posted image . Žal mi je...
Upam, da vaju kmalu, ko bosta spet pripravljena dočaka veselje. S partnerjem sta si res v oporo in sigurna sem, da vama bo uspelo!

Midva z mojim dragim sva bila pa bolj delovna za praznične dni ampak zato komaj čakam poletje in dopust user posted image .
Poležavanje, nobene ure, kakšen deci ob morju.. Prav za nafilat energijo in sprostit misli user posted image

You only live once, but if you do it right, once is enough. - M.W.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.5.2014 16:59:37   
ana_marija
user posted image user posted image tara9, tako mi je žal, vem, kako je, saj sem pred kratkim doživela isto. Držim pesti, da se kmalu pobereš in se nam spet pridružiš.

praznikov je konec, moje O tudi in zdaj veselo na delo in čakanje na dan, ko je naj ne bi bilo.

(odgovor članu Diamond*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.5.2014 20:20:52   
_pika_
tara: Jaz sem bila pa že tako vesela, da ti je uspelo. Potem pa berem naprej in sem se kar razjokala. user posted image Vem, da vama bo sedaj hitro uspelo in trajalo nič manj kot 9 mesecev.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
6.5.2014 8:31:00   
Anonimen
Pozdravljene!

Tara: zelo zelo mi je žal, da si doživela to žalostno zgodbo, želim ti, da kmalu ponovno zagledaš user posted image in da bo šlo srečno do konca!user posted image

Vsem ostalim pa želim, da bi bil mesec ljubezni zelo ploden in da bo kmalu poplava pluskov tukaj gor!!!!

Pri meni so zdaj osnovne preiskave mimo, imam lepo prehodne jajčnike, hormoni so tudi uredu, tako da je pri meni glavni (edini) problem PCOS, ki zgleda da je v povezavi z inzulinsko rezistenco, zato sem dobila terapijo Agluraba. Zaenkrat ga kar dobro prenašam (razen občasnih pogostih obiskov na wc-ju). user posted image Ko dobim M pa začnem še s Femaro&Estimo. Zaradi vseh tablet, ki jih jemljem že od novembra (klomifen in dabroston) mi je padel libido in tudi to, da sem praktično cel cikel na zdravilih mi ni všeč, a vem, da brez tega ne bova prišla do user posted image . Odpovedala sem se vsemu sladkemu in OH, veliko se gibam in res srčno upam, da bomo na tak način prišli do željene user posted image . Hči je že tako velika in spremlja dogajanje (pogosti obiski pri G, zdravila, hrana itd pač ji ne skrivava in odkrito poveva), da ne mine dan, da ne bi omenila bratca/sestrice, ki si ju tako želi. Ostajam optimistična in upam, da celo že v juniju postanem srečka user posted image . user posted image user posted image

Vesela sem, da lahko tukaj z vami delim svojo zgodbo, da smo si druga drugi v oporo!

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
6.5.2014 8:54:38   
asyka
Jaz vas berem tako na obroke in potem ko že v glavi sestavim čestitko za Taro, pridem do konca. Res mi je žal :( AMpak verjaamem, da bosta sedaj oba bolj sproščena, ker vesta da je možno in se bo nova pikica pojavila 1,2,3 in ta bo čisto vajina user posted image

Ko berem vse te vaše zgodbe in kako dolgo se nekatere že trudite me vsak mesec, ko ni uspeha prebliskne, da kaj pa če je kaj narobe... Moj me sicer tolaži, ampak ob poplavi vseh novih nosečk odkrito povem, da je to zelo težko. Ravno včeraj je njegov bratranec vsemu širnemu svetu obelodanil, da bo dobil pubeca. Kolikor sem hkrati res iskreno vesela, me gloda črviček, da kaj pa midva... in vse ve ostale user posted image ni fer, da eni kar se odločijo in je, pri drugih pa nič in nič in nič-- user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
6.5.2014 9:50:05   
NMJ410
user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
6.5.2014 9:51:27   
NMJ410
Ena slikica za nas vse, ki upamo user posted image ...še posebej pa za Taro9.

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
6.5.2014 10:32:28   
SU
NMJ410 krasna misel! to si bom pa nekam prepisala user posted image ...moja O je mimo... zdaj pa spet... č a k a n j e ... joooj, kolk se to vlečejo dnevi, če razmišljaš o tem, kdaj bi lahko naredil test nosečnosti... pa bom mogla nekak zdržat vsaj tja do naslednjega tedna... user posted image že vidim, da bom spet prej kak test naredila in ga "vrgla stran" user posted image
v glavnem, držite se... maj se je začel lepo-kar se vremena tiče... upam, da vpliva tudi na vas pozitivno in bodo tukaj kaj kmalu pokukali pluski!!user posted image (z mojim vred!user posted image )

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
6.5.2014 11:15:03   
Tara9
Punce malo manj sem tukaj, ker sem rekla, da se bom za nekaj časa distancirala. Ampak ne morem mimo tega, da se ne bi zahvalila za vse lepe, vzpodbudne besede. Sem prav vesela, da mi tako stojite ob strani pa se niti ne poznamo. Ufff, sem vedela, da ste tukaj same fejst punce, ženske. Res od srca hvala user posted image .

Naj vam še sporočim, da sem veliko bolje. Ne vem od kje črpam energijo, ampak dejansko je moje počutje dobro. Z dragim sva imela ene 2 dni samo zase, sva se razvajala, hodila na izlete, je bilo krasno. Zmenila sva se, da potegneva črto in greva naprej. Imela sva čas žalovanja, ampak sva rekla, da ne bo trajalo predolgo, življenje je prekratko. Govorila sem tudi s svojo G, ki mi je svetovala vsaj 1 mesec počitka od hormonov, živciranja, pregledov in vsega. Tako da sem dejansko dala možgane na pašo. Itak, da se še spomnim na pikico, ampak nočem preveč premlevat, kaj bi bilo, če bi bilo. Izkušnja je grenka, ampak sem pripravljena na nove boje in tudi prepričana, da za dežjem posije sonce. Zato bo posijalo prav za vsako tukaj user posted image .

Bodite lepo, se še kaj oglasim.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
6.5.2014 13:42:58   
Žabinčica
Hej,

evo mene po prvomajskem premoru.

Tara pošiljam ti veliko veliko virtualnih user posted image user posted image user posted image . Drži se, držita se oba; pa se nam pridruži ko bosta pripravljena.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
6.5.2014 13:48:06   
Žabinčica
Kako ste kaj ostale?

Sem vas vmes malo brala, samo ni bilo časa za oglasit se. Imeli smo kar delovne praznike, pa še nekaj dela je, ampak naše stanovanje dobiva vedno lepšo obliko user posted image .

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
6.5.2014 14:17:23   
SU
Žabinčica... želim ti čim več energije in volje... Vem kako je, ko urejaš stanovanje/hišo... SMo bili "pred kratkim" na tem... z dvema malima... pestro, nimam kaj drugega reči! user posted image pa uživajte v urejanju... to ima svoj čar, kajne?!
trudim se in trudim, da ne bi preveč hodila na RR brat, pa kar ne morem brez... user posted image potem pa samo razmišljam, če imam kake N znake, če bi kupila CB test, kdaj bo čas za testirat itd. itd. itd. user posted image no... saj bo kmalu naslednji teden! zaenkrat le "znaki", za katere ne vem al so znaki al je moja psiha... SPET! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
6.5.2014 21:16:09   
Sareta88
SU ne morem ti povedat kako zelo se najdem v tvojem postu. Ma isto je pri meni res :) No upam, da bo teden kmalu naokoli in da bomo že s kakimi super novičkamk. Jaz tudi razmišljam a je to znak N al M al se mi že malo blede, mah.. saj probam ne razmišljat o tem, ampak enostavno ne gre :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
6.5.2014 23:19:15   
NMJ410
Meni se zdi, da trpim za navidezno nosečnostjo, ker pol ure po user posted image že mam kak simptom user posted image . Psiha se igra z mano na polno user posted image . Želja po user posted image je neizmerno velika, tako da je mojega kr strah, kak bo med nosečnostjo, če že zdaj imam 1000 tem glede nosečnosti, otrok, vzgoji s katerimi mu popestrim dneve.

Kako pa vaši prenašajo to obdobje pričakovanja user posted image ? Kako na njih vplivajo rezultati nosečniških testov? Moj je bil precej bolj žalosten ob negativnem testu kot sem pričakovala. Mislim, da se pri sebi obremenjuje, kaj je narobe. Ampak poskušava komaj drugi mesec in to je čist normalno, da prvi mesec ni uspelo.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
6.5.2014 23:24:01   
NMJ410
Še eno vprašanje. Moj jemlje sedaj maco, jaz pa a-z mama od dm-a (folna plus vitamini). Koliko Vas jemlje folno sedaj v fazi pričakovanja user posted image ? Izbrala sem najcenejšo varjanto, nato v nosečnosti pa bom verjetno prešaltala na elevit.

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
7.5.2014 13:17:43   
ana_marija
Zdi se mi, da nas vse psiha zafrkava. Jaz se včasih sama nase jezim, ker vem, da se obnašam kot kakšna najstnica, ker bi vselej rada prehitevala z delanjem testa, čeprav vem, da mečem denar stran.user posted image user posted image In tudi znaki za M in N so zelo zelo podobni.

IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410
Kako pa vaši prenašajo to obdobje pričakovanja user posted image ? Kako na njih vplivajo rezultati nosečniških testov? Moj je bil precej bolj žalosten ob negativnem testu kot sem pričakovala. Mislim, da se pri sebi obremenjuje, kaj je narobe. Ampak poskušava komaj drugi mesec in to je čist normalno, da prvi mesec ni uspelo.

Moram reči, da moj lubi bolj umirjeno sprejema te stvari in da je on tisti, ki mene miri in spodbuja. NM410, poskusi s testom počakati do tistega dne, ko dolžina tvojega najdaljšega ciklusa, saj si tako prihraniš marsikatero razočaranje. Napisala sem "poskusi", ker vem, da je težko, in ker je to nasvet, ki se ga sama ne držim, ker me test v omari prej premami. user posted image Prvi mesec res redkim uspe. Nama je obakrat uspelo šele v 6. načrtnem poskusu, pa sem vedno pazila na dneve O ... No, tretjič je natalo nehote, a se je na žalost predčasno končalo.

IZVIRNO SPOROČILO: NMJ410

Še eno vprašanje. Moj jemlje sedaj maco, jaz pa a-z mama od dm-a (folna plus vitamini). Koliko Vas jemlje folno sedaj v fazi pričakovanja user posted image ? Izbrala sem najcenejšo varjanto, nato v nosečnosti pa bom verjetno prešaltala na elevit.

Folno mislim začet jemat, ko bom zagledala user posted image Pred prvo user posted image sem jo jemala, a sem potem ugotovila, da tako zmečeš stran en kup denarja, saj se jemanje lahko zavleče v več mesecev.

< Sporočilo je popravil ana_marija -- 7.5.2014 13:20:37 >

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
7.5.2014 13:33:18   
asyka
Pri nama moj miri situacijo in mi našteva razloge zakaj v prejšnih ciklih ni uspelo. user posted image Jaz se sekiram in že imam v glavi vse najbolj grozne scenarije, čeprav je šele tretji mesec sedaj...

Sem pa ravno sredi O in mi je noro slabo, in tokrat me moj vpraša, če sem ziher, da je moja user posted image prejšni mesec res bila user posted image user posted image user posted image . No, jaz sem kar precej ziher, da je bila kr tista zaresna in mene pač tako malo za hec že v naprej psiha heca. Čeprav se res trudim vse izklopit in ne mslit na to... imam pa res občutek da bo tale mesec še dooooooooooolguser posted image user posted image

Trenutno ne jemljem nobenih dodatkov, je obdobje sadja in zelenjave in imam občutek, da pojem tega dovolj na tak način. Ampak res pojem tega ogromno, vsak dan vsaj 1 skleda paradižnikove solate z vsemi možnimi dodatki in vsaj 1 liter smoothija, mešano vse na žaru user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
7.5.2014 16:40:29   
NMJ410
Meni je spet slabo user posted image ... tota psiha ... mam pa tudi že slinčke user posted image
Človek se včasih ne more upret...vraževerna pa nisem, da pred koncem nosečnosti ne bi nič kupila...

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
7.5.2014 21:59:57   
SU
Hja... jaz včasih naredim kar kakšen test brez, da bi povedala mojemu... sicer sva oba vsa nervozna in v pričakovanju... potem pa nekak drug drugega tolaživa... moj pravi: bo že! če sva dva "pridelala" bova tudi 3.! user posted image
Kar se tiče Tifola in podobnih pripravkov... ene 2 meseca sem kupovala potem pa nehala, ker se mi je zdelo brez veze, ko se potem zavleče, kot je rekla ana-marija. sem pa tudi jaz pri prvi N jemala ene 2 meseca prej...
mi je pa rekla zadnjič v lekarni, da, če se nosečnica normalno prehranjuje, da ni potrebno jemat elevita in podobnih zadev z vitamini, minerali ipd. da je dovolj, če jemlješ folno kislino, da ostalih reči dobiš dovolj s prehrano.
ne vem?! sama tudi razmišljam, da bi vzela elevit... če je že možnost... kaj menite ve??
v glavnem, tudi meni se zdi na trenutke, da sem N... imam tak "utrujen" trebuh na trenutke... pa tm pa tm mi je slabo... pa nekak mi ne diši več toliko kava (kar je bil "odločilen" znak pri 1. IN 2. N!) user posted image ampak trenutno ignoriram mojo željo po kupovanju CBja... ampak se mi zdi, da bom konec tedna že kaj poskusila, čeprav vem, da je prehitro... se ne morem upret... user posted image
ampak... ne vem... moja psiha lahko čudeže dela! sem bla že čist "noseča" po mojih občutkih pa pol ni blo nič... ma bomo videli... čakamo, čakamo... potrpežljivost pride kr prav na take dni... še... ufff... 10 dni do user posted image NEpričakovane Muser posted image user posted image
Sareta88... vidim, da sva na istem... user posted image Drži se! user posted image

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
7.5.2014 22:13:51   
mamica deklicam
Pozdravljene.

jaz jemljem A-Z iz Dm, ker so res najcenejše. Vmes malo filam s Tfolom. Ko bom noseča, pa takoj na Elevit ali Femibion. user posted image Sem se pa malo znašla glede tablet. Če malo brskaš po internetu, jih lahko dobiš celo zastonjuser posted image . Tako sem ravno včeraj dobila od ene mamice celo škatlo Tifola na ta način. Je rok uporabe do konca junija a me ne moti, ker jih bom sedaj jemala.

Drugače sem bila danes pri G in sem se naročila na pregled, ki ga imam že 20.5. Sem obrazložila vso situacijo sestrama v sprejmni, tako da sedaj pa akcija. Ker tale moja menstra me heca, da jo imam že poln kufer. Sem jo imela 10dni in če prištejem še dva dni izcedkov prej, je to kar preveč. Bomo videli, kaj bova zmučkaliuser posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.5.2014 12:09:32   
Sareta88
Ja mene so danes ponoči tako bolele prsne bradavice, da sem že težko spala na trebuhu in danes imam cel čas občutek, da me ščemi v njih, tako da ne vem kaj bo s tega :) Se moram tudi jaz zadrževat, da ne naredim prehitro testa. Verjetno ga bom delala v ponedeljek, ko naj ne bi prišla M. Do takrat pa lahko samo ugibam, če so to znaki N ali M. user posted image Joj se vidi, da smo ženske res vse podobne. Pa si rečeš, tokrat pa res ne bom gledala na to, če bo kej al, samo mimo tega enostavno ne gre :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.5.2014 13:17:53   
SU
O, Sareta88... saj ti pa lahko počasi že kakšen test narediš... na CB piše, da 4 dni pred pričakovano M lahko delaš... user posted image user posted image user posted image user posted image Te vabim v "neumnosti", a?! user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!