|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
29.4.2014 10:06:48   
..noname..
ČEprav ni za nedoločen čas, pa vseeno nekaj je. Se pa strinjam, da bi bilo marsikaj lažje, če bi bilo nedoločen čas. Morda pa bo, ne smemo se predati, za vsakega je nekje neko delovno mesto. Drugače ne vem kako bomo/bojo mladi sploh prišli do služb.user posted image

Jaz nimam še otrok, si ga pa močno želim, vendar z mojim še malo počakava tam nekje do jeseni, potem pa bova začela tudi resno delati na otroku.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
29.4.2014 12:59:01   
Tara9
Punce rekla sem, da ne bom tukaj jamrala o nosečniških temah, ampak moram. Danes bi morala dobit tečko, sem naredila 2 BC mini. 2 zato, ker nisem vrjela svojim očem. Oba mi kažeta dve črtici user posted image . Sicer je ena bolj voh, ampak jo prvič v življenju vidim brez obračanja testa pod različne zorne kote. Problem je v tem, da tem testom ne zaupam preveč. Ne vem, a lahko v roku 5 minut že izrišeta tisto namišljeno črtico?? Sej vem, da moram delati kakšen bolj zanesljiv test, ampak sem v takem šoku, da si kar ne upam po CB. Vem, da sem zmešana, ampak sem morala nekje ven dat. Nočem mojega klicat, ker itak ne vrjamem tem kar vidim. Trebuh me boli, kot da prihaja tečka, ampak te črtice so me čisto zmešale. Aaaaaaaaaaaaa. Se opravičujem za tale izpad user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
29.4.2014 13:15:29   
NMJ410
Hitro po CB...pa da se rešiš dvomov. Pa vseeno mislim, da so čestitke na mestu user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
29.4.2014 13:24:51   
Žabinčica
Tara, sigurno je to to user posted image user posted image user posted image . Narediš lahko sicer še CB, ampak jaz ti bom tudi kar čestitala in zaželela lepo nosečnost, pa pridi nam še kaj poročat kako si user posted image .

(odgovor članu NMJ410)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
29.4.2014 13:43:17   
Tara9
CB digital + in piše 1-2. Ne morem vrjet, res ne morem, tako se tresem, da bom omedlela user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
29.4.2014 13:52:49   
Radenska_
TARAAAAA ;D

Zakon! Koliko časa sta se vidva turdila, kar nekaj časa ane? Si bla že kaj na obravnavi?a nimaš ti PCO?
Malo sem pozabila že, ko nas je pa toliko...
Skratka, iskrene čestitkeeeee :) Vpiši se na aprilski seznamček, da malo popraviš statistiko :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
29.4.2014 13:53:06   
Radenska_
Dvojni post..ups :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
29.4.2014 13:55:23   
Katte
Bravo, Tara9!!! user posted image user posted image user posted image
Si potem ti tudi že januarka? Jaz tudi user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
29.4.2014 14:06:24   
Tara9
Hvala punce. moji občutki so ful mešani, dejansko ne morem vrjet, res ne, tako da sem zmešana kot kokoška user posted image .

Radenska ja zdaj maja bo ravno 1 leto od kar se trudiva. Imam PCO in sem bila 5 mesecev na Klomifenu, s katerim ni šlo, kljub lepim foliklom. Zdaj sem imela še zadnjo šanso pred neplodnostno ambulanto, in sicer mi je dala Femaro za 2 cikla. Očitno je uspelo user posted image . Jaz še zdaj ne vrjamem. Moj pa še manj, sem ga klicala in na pol jokala, na pol se smejala, mu rečem, noseča sem, on pa kako pa veš user posted image  user posted image  user posted image .

Katte čestitke tudi tebi, sem videla, da si srečka nosečka. Moja zadnja M je bila 1. 4., tako da še ne vem kam spadam, moram malo preračunat, ampka najbrž začetek januarja user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
29.4.2014 14:12:56   
Katte
Hvala.
Moja zadnja M je bila 28.3., pa imam po tem rok 2.1. Ampak je glede na O tri dni mlajši, torej 5.1. Ti pa potem po svoji zadnji M 6.1. user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
29.4.2014 14:15:28   
savanah
Taraauser posted image user posted image user posted image user posted image ,jooooj kako lepo je to prebrati,ti neznam povedat kako sem veselauser posted image ar smeji se mi!, bravo bravo in zelim ti cudovito nosecnost in zdravo deteuser posted image . Vesela,vesela,veselaa
Katteuser posted image user posted image , tudi tebi cestitke in vse lepouser posted image .

Punce res je tole lepo brati nouser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
29.4.2014 14:18:08   
Tara9
Hvalaaaaa punce. Meni se tko meša, da se moram nekako umirit, upam, da kmalu k sebi pridem user posted image .

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
29.4.2014 14:56:52   
..noname..
user posted image user posted image Tara9user posted image user posted image
Iskrene čestitkeuser posted image Prav je da se veselita in jokata in se smejita hkrati.

PDP se pa izračuna nekako takole= ZM + 7 dni - 3 mesece :) Torej v tvojem primeru je to: 1.4. + 7 dni - 3 mesece = 8.1.2015user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3238
29.4.2014 15:20:13   
mamica deklicam
madonca, me par ur ni tu gor, in kaj jaz beremuser posted image user posted image user posted image

Tara9, no kaj smo ti skoz govorile, ko se boš nehala sekirat, bo pa ratalo.

Veste punce, sedaj bi bil pa že res čas, da se vse nekam drugam preselimouser posted image , kaj pravite?

Mojauser posted image je upam, da v zadnjih izdihljajih, tako da bo treba v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

Ena me je spraševala, ja imam doma dve punci: 3 leta in 5,5. Da bi malo uravnotežili hormone, bi jaz sedaj rada enega z lulčkomuser posted image , ampak se ne bom branila niti, če bo še ena punca. Važno, da bo zdravo dete. Ker kakor imam jaz včasih moji dve naspidirani, se sprašujem, če nimam že dveh fantov domauser posted image .

Trenutno imam mir pred njima, ker sem jima dovolila, da mi zalivata vrt (čeprav ga ni trebauser posted image ), pa jagode sta osvežili in borovnico. Tamala vsako stvar pokaže in pravi MNJAM MNJAM. Že sedaj ve, kje bo kaj za pobirati.

Neposredna povezava do sporočila: 3239
29.4.2014 15:55:44   
Anonimen
Ojla punce.

jas sem se odločila vam pridružiti. Tudi mi smo intenzivno začeli delati na otročičku. ravno v teh dneh smo zelo aktivni, saj je glede na datum bila v teh dneh ovulacija in upamo na user posted image .

je pa pri meni problem, ker imam mens na 23 dni- kar pomeni da se vse zeloooo hitro odvija. Ginekologinja mi je rekla, da sploh ni nujno, da imam vsak mesec ovulacijo- ima katera tako kratek ciklus? oz podobne izkušnje.

je pa pri prvem otročku nama ratalo v prvo- sva bila kar oba malo šokirano, da je uspelo v prvo.user posted image

nisem brala vseh postov za nazaj, ker ste zelo aktivne- upam, da se čimprej vklopim user posted image

lep pozdravček za vse, Frika.

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
29.4.2014 17:36:31   
..noname..
haha MD zdj si me pa dobro nasmejala, s tvojima puncama...to mora biti kar zabavno user posted image držim pesti, da rata še kakšen z lulčkomuser posted image user posted image

Frika, kar pridruži se nam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.4.2014 6:15:50   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ena me je spraševala, ja imam doma dve punci: 3 leta in 5,5. Da bi malo uravnotežili hormone, bi jaz sedaj rada enega z lulčkomuser posted image , ampak se ne bom branila niti, če bo še ena punca. Važno, da bo zdravo dete. Ker kakor imam jaz včasih moji dve naspidirani, se sprašujem, če nimam že dveh fantov domauser posted image .

user posted image Podpis pod tole. Je zelo podobno pri nas. Tudi jaz čakam še enga z lulčkom, a bo kar bo.user posted image

Tara9, čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.4.2014 8:22:07   
Diamond*
Tudi jaz se vam pridružujem v čakanju na user posted image . Upam, da me sprejmete medse user posted image
Trenutno sem na Klomifenu, je pa to moj 2 ciklus.

Zaradi mojih zdravstvenih problemov (obupna diagnoza hrbtenice potem pa sem naknadno izvedela še za PCO) sva se po pogovoru odločila da začneva predčasno delati na user posted image .
Oba si otroke močno želiva, mogoče bi se za to le odločila kakšno leto kasneje, če bi bilo zdravstveno vse OK. No vse se je uskladilo kot je treba in sedaj bo 1 leto kar čakava, da zagledava user posted image .

Jaz še študiram in zraven delam še preko ŠS, moj pa naslednji mesec podpiše pogodbo (ned. čas) user posted image
Bo pa to najin 1 user posted image in oba že komaj čakava tiste najlepše občutke...

Tara9 user posted image user posted image Iskrene čestitke! Želim ti lepo nosečnost, ter zdravega user posted image .

< Sporočilo je popravil Diamond* -- 30.4.2014 8:36:44 >

You only live once, but if you do it right, once is enough. - M.W.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.4.2014 11:14:21   
Tara9
Zdravo punce,

sem se malo umirila, tako da lahko v miru pišem. Sicer celo noč nisem spala, ampak ok, se super držim user posted image .

Še zdaj nisem dojela, da sem zagledala plus, sem imela včeraj momente, da sem razmišljala, če se lahko CB digitalal zmoti user posted image . Ne dojemam še 100%, posebaj ker nimam skoraj nobenih znakcov. Mogoče me malo prsi bolijo, in to prvič v življenju, pa še to na momente, tako da niti ne vem, če je to to, ker me res nikoli ne bolijo. Pa želodec me boli od včeraj, če ima kakšne veze z nosečnostjo user posted image . Sem klicala svojo G, ker sem ji želela sporočit novičko, ker vem kako vesela bi bila, ampak je na dopustu. Sem pa s sestro potem govorila in dobila termin za pregled, komaj 10. 6. Pomoje ne bom zdržala tako dolgo, in bom šla na kakšnega samoplačniškega.

Skratka, želim se vam zahvalit za vse spodbudne besede, za potrpljenje, navijanje, sotrpljenje user posted image . Res sem se navadila na vas, in mi je bilo fajn tukaj. Vsekakor vas bom še vedno spremljala, ker prav vsaki iz srca želim, da čim prej pride do željenega cilja. Srečno čveke moje user posted image , upam, da se mi kmalu pridrižete. Še vedno malo navijajte zame, da speljem to srečno do konca user posted image . Sej bo vse ok, vem, da bo, ampak pestke ne škodijo.

Bodite lepo

(odgovor članu Diamond*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.4.2014 15:18:52   
lila25
iiii čestitke Tara user posted image user posted image user posted image tok sm vesela zate, da ti ne znam povedat user posted image ma sm vedla, da moram mal k vam pridet pogledat kaj dogaja in evo kako čudovito presenečenje user posted image meni je božiček prinesel plusek, tebi bo pa malo štručko user posted image sm vedla, da ti bo uspelo user posted image zdej se pa do konca sprosti in sam uživej!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
3.5.2014 7:29:47   
Tara9
Punce mislim, da se vračam k vam. Ponoči sem dobila močne krče, zdaj pa tudi krvavim. Mislim, da se najina pikica takoj na začetku poslavlja od naju. Sem ok, rabila bom par dni, da poštimam zadeve v glavi. Občutki so tako mešani, da ne vem kaj naj sploh napišem user posted image .

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
3.5.2014 8:55:45   
*misi*
Zdravo punce....

Pridem po dolgem casu pogledat sem in sem skoraj zajokala, ko sem prebrala prekrasno novico Tara9....na koncu pa tole zdaj, jooj ne vem kaj naj ti recem user posted image . Lahko te potolazim samo s tem, da so krvavitve pogoste na zacetku nosecnosti. Nisi pa nic napisala koliko krvavis. Kaj pa ce bi se sla vseeno pokazat in naj ti spremljajo krvni BHcg? Veliko nosecnic krvavi v casu, ko bi mogle imeti M.

Drzi se pucna in sporoci kako je

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
3.5.2014 15:51:31   
Tara9
Ojla še enkrat. Se uradno vračam spet k vam, "dolgoo" me ni bilo user posted image . Skratka sva šla na urgenco in je konec, pikice ni več. Se še kar dobro držim, zjutraj solze, zdaj je že bolje. Dragi se je resnično izkazal in ga imam zdaj še raje user posted image . Za nekaj časa vas sicer zapuščam, bom dala možgane na off, si oddahnila, se pobrala in potem novim zmagam naproti. Me tolaži vsaj to, da zdaj vsaj vem, da lahko zanosim. Na urgenci je rekla, da lahko takoj nadaljujeva, ker se je ščistilo z menstruacijo, ampak pomoje si bova malo spočila, preveč čustev je bilo v zadnjem tednu.

Se tipkamo, se vrnem, ko si malo opomorem. Ne bom predolgo žalovala, sem rekla, da se lahko samo danes smilim sama sebi potem pa konec.

Fajn bodite

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
3.5.2014 20:06:13   
Anonimen
Tara9....

Le pogumno naprej. Mi je bilo lepo prebrati tvojo zadnjo objavo, da si tako pogumna in močna.

drži se.

Frika

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.5.2014 9:35:30   
mamica deklicam
tara9 user posted image user posted image user posted image

nimam besed, s katerimi bi te lahko potolažila, ker še predobro vem, kako se človek počuti v takem trenutku. Boš videla, tudi za vaju bo posijalo sončece, očitno še ni bil čas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

kako naj dam ime sinu?
titin

Katero ime za fantka Vam je lepše?

TIT (18%)

NIK (82%)

Število vseh glasov: 547

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!