|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.4.2014 9:03:51   
Žabinčica
Dobro jutro, seveda user posted image ; kako ste? Mi smo ta teden zjutraj pridni z "rekreacijo", sem vsak dan malega spremljala peš v vrtec, ampak je prav pasalo.

No, pri nas ta mesec verjetno ne bo nič, o. je bila v začetku tedna, ampak sva bila oba tako utrujena, da se verjetno selim kar v maj...Drugače pa sem začela pit kapsule maca. Na eni tuji spletni strani sem brala kako blažit simptome pms-ki je pri meni zeloooo prisoten in moteč in so jo tam priporočali, ker menda uravnava hormone in s tem deluje na pms. Sicer sem bila malo presenečena ker sem tukaj na forumu brala, da jo ponavadi pijejo tiste, ki želijo zanosit, ampak ok, tudi ta "stranski učinek" ne bo škodil user posted image . Pa da vidimo če bo kaj pomagalo - pri pms-u mislim, vam sporočim user posted image .

Vikend je pred vrati, mi imamo en rd na sporedu, drugače pa, upam da bo vreme pravo in bomo lahko šli tudi malo v naravo. Pa ve kaj boste počele?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.4.2014 9:09:12   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: SU
lep pozdravček. pridno vas berem, pišem pa malce manj pridno... je pa lepo priti po nekaj časa na RR in ugotovit, da nekatere ste pa ugledale user posted image in vsem iskrene, iskrene čestitke in prekrasno nosečnost!!
pri nas še ni blo pluska... trenutno imamo že ene 14 dni ful dela v hiši-bli so delavci, ki so ravnali stene, zdaj pa že 10 dni, po službi belimo, urejamo pohištvo ... ... tako, da sva zvečer večkrat preutrujena za user posted image ... gre bolj redko in potem ni čudno, da ni pluska user posted image ...ta vikend zaključimo in potem na polno "na delo"user posted image . mi je pa kar mal hudo... pred časom je kolegica, ki nikoli ni želela 3. otročka povedala, da je noseča... še malce kasneje pa kolega... in tudi ta dva nista želela 3. ..no, vsi se zdaj veselijo, ampak prej so govorili, da 3. pa nikoli... hm? res se neizmerno veselim zanje, a z malce grenkim priokusomuser posted image ... tako, da je res že zadnji čas, da tudi mi ugledamo user posted image !! mogoče toplejše vreme kaj prinese, ko je meni bolj na kožo napisano...hehe... pa srečno vsem skupaj!user posted image

Kako dolgo pa se že trudita? Sicer pa user posted image , tudi vajin user posted image user posted image bo prišel.

Koliko imaš stara otroka-to me zanima, ker si mi tudi želimo tretjega, ampak prav zares pa še nismo začeli delat na tem. Ne vem, za tega se mi je najtežje odločit oz. skoz nekaj prestavljamuser posted image , ampak je pa res da je moja ta mala, še dokaj mala user posted image ...

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.4.2014 9:20:19   
SU
"Trudiva" se nekja od konca leta 2013... ampak to ne tko redno... kakšen mesec delava na tem, potem gre kakšen mesec O mimo... tko nisva ravno vsak mesec "pridna", kot bi morala bit user posted image Otročka imam stara 6 in 9 tako, da sta že čist samostojna... ampak sva tudi midva odlašala in odlašala in... in mi je zdaj tkooooo žal... ker ni rečeno, da potem pa kar takoj uspe... Tako, da nič odlašat!! user posted image kar na delo.
Žabinčica... jaz sem samo enkrat naročila maco in potem nič več... Sicer sem se počutila odlično, tudi PMS ni bil tako izrazit kot prej AMPAK... grozno sem bila nenehno lačna... in točno po pitju mace... Ne vem... nikjer še nisem brala, da je to tudi lahko učinek, ampak jaz sem prav zavestno spremljala moje počutje, ker se mi je zdelo čudno, da sem kar skoz lačna... in sem ugotovila, da maca vpliva tako name... No, ni rečeno, da bo nate tudi, ampak pri mojih kg si res nisem želela takega "stranskega učinka" user posted image user posted image LP

< Sporočilo je popravil SU -- 4.4.2014 9:21:24 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.4.2014 9:27:34   
Žabinčica

Žabinčica... jaz sem samo enkrat naročila maco in potem nič več... Sicer sem se počutila odlično, tudi PMS ni bil tako izrazit kot prej AMPAK... grozno sem bila nenehno lačna... in točno po pitju mace... Ne vem... nikjer še nisem brala, da je to tudi lahko učinek, ampak jaz sem prav zavestno spremljala moje počutje, ker se mi je zdelo čudno, da sem kar skoz lačna... in sem ugotovila, da maca vpliva tako name... No, ni rečeno, da bo nate tudi, ampak pri mojih kg si res nisem želela takega "stranskega učinka" user posted image user posted image LP

user posted image , ne tega stranskega učinka si pa tudi jaz ne želim, ga ne rabim user posted image . Bomo videli kako se bo pri meni obneslo.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.4.2014 9:42:33   
Žabinčica
"Trudiva" se nekja od konca leta 2013... ampak to ne tko redno... kakšen mesec delava na tem, potem gre kakšen mesec O mimo... tko nisva ravno vsak mesec "pridna", kot bi morala bit user posted image Otročka imam stara 6 in 9 tako, da sta že čist samostojna... ampak sva tudi midva odlašala in odlašala in... in mi je zdaj tkooooo žal... ker ni rečeno, da potem pa kar takoj uspe... Tako, da nič odlašat!! user posted image kar na delo.

Saj vem, da ni nujno da bo takoj, poznam to user posted image ; ampak moja dva sta stara 2 in skoraj 5 in je dokaj pestro na trenutke, tako da se res vprašam, kako bi zdaj šlo še z enim. Čeprav sta dokaj samostojna za to starost, ampak vseeno... Sicer pa so toplim meseci tudi moji, tako da po pravici povedano tudi jaz računam na njih user posted image . Oba sta nastala v pozno pomladnih in poletnih mesecih :), mogoče se nam tudi tretjič v tem času nasmehne sreča.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 4.4.2014 9:43:46 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.4.2014 19:23:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamicam deklicam sem že mislila da si nas dala na hladno tako kot tvojega dragegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej pri moških samo kazen delujeuser posted image , najprej je užaljen, nato jezen, potem začne razmišljati, potem se hoče pogovarjat, potem prosi in se opravičuje na koncu pa še slini okrog, in obljubi vse samo da dobi kar želiuser posted image user posted image user posted image

ne nisem vas dala, samo enostavno mi ni zneslouser posted image

ja, zanimivo, kako se je bolj začel sliniti okoli mene, ko sem mu obrazložila, da zaradi mene tudi če nikoli več ne user posted image . Vam povem, da sem mislila, da mu bodo kar oči ven padleuser posted image user posted image . Tako da se mi je na tihem revež že kar malo zasmilil, a se držim svojega načela, jaz ga prosila ne bom več. (no, vsaj nekaj časa, da se zastopimouser posted image ) In je že pogruntal, da nekaj manjka.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.4.2014 20:46:17   
zvončica88
Pozdravljene! Že nekaj časa vas berem, zdaj pa sem se odločila da vam pišem. Tudi midva sma se odločila, da je končno čas za user posted image zdaj ko imava urejeno stanovanje, tako da je za naju to prvi krog. Mislim, da sicer ne bo uspšen ker nisma ravno fejst pridna :) Me pa zanima, če je katera imela podobne težave. Od konca zadnje mestruacije in s tem konec jemanja kontracepcijskih tabletk imam ves čas čez cel dan krče kot pred mestruacijo. Občasno jih čutim bolj, očasno pa sploh ne ali čisto malo. Zdaj traja to že em teden. Ne vem a bi bilo dobro se naročit na pregled, ali še počakat ..... Upam, da mi bo katera znala odgovorit.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.4.2014 10:34:57   
jabuk

IZVIRNO SPOROČILO: zvončica88

Pozdravljene! Že nekaj časa vas berem, zdaj pa sem se odločila da vam pišem. Tudi midva sma se odločila, da je končno čas za user posted image zdaj ko imava urejeno stanovanje, tako da je za naju to prvi krog. Mislim, da sicer ne bo uspšen ker nisma ravno fejst pridna :) Me pa zanima, če je katera imela podobne težave. Od konca zadnje mestruacije in s tem konec jemanja kontracepcijskih tabletk imam ves čas čez cel dan krče kot pred mestruacijo. Občasno jih čutim bolj, očasno pa sploh ne ali čisto malo. Zdaj traja to že em teden. Ne vem a bi bilo dobro se naročit na pregled, ali še počakat ..... Upam, da mi bo katera znala odgovorit.

Lahko, da se ti se uravnava telo. Ko sem jaz nehala z Kt, sem tudi imela krce, nato pa sem imela cel mesec bolece dojke. Pocakaj na naslednjo menstruacijo.

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
6.4.2014 10:59:20   
Inčika2
Punce help!!

Zadnjo M sem imela 14.3., zdaj ta mesec bi mogla dobit v petek 11.4. Zjutraj grem na wc živo rdeča kri user posted image . Po nekaj urah grem ponovno na wc samo še malo rjavo, sicer je tudi na vložku rjavo. Pojma nimam kaj bi bilo to? Mislite da je možno,da je 5 dni pred M vgnezditvena? Kakšne barve je vgnezditvena? Je možno, da je tudi živo rdeča kri? Sicer imam tudi ponavadi par dni pred M rjave izcedke, ampak tole zjutraj, ko je bilo pa čist rdeče sem bila pa kar mal šokirana.

Saj po moje nimam kaj druzga kot da čakam do petka kaj bo, če se ne bo že prej ulilo... ah to je groza, ko človek preveč razmišlja....

Lepo nedeljo!

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.4.2014 19:13:00   
soncek87

IZVIRNO SPOROČILO: Inčika2

Punce help!!

Zadnjo M sem imela 14.3., zdaj ta mesec bi mogla dobit v petek 11.4. Zjutraj grem na wc živo rdeča kri user posted image . Po nekaj urah grem ponovno na wc samo še malo rjavo, sicer je tudi na vložku rjavo. Pojma nimam kaj bi bilo to? Mislite da je možno,da je 5 dni pred M vgnezditvena? Kakšne barve je vgnezditvena? Je možno, da je tudi živo rdeča kri? Sicer imam tudi ponavadi par dni pred M rjave izcedke, ampak tole zjutraj, ko je bilo pa čist rdeče sem bila pa kar mal šokirana.

Saj po moje nimam kaj druzga kot da čakam do petka kaj bo, če se ne bo že prej ulilo... ah to je groza, ko človek preveč razmišlja....

Lepo nedeljo!

isto vprašanje bi imela jaz... 4 dni pred M sem na papirju zasledila rdeči izdecek.. je res da z mojim načrtujeva user posted image in da imam povečan trebuh in prsa, kljub vsemu me je strah predčasno delat teste da nebom razočarana..

hvala vsem.. :)

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.4.2014 8:01:44   
*tedy*
sonček87, inčika....možno je da bi bila vgnezditevena, vendar jest je nikoli nisem imela, tako da najbolj sigurno je da naredita testuser posted image user posted image . Ta najbolj občutljivi testi pokažejo že pred izostankom M , če imata točne potem kar po testek in bosta sigurno vedeli kaj in kakouser posted image . Sicer pa psiha dela svoje in če si želita user posted image potem se lahko znaki pokažejo tudi zaradu velike želje , ker glava dela malo po svojeuser posted image .

Mi smo imeli spet vikend lopatanja ampak sedaj samo še malo zemlje premečem in bo konecuser posted image in sledijo samo še lepotni popravki na vrtuuser posted image ,

lep dan vam želim

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.4.2014 11:33:35   
Inčika2
tedy saj vem, da niste jasnovidke :). hecam :). SAmo sprašujem zaradi tega, ker nisem vedla kdaj se pojavi vgnezditvena... saj sem mal prebrskala in piše da tudi nekaj dni pred M. Zaenkrat imam danes rjav izcedek. Me pa res ubija to čakanje, čeprav sem trmasta in do srede, četrtka ziher ne bom delala testa. Prvič sploh nisem vedla, da sem noseča, ker sem imela še kar neke rdeče rjave izcedke, tako, da itak vem, da je vsaka ženska in nosečnost drugačna :). Imam pa občutek, da se bo ulilo.. kar bo pa bo...

Sonček87 kako je danes?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.4.2014 11:51:18   
soncek87
pri meni je danes pretezno ok..že od jutra me ze spremlja rahel izcedek viden na hlackah ampak nič pretresljivega.. je pa še to da me prav spremlja slabost... ampak nič bruhanja... sam vonj po bruhanju pa občutim.. :( bljak... :) ampak inčika2 kot vse kaže mava medve kr na podobne dneve ciklus tko da tut jz moram bit mal bolj strpna in čakat sredo četrtek :)) bova zmogle?? :)))user posted image

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.4.2014 13:30:19   
SU
sonček in Inčika... počakat bo treba... vem, da je težko in, da sem najmanj "pristojna" za take nasvete... sama sem namreč kupovala teste že...hm...čist prehitro in metala stran denar user posted image ...ker je tko težko bit potrpežljiv v tem primeru, kajne?! user posted image Jaz držim pesti, da bo user posted image ...
Sama sem preživela vikend med 3mi nosečnicami... hm... user posted image Kolikor sem vesela zanje... sem prve urice kar težko prenašala debate o počutju, brcanju, otročkih... .. ... potem sem pa izklopila moje "kaj pa, če pri nas ne bo?!" in sem uživala v druženju in delila tudi moje pretekle izkušnje... Hja, ko se trudiš za user posted image , ni mačji kašelj biti ob tistih, ki jim je že uspelo ugledat user posted image ... Tako, da... svaka čast tistim, ki se trudite že dlje časa... resnično.. mi pa veselo v nove boje user posted image Kot sem že rekla ko postane toplo kar zacvetim... hehe... sigurno bo to pripomoglo, da ugledamo user posted image !!! user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 7.4.2014 13:31:39 >

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.4.2014 23:44:19   
asyka
Uf malo vas berem, še dobro da ste bolj redkobesedne te dniuser posted image

Pri nas se na veliko pleska in prestavlja pohištvo. Še malo pa bova imela samo 2 prvotni omari v stanovanju, vse ostale sva že podrlauser posted image Jih lepo shranjujeva pa poslikava, da bova znala sestavit ko greva ven iz stanovanja... user posted image

Danes sem cel dan preživela ob pisanju enega članka, ki je itak čista bedarija za en čisto bedn statističen predmet, z najbolj debilnim programom na svetu (Excel in SPSS sta kralja proti temu).... in zdaj grem spat, končno... no ali pa počakam mojega da pride iz službe.

Punce, ki čakate na user posted image držiiim pesti. April mora biti malo bolj ploden, kot je bil marec... user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
8.4.2014 9:53:07   
lejly
Tudi jaz bi si želelauser posted image ta mesec ....menstuacija mi zamuja 4 dan, delala sem 3 teste vsi negativni! Nevem kaj se dogaja. Prejšni ciklus je trajal 29 dni,..prejšni 4-je od 35-40 dni,...sem bila že srečna da imam končno urejenega. No upam, da sem noseča, če pa nisem naj brž pride menstruacija! Me pa sem pa tja boli glava, zjutraj mi je mogoče malo slabo, utrujena sem ....Prsa me ne bolijo...sploh si ne znam predstavljati....

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
8.4.2014 12:35:06   
..noname..
lejly, ne obupati, še vedno je možno, da si noseča. Vrjamem, da izgubiš upanje, ko na 3 testih vidiš - vendar saj bo. Tut mene je dočakal minus. Sicer še ne delava čis načrtno, ampak tut če bo ratalo, ne bo nič narobe user posted image V jeseni se vam bom pa tut jaz mal bolj resno pridružila k čakanju + user posted image

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
8.4.2014 13:30:54   
SU
Problem je, da nas tale psiha čist zapsihira user posted image ... in potem nisi noseča in vidiš vse znake, ki jih taaaakooooo pričakuješ... Ali pa si noseča pa misliš, da nisi, ker se itak ne posreči že dolgo... Potem pa zapravljamo denar za take in drugačne teste... hehe... kakorkoli... kakšen mesec po izostanku M bi pa že moral bit +, če si noseča... hehe... Pa srečno in čimprej user posted image

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.4.2014 14:00:59   
soncek87
oj!
evo da se jaz povem kaj se mi je danes zgodilo.. po tem se seveda cist na tleh.. in upam da se čim prej poberem oz. hvala bogu mojmu možu da je takšen sonček do mene..
Kot sem ze omenila sem imela dva dni rjave izcetke, včeraj malo bolj močnejse. Danes ponoči pa sem se od hudih bolečin zbudila.. Namreč bila sem mokra sluzasta spodej.. greem na wc in sem zagledala rahlo roza obarvano na papirju... vsa panična grem nekako nazaj spat ampak zaradi eh bolečin ki sem jih imela v levem jajčniku niti zaspati nisem mogla.. Zjutraj vzamem dve tableti v upanju da bo kaj prijelo a vse zaman.. Zaradi tega sem sla do ginekologinje, me pregledala videla povečan jajčnih (endometrioza 2x operacija) in na desnem povečano sluz.. Ker je vse tko čudno izgledalo me je napotila po test.. (ampak sem sama vedla da ne bo + ker je še par dni prehiter) ker je bil - je takoj rekla.. ne to se niste zanosila ste dobila festo in zard tega taka bolečina..
mislm halloo.. meni se to nezdi lih pravi odgovor.. jaz vem kako je ko ti pride festa in kako je če imas neke drugačne bolečine oz spremembo namesto feste.. to me je najbolj šokiralo.. ker sama na UZ ni nič videla še ne pomeni da je ta rahla krvavitev festa.. ali pač? uglavnem še sedaj nisem prisla ksebi ker tut umiram od bolečin. najbolj je pa mučno ker newem ali je to res festa ali je krvaviev ali je spet potrebna operacija za endometriom...
upam da se vam to ne dogaja in da nimate takih izkušenj kot jaz ker nikomur tega ne privoščim... user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.4.2014 16:22:59   
lejly
Hvala vam! Doma oz. prijateljicam mi je smotano govoriti o tem, ker me bodo potem še one psihirale z vprašanji a je že kaj? Vse so noseče , in lepo povejo; "nama je takoj uspelo" ali jaz samo hlačke doli dam in sem noseča. Ja sem mislila, da bo pri meni isto, PA NI! Ja tole s testi mi gre na živce. Sliši se kakor, da jih delamo za zabavo, samo ne! Želimo si user posted image

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.4.2014 20:45:55   
perla*
Joooj kako smo redkobesedne v teh dneh...user posted image
No, sej po pravici paše mal odmislit, tudi sama nimam kej napisat. Sem po O, pijem krvomočnico in jutri grem v "napad" k ginekologinji. Ne bom ji dala mira, dokler ne gremo v kej konkretnega. Ne da me pošlje domov z nasvetom nej se sprostim in pridem čez **** mesecev user posted image
Pošiljam sončka vsem user posted image

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.4.2014 22:07:52   
..noname..
Ja, pa je res kar malo manj sogovornic zadnje čase. Tiste "stare" uporabnice so se kar izgubile..pa tok ste fajn, ker se bodrite...ali so pa že vse zanosile user posted image
Tut moj pravi, da bo v prvo ratalo, ampak se bojim, da to vseeno ne gre tok hitro user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.4.2014 9:53:31   
jabuk
Ojla, se se jaz malo oglasim.
Jaz pa naj bi drug teden v torek dobila M. Zivcno cakam kaj bo, mi je pa smotano to, ker nimam nobenih znakov, ki bi nakazovali na user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.4.2014 9:57:11   
lejly
Spet nič-danes je 35ti dan ....kdaj naj ponovim test? 4-ti po vrsti? Zjutraj mi je malo slabo, ampak to pripisujem kavi, slabemu vremenu. Ne vem kako naj odmislim vse skupaj...Bolečine pridejo sem ter tja in spet jih ni več.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.4.2014 10:28:47   
jabuk

IZVIRNO SPOROČILO: lejly

Spet nič-danes je 35ti dan ....kdaj naj ponovim test? 4-ti po vrsti? Zjutraj mi je malo slabo, ampak to pripisujem kavi, slabemu vremenu. Ne vem kako naj odmislim vse skupaj...Bolečine pridejo sem ter tja in spet jih ni več.

Normalno je baje, ce dobis na 45. Dan. Tako, da bi jaz pocakala se 10dni. CE do takrat ne bo prisla M., bi naredila test z ClearBluejem ( baje je se najboljsi). CE bi pokazal negativno, bi sla k ginekologu.

(odgovor članu lejly)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

V kolikšni meri zaupate svojemu ginekologu?
пеперутка16

Zaupate svojemu/enemu ginekologu ali menite, da potrebujete mnenje drugega, po možnosti strokovnjaka?

Mu ne zaupam. (31%)

Dovolj. (15%)

Zaupam samo sebi. (8%)

Nikomur ne zaupam. (0%)

Popolnoma mu zaupam. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!