Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 15.6.2014 23:06:14
|
|
|
|
mateyka
|
zakaj tobaka in alkohola ni v anketi?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:12:35 >
|
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 15.6.2014 23:09:36
|
|
|
|
mateyka
|
in zakaj se mora odgovarjat kje uživaš droge (v sedanjiku), ko si že odgovoril kdaj si nazadnje zaužil drogo in je tam opcija nekaj deset_letij? in če ne obkljukaš kje jih uživaš sedaj (ker jih sedaj ne), se anketa pritoži, da manjka odgovor. mislim, vsa vprašanja so v sedanjiku, tudi za tiste, ki to več ne počnejo? torej kako naj uni odgovarjajo - naj odgovarjajo kot da to še počnejo? makes no sense..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:11:25 >
|
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 12:43:59
|
|
|
|
nusi
|
rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.
< Sporočilo je popravil nusi -- 16.6.2014 12:45:20 >
|
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 13:00:45
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov. aha in zato odpre profil na rr.!! Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 18:48:10
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: nusi rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov. aha in zato odpre profil na rr.!! Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat" Zakajen... maglovit, nejasen in nedosleden :)
|
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 16.6.2014 21:40:26
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mumi321 Meni se to ne zdi primerno. Zakaj ne?
|
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 16.6.2014 23:35:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: mumi321 Meni se to ne zdi primerno. Zakaj ne? men pa ni jasno a je ženska vsak dan kadila travo, ko je zanosila, ali tudi potem. ker napisano je dokaj dvoumno..
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 17.6.2014 11:35:39
|
|
|
|
Izabelina
|
plus, da anketa ni povezana z nosečnostjo... zakaj je tak naslov teme? ker se nobeno vprašanje ni nanašalo na nosečnost...
|
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 17.6.2014 12:25:25
|
|
|
|
mateyka
|
pismu, če bi me delale analizo državnih projektov, bi se uspešnost le teh dvignila za najmanj 50%
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?