Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ne le zlomljeni srcki!!bravo!! Pri meni pa je vceraj zvecer prislo do neke cudne krvavitve oz.bolj pacanja...zdej pa berem o vgnezd.krvavitvi in se mi vse bolj zdi,da bi blo to lahko to... Ampak nimam pojma,ker pri nobeni N je nisem imela...no,kakorkoli,UPAM,da je to-to!!!! Bom cez vikend kar en test naredila,ce ne bo prehitro...Drzte pesti punce,da smo na morje pripeljali tudi "slepega potnika"!
Upam da vsaj ne pride prepozno ta mesec. Še 4 do 5 dni je do dneva za
. Obarvanega izcedka še ni (ta namreč vedno vsaj 3 dni prej pride) tako da očitno me bo tokrat zvijalo do
treba it naprej. Sam ko je težko gledati vse te ženske ki so noseče... pa vsi znanci ki pričakujejo oz. bodo rodili ali pa so že.... ravno jutri spet delam novo darilo za eno punčko ki se bo rodila sredi avgusta.... Upam da bom lahko tudi za svojega bebija enkrat naredila nekaj lepega za v sobico...
ali nas pa vreme heca
vsaj testa nisem se odprla, bo za naslednjic ocitno. Tako da sedaj ne pricakujem
. Komaj čakam na dopust. Ste bile že vse na dopustu? Jaz upam samo na to, da bo lepo vreme in da takrat ne bo
Slabo mi je, sili me na bruhanje, tako da sem danes zjutraj 15 minut pred školjko klečala in ugotavljala ali bom bruhala ali ne. Očitno tudi na nas, v kombinaciji z drugimi dejavniki, deluje to čudno vreme, al kaj je to? Sicer sem bila pa ravno včeraj na enem obisku in so naju začeli "tolažiti", da bo vse ok in da morava pač to odmislili. Ok, v redu ... ampak kako naj odmislim, če štejem dneve kdaj moram začeti jesti tablete, štejem dneve kdaj bo ovulacija, nato štejem dneve kdaj bo
... in tako iz meseca v mesec, iz leta v leto. Saj živiva življenje, si marsikaj privoščiva, uživava, se crkljava, vendar te vse to spremlja. Če ne drugje, ti vsaj v podzavesti nekaj "visi nad glavo". Tako pač je, se pa navadiš živeti s tem in se popolnoma nič ne pritožujem.
Vsaka stvar je za nekaj dobra!