Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
aja pa mam nov simptom - moje dojke grozno obcutljive, predvsem ''nipeljcki''. Grozno vroci in boleci... Kaj sele bo saj je komi. 5 teden :) 
srbi, kot že dolgo ne...in ja, baje da je tudi to normalno pri večini nosečnic. A ima še katera take težave? Kako si pomagate? Klasičnih krem ne smem uporabljati, ker niso testirane in ne vejo kako vplovajo na zarodek, tako da si pomagam z mastnimi otroškimi kremami. Saj bo...sam da bo prvi pregled mimo in da bomo slišali srčka ali pa dva
. Pol me vidi sestra od fanta kako pijem jabolčnik in reče, si noseča, ne??
. Za prvi pregled se naročim ta teden, ker je bila moja ginekologinja do sedaj na dopustu. Drugače imam pa trebuh blazno napihnjen, kot bi bila noseča najmanj 3 mesece. Sva želela z novico presenetiti šele konec prvega trimesečja, pa bo - kakor kaže - vsaj za ožje člane najinih družin po prvem pregledu ravno prav, če ne bodo že prej ugotovili
.