Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Prvi dan je kar lilo iz mene+krči,sedaj pa že dva dni nič.Le malo rjavega izcedka.Vem,da je čas za obisk g,vendar sem jo danes klicala 50krat(ne pretiravam) in jih nikakor ne morem dobit.Katastrofa.Grem jutri kar osebno tja se naročit.Kaj bi ve naredile poleg obiska g-na katerega bom verjetno morala čakati kak mesec?Jaz razmišljam,da bi vseeno kupila še kakšen test,da vsaj vidim ali je črtica še vedno,ali je ni več
Je imela katera problem s šibkejšo m?Ve katera kaj je krivo-hormoni?Joj,kako me to ubija ko ne vem,kaj je z mano.
, Vse imate/imajo neke sončke, medvedke, copatke, dojenčke v različnih fazah razvoja, trebuščke, odtise nogic ...
Moj nedolžni prehlad ni več tako nedolžni, tako, da grem danes k zdravniku.
, komej dočakam ovulacijo, potem mojega reveža useka v križu in jst ga vseen silim
, potem pa tako zbolim, da že zaradi tega iz vsega skupaj sigurno nebo nič. Pa še bojim se zdej kakšne antibiotike jest al pa kej, da si nebi škode naredila nehote.
...Zdj pa kašlam,vročina...
v sredini oktobra. Držim pesti za ostale!