Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Nogice sta pridno držagal skupaj, do včeraj ko sta oba več kot očitno pokazala svoje premoženje in se je očku kar dvakratno izpolnila želja. PDP je 6.3., ampak nekje do konca februarja nam bosta dva fantiča polepšala življenje. Pa ve? Koliko vas še je, ki pričakujete v 2015 dvojčke?

. Vesela sem, ker nisem imela nič težav s kakim slabostmi in da so se krvavitve umirile (moram prav potrkat)!!!
Saj za spol vem, da je možno, da se je zmotil, bomo videli kaj bosta pokazala čez 3 tedne
No, zdej si nekako ne znam predstavljati da bi bil samo en... Sam s spolom sta me presenetila, ker je bila napoved parčka, pa je ''punčki'' zrastel lulček... Jz sem si pa tako želela še eno punčko