|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.10.2014 11:56:27   
Žabinčica
Ma, ne obremenjujem se jaz in tudi panike ne zaganjam. Ko bom tako daleč boste prve vedle user posted image in sigurno ne boste prezrle user posted image . Samo ugotavljam...

Statistika pa mi je zanimiva, ker bi naj bilo drugače 25% uspešnost in je to kar upad...ampak dobro, še stara poklicna deformacija opazovanja cifer user posted image .

Sicer pa jaz nikoli nisem zanosila v prvo. In čist iskreno se mi je na neki ravni za tretjega (bilo) najtežje odločit, čeprav si ga v bistvu že dolgo želim...

Uživajte v sončku, jaz pa bom v počitku user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.10.2014 11:57:39   
Marčevka2010
Sonce bo že zašlo, ko pridem iz službe. Kako ne maram tega zimslega časa, ko se prestavi ura. Upam, da bo potem 3 dni lepo vreme, da izkoristimo frej dneve. Moram vsaj med malico malo na zrak.

Žabinčica Jaz jih imam 36 user posted image in šele enega otroka. Raje ne gledam statistik, ker me kar stisne. Sem bila pa 2x noseča, obakrat ratalo v prvo, upam, da me sedaj ne izneveri. In, da bodo cikli normalni, po odstranitvi Mirene m dva meseca sploh dobila nisem.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.10.2014 12:00:59   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010
Žabinčica Jaz jih imam 36 user posted image in šele enega otroka. Raje ne gledam statistik, ker me kar stisne. Sem bila pa 2x noseča, obakrat ratalo v prvo, upam, da me sedaj ne izneveri. In, da bodo cikli normalni, po odstranitvi Mirene m dva meseca sploh dobila nisem.

Potem bova kmalu isto stari user posted image .

Sicer upam, da se ti cikli kmalu uredijo in tudi tokrat rata v prvo. Oz. niti ne vem kako dolgo že poskušata?

Melanie tvoja razlika v letih med otroci mi je všeč. Ne prevelika, ampak dovolj velika da so vmes malo zrastli in si malo spočiješ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.10.2014 12:07:36   
Marčevka2010
12.10. sem imela prvo m po Mireni. Sem pila krvomočnico, ki je po moje k temu pripomogla. Ker mi je g napovedal da bo treba dat tablete, ko sem klicala. No, sama sreča ne. Ovulacijo sem po moje imela po 14 dneh. Sedaj pa bom videla 9.11. kaj bo. Ali spet m, pozitiven test ali ne eno ne drugo. Hvala, upam, da se res uredi. Ker me čas priganja. Ko bi vedela, bi prej dala odstranit. Sem čakala, da gremo iz našega mini stanovanja, ker dveh tam ne moremo imet. Smo pred parimi meseci nekaj kupili in sedaj obnavljamo. Tako, da bi bilo fino zanosit, notri bomo v ene pol leta ali že prej.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.10.2014 12:53:13   
Melanie1
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Melanie tvoja razlika v letih med otroci mi je všeč. Ne prevelika, ampak dovolj velika da so vmes malo zrastli in si malo spočiješ...

Meni tudi. user posted image  Moja   idealna razlika med otroci je 3 - 4 leta. Sem zaprisežena dojilja (Jezus, kje sem ta izraz pobrala?! user posted image ) in so se vsi trije vlekli po zizi dve leti, sine celo tri. Potem pa še nekaj časa, da prideš k sebi. Ma, leta se itak prehitro zavrtijo... user posted image

Marčevka - a potem sva midve isti letnici? 1978? user posted image

Jaz tudi komaj čakam, da pridem domov. Sonce vabi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.10.2014 13:26:50   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Smo kar vse tri, samo jaz še nisem obrnila iz 5 na 6, ampak že počasi odštevam user posted image .

Lepo bodite me pred prazniki, spočijte si kaj, pa ne pozabite pisat user posted image .

P.S. MauMow kako si ti?

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.10.2014 13:31:51   
Marčevka2010
O, potem smo vse tri 1978. user posted image Dobro, da vem, da je še kje kakšna sotrpinka. user posted image

Jaz bom bolj malo na netu, je treba izkoristit vreme, pa na grobove, malo na obiske in bo spet tukaj ponedeljek. Lepo se imejte. No, danes imam še dve uri časa za čvek potem pa šibam domov.

Neposredna povezava do sporočila: 4182
30.10.2014 14:09:29   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Smo kar vse tri, samo jaz še nisem obrnila iz 5 na 6, ampak že počasi odštevam user posted image .

Jaz sem pa vseskozi mislila, da si eno leto mlajša. user posted image  Pa da ne boš pozabila povedati, ko boš praznovala. Mislim, da ti bomo lahko čestitale.  user posted image   user posted image    user posted image  

Kaj pa ti, Marčevka? Jaz sem otrok poletja (22. junij) in  mi tile prihajajoči zimski dnevi niti malo ne dišijo. Brrrrr... Zato pa toliko bolj uživam na 30+  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
30.10.2014 14:14:41   
MauMow
U ste se razpisale punce.

Žabinčica jaz sem tukaj user posted image user posted image . In čakam da se user posted image ulije.... Icedki me zezajo že en teden ampak se nikakor ne ulije..user posted image Drugače pa po starem imamo pa vsaj malo bolj toplo user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
30.10.2014 14:16:35   
Marčevka2010
September. Ampak ne maram vročine, mraza pa tudi ne. user posted image Najraje nekaj vmes, 10 dni nazaj je bilo zame popolno vreme, ne vroče, ne še mraza, sonce. Krasno je bilo. Že tako ni bilo nič od poletja. Sedaj se pa še nisem spravila v bundo, mi je bil prehiter prehod. Ampak bo treba. Bolj me moti kratek dan popoldne. Ko bomo našo v vrtcu pobrali bo čez pol ure do uro že tema. Ampak danes ima varstvo, jo gre babi prej iskat, bosta vsaj malo še po soncu šli, da se razmigata.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.10.2014 14:29:53   
Melanie1
Tako. Moj delovni teden je končan. user posted image
Zdaj pa 3 dni na off...

Preživite lep podaljšan vikend...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.10.2014 14:39:20   
Bluegirl
Neee, ne mi še pobegnit!user posted image Nekaj otročjih vprašanj glede torte - jutri se jo lotim. Torej, testo lahko še vroče polijem z mlekom/sokom itd.? Potem pa pustim, da se ohladi in delam sloje? Kje pa jih delate? Kar na pultu ali date oblate v model za peko torte, da kaj ne teče? Sem razmišljala, da bi v eno plast dala tudi puding - mi to iz kakega meni neznanega razloga odsvetujete?

Kakorkoli, bom poročala, če bo vsaj približno uspelo user posted image

Ja, Melanie, tvoja razlika je super! Dobro ste naštudiraliuser posted image

Lep podaljšan vikend vsem...

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
30.10.2014 16:16:05   
Žabinčica
Bluegirl; naj me popravi katera bolj izkušena, ker jaz res torte že dolgo nisem pekla, ampak če se prav spomnim; načeloma se naprej ohladi, torej jo pustiš, potem pa režeš in mažeš s sokom delaš plasti itn. Delaš pa kar na pultu ja, vsaj jaz sem vedno tako delala. Potem pač plast po plast sestavljaš na pladnju, krožniku na katerem boš jo servirala.

Mi pa bomo čez praznike doma. Šli bomo sicer na pokopališče, jaz upam da bom lahko, ker sem še vedno rahlo user posted image . Obiske, ki jih večkrat med prazniki skombiniramo z moževim rd smo odpovedali, ker jaz nisem vredu in ne morem takšna goste sprejemat in jim še viruse delit. Si pa bova morala kakšno animacijo za otroka zmislit, drugače zna težko bit ko se razdivjata. Verjetno bomo bučo rezali jutri, pa kaj risali, itd. Jaz pa itak imam še fulll dela, tako da bom verjetno tudi na računalniku, če bo katera za čvek.

MowMau, ja tako smo tukaj včasih čvekala, se prileže spet malo user posted image . Javi se nam še kaj, kako si.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
30.10.2014 17:00:10   
MauMow
Sej super da se mal načveka. user posted image

Jaz sem drugače super, samo mal me jezi moja user posted image . Ampak ja enkrat bo že mogla pridet - čene bomo pa šli po kako inekcijo... user posted image . V svoji glavi sem si zadala cilj da bi rada imela otročičeka rojenega v 2015... HEHE kake želje... Glede na najin dolgi trud v prvem krogu se lahko samo smejim.. Ampak ja nikoli ne reči nikoli user posted image .

Drugače pa zima v Moskvi je že bolj topla (iz -10 smo prišli spet na +5) tako da mi kar pašejo dolgi sprehodi z kužkom. Pa uspela sem splanirati božično-novoletni dopust v Slovenijouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4189
30.10.2014 17:31:40   
Lunica0
pozdravljene,

moji podatki pa so: Lunica0, 28 let, 1user posted image , srednjeslovenska regija (lj)

< Sporočilo je popravil Lunica0 -- 30.10.2014 17:32:10 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
30.10.2014 17:36:44   
Lunica0
vidim da vas je kar veliko nosečk, kdaj pa imate roke....če nam rata tale mesec oz, če nam je mogoče ratalo, bomo zibali sredi julija.....
Yasminelle sem nehala jematai pri 13 tabletki,ker sva se odločila za novega člana, tako da ta mesec nevem kdaj sem sploh imela ovulacijo, user posted image sem pa dobila 3 dni po tem ko sem nehala jemati kt....vseno sem si jo pa probala računat na 28 dni, čeprav nevem kako se kej stanje zmeša po prenehanju kt

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.10.2014 18:02:56   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 14

user posted image NOSEČK: 15

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Lunica dobrodošla še ti; pa plusek čimprej user posted image in lepo čvekanje ta čas.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.10.2014 20:07:52   
Žabinčica
Tukaj pa je recept za macaronse; jih res še nobena ni delala user posted image ? Pravijo da so kar zahtevni za naredit, da je vse skupaj kar postopek, pa zeloooo hitro se potem pojejo. Meni so zelo dobri, nisem pa jih nikoli sama pripravljala...pa me malo zanimajo kakšne praktične izkušnje.

http://www.kulinarika.net/recepti/14649/sladice/macarons/

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 30.10.2014 20:18:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.10.2014 21:06:20   
..noname..
o ste se razpisale, to pa rada vidim :)
potem sem jaz res mlada :)
sam vseen hočm bit mlada mamica.
No pa so prazniki, prav veselim se jih, čeprav niso prijetni. Je pa vsaj mož doma pa lahko uživava v dvoje:)

Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.10.2014 5:34:18   
MauMow
Žabinčica tudi sama sem jih že hotela narditi pa sem si premislila... Kar nekaj dela je z njimi... Moj mož ima recimo najraje mojo čokoladno torto in pa seveda čokoladne muffine (domača izvedba obojega) user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.10.2014 9:44:34   
Melanie1
Dobro jutro, dober dan! user posted image

bluegirl - držim pesti, da torta uspe. Pa naj bo narejena z ljubeznijo. user posted image Uspeh zagotovljen. user posted image

MauMow - evo, odpiram stavnico... Stavim, da bosta dobila septembrčka 2015. Mišljeno kot fantiča. To pomeni, da bo glavna akcija decembra. user posted image Pa da ne boš pozabila sporočiti!!! user posted image A živita pa v Rusiji?

Žabinčica- tega pa še nisem delala. Ne znam svetovati...

Danes je zopet prekrasen dan. Izkoristite ga maksimalno!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.10.2014 10:26:03   
MauMow

MauMow - evo, odpiram stavnico... Stavim, da bosta dobila septembrčka 2015. Mišljeno kot fantiča. To pomeni, da bo glavna akcija decembra. user posted image Pa da ne boš pozabila sporočiti!!! user posted image A živita pa v Rusiji?

Melanie1 bi bila presrečna da bi dobila enega malega 2015 user posted image . Mogoče pa bo le kaj na tem kajti danes sem dočakala user posted image - vesela ko hudič user posted image . Zdaj pa samo držim še pesti da gre še ostanek ven in da bo UZ pokazal da je BP, ker pol lahko začnemo decembra uživati user posted image in delati septemberčka user posted image user posted image user posted image Defenitivno javim kaj bomo, ko bomo pridelali user posted image

Ja v Moskvi živima. Mož je bil službeno poslan (oz pač so mu ponudili) da greva za nekaj let v Rusijo in to je bla najboljša odločitev do sedaj user posted image Življenje tukaj je super!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
3.11.2014 7:52:24   
Bluegirl

Jutro!!

Punce, kako ste preživele praznike? Mi nič posebnega, kar nekaj obiskov. Aja, pa torta je uspela!! Res je bila okusna, sočna, čeprav sem jo slabo okrasila, ker ni bilo časa. Je moj rekel, da bi mogla na kakšen tečaj fasaderstva in ometavanjauser posted image

MauMow, od kdaj do kdaj pa bosta v Rusiji? Superuser posted image Sama bi včasih tudi najraje zamenjala okolje... Kar tako, me prime, jajc pa nimamuser posted image Kaj pa počneš gor? Kakšno je vzdušje?

Nič, mali kliče, spet je bila ubijbože nočuser posted image Eno kavico...user posted image

Bluegirl

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.11.2014 8:14:52   
Žabinčica

Ta stava mi je pa všeč user posted image , jaz jo kar podpiram, naj bo tako user posted image .

Sicer pa dobro jutro, še od mene ena user posted image .

Naši prazniki so bili čisto takšni, kot nam je najbolj odgovarjalo in bilo potrebno - mirni. V petek smo bili na pokopališču, mala si sicer je opekla prstek, ker se je kljub večkratnim opozorilom odločila dotaknit pokrovčka od sveče ("mami, če pa je bila gor takšna lepa rožica, veš"). Potem na kosilu in še malo na sprehodu, zvečer pa smo rezljali bučo. V sob. ponovno zunaj, ker je bil pri nas tako lep sonček, na kostanjih, zvčer pa smo pekli mafine (MawMow hvala za idejo user posted image ), ravno dovolj hitri, preprosti in okusni, da smo lahko vsi sodelovali user posted image . Včeraj pa malo na igralnih, v trgovini in doma. Je tako pasalo da nimam besed in čeprav obožujem družbo mi je bilo prav fajn, da smo bili brez obiskov. Malo smo si spočili, čeprav mislim da bi se še kakšen dan super prilegel. Jaz sem pa tudi že boljše.

Bluegirl user posted image za torto.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.11.2014 8:25:37   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Bluegirl, hvala za kavico. user posted image

MauMow - ja, mene tudi zanima. user posted image  Napiši kaj več... Koliko časa sta že gor, kako sta se vklopila, kakšni so ljudje, običaji, jezikovni izzivi...
Pa super za  user posted image . Sem bila prav vesela zate. user posted image

Za mano prečudoviti prazniki v družinskem krogu. Petek je bil dan, namenjen lenarjenju. Sem si privoščila kar dva dnevna spanca. Enega v dopoldanskem času, enega v popoldanskem. Kot dojenček. user posted image  Soboto je bila seveda posvečena prižiganju svečk in obisku grobov. Ostalo pa je tudi veliko časa za druženje s sorodniki, kjer ni manjkalo dobre jedače. Včeraj pa so nas obiskali družinski prijatelji. Prav tako družinica s tremi otroki. Skupaj smo se  povzpeli na bližnji hrib. Vreme je bilo sončno in  na vrhu smo si privoščili obilo martinčkanja. user posted image  Naše snidenje smo zaključili pri nas doma ob svežih, vročih sirovih rogljičkih in obilnem narezku.

Na tehtnico nisem upala. user posted image  Do sedaj sem že pridelala 3 kg. Je treba ta teden malo selekcije...

Lep nov začetek tedna! user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?