Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). 
pa dvakrat. Se vedno trudimo kam drugam it, kakšno novo lokacijo, državo spoznat. Čeprav mi (še) ni najbolj jasno kako bi naj to s tremi otroci zgledalo
.
.
.
. Je toliko napredovala, da ni več potrebno. Dala mi je ednino napotke, na kaj naj bom še pozorna. In to je to. Mi vsaj ne bo potrebno več pisati spiskov, kdaj ima katera kakšnega zdravnika
Se zbudim sredi noči. Najprej se premetavam po postelji, obračam zdaj na levo, zdaj na desno. Na koncu se vstanem. Si skuham čaj. Prižgem TV in si med drugim ogledam tudi novice. Poleg imam pri sebi prenosnik in še sproti berem, kaj ste napisale med popoldnevom. Pisati se mi ne da. Kakšno uro prebedim. Se vrnem v spalnico in končno zaspim. Noro.
Ampak taka pač je. Drugače midve se vredu razumeva, tudi hčerko kdaj čuva, če je sila, gre ponjo v vrtec. Tast je tudi vredu, ampak si nisva ravno blizu, pa ne vem zakaj. Mogoče pač nisem njegov tip človeka ali pa on ne moj. Moj se z mojimi starši vredu razume, sploh z očetom. Zlasti sedaj, ko obnavljamo hišo se kar sam ponuja za delat, ga ne moremo ustavit. Vglavnem moram potrkat, upam, da bo tako še naprej. Razumem pa tiste, da če se ne razumete ni fajn, ampak jim pač ne hodiš blizu in je to to.