Tara9
|
Čvekice zdravo , pošteno sem se vam nasmejala, prav vesela sem, da ste tako super uspešno aktivirale temo, res bi bilo škoda, da teme ne bi bilo, ker se človek sprosti ob vas. Vem, da se osebno ne poznamo, ampak super punce ste . No, niso krivi hormoni, res tako mislim . Moji prazniki so bili bolj pasivni, torej izležavanje doma . Malo sva šla v nabavo, ker renovirava wc in beliva dnevno, tako da je hitro minilo, bi bila kar še malo doma. Opogumila sem se tudi glede otroških zadevic in malo uč vrgla na posteljice, vozičke, itd. Me je dragi presenetil, ker sem videla, da ima že veliko tega naštudiranega . Jaz težim, da začneva nakupovat januraja, on pa zgleda sam okrog firbca, no pa sej prav. To je pa vse od praznikov. Spet smo nazaj v službi. Žabinčica navijam zate . Maumow zate sem pa še posebaj vesela. Zdaj pa naj se dokončno vse ščisti, potem pa akcija. In ja, tudi jaz stavim da bo leto 2015 tvoje . Glede horoskopa oziroma znakcov....jaz dobim ovna ali bikca, odvisno kako dolgo bo v trebušču in bo doma zabavno, same trme na kupu , ampak mi je vseeno kaj bo, samo da bo vse ok in bo malček zdrav, pa naj trmari kakor hoče. Lep začetek tedna vam želim in veliko čvekanja.
|