|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.11.2014 16:31:22   
Žabinčica
O, jaz pa obožujem potovanja in vse povezano s tem mi je zanimivo (tega verjetno še nisem omenila ali pač ? user posted image ).

Glede dela pa, kaj pa jaz vem koliko si v službi je po mojem več povezano z del. mestom oz. še bolj podjetjem v katerem si, pa s tem kakšen si. Dobro sicer ko greš v tujino moraš prebrodit začetni "kulturni" šok in se navadit na sistem, potem pa bi rekla da ni veliko drugače kot tukaj oz. da količina dela ni toliko povezana s tem, kot je verjetno bolj odvisna od drugih dejavnikov. Čeprav biti v tujini verjetno enim bolj leži kot drugim. Verjetno kakšne druge stvari (kot so običaji, okolje, to da ni domačih blizu) lahko predstavljajo večji problem kot delo samo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
3.11.2014 16:43:57   
Bluegirl
Vse na hitro prebrala, a si skoraj nič zapomnila, to pa dela neprespanost!

Tole z Moskvo zveni super. Nisem vedela, da imajo nekatere stvari tako urejene. Melanie, tudi sama sem zapečkar. Sanjam o tem, kako bi bilo, če bi šla sem pa sem pa sem, v resnici pa že poleti dlje od hrvaške Istre in Kvarnerja ne pridemuser posted image

Tara9, res je! Super forum je toleuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
3.11.2014 17:05:23   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Vse na hitro prebrala, a si skoraj nič zapomnila, to pa dela neprespanost!

Tole z Moskvo zveni super. Nisem vedela, da imajo nekatere stvari tako urejene. Melanie, tudi sama sem zapečkar. Sanjam o tem, kako bi bilo, če bi šla sem pa sem pa sem, v resnici pa že poleti dlje od hrvaške Istre in Kvarnerja ne pridemuser posted image

Tara9, res je! Super forum je toleuser posted image

Mi smo pa zelo redko na hrvaškem na morju; pred otroci sploh nisva tja hodila, odkar se je rodil prvi user posted image pa dvakrat. Se vedno trudimo kam drugam it, kakšno novo lokacijo, državo spoznat. Čeprav mi (še) ni najbolj jasno kako bi naj to s tremi otroci zgledalo user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.11.2014 17:20:49   
..noname..
aaa, potovanja, zakon. Ko bi le lahko imeli neomejeno denarja bi si več privoščila. To je moja druga najljubsa tema. Prva so otroci.
Midva greva največkrat na morje na Hrvaško.

Povejte mi, kakšne imate kaj odnose s partnerjevimi starši? Js jih zmeri manj hočm vidt. Take prbijajo, da jih res nimam želje vidt.

Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.11.2014 17:35:38   
perla*
I am back! user posted image

Po mesecih se vračam, po zaslugi Žabinčice! Ja, tale ustanoviteljica teme je res en animator user posted image
Lahk bi opisovala kaj vse se je dogajalo v tem času, pa ne vem no....mogoče je bolš da se vaših tem držim user posted image

Potovanja? Včasih sem zelo veliko letala okol, zdej mi pa to ne predstavlja več takega zadovoljstva. Neki sveta sem že vidla, zdej me pa nikamor ne vleče.
Tast in tašča? Ma super sta! No, verjetno zato, ker sta daleč stran in ko se vidimo nam je super. Oba imata srce in pol in ju imam zelo rada.
Vem pa, da bi bili odnosi verjetno težji, če bi bili tukej. Ker sem jst tip zase in rabim velik miru in časa zase user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.11.2014 17:53:47   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..
aaa, potovanja, zakon. Ko bi le lahko imeli neomejeno denarja bi si več privoščila. To je moja druga najljubsa tema. P

Mi tudi oz. predvsem bi si privoščili daljša. Ampak saj bo, tudi to.

Povejte mi, kakšne imate kaj odnose s partnerjevimi starši?

Ga nimam user posted image .

V bistvu ga tudi on nima...in pravzaprav niti ni ravno smešno. So pač čisto v drugem filmu in svetu. Ampak ok, ne živimo v istem mestu, niti ne na istem koncu (čeprav so večkrat tukaj, ker imajo tu še ožjo družino), tako da je to lažje obvladljivo, čeprav včasih vseeno zelo načenja živce.

Sicer iskreno rečeno bi bila zelo vesela če bi bilo drugače, ampak žal ni in ne more bit. Sem pa se dolgo (predolgo) trudila za nek (normalen) odnos, ker pa oni pravzaprav ne vedo kaj to pomeni user posted image ga posledično niti ne morejo vzpostavit.

Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.11.2014 17:57:46   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: perla*
Po mesecih se vračam, po zaslugi Žabinčice! Ja, tale ustanoviteljica teme je res en animator user posted image
Lahk bi opisovala kaj vse se je dogajalo v tem času, pa ne vem no....mogoče je bolš da se vaših tem držim user posted image

Welcome back user posted image and user posted image .

Lahko pa tudi kaj napišeš o tem kaj se je dogajalo - če le želiš, ni problema, saj veš - čvek o vsem user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.11.2014 18:02:19   
Žabinčica
Potovanja? Včasih sem zelo veliko letala okol, zdej mi pa to ne predstavlja več takega zadovoljstva. Neki sveta sem že vidla, zdej me pa nikamor ne vleče.

Si ne morem predstavljat da bi me to kdaj minilo...a to sploh lahko - če pa je toliko za videt in spoznat user posted image .

Sicer pa se bo najbrž vrnila tudi ta strast, enkrat popotnik vedno popotnik; zdaj so pač druge stvari in želje bolj v ospredju verjetno user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.11.2014 19:34:05   
perla*
Večni avanturist sem in vedno sem govorila, da je svet prevelik, življenje pa prekratko, da bi se vračali na ista mesta. In sem veselo potovala okoli. Zdej vem da je bilo to iskanje samega sebe in notranjega miru. In mi zdej to ne predstavlja več taksnega zadovoljstva kot prej, ko sem bla samska. Imam druge želje, prioritete in velik manjše stvari me spravijo v veselje. Vem pa, da spet pride to moje obdobje, ko bo izpolnjena najvecja zelja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.11.2014 19:57:19   
mamica deklicam
madonca, danes bom imela pa spet veliko za prebrat. AMpak jaz grem trenutno gledat kmetijo, nato vas berem. PAPA

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.11.2014 20:17:43   
..noname..
zakon. tut js bi jih imela dost rajši če nebi bili sosedje in se nebi utikalu v naju. vse vejo kdaj sva doma, kdaj ne, itd

Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.11.2014 20:40:28   
Žabinčica
zakon. tut js bi jih imela dost rajši če nebi bili sosedje in se nebi utikalu v naju. vse vejo kdaj sva doma, kdaj ne, itd

Ja, meni je tudi zakon user posted image - ker pri njih je tako ali plešeš kot oni igrajo, ali pa ne veljaš user posted image . In potem je to pač edina možnost.

Saj če samo pri tem ostaja, še ni tako hudo oz. se bo verjetno nekak dalo se pomenit. Edino ponavadi se interes še poveča ko pridejo vnuki...

Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.11.2014 20:52:36   
Žabinčica
Sicer pa očitno nisem prava da bi dajala nasvete o odnosih s taščo in tastom user posted image .

Danes sta naša dva neka nemogoča...tako da mi ni uspelo naredit še pol tega ne kar bi morala, ma niti četrt ne user posted image in zaključujem za danes ter izklapljam računalnik.

Želim vam lepo in lahko noč; jutri me čaka pester dan...

Neposredna povezava do sporočila: 4238
4.11.2014 8:21:15   
mamica deklicam
Dobro jutro.

A danes, ko sem pa doma, ni pa nič novega napisanegauser posted image

Če je res, kar pravijo, da se po ponedeljku teden pozna, potem bo ta teden za umretuser posted image user posted image . Koliko sem imela včeraj letanjauser posted image

Ampak se moram pohvaliti, da eno stvar sem pa spravila pod streho. Starejša hči ne bo več hodila k logopedinji user posted image . Je toliko napredovala, da ni več potrebno. Dala mi je ednino napotke, na kaj naj bom še pozorna. In to je to. Mi vsaj ne bo potrebno več pisati spiskov, kdaj ima katera kakšnega zdravnikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
4.11.2014 8:21:57   
Melanie1
Dobro jutro!   user posted image

Evo, Žabinčica, zdaj pa mene daje nespečnost. user posted image   Se zbudim sredi noči. Najprej se premetavam po postelji, obračam zdaj na levo, zdaj na desno. Na koncu se vstanem. Si skuham čaj. Prižgem TV in si med drugim ogledam tudi novice. Poleg imam pri sebi prenosnik in še sproti berem, kaj ste napisale med popoldnevom. Pisati se mi ne da.  Kakšno uro prebedim. Se vrnem v spalnico in končno zaspim. Noro. user posted image

naša petletnica - po novem se sama tušira. Niti pod razno ne sme biti nikogar v kopalnici. Ona je že velika, pravi. Ta teden bo zopet v znamenju njenega rojstnega dne. user posted image  Danes praznuje v vrtcu (prejšnji teden so bile počitnice), v četrtek popoldne pa še doma v krogu svojih prijateljev. Žur do jutranjih ur. user posted image

dopust, potovanja - Dopust je zame 10 dni v avgustu, preživetih na sončku, v morju ali ob njem. Vedno je to otok Pag. Isti termin, isti kraj. user posted image  Kaj hočem, rada se počutim kot doma. Potovanj pa si itak ne privoščimo, mogoče enodnevne izlete. Za kaj več niti ni časa.

tast in tašča - moram reči, da ni bilo nikoli težav. Mogoče tudi zato, ker ne živimo skupaj. Smo v isti vasi, oddaljeni  drug od drugega kakšnih 300 m. Do mojih staršev pa je 5 km. Tako da so vsi blizu, če potrebujemo pomoč in vendar dovolj narazen. user posted image  Se pa redno videvamo in družimo in res nimam s tem nobenih problemov, hvala Bogu.

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Welcome back user posted image and user posted image .

Lahko pa tudi kaj napišeš o tem kaj se je dogajalo - če le želiš, ni problema, saj veš - čvek o vsem user posted image .

Ti se kar razpiši... user posted image

Lep dan vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4240
4.11.2014 8:25:35   
Melanie1
mamica deklicam, sem videla da si včeraj zabušavala. user posted image  Mislim na RR. Pa super za hčerkico. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
4.11.2014 8:27:44   
mamica deklicam
Aja, pa moj se je sedaj odločil, da gremo v akcijouser posted image user posted image
Ja, je zgleda malo abstinence pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
4.11.2014 8:31:32   
..noname..
Midva bi morala tut tako delat kot hočeta tast in tašča, ker pa ne, jima pa ni prav. Z njima smo najbližji sosedje, moji pa so oddaljeni mal več kot 40km. Tut moj mož gre dostkrat raj k mojim kot svojim. Moji nama niti enkrat niso težil. Zavedajo, da sva sedaj svoja družina

Neposredna povezava do sporočila: 4243
4.11.2014 8:35:48   
Marčevka2010
Dobro jutro! Jaz sem že v službi in vas malo berem. Dokler ne bo kakšne gužve.

MD zaradi česa je hčerka hodila k logopedu? Pa super za akcijo. Je suša pomagala. user posted image

Potovanja in dopust: pred hčerko sva tudi midva hodila vse povsod samo na Hrvaško ne, večina Egipt, Tunizija, Djerba, Španija,... Enkrat smo potem šli v toplice pri nas, letos pa po dolgih letih na Hrvaško. Je bilo vredu, smo šli malo dlje, Istre ne maram. Ko bo večja pa spet kakšen Egipt po moje. Zaenkrat si še ne upava, ker se hitro lahko konča s kakšnimi prebavnimi motnjami, je treba par dni zelo pazit kaj se je. Pit le ustekleničeno vodo itd. Drugače nama je bilo pa vedno super.

Tast/tašča: moja dva sta super, sicer ima tašča malo problemov z živci, ampak bolj svoje najeda, mene ni nikoli. Mojega od kar se je odselil ful bolj porajta, nikoli nič ne teži, bolj tast potem nasrka.user posted image Ampak taka pač je. Drugače midve se vredu razumeva, tudi hčerko kdaj čuva, če je sila, gre ponjo v vrtec. Tast je tudi vredu, ampak si nisva ravno blizu, pa ne vem zakaj. Mogoče pač nisem njegov tip človeka ali pa on ne moj. Moj se z mojimi starši vredu razume, sploh z očetom. Zlasti sedaj, ko obnavljamo hišo se kar sam ponuja za delat, ga ne moremo ustavit. Vglavnem moram potrkat, upam, da bo tako še naprej. Razumem pa tiste, da če se ne razumete ni fajn, ampak jim pač ne hodiš blizu in je to to.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 4.11.2014 8:36:33 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
4.11.2014 8:40:59   
jona klara
jutro....

glede dopustov- mi hodimo v baško imamo tam prikolico, nam je super plaža kamenčki na začetku nizka voda, v kampu igrala, blizu hribi in mesto, da lahko greš peš, tamali se počuti bolje kot doma, smo pa dosti ker imamo tam prikolico, pa sedaj ko sem še jaz brez službe.

tašča- v kompaniji z svojo hčerkico raje no coment, moja mama pa je supr do tamalega, ima pa rada komando okoli stvari, najraje smo kr sami, razen krajši obiski in pomoči

kako se pa vam zdi igra nagradna ki sedaj potreka na rr?jaz mislim, da si eni nainštalirajo samodejno klikanje, ker to da jih v enem dnevu naabiješ 5000 je nemogoče, če ne sediš cel dan in večer in samo to delaš, kaj pravite?
md- srečno da vama uspe čimboljša združitev in zanositev
melanie- naš bo sedaj 4 pa že full uveljavlja voljo, se mi zdi, da je huje kot je bilo 1 leto nazaj, vse hoče on tako kot on in takrat ko on hoče, za spat sredi dneva se dere kot, da ga kolemo, pol če nam uspe je pa sposoben tudi do 2 uri spati

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
4.11.2014 8:41:40   
mamica deklicam
Moji otroci začnejo govorit šele pri treh letih. In jih takoj pošljejo k logopedu, ker imajo zdravniki neke svoje standarde. Tavelika sedaj govori bolje kot vrstniki, ima še nekaj hib a nič alarmantnega.

Mlajšo sem imela enkrat in ženska ni hotela zastopiti, da če hči govori komaj dva meseca, ne more toliko kot tisit, ki že dve leti. In še hčeri logopedinja ni bila všeč, tako da ni hotela sodelovati in je še slabše izpadlo. Na naslednji obisk nisva šli. Bom rajši počakala, da bo več govorila, kar tudi se je uresničilo. Sem pa včeraj govorila s to logopedinjo od tavelike (vsaka ima drugo) in mi je rekla, da naj iste stvari delam, kot me je ona naučila, ker so univerzalne za vse otroke. In ne bom nič kiksnila

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
4.11.2014 8:47:12   
Marčevka2010
MD: Ja, to zna biti pa problem. Standardi so eno, otroci pa drugo. Samo to enim ni jasno. No, držim pesti, da bosta obe lepo govorili sčasoma. Naša govori kot pretrgan dohtar, je ne vstaviš. Pa kdaj take besede, da ne vem kje jih pobira.

Tudi meni ni jasno glede nagradne igre, imam trenutno 57, se mi zdi kar veliko, kako jih imajo lahko eni po par tisoč ne vem. In to že prvi dan recimo, po par urah igre je ena imela čez 1000. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
4.11.2014 8:57:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

MD: Ja, to zna biti pa problem. Standardi so eno, otroci pa drugo. Samo to enim ni jasno. No, držim pesti, da bosta obe lepo govorili sčasoma. Naša govori kot pretrgan dohtar, je ne vstaviš. Pa kdaj take besede, da ne vem kje jih pobira.

Tudi meni ni jasno glede nagradne igre, imam trenutno 57, se mi zdi kar veliko, kako jih imajo lahko eni po par tisoč ne vem. In to že prvi dan recimo, po par urah igre je ena imela čez 1000. user posted image

ja, enim to ni jasno. Gibalno sta pa daleč nad svojimi vrstniki. In ker sta motorično tako visoko, potem ni čudno, da pride govor kasneje.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
4.11.2014 8:58:30   
mamica deklicam
glede igre, morajo imeti nekaj naštimano, ker tudi če sediš cel dan za računalnikom, ne moreš toliko točk nabrati

Neposredna povezava do sporočila: 4249
4.11.2014 9:07:37   
Marčevka2010
Po moje tudi. Fizično ni možno. Ni pa fer do drugih.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?