Marčevka2010
|
Dobro jutro! Jaz sem že v službi in vas malo berem. Dokler ne bo kakšne gužve. MD zaradi česa je hčerka hodila k logopedu? Pa super za akcijo. Je suša pomagala. Potovanja in dopust: pred hčerko sva tudi midva hodila vse povsod samo na Hrvaško ne, večina Egipt, Tunizija, Djerba, Španija,... Enkrat smo potem šli v toplice pri nas, letos pa po dolgih letih na Hrvaško. Je bilo vredu, smo šli malo dlje, Istre ne maram. Ko bo večja pa spet kakšen Egipt po moje. Zaenkrat si še ne upava, ker se hitro lahko konča s kakšnimi prebavnimi motnjami, je treba par dni zelo pazit kaj se je. Pit le ustekleničeno vodo itd. Drugače nama je bilo pa vedno super. Tast/tašča: moja dva sta super, sicer ima tašča malo problemov z živci, ampak bolj svoje najeda, mene ni nikoli. Mojega od kar se je odselil ful bolj porajta, nikoli nič ne teži, bolj tast potem nasrka. Ampak taka pač je. Drugače midve se vredu razumeva, tudi hčerko kdaj čuva, če je sila, gre ponjo v vrtec. Tast je tudi vredu, ampak si nisva ravno blizu, pa ne vem zakaj. Mogoče pač nisem njegov tip človeka ali pa on ne moj. Moj se z mojimi starši vredu razume, sploh z očetom. Zlasti sedaj, ko obnavljamo hišo se kar sam ponuja za delat, ga ne moremo ustavit. Vglavnem moram potrkat, upam, da bo tako še naprej. Razumem pa tiste, da če se ne razumete ni fajn, ampak jim pač ne hodiš blizu in je to to.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 4.11.2014 8:36:33 >
|