Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ko pa imamo toliko pomembnejših stvari za urejat. Ja kilogramčki so lahko problematični, jaz sem se v 1.nosečnosti zredila vsega skupaj 8kg ampak imam stroge diete oziroma moram pazit, ker imam hujše stare poškodbe hrbtenice in so mi zabičali, da se ne smem zredit več kot je dovoljeno saj ne bo vzdržala. V tej nosečnosti pa sem v prvem trimesečju prebolela en zagaten rotavirus in shujšala 4kg zdaj pa pridno papam da pridobim nazaj na teži. Obupno je bilo.
Ponoči me peče samo še zgaga ostali problemčki so zaenkrat še v mirovanju
upam, da tudi spol, ker me močno firbec matra.
Ampak saj pravim , enkrat se mora začet tudi prijetno in brezskrbno obdobje nosečnosti in brez dodatnih tegob
. Moramo razmišljat pozitivno, naši otroci bodo zdravi, pridni in veseli
. Je pa res, da 1. sploh nisem imela nikakršnih težav v tej pa kar naprej bolna
.
. Ni želela preveč komentirat, le to, da moram še enkrat dat vodo. Ne vem a imam kakšno vnetje al kaj. Čeprav bi sama rekla, da je krivec to, da ne pijem ravno veliko. No od danes se nalivam z vodo. Je imela katera podobne težavice?
. Držim pestke, da kmalu povrneš kilogramčke nazaj.
.
. No zdaj pa še urin, ufff. Nimam nič znakov za kakšno vnetje al pa kaj, vem samo da ne pijem dovolj. Jutri ponovim vajo in upam, da je bil lažni alarm.
, sedaj pa sva v velikem pričakovanju rezultatov (cca 2-3 tedne), no vsekakor upava, da bo vse ok. Med UZ mi je našel en kar velik miom, ki pravi, da ni nevaren, me pa vseglih malo skrbi. Bomo videli, kaj bo rekla moja G. Ja z kg.kar vodim, mislim da sem pridobila enih 6-7kg, trebušček imam zelo velik, nič več ga ne morem skrivati, sem pa imela enako velik trebuh pri prvi nosečnosti. Tudi jaz zelo malo pijem, nisem pa sploh še dala urine, tako da ne vem, kako je. Drugače se pa odlično počutim in želim vsem vam, da bi slabosti hitro pojenjale in da bi se tudi ve počutle tako kot se jaz.
pa sem čisto prenehala :)
. Ginekologinja je sicer rekla, da je lahko do 4 še vse uredu je pa precej velika. Ali je imela še katera od vas tako veliko NT?