|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
17.11.2014 11:32:38   
Melanie1
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Bluegirl imaš prav, ta počasen vuf vuf je pri meni ob strani, ob jajčnikih al kako naj se izrazim user posted image . Ta pravi mali vuf vuf, ki je veliko hitrejši je pa na sredini user posted image . Sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela. Mi je ratalo samo s štetjem števila utripov.

Ej, hvala. Ravno tega me je bilo najbolj strah. Da ne bom prepoznala srčka od vseh preostalih zvokov, ki se baje tudi lahko slišijo. No, bom videla, kako mi bo šel ta lov za vlakci. user posted image  Itak boste na tekočem... user posted image

Nosečniški trebušček - ma, škoda besed, res. Ja kaj bi pa po njihovem imela? Six pack? Če nimaš trebuščka, nisi nosečka. V prejšnji nosečnosti sem bila kot mali sodček. user posted image  Pričakujem, da bom tudi tokrat. Pa to gre vse dol. Moja velika sreča, da zelo rada športam. Tek v naravi je zame sploh zakon. Pol urice, urico... user posted image Že komaj čakam. V tej nosečnosti ne smem. user posted image  Sem mislila, da bom lahko vsaj do tretjega, četrtega meseca. Pač dokler te trebuh ne začne ovirati. Pa niti pod razno ni šlo. Prav zoprne krče sem imela. Pa sem recimo vajena še  kaj hujšega kot je lahkoten dir čez drn in strn. Sem enkrat omenila svoji ginekologinji. Je skoraj popenila. Da nisem več dvajsetletnica, niti ni to moja prva nosečnost. Vsaka pač pusti nekaj za seboj.
Tako da mi preostanejo samo sprehodi.
Pri prehrani se trudim paziti, kaj pojem. Sploh sem ugotovila, da mi po ogljikovih hidratih kar lepo  zatečejo noge. Tu se nenehno prepiram sama s seboj. Mi ne bi bil problem pojesti 0,5 kg belega kruha. Tako naenkrat, da ne rečem večkrat na dan.  user posted image  Tukaj rabim res obilo samokontrole.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
17.11.2014 11:32:59   
MauMow
Mi smo se meli kr fajn ta vikend. Smo se z frendi mal dobil. Nakar nama pa rečena ena dva prjatla če bi mela otroško opremo ker se selijo v novo stanovanje in bodo drgače stran vrgli. In ja sva rekla upamo da bo slej ko prej prav prišlo zakaj ne. Tako da zgleda dobimo nekaj opreme drug teden. Bo še zanimivo tole user posted image .

Me pa od O dalje tk boli spodaj pač ne neha... Pa ni vnetje ker kadar sem ga mela sem mela tut izcedke ki so pa čist normalni zdle tk da očitno se je vsemu spodaj mal zmešal... user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
17.11.2014 11:44:10   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Me pa od O dalje tk boli spodaj pač ne neha... Pa ni vnetje ker kadar sem ga mela sem mela tut izcedke ki so pa čist normalni zdle tk da očitno se je vsemu spodaj mal zmešal... user posted image

MauMow bo pa mamica...  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
17.11.2014 11:46:07   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow bo pa mamica...  user posted image   user posted image    user posted image   user posted image    user posted image

Se ne upam glih veselit da bi kak plavalček preživel 2-3 dni... Sej bomo kmal videli sam me pa res skos kurbla in mi ni ravno prijetno....

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
17.11.2014 11:55:40   
..noname..
bomo držak pesti pa upal na najboljše:)

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
17.11.2014 12:19:02   
Neza007
Hej a lahk mene tud daste na seznam bodočk :D Delam na prvem otroku, stara sm pa 28 let :)

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
17.11.2014 12:23:21   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Kako pa izgleda, če nosečka nima trebuha?user posted image jaz sem bila v obeh nosečnostih jezna, ker imam že svoj trebuh in se mi kar nekaj časa ni videlo. Pri prvi šele v osmem mesecu so mi začeli govoriti: ja ali si ti noseča? Potem je pa itak tamala tri tedne se prej rodila. Sem jo dolgo nosila počez in nekako zadaj, tako da se ni videlo. V drugi nosečnosti se je pa že prej poznalo.

Kopalnica
v naši hiši imamo eno tako majhno, da je grozauser posted image . Ko gremo me tri noter, da tamalima umijem zobe, se komaj okoli umivalnika razporedimo. So tako majhno zgradili in nimava kaj. Na začetku sva imela plane, da bi teh 4 kvardate podvojila, samo z eno plačo pače ne gre. Se bomo še kar nekaj časa stiskali.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
17.11.2014 12:32:11   
Tara9
Ah midva sva doma iz vaških koncev Hrvaške in tam se glavna debata vrti okrog tega, kdo je umrl, kdo se ženi in katera je noseča. Tako da je moje "širjenje" bolj uživanje v tem, da nimam več vitke postave. Mah sej se ne obremenjujem, samo mi je malo smešno, ker meni je vsaka nosečka luškana, posebaj, ko dobi trebušček in mi ni bilo na kraj pameti da bi kateri kdaj rekla, ja ti se pa širiš, si se zredila user posted image . Jaz sem nad svojim trebuhom prav vesela, ker me spomne na to, da nosim malo bitjece notri.

No potem je pa trend malih kopalnic kar pogost. Midva se komaj ven spokava, če sva oba notri user posted image . Imam pa zato ekstra velik hodnik, pa ne vem čemu user posted image . No, ampak ok, ne bomo preveč jamrali, mava čisto prijeten domek, ko bova velik ain bogata pa bova urejala po svoje user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
17.11.2014 12:39:17   
..noname..
Tudi midva imava eno majhno kopalnico. Zgoraj bo večja, enkrat ko jo bova dokončala :):)

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
17.11.2014 17:52:40   
Žabinčica
Uf, ste se načvekale user posted image , saj niti ne vem več kaj sem želela pokomentirat....

Trebušček, jaz sem bila v prvi nosečnosti tudi kot sod - kot veliki sod user posted image , v drugi pa sem imela eno ogromno žogico, prav lepo je bilo videti. Meni so res nosečnice prav lepe in prav nič "debele" user posted image ...

Melanie, ja Tedy je mamica, mislim da 4 user posted image , Asyka je pa tudi bila že od začetka z nami. Javile sta nista nekje od konca pomladi, začetka poletja. No, mogoče pa še kaj pokukata sem. Sploh na Asyko računam da se bo kaj oglasila, če ne prej ko bo user posted image , ona je večkrat imela obdobja ko je ni bilo gor. Za Tedy pa ne vem, vem da bi naj bili 2 meseca na morju potem pa se ni več oglasila... Ji je pa že 2x vmes uspelo pa se ni izšlo. Upam da je ok in mogoče že v pričakovanju...

Navijam tudi jaz. Pa, evo opremo tudi že imaš user posted image , se bo vse tako lepo izšlo.

Sicer imam jaz tudi že pol dneva neke krče user posted image . Zdaj pa ne vem kaj je to...do m. je še 14 dni user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 17.11.2014 18:07:58 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
17.11.2014 17:55:06   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image

*perla, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 13

user posted image NOSEČK: 16

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neza sem te dodala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4436
17.11.2014 18:37:56   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Sicer imam jaz tudi že pol dneva neke krče user posted image . Zdaj pa ne vem kaj je to...do m. je še 14 dni user posted image .

Eh, saj ni res...do m. imam še nekje 11 dni, sem že čist zmešana s tem mojim ciklom user posted image user posted image , sicer pa nima veze...samo zgoraj mi ni šlo več popravit. O. je po mojem že mimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4437
17.11.2014 23:01:15   
Neza007
Hvala
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4438
18.11.2014 7:10:47   
Melanie1

Ja, še ena nosečka na vidiku, kaj pa drugega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4439
18.11.2014 8:26:14   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
18.11.2014 8:30:49   
Bluegirl
Jutro vsem!

Pa, Melanie, ti si ena wonderwomanuser posted image user posted image Da ti poleg skrbi za (veliko) družino, mini kmetijo, redne službe uspe še pripravljati tako slastne jedi (kot zasledim med posti) in teči! Bravo, res. Počutim se, hmmm, ne najdem izrazauser posted image

Trebuščki: uf, jaz sem bila kar zalita, iz 57 kg sem prišla na najmanj 75kg (zadnja 2, 3 tedne se nisem več tehtalauser posted image ). Sem tudi poslušala komentarje, ampak je vsak dodal, da sem luštna. Mogoče zato nisem bila našpičenauser posted image Sedaj jih je še enih 6, 7 viška. Saj številka na tehtnici me ne moti, celulit in mlahavost pa. Enkrat bo že šlo dol, če ne, pa tudi prav. Tara, to so vaška okolja, malomeščanskostuser posted image Pa ne mislim nič slabega. Saj tudi po naši vasi krožijo podobne stvari in se samo o tem govoriuser posted image In ja, kaj bi jamrali glede stanovanj. Da se mamo radi in lepo, to je važno.

Vse s krči in podobnimi znakci - saj veste, kaj vam želimuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
18.11.2014 8:48:35   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Trebuščki: uf, jaz sem bila kar zalita, iz 57 kg sem prišla na najmanj 75kg (zadnja 2, 3 tedne se nisem več tehtalauser posted image ).  

Ej, jaz tudi. V zadnji nosečnosti sem se do 36 tedna zredila 12 kg in po tem obdobju naj bi se nosečka nehala rediti. Jaz pa v zadnjih štirih tednih še najmanj 5 kg pribitka. user posted image   Komu na čast? Se mi še sedaj svaljkajo po telesu. In nikoli več nisem prišla na prednosečniško težo 58 kg. user posted image   Sem rekla, da tokrat pa res moram paziti.

V prvih dveh nosečnosti teh problemov ni bilo. Štartala s 55 kg, končala z 68 kg. Že v porodnišnici sem jih imela nazaj 58 kg. In na kontrolnem pregledu po šestih tednih telesna teža kot pred nosečnostjo. To so bili časi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Pa, Melanie, ti si ena wonderwomanuser posted image user posted image

Uff, daleč od tega. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
18.11.2014 11:12:12   
alexsis
Pozdravljene vse že user posted image in tiste ki na to še čakate!

Tudi pri nas smo začeli oz še bomo začeli delati na user posted image .
No enega 3 in pol letnika že imamo, sedaj pa smo se odločili da bi imeli še enegauser posted image .

Moja user posted image je še daleč ( 9.12. ), tako da bom sedaj kmalu v času ovulacije in se bomo veselo delali vsak 2. danuser posted image .

Kar pa se tiče nabranih kilogramov v prvi nosečnost sem začela z 58kg in jih do 6. meseca pridelala na 71kg, potem pa sem na žalost rodila, bi jih pa do 9. meseca še sigurno toliko ali večuser posted image . v glavnem je vseeno koliko kilogramov pridobiš, važno je da se user posted image dobro počuti in da je na koncu z user posted image vse ok.

ps. bi se pa tudi jez prilepla k vam na seznam,.. hvala.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
18.11.2014 12:37:50   
Žabinčica
Dober dan od mene, samo toliko da vas pozdravim.

Jaz pa zdaj nujno rabim eno user posted image , jo danes še nisem uspela spit user posted image .

Alexsis dobrodošla in plusek čim prej. Za seznam lahko napišeš še kakšen podatek če želiš, kraj/regija, starost..

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 18.11.2014 12:39:42 >

(odgovor članu alexsis)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
18.11.2014 12:39:02   
Žabinčica

Ja na vidiku že, samo kdaj je vprašanje...user posted image ...ali v tem ali katerem drugem ciklu user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
18.11.2014 13:12:51   
alexsis
Hvala Žabinčica tudi tebi želim čimprejšnji user posted image .
stara pa sem 26 let in prihajam iz osrednje slovenije.

Neposredna povezava do sporočila: 4446
18.11.2014 13:47:36   
Melanie1

Ja na vidiku že, samo kdaj je vprašanje...user posted image ...ali v tem ali katerem drugem ciklu user posted image .

Ma, v tem, se razume.   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
18.11.2014 13:49:52   
Melanie1
alexsis - dobrodošla. user posted image  

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
18.11.2014 18:00:41   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: alexsis
Kar pa se tiče nabranih kilogramov v prvi nosečnost sem začela z 58kg in jih do 6. meseca pridelala na 71kg, potem pa sem na žalost rodila, bi jih pa do 9. meseca še sigurno toliko ali večuser posted image . v glavnem je vseeno koliko kilogramov pridobiš, važno je da se user posted image dobro počuti in da je na koncu z user posted image vse ok.

To imaš pa prav, najpomembneje je, da je vse ok in sta otrok in mamica zdrava. To si pa zgodaj rodila user posted image , glavno da se je vse vredu izšlo.

Jaz sem se prvič zredila okrog 20 kg user posted image , drugič pa nekje 6 user posted image . Sem pa se obakrat približno enako počutila in bila v gibanju in fit do konca. V drugi nosečnosti sem celo do poroda na telovadbo hodila user posted image . Ne vem zakaj, ampak drugo tromesečje meni najmanj leži, na začetku mi je ok, na koncu tudi super, ker sem res gibčna in zmorem čisto vse do konca, nič kaj me ne moti, vmes pa sem vedno neka user posted image , pa kašne manjše težavice, itd. No, bomo videli kako bo v tretje user posted image .

Melanie anglesound že imaš? Drugače vse ok?

(odgovor članu alexsis)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
18.11.2014 18:04:27   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 14

user posted image NOSEČK: 16

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Evo, pa se spet pridno nabiramo tudi na zgornjem delu seznama user posted image , čeprav upam da se kaj kmalu vse preselimo dol user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 18.11.2014 18:05:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?