|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.11.2014 16:20:45   
Žabinčica
Za vas, še od včeraj...ena popoldanska kavica in tortica :D.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
14.11.2014 18:21:14   
..noname..
hvala vsem. žal vsi enkrat pridemo in enkrat gremo.

žabinčica vse najboljše ti želim.

jaz pa M pričakujem v nedeljo oz imam občutek da bo zaradi vsega dogajanja malo zamude. Sem pa res zadnje čase utrujena in me križ boli. Ampak les tut brez ogna ne gori

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
15.11.2014 10:14:51   
Bluegirl
Ojla!

Vas preberem, komentiram bolj malo.

Noname, moje iskreno sožalje. Drži se.

Melanie1, kako gre hitro, že 15 tednovuser posted image Naj še slabosti čim prej minejo. Moj dragi je pa takšen kot tvoj. Sem se prav nasmejalauser posted image Ima rad otroke, a že komaj čaka, da naš zraste, da se bo lahko z njim igral, vozil s kolesom. Tudi on bi prve tri leta kar preskočiluser posted image

Žabinčica, vse najboljše!user posted image

Mi smo zasedeni, nonstop neki obiski, pranje cunj, uvajanje GH (zaenkrat nam gre super!)...

Se še kaj javim, lep vikenduser posted image

Bluegirl

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
15.11.2014 10:16:45   
Bluegirl
Aja, še to sem mislila: držim pesti za user posted image oz. user posted image user posted image Bi bilo super, da bi bile vse v pričakovanju, samo ne mi s teme pobegnituser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.11.2014 18:25:49   
Melanie1
Žabinčica - hvala za tortico in kavico. Oboje je bilo njami. user posted image

Bluegirl -sem se že vprašala, kot hodiš. user posted image Verjamem, da imate pestro. Prvi otroček ti res obrne življenje na glavo. Ampak pri vsakem naslednjem je vse milijonkrat lažje. user posted image

Joj, punce, pri meni pa včeraj rdeči alarm. Kri na WC papirju. Me je kar pribilo. user posted image Pa tako lep dan je bil. Malo me je grabilo,da bi šla na urgenco. Ampak potlej sem si rekla, da počakam, če bo še kaj sledilo. Pa ni bilo nič, hvala Bogu.

V sredo imam redni pregled in me kar po malem zvija. Podoživljam leto 2007 in tisti grozni prizor, ko me je ginekolog veselo postavil pred ultrazvok, da vidiva, kao napredujemo. Potem pa šok. Sem razbrala že iz njegovega obraza. Se je popolnoma zresnil, ko se je zazrl v ekran. Tole pa ni v redu, mi je rekel. In potem sem tudi jaz lahko videla svojo mrtvo pikico. user posted image Kot utopljenec, ki prosto lebdi na vodo. Nič miganja, mahanja, obračanja... user posted image Takrat sem bila v 17. tednu, otroček pa je ostal na velikosti 12/13 tednov. Pa nisem imela nobenih resnih znakov, tu in tam kakšek krček. Pred tem pa pregled v 12. tednu. Vse BP.

Zdaj mi je tako žal, da si nisem kupila Angelsounda. Bi takoj vedela, na čem sem. Res me je groza srede.user posted image Nočem več slišati tistih grdih besed: Ne vidim utripov srca...

Neposredna povezava do sporočila: 4405
16.11.2014 8:03:47   
..noname..
sporočam, da sva danes zagledala M :)

Neposredna povezava do sporočila: 4406
16.11.2014 8:36:23   
Bluegirl
Joj, Melanie1, nešteto objemčkov in pikapok pošiljam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne veš, kako močno držim pesti, da je le vse OK. Si ne morem predstavljat, kaj vse si pred leti doživljala. Drži se. Če si pa kje lahko sposodiš angelsound, da boš pomirjena, pa le!

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 4407
16.11.2014 13:13:20   
Melanie1
Bluegirl, iz srca hvala. user posted image

S temi splavi je zoprna reč, da ni nujno, da imaš kakšen simptom. Prej sem si vedno predstavljala, da grozeči splav spremljajo grozne bolečine pa veliko krvi. Pa to sploh ni res. Se spomnim, da mi je takrat ginekolog tudi napravil vaginalni pregled in še sam se je čudil, da ni nič krvi.

Ma, odločila sem se, da se ne bom obremenjevala. Če je vse v redu, je itak škoda živcev. Če pa ni, bom pa izvedela kmalu. Proti naravi ne gre. Vseeno pa sem si naročila Angelsound. user posted image

Zunaj je tako lep dan. Ne bom ga zapravljala po nepotrebnem. Po kosilu jo mahnem na dolgiiiii sprehod.

Pa zjutraj me je prešenilo, da si v tej nosečnosti niti enkrat nisem slikala bušija. Sem napako že popravila. user posted image Evo, jo delim z vami...

user posted image

Grem finiširat kosilo. Za danes sem pripravila telečje zrezke z rezino prekajene pancete, paradižnikom in kislo kumarico, vse skupaj zarolano v sarmico. Poleg kuhani skutini njoki. Pa brez juhe pri nas tudi ne gre.

Lepo nedeljo!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4408
16.11.2014 13:47:29   
Žabinčica
Dober dan.

Melanie user posted image . Drži se do pregleda user posted image user posted image user posted image . Sicer bo pa itak vse ok. Mogoče je le kakšna žilica poknila, ali pa če sta bila v teh dneh z m. kaj aktivna, po mojem možno tudi od tega. Sicer pa zelo lepa user posted image . Nam lušte delaš user posted image . Spol že veste? Pa kopalnica mi je všeč-koliko jo je pač videti user posted image . Rada imam prostorne in urejene kopalnice. Ne vem sem malo mahnjena na njih - meni predstavljajo več kot prostor za hiter tuš.

Noname user posted image . Pa ste že začela "delat" na tem ali tako, če slučajno uspe?

Bluegirl lepo te je spet brati. Pa user posted image za GH. Naš jo je tudi oboževal (no saj sta jo oba, ta mala je itak imela super expresno uvajanje po lastnem okusu, niti ne toliko po smernicah ;) ); boš videla, to je tudi en tak mejnik ko potem malo lažje postane. Lahko več kam greš, kakšno kašico in čaj zraven vzameš, pa je velikooo boljše :) in user posted image ni več toliko odvisen od tebe.

Jaz sem pa danes spet user posted image , grlo boli, nos je zamašen, slabo sem spala user posted image . Otroka sta itak smrkava, zdaj se je sezona prehladov začela. Bolana sta zelo malo-trkam, ampak ti vrtčevski prehladki nas pa vedno lovijo. In mene vedno zmučijo user posted image . Saj bo, če ne prej marca user posted image . Zato je danes pri nas na sporedu zelo hitro kosilo-pizza in paradižnikova juha z testeninicami mašelčki...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
16.11.2014 18:12:56   
..noname..
delava na tem še ne. sva brez zasčite, pač spusti vn. ampak nikjer ne piše, da se tko pa res ne bo zgodilo:)

res lepa nosečka. meni so vse nosečke čudovite:)

Neposredna povezava do sporočila: 4410
16.11.2014 18:41:23   
Melanie1
Žabinčica - a lušte, da delam? user posted image Saj prav je tako. user posted image

Ja, naša zgornja kopalnica je pa res prostorna. Mislim da ene 14 kvadratov.

noname -meni so od nekdaj nosečnice takšna skoraj pravljična bitja. user posted image Pač posebne in nekaj čarobnega je na vsaki. Ti želim, da čimprej okusiš to čarobnost. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
16.11.2014 19:06:08   
..noname..
ja js tut. to mora bit res nekaj posebnega. brcanje, uz-ji in posledično tut porod :)

Neposredna povezava do sporočila: 4412
16.11.2014 19:44:51   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

*perla, 0user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 13

user posted image NOSEČK: 15

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 4413
16.11.2014 19:48:57   
Žabinčica
Evo še upd_ate seznama. Da se ne zgubi čisto. Pa postarat sem se morala user posted image .

Gor smo tiste, ki čvekamo tukaj oz. na sosednjih temah; ostale sem izbrisala user posted image . Tedy, Asyka, če bosta kaj na RR se javita...kako sta kaj. Upam, da bomo še kaj čvekale skupaj, na tej in tudi še kakšni drugi temi user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 16.11.2014 19:58:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4414
17.11.2014 8:13:14   
Bluegirl
Jutro!

Evo mene na javljanjuuser posted image

Melanie1, ja res mi je mali obrnil življenje na glavouser posted image Če je pri vsakem naslednjem lažje, se že veselimuser posted image Pa lep buši! In nasploh postava, po toliko porodih, super si!user posted image

Žabinčica, kopalnico sem pa tudi sama takoj opazila. Me fascinirajo ogromni prostori, sama sem prej živela na 40 kvadratih, sedaj na 80. Sanjam o dodatnih 200user posted image Sem pa en frik na stanovanja; v užitek mi je gledat, kako ima kdo opremljeno, razporejeno... zveseljem bi pokukala v stanovanje vsake od vas. Se sliši zalezovalsko, a?user posted image

Kar se pa goste hrane tiče, je dva dni sedaj malo manj pojedel (prav mi je; kaj se pa hvalim). Se pa že veselim. Kot praviš, Žabinčica, bo marsikaj lažje. In končno bom malo bolj mobilna. Si kaj bolje drugače? Naj se vas prehladi čim bolj ognejo.

Aja, glede seznama: jaz sem tudi postarana, 26! Tako šele vidim, kako dolgo že čvekam tu goruser posted image Tedy in asyko pa tudi sama pogrešam...

Lep začetek tedna vsemuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 4415
17.11.2014 8:37:27   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Žabinčica, kopalnico sem pa tudi sama takoj opazila. Me fascinirajo ogromni prostori, sama sem prej živela na 40 kvadratih, sedaj na 80. Sanjam o dodatnih 200user posted image Sem pa en frik na stanovanja; v užitek mi je gledat, kako ima kdo opremljeno, razporejeno... zveseljem bi pokukala v stanovanje vsake od vas. Se sliši zalezovalsko, a?user posted image

user posted image , jaz sem tudi nora na opremljanje, pohištvo in vse ostalo. Potem pa ves čas nekaj prčkam, pa preurejam, itd oz. se morem prav nazaj držat da to ne počnem. Trenutno živimo v stanovanju na 100, želja pa je hiša; no saj enkrat smo se že o tem razpisale. Najbolj zaradi parcele. Gledamo še vedno, a zaenkrat še nismo našli tisto pravo. Videli smo tudi sicer nekaj ok hiš, ki stvari, ki jih iščeva bolj ali manj izpolnjujejo, ampak prav zares se pa za nobeno nisva zagrela. In ker je tu prostora več kot dovolj zaenkrat še čakamo...
Aja še glede kopalnice, naša je za stanovanje kar precej velika okrog 8 kvadratov, v njej kotna bana, veliki umivalnik, itd (in seveda tona igrač za vodo user posted image ). Ampak, kar me je zelo presenetilo, da ima veliko hiš, ki sva jih gledala manjše kopalnice user posted image . Ok, res gledava tudi stare hiše, ker so nama všeč, ampak tudi v teh novejših imajo eni take mini prostorčke, da gre samo tuš noter user posted image . Ne vem, jaz že v osnovi, če bi si hišo planirala, bi kopalnici namenila veliko več prostora. Pa milijon idej imam kako bi kaj uredila, tako da Bluegirl sva že dve user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
17.11.2014 8:45:07   
Žabinčica
Sicer pa dobro jutro; evo še kavica od mene
user posted image ;

pa še zajtrk predvsem za vse, kot bi Tara rekla, ovulantke user posted image .
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 17.11.2014 8:46:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4417
17.11.2014 8:55:46   
Tara9
Jutro,

evo še mene na javljanju, preden zaviham rokave user posted image .

Melanie si prav predstavljam tvojo zaskrbljenost, jaz se še zdaj v 19. tednu nisem sprostila in me je noro strah kakšne krvavitve in vsega, ampak se potem nekako v roke primem in je ok. Sej spremenit itak ne morem nič. Drugače sem pa prepričana, da ti je samo kakšna žilica počila, kot je že Žabinčica omenila. Držim pestke, da je vse ok, no itak da je vse ok. V mislih sem s tabo. Drugače pa super za angelsounds, jaz ga imam in me velikokrat pomiri.

Žabinčica in bluegirl, se vama pridružujem, tudi jaz sem mahnjena na kopalnice in opremljanje in rada firbcam oziroma občudujem kako ima kdo zrihtano. Potem obvezno dobim kakšno novo idejo in začnem doma obračat in premikat in dekorirat, itd. user posted image . Žabinčica glede kopalnic imaš prav, večina današnjih hiš ima tako male. Mi smo veliko hiš prečekirali, preden smo izbrali ta pravo in niti ena ni imela velike kopalnice. Tako da sem na koncu pristala na malo, čeprav sanjam o veliki. Bi raje kakšno sobico manjšo imela, in bi kopalnico povečala. Najina je ene 4kvadrate velika user posted image .

Ovulantke (tudi meni je smešen izraz, sem se sama sebi smejala user posted image ), upam, da ste izkoristile vikend, in da bojo sami pluski čez dva tedna.

Midva sva bila spet na hrvaškem na vkendu in malo po obiskih pri sorodnikih. Sem bila kar malo razkurenja, ker mi veliko ljudi z velikim veseljem reče, da sem se razširila. Ampak to z takim malo privoščljivim tonom, ker sem vedno skrbela za svojo postavo. Mi je smešno, da kdo nosečnici sploh reče, da se je zredila, ja halooo, najbrž ne bom suhica al kako, ufff.

Nič dovolj za zdaj, lep začetek tedna vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4418
17.11.2014 9:34:47   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Mi smo veliko hiš prečekirali, preden smo izbrali ta pravo in niti ena ni imela velike kopalnice. Tako da sem na koncu pristala na malo, čeprav sanjam o veliki. Bi raje kakšno sobico manjšo imela, in bi kopalnico povečala. Najina je ene 4kvadrate velika user posted image .

Evo, meni recimo se zdi to za hišo premala kvadraturo za kopalnico user posted image . Se strinjam, jaz bi tudi reje kakšno sobo malo zmanjšala. No saj mogoče pa se kdaj lotita pa jo povečata, če je ta možnost in bo želja.

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Midva sva bila spet na hrvaškem na vkendu in malo po obiskih pri sorodnikih. Sem bila kar malo razkurenja, ker mi veliko ljudi z velikim veseljem reče, da sem se razširila. Ampak to z takim malo privoščljivim tonom, ker sem vedno skrbela za svojo postavo. Mi je smešno, da kdo nosečnici sploh reče, da se je zredila, ja halooo, najbrž ne bom suhica al kako, ufff.

Eh, pusti jih. Nosečnice so ja lepe; je čisto prav da imaš trebušček itd. Saj pa to je normalno user posted image .

Na seznam dodajam še novo nosečko in spreminjam starost. Zgornji del se kar krajša, pomladnasko-poletnih user posted image bo veliko user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
17.11.2014 9:37:07   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

*perla, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 12

user posted image NOSEČK: 16

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 4420
17.11.2014 9:49:19   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Tedy, Asyka, če bosta kaj na RR se javita...kako sta kaj. Upam, da bomo še kaj čvekale skupaj, na tej in tudi še kakšni drugi temi user posted image .

Teh dveh se pa tudi jaz spomnim. Tedy je mamica z več otročki, kajne? Asyka pa je bila z nami od vsega začetka, če se ne motim. Pa ju že dolgo ni?

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Me fascinirajo ogromni prostori, sama sem prej živela na 40 kvadratih, sedaj na 80. Sanjam o dodatnih 200user posted image Sem pa en frik na stanovanja; v užitek mi je gledat, kako ima kdo opremljeno, razporejeno... zveseljem bi pokukala v stanovanje vsake od vas. Se sliši zalezovalsko, a?user posted image

Yes, a real stalker!!!   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
17.11.2014 9:58:50   
Melanie1
Žabinčica - a tisti jajček pa je samo za vas, ovulantke? user posted image  Jaz bi tudi takšnega pohrustala takoj. Pa še takšno hrustljavo obrobo ima. Njama! Bi dodada samo še ščepek vegetke. Ooo, mi že kruli...

Angelsound - ga dobim jutri. user posted image  Tara, tebe pa imenujem za svojo osebno mentorico, prav. Lahko  kar začneš, da se mi ne bo treba jutri  ubadati še z navodili za uporabo. 

Hiša (kvadratura) - naša je velika kakšnih 200 kvadratov, pritličje + mansarda. Vse lepo in prav, dokler se ne lotiš pospravljanja user posted image

Nosečniška oblačila - bom si morala omisliti kakšne nove hlače. Saj kavbojke še vedno zapnem brez problema, ampak mi občutek zategnjenosti ni všeč.

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 17.11.2014 10:08:31 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
17.11.2014 10:26:47   
Tara9
Žabinčica tudi za moje pojme je najina kopalnica premajhna, ne vem zakaj so šparali na njej user posted image . Sva jo pa lani renovirala in opremila po svoje, tako da sva jo naredila kolikor se da prostorno, čeprav mogoče enkrat v prihodnosti res raje še kakšno sobo žrtvujeva, bomo videli.

Melanie lep trebušček imaš in super postavico user posted image . Jaz v stare hlače ne zlezem več, tako da prisegam na pajkice user posted image . Glede angelsounda pa tako... rabiš kakšno kremico s katero najprej orenk namažeš trebuščka (jaz uporabljam neko mleko proti strijam), potem pa lepo počasi iššeč svojega malega srčka. Nahaja se še zelo nizko spodaj. Jaz sem na začetku po trebuhu iskala in ga ni bilo nikjer user posted image , potem sem na forumih prebrala, da ga moram nižje poiskati. Mali srček bije veliko hitreje kot tvoj, tako da ne moreš sfalit, ko se enkrat zverziraš. Na začetku je meni zvenel kot nek mali vlakec ki sopiha vuf vuf vuf user posted image , zdaj je že bolj podobno srčku. Sporoči kako bo šlo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
17.11.2014 10:45:35   
Bluegirl
Vidim, da nisem edini frik, superuser posted image Midva sva se vselila v že dokaj opremljeno mansardo. Sva morala nekaj stvari dokupit, a je stanovanje podstrešno in več malih sobic, tako da sva bila pri opremljanju čisto omejena. Letos sva prenovila kopalnico, za naprej pa (glede na to, da so lastna ogromna hiša samo sanje; se vedno tolažim, da je itak nočem, ker je potem preveč za pospravljatuser posted image ) že razmišljava, kako bi nekoč (beri: čez nekaj let) kakšno steno podrla, da bo stanovanje bolj odprto ali pa celo kaj širila. Bomo videli, kako bo s financami. Poskušam pa sproti kake malenkosti prestavit, dokupit itd.

Ah, Tara, to se kar navadi. Pripombe se sorazmerno z rastjo trebuščka (in ostalih delov) samo stopnjujejouser posted image

Aja, glede angelsounda. Jaz sem bila na začetku čisto vzhičena, ko sem slišala ta vuf, vuf, vuf (kot pravi Tara), nakar ugotovim, da je bitje srčka 2x hitrejše od našega in da je to, kar slišim jaz, malo počasno. Potem ugotovim, da je to dejansko moj pretok po žilahuser posted image user posted image

Bluegirl, the stalkeruser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
17.11.2014 10:56:15   
Tara9
Bluegirl imaš prav, ta počasen vuf vuf je pri meni ob strani, ob jajčnikih al kako naj se izrazim user posted image . Ta pravi mali vuf vuf, ki je veliko hitrejši je pa na sredini user posted image . Sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela. Mi je ratalo samo s štetjem števila utripov.

Najino stanovanje je bilo tudi smešno zasnovano. Ogromen hodnik, male sobice, mala kuhinja, ogromna dnevna, tako da tudi pri nama padajo stene user posted image . Sva kuhinjo in dnevno povezala in je veliko bolje. Še kopalnica me muči, ampak sem se za zdaj sprijaznila. Ne vem kako so gradili te bajte. Prostora je res ogromno pri nama malo manj, ker je podtrsešno stanovanje, ampak vseeno bi se dalo drugače.

Joj danes spet malo preveč tukaj bluzim, ampak naj bo, ko je avno ponedeljek user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?