Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1 Drugače sem pa tako vesela, da bi najraje objela cel svet. Sem prejle bila pri šefu in mu končno tudi uradno povedala, da sem nosečka. Saj je že nekaj sumil... Trebušček se ne da več skriti. Itak pa mi je že ogromno sodelavcev čestitalo. Tako res iz srca. Smo tak ogromen kolektiv. Pa pri nama ni bila to nikoli skrivnost. Da načrtujeva. Saj veste, da si tega dojenčka želim že celo večnost. Le naš atek se je tej ideji kar precej časa izmikal. Še sedaj ga je groza ob misli, da bomo imeli še enega majhnega kričača. Ima rad otroke, ampak tiste večje. Če bi njega vprašali, bi najraje videl, da bi iz trebuščka priskakal recimo šestletnik. Ne, ne, ne bo šlo. Ma, tudi če bi bilo možno kaj takšnega, ne bi nikoli privolila v to. Super , lepo to. Super je slišat da gre v službi vse gladko. Zanimivi so ti moški, ja ... Čeprav pri nama pa je obratno , jaz imam na nek način še vedno nekaj dvomov, zadržkov kljub veliki želji. Ampak leta me ne bodo čakala... Upam samo da ne bo to delovalo kot kontracepcija, ker pri meni se to zna zgodit . Sicer pa kako bo bo, ko bo pravi trenutek se bo itak zgodilo, pa četudi to pomeni da bo treba še malo čakat. Je pa res da je to zdaj prvi mesec, ko mi je zelo do tega da bi kar uspelo... Jaz se počasi poslavljam, morem še kosilo zaključit,pa po otroke,...
|