Tara9
|
Jutro, evo naj bo enkrat ena od mene . Sem rekla, da vas malo pozdravim, ker vas zapostavljam zadnje dni. Pri meni je kar malo gužvasto, v službi kar nekaj dela, doma stalno nekaj štimava, tako da čas kar gre. Rihtava še zadnje finese v stanovanju, dokler sva še v dvoje . Čez vikend sva belila dnevno, čakava nov kavč, konec meseca še wc renovirava, potem pa dosti umazanije . Berem vas redno, ampak zapomnila si nisem veliko . Melanie v spominu imam tvoj dober rezultat nuhalne, tako da juhuuuuuuuu . In kapo dol glede vaše kmetije, ki jo poleg otročk uspešno obvladujeta. Jaz komaj sfolgam enega psa , ampak sem drugače "kmečko" dekle, odraščala na kmetiji, tako da poznam tudi čare vsega tega. MauMow vesela sem zate. Končno je konec te norije, zdaj pa lepo sproščeno dalje. Stiskam pestke na rokah in na nogah . Žabinčica bravo za fax, še pikico in si na cilju. Samo naj ti ne zmanjka časa za moža, ker držim pestke tudi za tvoj plusek v kratkem . Tako, to je vse kar sem si zapomnila. Grem počasi zavihat rokave, pa še lulat me, tako da vas moram zapustit . Imam slabši izvid vode in se zdaj nacejam s tekočino, ker drugače ful malo pijem in se bojim, da sem si sama zakuhala vse skupaj. Lepo bodite
|