Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

oziroma odtegnjitveno krvavitev po tabletkah.....
.
. Sem si zapomnila, ker sva bile z datumom tam tam. Moja m. se je sicer ravno končala, ampak ker imam po novem kratke cikle bo treba kar v akcijo it. Navijam (kar za obe
-pa seveda za ostale tudi
. Tako da ta semester je še izjemno pester, potem pa če bo šlo vse po planu in sreči zaključim do februarja, marca s temi izpiti in začnem kar marca pisat magistrsko nalogo.
. Nato hitro domov kosilo kuhati, tamalo prepričati, da je malo treba iti spat. Naslednja postaja vrtec, kjer sva pobrali večjo. Mlajšo sem peljala nato k moji mami, starejšo k angleščini. In za piko na i sem nato še sama letela naprej, da sem eno punco učila matematiko.
od mene
. Sem rekla, da vas malo pozdravim, ker vas zapostavljam zadnje dni.
. In kapo dol glede vaše kmetije, ki jo poleg otročk uspešno obvladujeta. Jaz komaj sfolgam enega psa
. če bo pa v 2016 bo pa tut ok ane? samo da bi končno šlo ok do konca!
se je umaknila... in ja, tudi jaz se spomnim spremembe na svojih bradavičkah.
2015. Oz., da ga vse, ki smo tukaj.
Razen pred zanositvijo pred 6 leti sem bila vedno na hormonski zaščiti, pred tem so bile m vedno švoh in počutje vredu. Sedaj pa za nazaj prinašam ali kaj, ne vem.