|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.11.2014 8:52:28   
Marčevka2010

IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0

ojla,

15 oktobra sem imela zadnjo user posted image oziroma odtegnjitveno krvavitev po tabletkah.....
Sedaj jo pričakujem 12 novembra. Danes sem naredila krvni test, vendar je negativen. Ali mislite da bi bilo lahko prekmalu, da sem ga delala, ali je to to, in ta mesec ne bo nič....

Odvisno. Lahko je ovulacija kmalu po prenehanju jemanja KT, lahko pa malo traja. Čeprav meni se je po KT kar hitro cikel uredil, po Mireni je bila bolj kriza, sem jo čakala 2 meseca in na koncu še krvomočnico pila. Malo počakaj, da se hormoni sčistijo iz telesa. Na začetku je lahko malo zmešnjave, ker mora telo normalen cikel vzpostavit. Pa kakšen mesec počakat z zanositvijo, nekateri ginekologi priporočajo še več, vsaj 2 meseca. Vsaj moj mi je takrat tako rekel.

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.11.2014 9:05:13   
Melanie1
Ej, Marčevka, sem se jaz isto vprašala. Namreč kako pametno je zanositi takoj po prenehanju KT. Sama jih nisem nikoli uporabljala, zato nisem nič komentirala. Pa tudi doktrina se verjetno vseskozi spreminja glede tega.

Evo, Lunica, sva že dve. Ni ti treba hiteti... user posted image  

Drugače pa, punce, tudi letos bom v naši farni cerkvi tesno sodelovala z gospodom Miklavžem.  Če ima katera kakšno specialno željo, imam veze... user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.11.2014 9:15:48   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
Drugače pa, punce, tudi letos bom v naši farni cerkvi tesno sodelovala z gospodom Miklavžem.  Če ima katera kakšno specialno željo, imam veze... user posted image

Jaz nisem tako skromna pa jih imam več user posted image ; med njimi uspeh v službi, odlično opravljeni izpiti, pa en plusek. Zdravje, veselje in mir pa so itak konstantno na seznamu. Pa še kaj bi se našlo user posted image , to bom pa za Božička pustila user posted image . Tako, da če boš kaj naročala user posted image .

Zanositev po kt nekoč so priporočali tri mesece; ene vem da sploh ne čakajo... Sicer se je meni zdelo, da je moje telo kar rabilo da se "sčisti", cikel se mi je sicer vzpostavil takoj redni, ampak m pa so bile user posted image . Ne vem jaz bi najbrž malo počakala, ampak vsak pa svoje telo najbolj pozna...

Melanie, te pa že ves čas mislim vprašat; kako velika je vaša kmetija, mislim koliko imata vsega skupaj zemlje, živali? Pa to čisto vse sama urejata ali imata kakšno pomoč? Verjetno je s tem kar nekaj dela?

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 12.11.2014 9:22:48 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.11.2014 9:40:48   
MauMow
Glede zanositve po KT. Meni je moja G lani predlagala da naj čakam vsaj 3 mesece. Čeprav so druge pisale da so jih rekli da lahko takoj. In iz ciklov sem videla da je moje telo potrebovalo 4 mesece (M je bila 3 mesece točno na 28 dni, ne glede na to da je bila pred KT na 30-32 dni, poleg tega sem tudi mozolje in ostalo dobila šelče po 4 mesecih, prav tako tudi začela čutiti O šele po 4 mesecih) da se je ščistilo. Tako da naj se ne mudi. Kar počasi in dajte telesu čas da se ščisti.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.11.2014 10:01:55   
Melanie1
MauMow, sem te že prejle hotela vprašati, pa pozabila. Sem včeraj poslušala poročila o nekem smradu po gnilih jajcih v Moskvi. Sem se takoj spomnila nate. user posted image  A je res tako smrdelo ali je bolj novinarsko potencirano?

Žabinčica - obdelujemo kakšne 3 ha zemlje. Vglavnem vse sami, razen med večjimi sezonskimi opravili (spravilo sena naprimer) priskočijo na pomoč še ostali člani (tast, svak). Pa tudi pri senu je sedaj precej lažje, ko baliramo okrogle bale, tako da je tistih kockastih  bal bistveno manj kot v prejšnjih letih. Priprava zemlje, setev, košnja... to ima čez gospodar kmetije (beri: možek user posted image ). Večina dela je itak mehanizirana. Ostanejo le še vsakodnevna opravila, kot so čiščenje boksov, hleva, hranjenje živali, nega, sploh konji uživajo ob krtačenju.

Ma, čisto poseben način življenja, ampak nam je zelo všeč. Pa če se spomnim, da sem več kot polovico otroškega življenja preživela v bloku. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.11.2014 10:07:22   
Žabinčica
Punce jaz sem pa user posted image , sem se ravno z možem pogovarjala. Tam pri našem vrtcu so dve male muce, ful posrečene, skačejo okrog se igrajo, itd. Ena črna sploh zelo lušna in radovedna, mi je enkrat celo v avto zlezla, smo jo skoraj domov odpeljali, ker je tudi otrokoma bila zelo posrečena in sta se nad njo čisto navdušila. In danes zjutraj sta se spet bili tam in se celi veseli igrali ko so naši prišli v vrtec. Ko je pa mož šel nazaj do avta, pa vidi da je nekdo to črno povozil user posted image . Pa je res mirna cesta tam, skoraj nič prometa... Mi je tako tako žal... Upam, da jo maladva ne bosta videla, ker sta bila cela nora na njo...

Zdaj pa grem, imam še kar nekaj zadev danes, pa še na faks morem....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.11.2014 11:13:50   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow, sem te že prejle hotela vprašati, pa pozabila. Sem včeraj poslušala poročila o nekem smradu po gnilih jajcih v Moskvi. Sem se takoj spomnila nate. user posted image  A je res tako smrdelo ali je bolj novinarsko potencirano?

Popolnoma nič user posted image Itak na poročilih vse potencirajo na 15 potenco. Tudi kar se tiče Ukrajine... Ampak ja mi imamo ok vreme - mal je oblačno samo je pa toplo (okol 5 do 8 stopinj).

Ojej boga mucika..... Upam da bo imela druga večjo srečo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.11.2014 12:30:31   
..noname..
uu kok ste ble pridne zdj k mene ni blo tukej:) zanimivo tole. tudi jaz imam svetke bradavice, bomo vidl kakšne bojo ko bomo na tem.
A mate tudi ve danes slab dan, al se sam mene smola drži?

Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.11.2014 12:38:01   
Neza007
Men se bradavice in kolobarju tko al tko povečajo in potemnijo pred vsako user posted image , tko da nevem kk bo ko bom res user posted image . Tko, da ta znak trenutno ne povezujem z nosečnostjo. Vbistvu mi gre ta znak rahlo na živce, ker vem, da ko nehajo bolet pa vse to, pričakujem pol user posted image .

Drgač sm mela pa jst včeri slab dan, sm šla od vsega stresa že ob pol 10 spat, in sem še zaspala v službo ;) Sm kt otrok rabila 10 ur spanca, da sem danes kot prerojena ;)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.11.2014 14:31:54   
Lunica0
Zabincica,zaenkrat user posted image se ni prisla....
So pa zdej 3 variante,al jo ta mesec sploh nebo,da se bo telo uredilo, al jo ne bo (upam) in bom zagledla plusek,ali pa bo enkrat prisla v tem tednu...
Ce jo do sobote nebo,bom naredila se enkat test...

Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.11.2014 22:52:25   
Melanie1
Evo, malo nosečniškega jamranja... user posted image

Dan je tokrat minil brez bruhanja, ampak je bilo nekajkrat čisto blizu. user posted image V službi dokaj mirno. Zjutraj sem pojedla polnozrnato žemljico s sirom.To mi je zaenkrat najljubša hrana za dobro jutro. Aja, pred tem pa še jabolko. Črevesje zabetonirano do konca. user posted image Za malico pa mi je zapasal motovilec z Rio Maretom. Ma, se mi je vsedlo, res. Njama. Da ne rečem, da se moram vseskozi siliti s pitjem vode. Bljek! Saj ne moreš verjeti, kako se organizem spremeni v nosečnosti. Ponavadi sem jo samo v službi spila 1,5 do 2L. Zdaj pa kar noče po grlu. Paše mi recimo sirup od gozdnih sadežev, zmešan z vodo. Pa ne upam tega piti veliko. Niti ni zdravo, pa dviguje sladkor, pa povrh še redi. In ga niti nikoli ne pijem v nenosečniškem stanju.
Vožnja domov itak katastrofa. Moj mož vozi, kot da me je ukradel. user posted image Ni težko priklicati vse slabosti nazaj. Domov sem prišla kot ožeta cunja. user posted image Mi ni preostalo drugega, kot zlesti v posteljo in zaspati. Sem si privoščila skoraj dveurni počitek. Pa še želodec se je pomiril. Vmes je mož pripravil kosilo. Telečje kotlete s pečenim krompirjem. Pojedla kotlet s kosom kruha. Je bilo zelo okusno. Zvečer pa se mi je zaluštalo grozdje in sem si ga pač šla kupit. user posted image
Je pa prav utrujajoče tole razmišljanje o hrani. Kaj pojesti, da bo želodec dobro odreagiral. Noro. Se zgodi, da mi nekaj blazno zapaše, to pojem, potem pa hitro na školjko. user posted image
MORALNI NAUK: Tiste, ki šele načrtujete nosečnost, privoščite si sedaj vse, kar vam zapaše, in pri tem uživajte!!! user posted image

Žabinčica - user posted image Mi smo tudi letos izgubili našo muco. Poginila pri kotitvi. Itak smo se vsi jokali.

Je treba spati... user posted image

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
13.11.2014 6:52:38   
MauMow
Melanie1 probaj z Donatom... Da te malo odpre. Topel je najboljši pa na prazen želodec.

Na mojo srečo mam delno intoleranco na laktozo in ko sem bila zaprta sem pač na prazen želodec jogurt spila, ki je pognal črevo user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.11.2014 7:53:27   
Melanie1
Dobro jutro!  user posted image

MauMow -  po Donatu mi takoj želodec obrača. Človek sploh ne more verjeti. user posted image  Recimo pri vodi sem ugotovila, da mi odgovarja topla (jo spijem zjutraj na tešče vsaj kozarec, če sem zelo dobro razpoložena tudi dva) ali pa zelo, zelo mrzla. Tu v službi imam na voljo itak samo ustekleničeno vodo in s to imam še največ problemov. Ma, nosečke smo res ena čudna bitja. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.11.2014 8:47:36   
Žabinčica
Sem se potrudila sliko naložit pa mi ni uspelo user posted image ...se mi pa zdaj ne ukvarja s tem da ugotovim kako.

Kakorkoli, danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od mene za vse in seveda dobro jutro user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 13.11.2014 8:50:06 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.11.2014 8:55:02   
Žabinčica
Drugače pri nas danes naliva, pravi jesenski dan. Spijem svojo kavico pa po opravkih, se kaj tipkamo ko pridem spet do računalnika user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4365
13.11.2014 13:34:10   
Lunica0
na 29 dan je zal prisla user posted image ........upajmo na avgustuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.11.2014 7:09:40   
MauMow
Punce jaz sem včeraj imela tako močno O, kot še nikoli prej. Že dva dni me je kurblalo, včeraj pa tako bolelo do popoldneva da nisem mogla nič, pol se je pa na enkrat lepo sprostilo in je ostala samo še blaga bolečina (očitno je folikel uspel počit). user posted image Sicer iz tega meseca nič ne bo ker nisma nič izkoristila včeraj ker ma dragi gužvo na šihtu, razen če se kaj zgodi in njegovi plavalci preživijo od torka. user posted image Čeprav do sedaj ni ratalo drugače kot ravno na dan O!

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
14.11.2014 7:37:18   
..noname..
Punce, mal manj sem aktivna. Sem vam pisala, da imam slab dan v sredo. Na zalost se je ta dan končal še slabše. Zvecer so nam iz bolnice javili, da smo izgubili družinskega člana.

Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.11.2014 8:13:32   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Punce, mal manj sem aktivna. Sem vam pisala, da imam slab dan v sredo. Na zalost se je ta dan končal še slabše. Zvecer so nam iz bolnice javili, da smo izgubili družinskega člana.

user posted image user posted image user posted image

taka stvar je vedno huda. Upam, da ste se lahko vsaj poslovili.

Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.11.2014 8:15:12   
mamica deklicam

Potem sva pa dve z enakimi težavami user posted image user posted image

Mene že tudi nekaj dni grozno špika, danes v desnem jajčniku, da ne morem niti pokonci stat. še sedim težko, kar postelja vabiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
14.11.2014 8:22:26   
MauMow

Ojej...user posted image

MD ja tak nekak je ja... Pri meni k sreči po 3 dneh končno samo rahle bolečine še. Res prav na uro bi lahko pogledala pa povedala kdaj je folikel počil ker so se na enkrat umirile bolečine. Česa takega res še nisem doživela. user posted image Sej mojih hormonom se res tk meša zadnje cajte da to res ni - še dragi opaža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.11.2014 8:44:20   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image moje sožalje.

Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.11.2014 8:48:11   
mamica deklicam
MauMow, take bolečine imam jaz vsak mesec in to enkrat O, drugič pa M. Sem šla ravno zadnjič spet po protibolečinske tablete, ki mi jih ginekologinja predpisuje, da lahko sploh funkcioniram. In ko dobim v lekarni škatljico, sem bila prijetno presenečena. Jih je bilo notri kar 20komuser posted image . ker prej je bilo po 10. Madonca, ker moram ob vsaki M vzeti najmanj 4, lahko tudi več, mi jih je seveda vedno hitro zmanjkalo. In sem jih hranila, da bi ja dalj trajaleuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.11.2014 8:57:02   
Žabinčica
Dobro jutro. Evo danes od mene user posted image in user posted image , sem vas včeraj hotela s kakšno lepšo slikico počastit, pa mi nekak ni uspelo. Melanie in Marčevka, smo včeraj tik pred polnočjo vrstnice postale user posted image .

Lunica, držimo pesti za naslednji mesec.

MauMow in Mamica deklicam se vama pridružujem v o. klubu user posted image . Se mi sicer kar hitro za moj cikel zdi, ampak vsi znakci so nekako na to kazali. No bi bilo prav posrečeno, če bi se vse med avgustovke preselile, pa še na isti dan bi rok imele user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.11.2014 9:04:37   
MauMow
Hehe Žabinčica avgustovke user posted image - jaz bi bla presrečna, čeprav nisma včeraj nič... Ja da ti povem jaz imam ponavadi O okol 18-20 dneva. Tokrat 13-14 dan.... Tako da mogoče je plahtica uredila cikel.

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?