Melanie1
|
Evo, malo nosečniškega jamranja... Dan je tokrat minil brez bruhanja, ampak je bilo nekajkrat čisto blizu. V službi dokaj mirno. Zjutraj sem pojedla polnozrnato žemljico s sirom.To mi je zaenkrat najljubša hrana za dobro jutro. Aja, pred tem pa še jabolko. Črevesje zabetonirano do konca. Za malico pa mi je zapasal motovilec z Rio Maretom. Ma, se mi je vsedlo, res. Njama. Da ne rečem, da se moram vseskozi siliti s pitjem vode. Bljek! Saj ne moreš verjeti, kako se organizem spremeni v nosečnosti. Ponavadi sem jo samo v službi spila 1,5 do 2L. Zdaj pa kar noče po grlu. Paše mi recimo sirup od gozdnih sadežev, zmešan z vodo. Pa ne upam tega piti veliko. Niti ni zdravo, pa dviguje sladkor, pa povrh še redi. In ga niti nikoli ne pijem v nenosečniškem stanju. Vožnja domov itak katastrofa. Moj mož vozi, kot da me je ukradel. Ni težko priklicati vse slabosti nazaj. Domov sem prišla kot ožeta cunja. Mi ni preostalo drugega, kot zlesti v posteljo in zaspati. Sem si privoščila skoraj dveurni počitek. Pa še želodec se je pomiril. Vmes je mož pripravil kosilo. Telečje kotlete s pečenim krompirjem. Pojedla kotlet s kosom kruha. Je bilo zelo okusno. Zvečer pa se mi je zaluštalo grozdje in sem si ga pač šla kupit. Je pa prav utrujajoče tole razmišljanje o hrani. Kaj pojesti, da bo želodec dobro odreagiral. Noro. Se zgodi, da mi nekaj blazno zapaše, to pojem, potem pa hitro na školjko. MORALNI NAUK: Tiste, ki šele načrtujete nosečnost, privoščite si sedaj vse, kar vam zapaše, in pri tem uživajte!!! Žabinčica - Mi smo tudi letos izgubili našo muco. Poginila pri kotitvi. Itak smo se vsi jokali. Je treba spati...
|