|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.11.2014 15:01:08   
Neza007
Upam, da si dobila injekcijo, vsaj morala bi jo dobiti.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.11.2014 16:18:05   
Lunica0
ojla,

15 oktobra sem imela zadnjo user posted image oziroma odtegnjitveno krvavitev po tabletkah.....
Sedaj jo pričakujem 12 novembra. Danes sem naredila krvni test, vendar je negativen. Ali mislite da bi bilo lahko prekmalu, da sem ga delala, ali je to to, in ta mesec ne bo nič....

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.11.2014 16:59:12   
..noname..
jaz bi rekka, da je prozgodaj. lahko, da ni nič, lahko je pa še ni pravi čas. malo še počakaj.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.11.2014 18:20:15   
Žabinčica
Lunica, glede na to da sta samo še dva dni do m. in praviš da je test bil krvni, je po mojem rezultat kar realen. Verjetno bi vsaj nekaj hormona bilo že v krvi prisotnega, če bi do zanositve prišlo. Ampak to je samo moje mnenje.

Sicer dober večer. Jaz sem kar pridna tipkam in te dni živim z računalnikom user posted image .

Jona Klara magisterij na ekonomiji delam.

Marčevka user posted image . Sem si zapomnila, ker sva bile z datumom tam tam. Moja m. se je sicer ravno končala, ampak ker imam po novem kratke cikle bo treba kar v akcijo it. Navijam (kar za obe user posted image user posted image -pa seveda za ostale tudi user posted image ), da bo december še malo bolj prazničen.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.11.2014 18:27:34   
Anonimen
aha, sumljivo mi je bilo to, ko mi je sestra rekla, da če ne bo dovolj hormona v krvi, ne bo pokazalo pozitivno, in da lahkko pridem ponovno čez nekaj dni, če želim.....

Sumljivo mi je pa tudi to, da imam že 2 dni ( edino ta dva dneva sem si merila) temperaturo v ustih 37,3, pa nisem bolna....

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.11.2014 18:41:56   
Žabinčica
Glej ne vem; to je moje laično mnenje. V tem času bi ponavadi naj že prišlo do vgnezditve in potem bi menda tudi že kaj hormona bilo. Sicer boš pa v nekaj dneh videla kako in kaj.

Meni so vedno pokazali testi (sicer urinski) pravilno in nekako mi je zelo malo verjetno, da se potem naknadno hormon pojavi. Ampak ja, se je tudi že zgodilo, da se je nekaterim plus čez nekaj dni na urinskem testu pokazal-potem je tudi na krvi mogoče možno. Ne sodim ravno v skupino da bi koga bodrila, če je test negativen, ti pa res držim pesti, da čim prej zagledaš plus.

Čeprav ne vem točno komu sploh odgovarjam user posted image , saj ni treba anonimen bit, me to samo zmede user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.11.2014 18:51:38   
Lunica0
Narobe sem kliknila tipko,zato mi je zapisalo anonimen....koliko casa prej pa so ti pokazali ur testi +......
Sicer sem pa js 3 leta jemala kt,in sem pozabila kako sem pred tem mela urejene cikluse...ta mesec ce bo,bo prva taprava menstra,ker zadnja je bila se odtegnitvena...

< Sporočilo je popravil Lunica0 -- 10.11.2014 18:52:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.11.2014 18:59:52   
jona klara
žabinčica- pridna si, to pa je bilo veliko ućenja ane

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.11.2014 19:16:13   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0

ojla,

15 oktobra sem imela zadnjo user posted image oziroma odtegnjitveno krvavitev po tabletkah.....
Sedaj jo pričakujem 12 novembra. Danes sem naredila krvni test, vendar je negativen. Ali mislite da bi bilo lahko prekmalu, da sem ga delala, ali je to to, in ta mesec ne bo nič....

Lahko je oboje. Pa saj 12.11 bo čez dva dni tu. Ko se zjutraj zbudiš, le še en dan. Boš kmalu vedela, na čem si. Tudi brez testov. user posted image

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.11.2014 19:30:36   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunica0
Sicer sem pa js 3 leta jemala kt,in sem pozabila kako sem pred tem mela urejene cikluse...ta mesec ce bo,bo prva taprava menstra,ker zadnja je bila se odtegnitvena...

No, potem pa je res verjetno še vse možno, ker se itak ne ve točno kako in kaj in kdaj je bila, če sploh o. . Sicer pa tako kot je Melanie rekla, boš kmalu videla.

Jona Klara, učenje še traja. Imam še štiri izpite. Za tri je treba pripravit eno goro seminarskih, referatov in podobno. Zato je ravno toliko dela user posted image . Tako da ta semester je še izjemno pester, potem pa če bo šlo vse po planu in sreči zaključim do februarja, marca s temi izpiti in začnem kar marca pisat magistrsko nalogo.

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.11.2014 19:34:32   
Lunica0
Ja sej vprasanje ce je o sploh bila...eni pravijo da jo prve mesece po kt bi

Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.11.2014 19:41:52   
Melanie1
Žabinčica - evo, pošiljam nešteto pikapolonic, da semester uspešno zaključiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

mamica deklicam - že spet zabušavaš!!! user posted image

Nič grem še posodo vreč v pomivalca, potlej pa Gostilna. Uf, me je tašča čisto okužila s to oddajo. user posted image

Če me ne bo več sem... Lahko noč vsem skupaj!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.11.2014 21:50:27   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

ne punce, ne zabušavam, samo zadnje čase imam jaz ponedeljke tako pestre, da komaj do računalnika pridem.

Sem imela danes mlajšo doma, ker je imela v petev v vrtcu vročino in so me klicali, naj pridem ponjo. Pa bo jutri še doma, čeprav vročine že od petka zvečer nima več. Samo mi nekam grdo pokašljuje.

In sva imeli danes veliko dela: najprej po mleko v sosednjo vas, eno dozo mleka peljati k tašči, ki ga tudi jemlje. Nato sem bila zmenjena za kavo v Kamniku s kolegico in je bilo seveda treba iti user posted image
. prej sva še v trgovino skočili, nekaj za domov, nekaj nesli očitu, ker je imel danes delo v bloku, so zaradi dežja plavali v garažiuser posted image . Nato hitro domov kosilo kuhati, tamalo prepričati, da je malo treba iti spat. Naslednja postaja vrtec, kjer sva pobrali večjo. Mlajšo sem peljala nato k moji mami, starejšo k angleščini. In za piko na i sem nato še sama letela naprej, da sem eno punco učila matematiko.

Domov sem prišla vsega 15minut pred začetkom kmetije.
Tako da ja melanie1, danes sem pa jaz zeeeeeeeeeeelo zabušavala user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.11.2014 7:57:25   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

ne punce, ne zabušavam, samo zadnje čase imam jaz ponedeljke tako pestre, da komaj do računalnika pridem.

Sem imela danes mlajšo doma, ker je imela v petev v vrtcu vročino in so me klicali, naj pridem ponjo. Pa bo jutri še doma, čeprav vročine že od petka zvečer nima več. Samo mi nekam grdo pokašljuje.

In sva imeli danes veliko dela: najprej po mleko v sosednjo vas, eno dozo mleka peljati k tašči, ki ga tudi jemlje. Nato sem bila zmenjena za kavo v Kamniku s kolegico in je bilo seveda treba iti user posted image
. prej sva še v trgovino skočili, nekaj za domov, nekaj nesli očitu, ker je imel danes delo v bloku, so zaradi dežja plavali v garažiuser posted image . Nato hitro domov kosilo kuhati, tamalo prepričati, da je malo treba iti spat. Naslednja postaja vrtec, kjer sva pobrali večjo. Mlajšo sem peljala nato k moji mami, starejšo k angleščini. In za piko na i sem nato še sama letela naprej, da sem eno punco učila matematiko.

Domov sem prišla vsega 15minut pred začetkom kmetije.
Tako da ja melanie1, danes sem pa jaz zeeeeeeeeeeelo zabušavala user posted image user posted image

Potlej ti je pa oproščeno.  user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.11.2014 8:00:43   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.11.2014 8:32:58   
Tara9
Jutro, evo naj bo enkrat ena user posted image  od mene user posted image . Sem rekla, da vas malo pozdravim, ker vas zapostavljam zadnje dni.

Pri meni je kar malo gužvasto, v službi kar nekaj dela, doma stalno nekaj štimava, tako da čas kar gre. Rihtava še zadnje finese v stanovanju, dokler sva še v dvoje user posted image . Čez vikend sva belila dnevno, čakava nov kavč, konec meseca še wc renovirava, potem pa dosti umazanije user posted image .

Berem vas redno, ampak zapomnila si nisem veliko user posted image .

Melanie v spominu imam tvoj dober rezultat nuhalne, tako da juhuuuuuuuu user posted image . In kapo dol glede vaše kmetije, ki jo poleg otročk uspešno obvladujeta. Jaz komaj sfolgam enega psa user posted image , ampak sem drugače "kmečko" dekle, odraščala na kmetiji, tako da poznam tudi čare vsega tega.

MauMow vesela sem zate. Končno je konec te norije, zdaj pa lepo sproščeno dalje. Stiskam pestke na rokah in na nogah user posted image .

Žabinčica bravo za fax, še pikico in si na cilju. Samo naj ti ne zmanjka časa za moža, ker držim pestke tudi za tvoj plusek v kratkem user posted image .

Tako, to je vse kar sem si zapomnila. Grem počasi zavihat rokave, pa še lulat me, tako da vas moram zapustit user posted image . Imam slabši izvid vode in se zdaj nacejam s tekočino, ker drugače ful malo pijem in se bojim, da sem si sama zakuhala vse skupaj.

Lepo bodite

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.11.2014 8:48:07   
MauMow
Hvala Tara9 Ful sem vesela da smo to zgodbo zaključili. Sedaj pa v nove boje. Upamo da ne bo treba spet čakat več kot pol leta ker bi res rada mela pikico rojeno v 2015 user posted image . če bo pa v 2016 bo pa tut ok ane? samo da bi končno šlo ok do konca!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.11.2014 16:42:24   
..noname..
Punce mene pa nekej zanima. Večina nosečnic za prvi simpom omenjajo povečane in boleče prsi. A je možno, da teh simpomov nimaš pa si vseen noseča?

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
11.11.2014 19:14:20   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Punce mene pa nekej zanima. Večina nosečnic za prvi simpom omenjajo povečane in boleče prsi. A je možno, da teh simpomov nimaš pa si vseen noseča?

Itak. So zenske ki nimajo novenega znaka. Mene prsi niso bolele. Le dva dni pred testom so ble bradavice obcutljive pa vijolicne.

Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.11.2014 20:48:25   
..noname..
vijolične? ojoj ne predstavljam si tega.
res so mi fascinantne nosečnice. komaj čakam, da to doživim:)

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.11.2014 7:05:16   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

vijolične? ojoj ne predstavljam si tega.
res so mi fascinantne nosečnice. komaj čakam, da to doživim:)

Ja vijolične so ble. Tudi meni so se mal čudne zdele ker take niso ble nikoli. No sej pol je test pokazal zakaj so take. Me zanima če bo naslednjič isto, ker pol je to znak N pri meni user posted image - bom javila ko bomo tako daleč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.11.2014 8:24:32   
Melanie1
Dobro jutro!    user posted image    user posted image   user posted image

MauMow - pri meni je bilo podobno v prvi nosečnosti. Jaz sem imela takrat še dodaten hec, da sem na dan, ko bi naj prišla M, dejansko to tudi dobila. Je trajala ene tri dni. Sem bila kar malo razočarana, ker sem bila prepričana, da sem nosečka. Ampak je sledil preobrat v naslednjih dneh. user posted image  se je umaknila... in ja, tudi jaz se spomnim spremembe na svojih bradavičkah. user posted image  Takšne izrazito temno rdeče barve. Seveda sem še isti dan naredila test. Itak plusek. user posted image  

Ampak se ne spomnim, da sem še kdaj v naslednjih nosečnostih opazila takšno ires močno rdečo barvo na kolobarčkih. Prvič je vedno vse novo, pa neznano. Očitno si vzameš bistveno več časa za preučevanje svojega telesa. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.11.2014 8:29:54   
MauMow
Melanie1 ja upam ker se je prva N tako hitro končala da bodo znaki podobni ker pol bom lahko že kak teden prej vedela da sem N. prvič pa sem si skos govorila da ti ziher ni to to user posted image !

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.11.2014 8:31:44   
Marčevka2010
Bradavice med nosečnostjo potemnijo. Jaz imam svetle drugače, med nosečnostjo so bile pa prav temne.

Žabinčica držim pesti za uspešen zaključek študija. In za plus seveda. user posted image

MauMov držim pesti, da dobiš enega user posted image 2015. Oz., da ga vse, ki smo tukaj. user posted image

Noname ni nujno, da imaš boleče prsi, pri meni je obakrat bi ta znak prvi. Eni bo pa prvi znak, ko ne bo m. Lahko se šele po testu začnejo znaki ali še kasneje. Ali nikoli, to je še bolje.

Mene ta m spet zdeluje. Se počutim čisto zanič. Upam, da bo kmalu mimo, da čim prej zanosim. Ker me bo pobralo, če bom imela vsak mesec take m in tako počutje. user posted image Razen pred zanositvijo pred 6 leti sem bila vedno na hormonski zaščiti, pred tem so bile m vedno švoh in počutje vredu. Sedaj pa za nazaj prinašam ali kaj, ne vem. user posted image

Kako ste ostale?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.11.2014 8:45:46   
Žabinčica
Dobro jutro, ena user posted image user posted image user posted image še od mene, potem pa letim naprej.

Sem vas prebrala pa saj ne vem, kaj sem želela pokomentirat, sem sproti pozabila user posted image user posted image , bom zdaj raje svojo kavico spila pa se vam mogoče še kasneje javim.

Pa hvala vsem za pesti in pikapoke za faks, jih rabim če hočem vse speljat tako kot sem si zastavila user posted image .

Aja, Lunica, kako kaže?

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 12.11.2014 8:50:55 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?