|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.11.2014 8:26:53   
Žabinčica
...2x poslalo...

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.11.2014 8:27:58 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
6.11.2014 8:59:25   
Neza007
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Očitno je danes tak dan, da se nobeni ne da ničuser posted image user posted image

Moja noga napoveduje slabo vreme, me boli ko sam h****user posted image . Se bolečina iz ure v uro stopnjuje, sedaj hodim že kot 90-letna mamica

A veš, da sem ravno včeraj razlagala prjatlci, kako me začne leva noga bolet in kako mi to pove, da bo sprememba v vremenu ;) Prov trga mi po celi nogi, ni prijetno an. Aja pa dobro jutro vsem skupaj ;)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
6.11.2014 9:27:12   
..noname..
dobro jutro tudi od mene pa čeprav ni ravno najlepše. Pa še slabe volje sem, ker sem bila vceraj prepricana, da bom dobila službo pa je nisem.

Se opravičujem za monotona sporočila, ampak prej telefona ne morem znakcov objavljat

Neposredna povezava do sporočila: 4303
6.11.2014 9:32:06   
Marčevka2010
Noname mi je žal, da nisi dobila službe.

Jaz sem bolj malo tukaj, ker sem na bolniški zaradi hčerke. In ne morem na netu viset. Oz., če bi bi ona risane in vse živo hotela. Že na TV jih ima, jao, upam, da bo kmalu zdrava in šla v vrtec. Pa bi se rada kaj z njo igrala, ona bi pa le risanke.user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
6.11.2014 9:44:46   
..noname..
Danes ko je tako vreme že niti ni kej druzga za delat. zdej ni več zabavno kocke sestavljat

Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.11.2014 9:35:52   
Melanie1
Dobro jutro. user posted image

Torej grem kar na pisanje... user posted image

jona klara - težave s svakinjo. Očitno je res, da se v vsaki družini najde kakšna črna ovčka. user posted image  Tudi mi jo imamo in tudi ona je moja svakinja. Ha, kakšno naključje! user posted image  Je pa ona partnerica od moževega brata. Pri nas je takšna težava. Kot že veste sem jaz zelo družinski človek, ki veliko da na dobre odnose tudi znotraj širše družine. Obožujem družinska praznovanja, kot so rojstni dnevi, godovi, kakšne posebne priložnosti ali pikniki kar tako. Evo čisti primer. Sinov rojstni dan. Okusno kosilo pri nas. Itak priprave od zgodnjih jutranjih ur, da je potem vse tako kot mora biti. Na meniju je obvezno goveja juhica, za glavno jed več vrst mesa in prav tako različna priloga. Seveda ne manjka niti torta in če mi je časovno zneslo v prejšnjih dneh, še dodatno domače pecivo. Miza praznično pogrnjena, hrana lično servirana.  Skratka bogata gostija, v katero je vloženega veliko truda. Ampak mi ni težko, rada razvajam svoje najbližje. Seveda mi pri tem pomagajo tudi mož in otroci. In potem pridejo povabljenci: moji starši, sestra, njegovi starši, brat z družino. Imata dva otroka ( eden 3 leta, drugi 10 mesecev). Kosilo poteka v mirnem vzdušju, veselem kramljanju. Vsi so zadovoljni s kosilom. Po jedi se eni zleknejo na kavč, eni posedajo za mizi, mlajši otroci se zaigrajo. Svakinja itak ve, da mi veliko pomenijo ta srečanja. In čaka na svoj trenutek.  Končno pripomni, da danes se pa še nihče ni jokal. In potem se začne. Otroci kot otroci, včasih se lepo igrajo, včasih se zakačijo za točno določeno igračo. Problem je, ker ravno svakinja napelje do krega. Evo, zgleda pa takole. Vsi se igrajo, vsak na svojem koncu. In potem začne govoriti svojem sinu v stilu: "Pusti to igračo, saj veš, da ti ne dovoli (naša najmlajša), da se igraš z njo. Naša v drugem kotu niti ne trzne. Svakinja zopet ponovi v istem stilu. Naša je v svojem igralnem svetu. Pa svakinja ne odneha in nadaljuje  z močnejšim glasom:"Pa sem ti rekla, da pusti njene igrače pri miru, saj veš, da se bo jezila,  če boš kaj polomil." Naša postane pozorna. Kdo, kaj? Kdo bo uničil njene igrače? Ji preberem iz pogleda. Itak je zelo občutljiva na svoje stvari. Saj pusti, da se igrajo, ampak pod pogojem, da bodo lepo ravnali z igračami. Seveda se hipoma zakadi v malčka in mu skuša iztrgati igračo iz rok. On ne pusti. Ona začne vreščati, on tudi. Se hočeta prerivati, tepsti. Seveda posežem vmes in ju skušam pomiriti. Ampak je težko, sta oba razkačena do konca. Svakinja vsa zaripla v obraz, zmerja ta malo, da je razvajenka in v istem trenutku pograbi otroka in gredo domov. Iz kuhinje prijetno diši po kavici, ravno sem mislila dati torto na mizo, da skupaj sinu zapojemo VSE NAJBOLJŠE. Seveda nadaljujemo s praznovanjem, ampak vzdušje je itak pokvarjeno. Sva potem sklenila z možem, da odslej praznujemo zunaj. In je prišel hčerin rojstni dan. Ga je imela med tednom in smo vse skupaj povabili na pico. V piceriji je luštna igralnica in so se otroci vedno igrali brez problema. Vsa rekla, da je to edina varianta, da zdržimo brez krega. user posted image  Torej bil je torek ob sedmih zvečer. Časovno se prej nam ne izide, ker je treba najprej za živali poskrbeti. In je nastal nov problem. To je med tednom, nečak pa mora drug dan v vrtec (so bile krompirjeve počitnice, ona na porodniškem dopustu, sinček pa v vrtcu). Pa v končni fazi je to prepozno za njeno najmlajšo, ki gre spat ob sedmih. Meni je bilo najlažje kam iti, ko so bili še dojenčki. Tudi na večerjo. Sem jih skopala, preoblekla, nahranila in dala spat. V gostilni so potem tisti čas prespali v lupinici. Ampak OK, vsak ve zase najbolje. Trma pa tudi nekaj velja.  Na koncu sta prišla samo brat in nečak. Imeli smo se pa itak super. Ni bilo slišati nobenega otroškega joka. Pa naj povem, da če so otroci sami pri nas brez svakinje, se tudi igrajo brez problema. Težko je biti tu pameten. user posted image  Pa moram tudi priznati, da greva lahko s svakinjo brez problema na sprehod ali na pijačo in stvari klapajo brez problema. Ampak potem pa se zgodi, kot da jo obsede dvajset demonov. Ne pa ne in ne odneha, dokler se ne skrega do konca. Takšna pač je. Niti pod razno mi ne pride, da bi se z njo prepirala, že zaradi moževega brata niti slučajno ne.

Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.11.2014 9:36:33   
Melanie1
Jezus in Marija, a sem rekorderka??? Pa to je celi roman... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.11.2014 9:48:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Jezus in Marija, a sem rekorderka??? Pa to je celi roman... user posted image

user posted image

ampak je dobro napisano. Vsi imamo v družini neko cvetko, ki dela zdrahe. Kot da ne bi bili srečni, če ni krega ali joka

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.11.2014 11:43:00   
Neza007
No pol si pa predstavlite naša skupna kosila: mam dve sestri in brata (vsak majo še partnerje zravn) + 3 nečake + 4 nečakinje :P + starši + jst in moj :) Ma kaj šele bo ;). Ampak morm pa rečt, da nimam nobenih žleht svakinj in svakov,da bi tkole zanalašč provocirali. Je pa vedno en k joka, cvili, vrešči... :D

Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.11.2014 12:16:00   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

No pol si pa predstavlite naša skupna kosila: mam dve sestri in brata (vsak majo še partnerje zravn) + 3 nečake + 4 nečakinje :P + starši + jst in moj :) Ma kaj šele bo ;). Ampak morm pa rečt, da nimam nobenih žleht svakinj in svakov,da bi tkole zanalašč provocirali. Je pa vedno en k joka, cvili, vrešči... :D

Meni to zveni super. user posted image  Všeč so mi velike družine. Pri otrocih je itak vedno direndaj. Ne smeš si preveč k srcu jemati, pa je. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.11.2014 13:20:45   
Neza007
Sej men je prov super, več ko nas je bolj je zabavno ;) pa res nikol ni dolgčas

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.11.2014 14:03:18   
Melanie1
A še vedno nikjer nobene??? user posted image

No, grem pa pisati naprej... user posted image  

tara - morje in dojenčki. Tudi jaz pravim, da vsekakor pojdite poleti na morje. Tudi naša prvorojenka je aprilska (28.4). In smo šli v Pulo konec avgusta. Res da smo vzeli samo polovičen termi, torej pet dni. Pri nas je bila ta štala, da je malčica še vedno imela krčke, v kar hudi obliki. Se spomnim, je mož jamral, da to ni noben dopust. user posted image  Čez dan je imela kakšne svoje kaprice, ponoči itak tuljenje.  In nekako tretji dan, obrat za 180 stopinj. Krčki so čudežno izginili. user posted image  Človek ne more verjeti, če ne doživi. Postala je čisto drug dojenček. No, saj je tudi bil čas. user posted image  Ona je bila polno dojena, tako da s hranjenjem ni bilo težav. V morju se ni kopala. Smo poskusili malo namočiti nogice v vodo, pa se je drla kot jesihar. user posted image  Probali parkrat, pa ni bila zainteresirana. Je pa bil poleg šestmesečni dojenček in je z veseljem čofotal po vodi. So si različni.
Ti le svojega prepričaj. Izgubiti nimata kaj. user posted image

perla - poroka, otroci in okolica. Samo toliko ti povem, da karkoli boš naredila, bo okolica vedno našla, kaj za komentirati. Torej tebe okolica mori, kdaj bosta končno imela naraščaj.
Evo, da ti napišem še iz svojega zornega kota. "A res, četrtega pričakujete?", me sprašujejo s tistim posiljenim nasmeškom. "Kako suuuper, res." Laž, ker na obrazu jim je razbrati vse kaj drugega kot odobravanje.  Ampak niso vsi taki, da ne bom komu delala krivico. user posted image
MORALNI NAUK: Požvižgaj se na okolico!

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Samo toliko da javim da je razlog za mojo tečnobo pritekel user posted image oz. se že nakazuje.

Pa da vidimo če mi bo mogoče konec tega mojega meseca kaj lepega prinesel user posted image , enega user posted image na primer user posted image .

Žabinčica, no, potlej bo pa user posted image .  Ali pa devička... recimo. user posted image    Navijam, navijam...  user posted image

Bluegirl - ja, za vse živali skrbimo sami. Večja dva že čisto samostojno poskrbita za 3 konje, preostalo si razdeliva z možem. Zjutraj on na hitro razmeče hrano, popoldne pa se vsi skupaj zakadimo vsak na svoj konec.
Dolgo smo imeli samo hobi program. Lansko leto  pa smo zaorali  bolj na globoko. user posted image  Ni nama žal. Smo pa postali kar luštna samooskrbovalna domačija. Sem zelo ponosna. Edino kar mi nikakor ne rata, je pridelati več lastne zelenjave. No, bom še trenirala... user posted image

noname - pošiljam pikapolonice, prašičke, štiriperesne deteljice... da čimprej dobiš željeno službo. user posted image    user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.11.2014 14:44:20   
..noname..
Jaz pa samo občudujem in podpiram velike družine. Tudi sama bi si želela veliko družino. Minimum 2, ampak raje več :)
Hvala za lepe želje. Iščem že leto in pol tako, da bi bil že čas, da se kej spremeni

Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.11.2014 11:03:13   
mamica deklicam
Dobro jutro.

kam ste se pa vse poskrile?user posted image user posted image No saj vreme je ravno idealno za stiskanje pod odejouser posted image . A to na žalost pri nas odpade, sta tamali v polnem elementu. Trenutno se lepo skupaj igrata user posted image in upam, da tako tudi ostane.

Neposredna povezava do sporočila: 4314
9.11.2014 12:24:13   
MauMow
Evo punce vceraj imela UZ po M. In ja moram reci da so tukaj Rusi majcken bolj pametni kot pri nas. Kajti M je res vse lepo scistila do oonca in vse je bp. Aja pa vodilni folikel ima 11mm. user posted image pri nas bi vrjetno ze fasala ciscenje. Tako pa mi je M scistila se ostanke ki so bili. In sedaj sem fulll vesela ker sem koncno spet zadihala po treh mesecih negotovosti.

Uzivajte se naprej. Pri nas je majckeno soncka danes in smo ravno prisli iz enega dvournega sprehoda iz parka.

Neposredna povezava do sporočila: 4315
9.11.2014 13:57:01   
Žabinčica
Hej, no super MauMow user posted image . Zdaj pa veselo v akcijo, enemu 2015-čku naproti. Navijam in držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa jaz sem čist out, user posted image brez energije. Dela pa tolikoooo... Še vedno me očitno ta prehlad drži, pa tudi otroka še nista čisto fit. M. me je tudi ta mesec uničila, imam vedno obilne, ampak tokrat je bilo vse skupaj na kvadrat in me je to še dodatno zmučilo. Zdaj sem za rač., prijet se bo treba dela, nekih seminarskih za faks, pa kako izpade izpade. Nimam časa čakat na boljšo kondicijo user posted image .

Pri nas je oblačno, smo mislili sicer dop. it na sprehod v park, samo je mala v avtu zaspala, tako da smo bili bolj na vožnji kot kaj drugega, zdaj smo pokosilali.

Kako pa kaj ve? Tukaj tipično vikend zatišje, čeprav sta me je v bistvu presenetilo, da se je katera sploh danes oglasila - pozitivno seveda.

Aja, Marčevka ti nekako v teh dneh ne pričakuješ m. ali ne? Kako kaj kaže?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
9.11.2014 15:21:18   
..noname..
Ravno učeraj sem vam hotela napisati kje se potepate. Midva se ta vikened kar doma potikava. Nama je prav luštno, če nebi spet tast pa tašča morila.

Neposredna povezava do sporočila: 4317
9.11.2014 16:18:22   
jona klara
melanie- vidim, da imate tudi vi pestro, vedno je kaka cvetka, samo najhuje je, če je to kr skozi, da ni samo incidenta, ampak žlehnoba.

žabinčica- vidim, da nisi najbolje, te razumem.saj bo bolje.Kakšen faks pa delaš?

ostale lepo nedeljo, mene tudi grabi ta zimska tiroba, ko pride želja še bolj na plan, pa nimam trenutno kaj narest, na nič upati....user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.11.2014 9:19:43   
Melanie1
Dobro jutro!  user posted image

MauMow - Tole je pa super dobra novica. user posted image  Zelo vesela zate... user posted image

Žabinčica - čimprej se pozdravi.  user posted image

Evo, vikend je za nami. Itak prehitro. user posted image  Je minil v znamenju lenarjenja. Zelo pasalo. user posted image  

Pa še vedno se nisem znebila nosečniških slabosti. Danes sem točno 14T 3D. Očitno se lahko nadejam, da me bodo spremljale skozi vso nosečnost. user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.11.2014 9:26:25   
Marčevka2010
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Aja, Marčevka ti nekako v teh dneh ne pričakuješ m. ali ne? Kako kaj kaže?

O, imaš dober spomin. Včeraj sem dobila m. Nič ne bo ta mesec. Ampak se še nisem toliko zasekirala kot sem mislila, da se bom. Se selim v december.

Kako pa pri tebi kaže, kater del cikla si?

Melanie1 saj bo, slabosti lahko različno prenehajo. Jaz sem bila v 14. tedno še čisto nikakva, se mi je, če se prav spomnim nekje po 16. začelo izboljševati.

MavMou super, sedaj pa veselo na delo. user posted image

Naša punca se je skoraj pozdravila, kašlja še, ampak je šla v vrtec. Drugače je živa, tako, da bo že. Je tudi pediater rekel, da bo kašelj še nekaj časa trajal. Včeraj smo bili pri mojih starših na obisku. V soboto pa klasika, gospodinjstvo, kuhanje, itd., moj pa pri hiši delal. Komaj čakam, da se preselimouser posted image , ampak se ne bomo še ene pol leta po moje. Je še veliko dela.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 10.11.2014 9:30:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.11.2014 9:49:54   
MauMow
Sedaj bomo uživali. Januarja pa začeli z O testi, ki so se nazadnje izkazali za super stvarco user posted image .

Marčevka tudi tebi se bo plusek kmalu pokazal!

Žabinčica upam da boš kmalu bolje user posted image . Mene samo malo prehlad daje in upam da ostane samo na tem!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.11.2014 11:09:19   
Bluegirl
Dan!user posted image

Na hitro pokomentiram, kar se spomnim, potem pa že šibava ven na sonček. Vikend je mimo, prehitro, kot vedno. Je tako lepo, ko smo vsi (z mojim dragim vred) doma. Med tednom teh trenutkov ni veliko, na žalost.

Perla, en ogromen objem. Upam, da ti uspe preusmerit misli, se prepustit in tako prit do cilja. Iz srca ti privoščim!user posted image

Noname, tudi tebi vso srečo pri iskanju službe!user posted image

Melanie1, čestitke za rezultat, sem vesela zate! Jao, tale svakinja pa je. Zanimivo je bilo brat tvoj romančič. Lepo napisano. Pa zelo mi je všeč, kako se trudiš z gostijami in ohranjanjem lepih odnosov. Bravo! Tega nam manjka. In ja, tudi meni so všeč velike družine, tvoja skupaj z vsemi živalmi zveni enkratno! Sem prav navdušena. Pa da vama to uspe ob rednih službah – občudovanja vredno. Moji cilji so zaenkrat bolj skromni: upam, da mi nekoč uspe več sodelovat pri urejanju domačega vrta, tudi to je začetek.user posted image

MauMow, super novica, zdaj pa naprej v nove boje!

Žabinčica, si kaj bolje?

Saj sem sigurno kaj pozabila, a ni časa.

Lep dan vsemuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.11.2014 11:18:40   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Melanie1 saj bo, slabosti lahko različno prenehajo. Jaz sem bila v 14. tedno še čisto nikakva, se mi je, če se prav spomnim nekje po 16. začelo izboljševati.

Marčevka, tudi 16. teden je OK, samo naj se že enkrat neha. user posted image  Tega res nisem vajena od prej. user posted image

Bluegirl - še zame se naužijta sončka. user posted image   Pri nas pa dolgočasna oblačina.  user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.11.2014 12:48:58   
Neza007
Punce, jst mam pa eno vprašanje. Namreč, jst imam krvno skupino Rh negativno, kar pomeni, da ko rodim prvega otroka mi morajo injekcijo dat, pač injekcijo s protitelesi (neki tazga), ker če ne bi mi vsak naslednji plod telo zavrnilo. Zej pa vprašanje...ker vemo, da smo dostikrat že noseče ampak me to ne vemo in pride "splav" kot pač malo bolj močna menstruacija. Torej v čem je fora, da pač takrat ne rabm teh injekcij? Sj mogoče je mal čudno napisano, sam sem čist laično napisala in upam, da razumete kaj me zanima :)

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 10.11.2014 12:49:26 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.11.2014 14:57:01   
Melanie1
A veš, da  tega se pa še nikoli nisem vprašala. user posted image  Tudi jaz sem Rh-. Čeprav po abraziji sem dobila injekcijo. Ali vsaj zdi se mi, da sem. Je že dolgo nazaj (2007), pa itak sem bila tisti mesec kot zombi.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?