Bluegirl
|
Uau, koliko ste naklamfale. Samo par stvari prekomentiram. Perla, tudi meni je kak humoren odgovor najbolj fajn. Drugače se poskusi ne sekirat. Tudi meni so ta vprašanja presedala, pa se nisva dolgo trudila. Če mene vprašaš, malo ljudi to sprašuje zaradi kakšne nevoščljivosti, bolj pač zato, ker se to kao sprašuje. Tako kot nekoga lahko z vprašanjem o dopustu »prizadaneš«, ker ima npr. hude finančne težave. Tisti, ki vedo, da je to lahko občutljiva tema, so pa itak tiho. Prizadenejo nas pa stvari, ki so naša »šibka točka«. Če bi vama šlo vse kot po maslu, se ne bi obremenjevala s temi vprašanji. Jaz sicer nisem nikomur razlagala, da sva začela delat na tem. No, če bi se dlje časa trudila in bi imela težave, bi verjetno povedala najbližjim. Drugače mi je bilo pa »všeč«, da ni nihče vedel. Se pa strinjam z Melanie1: kakšna alternativa, pa čim bolj se poskusi zamotit (lažje govoriti kot storiti, vem): tečaj šivanja, učenje kakšnega novega jezika, sprehodi itd. Saj ne vem, kar na pamet naštevam. Da vsaj malo preusmeriš misli. Uau, Melanie1, pravi mali živalski vrt. To vse sama z možem in otroci rihtata? Drugače pa jaz ne gledam TV-ja (ni časa), pa tudi sicer se tem šovom zadnje čase izogibam. Me samo jezijo in v slabo voljo spravljajo. Nič pametnega nimam od njih, no. Se pa zato večkrat ne morem vključit v kakšno debato. Jona Klara, se strinjam z Žabinčico. Drugače pa bodi malo pikra. Pa ji povej, kako s tvojim uživata, ko gresta sama na masažo, kopel itd.