|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.11.2014 18:43:29   
Melanie1
Ja, Žabinčica, Angelsound, doma. user posted image

In po eni uri vztrajnega lova za vlakci v mojem trebuščku... In moram priznati, da je moj trebušček poln tistih počasnih, ki delajo vuf vuf vuf vuf user posted image . Ampak ti me niso zanimali, iskala sem tistega, ekspresnega.... In ker se vztrajnost vedno splača.... In ker kdor čaka, dočaka... user posted image
Sem tudi jaz našla svojega ekspresnega vlakca...vufvufvufvufvuf...Dirja kot norček... Se pa skriva globoko v trebuščku, v bližini popka, 3 cm v desno. user posted image

Je pa frekvenca ista tisti, ki jo slišim na UZ pri svoji ginekologinji. Torej to mora biti to!!! user posted image user posted image user posted image

Strojevodka Melanie se poslavlja... Grem likat... user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
18.11.2014 21:23:39   
Žabinčica
user posted image Melanie. Saj smo itak vedele da je vse kot mora bit.

Jaz grem pocasi pocivat; pa mogoce kaksno knjigo se malo preberem, mi tega manjka v zadnje case.

Malo sem sicer user posted image ne vem zakaj imam obcutek da ta mesec ne bo nic.
Ah ja bom videli...sicer ta mesec sva res prvic o.lovila. Tako da ce jo nisva vlovila, bomo naslednji mesec kar lepo na easy spet.

Tokrat sem s telefona, je en micken bolj zamudno takle, ampak prijetno iz postelje user posted image .

Lahko noc vsem.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
18.11.2014 21:52:17   
deklica30
Kaj pa na to rečete?
25.10. prvi dan menstruacije (trajala 5 dni)
8.11. dopoldan pokazal test ovulacije vrh, zvečer je že bil padec
9.11. spet naredim test ovulacije in spet pokaže vrh, zvečer spet padec
10.11. spet merim in mi ni nič pokazalo
16.11. opazim zjutraj samo 1x rahlo rjav izcedek
Danes, spet opazim samo zjutraj rahlo rjav izcedek
Zdejle zvečer sem pa za foro naredila test CB in je pokazal zeloooo rahlo črtico. Jutri zjutraj ponovim, da bo res prvi jutranju urin.
Menstruacijo bi morala dobiti 22.11.

Ima katera izkušnje s tako situacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4453
18.11.2014 21:55:31   
Anonimen
Pozdravljene, se vam pridružim na zgornjem delu seznamčka.

Z možekom načrtujeva 2 pikico. Bom pa še nekaj časa anonimna na tem delu foruma.

Sedaj se trudimo drugi mesec. Prva je uspela popolnoma neplanirano, tako da sva na tej poti še čisto frišna. user posted image

lp S

Neposredna povezava do sporočila: 4454
18.11.2014 23:23:17   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Malo sem sicer user posted image ne vem zakaj imam obcutek da ta mesec ne bo nic.
Ah ja bom videli...sicer ta mesec sva res prvic o.lovila. Tako da ce jo nisva vlovila, bomo naslednji mesec kar lepo na easy spet.

Joj, tudi jaz že komaj čakam in močno stiskam pestke, da je uspelo že v tem mesecu. user posted image Če ne pa, tako kot praviš, drug mesec.

Ej, pa ne vem, zakaj se vse tako obremenjujete okrog teh ovulacijskih dni. Naj samo spomnem, kako smo spočeli našo najmlajšo (trenutno!). Torej takrat ravno ni bila v planu. Najin kontracepcijski pripomoček je že od nekdaj kondomček. Razen tistih nekaj dni tik pred user posted image , ko ga pošljemo na dopust. user posted image Kaj se je zgodilo, itak predvidevate. Kondom definitivno ni počil. Torej ostanejo v igri le še tisti "dopustniški dnevi". Aja, pa še en zelo pomemben faktor. Tiste dni smo bili ravno na obisku pri sodelavcu. Doma so imeli 14 dni starega dojenčka. Sem dobila takšno neverjetno željo po še enem otročku, da ne morem opisati. Pa sem takrat delala v novi službi, komaj pol leta sem bila. Itak porodniška ni prišla v poštev. Ampak sam Bog ve, če nisem še isto noč zanosila. user posted image Še danes praviva, da je nisva spočela midva, ampak se je sama. user posted image
Če pa se dva resno lotita projekta DOJENČEK, potem je user posted image na sporedu vsak dan. Pač dokler ni cilj dosežen. Malo pa se treba žrtvovati. user posted image

Je pa še ena hecna stvar. Zdi se mi, da bosta vedve z MauMOw rodili v istem mesecu, če ne celo v istem dnevu. Pojma nimam, od kod mi to. user posted image

Prejle sem zopet poslušala srčka. user posted image Sem ga našla na en, dva, tri. Je pa finta v tem, da je treba malo bolj pritisniti napravico. user posted image

Grem spat. Jutri imam pregled ob osmi uri. Poročam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4455
18.11.2014 23:30:11   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: deklica30

Kaj pa na to rečete?
25.10. prvi dan menstruacije (trajala 5 dni)
8.11. dopoldan pokazal test ovulacije vrh, zvečer je že bil padec
9.11. spet naredim test ovulacije in spet pokaže vrh, zvečer spet padec
10.11. spet merim in mi ni nič pokazalo
16.11. opazim zjutraj samo 1x rahlo rjav izcedek
Danes, spet opazim samo zjutraj rahlo rjav izcedek
Zdejle zvečer sem pa za foro naredila test CB in je pokazal zeloooo rahlo črtico. Jutri zjutraj ponovim, da bo res prvi jutranju urin.
Menstruacijo bi morala dobiti 22.11.

Ima katera izkušnje s tako situacijo?

Pozdravljena! Ovulacijske teste nisem nikoli uporabljala. Kolikor pa vem, črtica je pa črtica in pomeni samo eno. Nosečka. user posted image Ti pa svetujem, da ponoviš čez dva dni. Nosečniški hormon bi se naj podvjal vsaka dva dni. Jutri bi bila črtica verjetno še vedno rahla. Lahko pa se motim. user posted image Nisem nikoli tako zgodaj testkala. Ponavadi dan, dva po izostanku M. Vedno je CB pokazal nedvomen plusek.

(odgovor članu deklica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
18.11.2014 23:37:47   
Melanie1
Pozdravljena, anonimna S!

Zdaj grem pa res v posteljo. user posted image

user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
19.11.2014 8:12:53   
Žabinčica
Dobro jutro ena kavica user posted image . Jaz svojo popijem pa delu naproti...

Melanie srečno na pregledu danes user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1
Ej, pa ne vem, zakaj se vse tako obremenjujete okrog teh ovulacijskih dni.
Če pa se dva resno lotita projekta DOJENČEK, potem je user posted image na sporedu vsak dan. Pač dokler ni cilj dosežen. Malo pa se treba žrtvovati. user posted image

Če zanosiš s prve, druge ali tretje oz. zelo hitro se ti res ni treba obremenjevat s tem. Če pa se načakaš, potem pa je drugo; vse spremljaš itd., skratka poizkušaš vse. Je pa res da obremenjevanje nič ne pripomore in da tu pač ni druge kot sprejet stvari kot (in ko) pridejo in se odvijajo. Ni pa to vedno lahko, sploh pa najbrž ne za tiste, ki so leta brez uspeha...

Se pa jaz obremenjujem ta mesec, ja, v veliki meri zato ker sem imela rd in to me je malo user posted image . Ugotovila sem da še malo-par mesecev pa mi pdp pade v 37...in iskreno, v kolikor nama ne uspe v roku pol leta ali mogoče največ leto, ne vem če bom vztrajala. Za vsak dan user posted image , pa vsaj jaz trenutno nimam ne želje, ne energije oz. časa (v bistvu mi tega kar primanjkuje za vse kar bi želela naredit). Če ne bi bilo let, bi mogoče celo še malo počakala in si dala še nekaj časa pred tretjim, tako pa,... Je pa v bistvu to vse stvar (glave in) dojemanja...

Je pa še ena hecna stvar. Zdi se mi, da bosta vedve z MauMOw rodili v istem mesecu, če ne celo v istem dnevu. Pojma nimam, od kod mi to. user posted image
user posted image

Nič proti, sem v super družbi za nosečniški čvek user posted image .

Anonimna S dobrodošla.

Deklica 30 jaz tudi mislim da je + plus in da je to to.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 19.11.2014 8:29:56 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
19.11.2014 8:50:14   
Tara9
Jutrooo,

evo jaz ravno zajtrkujem pa sem rekla, da vas na hitro preberem. Sem bila tako lačna, uff, potem se pa čudim, da sem oziroma bom bajsi user posted image .

Melanie super za najdenega vlakca user posted image , vztrajnost se splača a ne. Sem vesela, da si ga našla in da veselo čuhapuha v trebuščku. Samo ga imaš pa že visoko. Moj še zdaleč ni v bližini popka, je rekla, da bo do tam nekje segal šele v 22. tednu na morfologiji. Zdaj je sigurno ene 2-3cm nižje, upam, da je to ok, sem se kar malo ustrašila user posted image . Aha in fajn opravi na pregledu in poročaj nam.

Glede spremljanja ovulacije se strinjam z Žabinčico. Prvih nekaj mesecev smo itak vse sproščene in se nam zdi butasto kalkulirat in obremenjevat. Če pa nekaj časa ne gre, in so še zraven cikli čisto zaštrikani se zgodba kmalu obrne in padeš v to. No vsaj jaz sem, priznam user posted image  user posted image   in je bilo težko ne planirat in samo uživat. Sem se včasih sama sebi že zmešana zdela, ko sem možu planirala urnik službe glede na moj cikel, noro user posted image .

Dobrodošle nove, čimveč pluskov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.11.2014 9:11:10   
alexsis
Dobro jutro!
Da malo pokomentiram ovulacijo je res tako, da nikoli ne ves kdaj bo, je pa res da imas malo vec moznosti da rata ce v tistem casu vsak dan ali vsaj vsak drugi dan user posted image ,sigurno pa najvec pomeni da se cimbolj sprostis, seveda kolikor se pac da, ker mislim da imas od takrat ko zacnes nacrtovati to skoz nekako v podzavesti user posted image .
Jaz sem pri prvemu zagledala plusek v tretje, sedaj bomo pa videli, mi pa je poleg tega da zanosim pomembno tudi to, da bi donosila do konca ali vsaj do 34 tedna. V prvo se mi je v 28 tednu spontano locila posteljica od maternice, tako da smo se kar borili za nasega soncka, je pa sedaj z njemu vse ok in vse je nekako potlaceno dalec v spominu, nikoli pa ne bo pozabljeno.
No pa pustimo zdaj te zalostne stvari!!!

Vsem zgoraj na seznamu zelim da bi cimprej zagledale user posted image , spodaj na seznamu pa cim lepso user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.11.2014 9:25:10   
tasyjka
Jutro

tudi mene lahko dodate na seznam za bodoče nosećke....upam,da mi uspe...želim pa tudi vsem puncam,ki so tukaj na forumu,da čimprej zagledajo user posted image -

lp

(odgovor članu alexsis)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.11.2014 10:19:35   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo me, sem že nazaj v službi... user posted image
Pregled za mano. Vse tako kot mora biti. user posted image  Naredila mi je tudi vaginalni pregled. Vse v mejah normale. user posted image

Tehnični podatki:

DOJENČEK
CRL: 10, 4 cm
Obseg glavice: povedala, ampak mi je ušlo
Teža: 147 g
FHR: 150 udarcev/min
Spol: neznan (moji dojenčki so vsi bolj sramežljive sorte user posted image )

MAMI
GA: 15T 5D
Teža: +3,9 kg
Tlak: 125/75
Urin: BP

Mhhhh, sem še kaj pozabila? Mislim, da ne.   user posted image                                                     

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
19.11.2014 11:36:11   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Melanie super za najdenega vlakca user posted image , vztrajnost se splača a ne. Sem vesela, da si ga našla in da veselo čuhapuha v trebuščku. Samo ga imaš pa že visoko. Moj še zdaleč ni v bližini popka, je rekla, da bo do tam nekje segal šele v 22. tednu na morfologiji. Zdaj je sigurno ene 2-3cm nižje, upam, da je to ok, sem se kar malo ustrašila user posted image .

Ej, strah je odveč. user posted image  Sem ga potem zvečer tudi jaz našla precej pod popkom in se je še bolj glasno slišal srček.

Me je pa ginekologinja vprašala, če že kaj čutim brcike. Sem rekla, da nisem ravno prepričana. Se je ta teden res nekaj dogajalo v trebuščku, ampak čakam na kaj konkretnejšega. Da bom res sigurna. user posted image

Pa ti? Si pisala, da si v 19 tednu. Torej imaš drug teden morfologijo, kajne? Poročaj, ko boš imela. user posted image
Jaz jo imam natanko čez štiri tedne.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.11.2014 11:45:47   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: tasyjka

Jutro

tudi mene lahko dodate na seznam za bodoče nosećke....upam,da mi uspe...želim pa tudi vsem puncam,ki so tukaj na forumu,da čimprej zagledajo user posted image -

lp

Dobrodošla! user posted image  Joj, kako lušten tikerček imaš. user posted image

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.11.2014 11:51:21   
MauMow

Jaz se prav nič nebi branila user posted image user posted image Vedno je fajn imeti koga za čvek. Sicer pa pravijo da nosečke imajo nek instinkt user posted image

Moji krči ostajajo... Upam res da ni kako vnetje - čeprav izcedka razen normalnega ni... lulat pa tudi hodim normalno - se pravi tudi mehur ni... Ma ja mogoče pa ker je bla tk močna O tk kurbla spodaj... No sicer pa tokrat M pričakujem malo prej kot 33 dan, glede na to da sem O imela 6 dni prej kot običajno. user posted image Žabinčica mogoče pa miklavž preseneti z plusekom (jaz si sicer ne delam velikih upanj)

Melanie1 super za vlakca.. Upam da ga tudi jaz enkrat dočakam, nazadnje plod je bil sam vlakeca pa nikoli...

Kar se pa O testov tiče so nama v prvo pomagali na polno user posted image - brez njih pa vse mesece ni nič ratalo user posted image

Nič gremo naprej pospravljat, ta teden je res noro. V nedeljo imela večer s prijatelji (seveda midva gostitelja), včeraj večer z enimi slovenci ki so ravno v moskvi (spet midva gostitelja), v četrtek zvečer kino, za vikend pa spet šoping in še ruski prijatelji... user posted image Ni nam DC user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 19.11.2014 11:54:07 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.11.2014 11:52:53   
Melanie1
Pa še ena super novička. Niti nisem opazila okrog vsega tega direndaja.  Ampak mislim, da sem opravila z nosečniškimi slabostmi. Zadnjič me je je grabilo prejšnjo sredo. Yeeeeeeeeeees!!! user posted image    user posted image    user posted image

Jem vse, kar mi paše. user posted image   Zopet se lahko nažiram z vodo. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.11.2014 11:54:56   
MauMow

Pa še ena super novička. Niti nisem opazila okrog vsega tega direndaja.  Ampak mislim, da sem opravila z nosečniškimi slabostmi. Zadnjič me je je grabilo prejšnjo sredo. Yeeeeeeeeeees!!! user posted image    user posted image    user posted image

Jem vse, kar mi paše. user posted image   Zopet se lahko nažiram z vodo. user posted image

SUPER!!!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
19.11.2014 12:02:35   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Upam da ga tudi jaz enkrat dočakam, nazadnje plod je bil sam vlakeca pa nikoli...

Kako to misliš enkrat? To bo zdaj, zdaj. Samo pozitivno. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
19.11.2014 12:08:30   
MauMow

Upam da ga tudi jaz enkrat dočakam, nazadnje plod je bil sam vlakeca pa nikoli...

user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
19.11.2014 12:13:25   
Melanie1

user posted image

Evo, točno tako. Skrbi proč in nasmeh na lička.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
19.11.2014 12:19:18   
Tara9
Melanie wuhuuuu za malega vlakca user posted image  user posted image  user posted image , kako lepo raste, prav lepo je bilo prebrat, le tako naprej. Imaš neko dobro G zgleda, da te tako temeljito pregleda, pri nas je vse na hitro. Jaz sem v 19. tednu ja, in čutim neko migetanje, ampak ker je to prvič, pojma nimam je to mali pikec, al se kaj drugega pretaka user posted image . Morfo imam v 22. tednu, še dolge 3 tedne. Ampak, ker je zame vse to prvič in ker gre v zdravstvenem domu vse tako ekpresno, greva 1. 12. tudi samoplačniško v Dravlje. Mi je ena G, ki dela pr Rešu prirastla k srcu, sem bila zdaj že 2x tam in se mi res ekstra posveti, tako da bova pač imela 2 morfologiji user posted image . Najbrž malo pretiravam, ampak naj bo moje srce na mestu.

Maumow tudi jaz sem prepričana, da bosta novo opremo kar hitro potrebovala. In naslednjič bo pikec prav lepo čuhapuhal kot mora user posted image .

Jaz se pa danes živciram, ker sva naročila nov kavč, ki ga zdaj že 7 tednov čakava, obljubili pa so nama 4 tedne in še zdaj ni jasno kdaj pride user posted image . Ker sva "pametna" sva ga že plačala in zdaj nimava kaj kot čakat. Je pa dragi starega že odnesel ven in zdaj nimam kje počivat in uživat v večernjih urah. No, malo jamranja sem vam natresla user posted image .

Grem kaj pojest, spet sem lačna user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
19.11.2014 12:39:18   
Melanie1
Tara - uf, zoprna tale reč s kavčem. V čem pa je sploh problem? A je direkt iz tovarne? Druge ti ne preostane, kot da jim še malo potežita.  user posted image  

Moja ginekologinja je pa res zakon in ne dam je za noben denar. Pa danes si je vzela še več časa, kot ponavadi. Je naredila takšno mini morfologijo. Pogledala glavico,  rokice, nogice, srček, želodček, mehur. Se je precej trudila ugotoviti spol, pa je kot nalašč tiščal nogice skupaj. Pa kdaj drugič. user posted image  

Drugače je rekla, da je po rasti malo večji. Ampak ker na nuhalni niso spreminjali PDP, ostaja še vedno 8.5.2014 kot dan D. user posted image

Grem kaj pojest, spet sem lačna user posted image

Jaz sem pa danes  posnedla ogromen dunajski zrezek s polno skledico solate. user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 19.11.2014 12:43:10 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
19.11.2014 12:44:46   
Tara9
Jap Melanie, kavč je direkt iz tovarne in še sami niso prepričan kdaj naj bi kamion prišel. So bili pa takrat ko sva plačevala prepričljivi user posted image . No vsaka šola je za nekaj. Zdaj jim bom pa malo težila, druge nimam. G imaš pa res super, jaz pred načrtovano nosečnostjo nikoli nisem UZ videla user posted image . Sej je super in krasna, jo imam zelo rada, samo nič noče pogoljufat, samo toliko pregledov oz. UZ, kot zdravstvo krije user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
19.11.2014 13:20:28   
Melanie1

Sej je super in krasna, jo imam zelo rada, samo nič noče pogoljufat, samo toliko pregledov oz. UZ, kot zdravstvo krije user posted image .

Ampak jaz teh ginekologov sploh ne razumem. Saj aparat tam stoji in se itak stara, če ga oni uporabljajo ali pa ne. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
19.11.2014 15:54:06   
Bluegirl
Hejla!

Samo, da se na hitro javim. Prebrala vse, zapomnila zelo malo...

Melanie, bravo za najdbo vlakcauser posted image Pa za uspešen pregled. Pa za prenehanje slabosti.user posted image

Tara, kaj brez kavča si? Joooj, v nosečnosti je bil on moj BFF ali kako pravi današnja mladinauser posted image Vsak dan jih kliči pa jamraj, da nosečnica pa brez kavča res ne more bit, no.

Mi smo izkoristili sonček, drugače pa se ukvarjamo z zelenjavo in uvajanjem kosila. En dan pojemo veliko, drugi dan manj, še vedno je ziza zakon!user posted image Razmišljamo, katere vrste zelenjave in kombinacije bomo še kuhali, kaj dodajali itd. V stanovanju pa (po mnenju mojega dragega) smrdi kot, da bi kuhali za prašičeuser posted image Mi je prav zanimivo, vse tole okrog dojenčka. Nekaj časa je ena stvar blazen problem (npr. podiranje kopičke, dojenje itd.), potem pa končno steče in se pojavi druga stvar. Takrat se ti prejšnja zdi minimalna in nepomembna. Upam, da bom tudi na hranjenje (z gosto hrano) enkrat tako gledala.

Aja, pa dobrodošle vse noveuser posted image user posted image

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?