Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica Malo sem sicer ne vem zakaj imam obcutek da ta mesec ne bo nic. Ah ja bom videli...sicer ta mesec sva res prvic o.lovila. Tako da ce jo nisva vlovila, bomo naslednji mesec kar lepo na easy spet. Joj, tudi jaz že komaj čakam in močno stiskam pestke, da je uspelo že v tem mesecu. Če ne pa, tako kot praviš, drug mesec. Ej, pa ne vem, zakaj se vse tako obremenjujete okrog teh ovulacijskih dni. Naj samo spomnem, kako smo spočeli našo najmlajšo (trenutno!). Torej takrat ravno ni bila v planu. Najin kontracepcijski pripomoček je že od nekdaj kondomček. Razen tistih nekaj dni tik pred , ko ga pošljemo na dopust. Kaj se je zgodilo, itak predvidevate. Kondom definitivno ni počil. Torej ostanejo v igri le še tisti "dopustniški dnevi". Aja, pa še en zelo pomemben faktor. Tiste dni smo bili ravno na obisku pri sodelavcu. Doma so imeli 14 dni starega dojenčka. Sem dobila takšno neverjetno željo po še enem otročku, da ne morem opisati. Pa sem takrat delala v novi službi, komaj pol leta sem bila. Itak porodniška ni prišla v poštev. Ampak sam Bog ve, če nisem še isto noč zanosila. Še danes praviva, da je nisva spočela midva, ampak se je sama. Če pa se dva resno lotita projekta DOJENČEK, potem je na sporedu vsak dan. Pač dokler ni cilj dosežen. Malo pa se treba žrtvovati. Je pa še ena hecna stvar. Zdi se mi, da bosta vedve z MauMOw rodili v istem mesecu, če ne celo v istem dnevu. Pojma nimam, od kod mi to. Prejle sem zopet poslušala srčka. Sem ga našla na en, dva, tri. Je pa finta v tem, da je treba malo bolj pritisniti napravico. Grem spat. Jutri imam pregled ob osmi uri. Poročam...
|