|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
14.12.2014 14:36:41   
MauMow
Evoga kot sem predvidevala v soboto ble crtice enako mocni danes pa testa celo mocnejsa tako da sem docakala vrhunec. Seveda smo ga izkoristili ce bo pa mel plodne rezulrate bomo pa videli po bozicu enkrat. Upam da bo cim vec plusekov

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
15.12.2014 7:58:18   
Marčevka2010
Lunca čestitam! user posted image Srečno do konca. user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
15.12.2014 8:39:06   
MauMow
Čestitke Lunca!!!!!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
15.12.2014 11:23:10   
SU
Lunica0 iskrene čestitke!!! user posted image user posted image Krasno je videt tako fotko!!
Bravo!!user posted image

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
15.12.2014 11:39:35   
Neza007
Lunica0 ČESTITAM!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
15.12.2014 13:15:26   
Anjjaa
Uuuuu ka vse sem zamudil. Lunica cestitke user posted image user posted image user posted image
Pri meni pa konec M vceraj. Zdaj pa samo cakamo da dragi pride v petek domov potem pa akcija. Moj vcasih tut jamra da ni robot da se ku nelubi bla bla. Ni mi jasno kako se kaksnemu moskem ne lubi seksat user posted image
Nevem pa na kateri dan naj zacnrm dlat O teste. Ciklus imam razlicno dol ampak od 30 do 34 dni nekje je dol.
mesec December je res magicen in upam da bo cim vec pluev naslenje leto.

Lunica kako dolgo sta pa delala na drugemu dojencku????

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
15.12.2014 13:21:48   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Anjjaa
Moj vcasih tut jamra da ni robot da se ku nelubi bla bla. Ni mi jasno kako se kaksnemu moskem ne lubi seksat user posted image
Nevem pa na kateri dan naj zacnrm dlat O teste. Ciklus imam razlicno dol ampak od 30 do 34 dni nekje je dol.

Anjjaa ja mi je zelo znano to ko se dragemu ne da. Zato pa so mi testi zelo v pomoč. Glede na to da imaš cikle tako dolge kot jaz začni nekje 12 dan. Jaz imam O okoli 18-20 dneva - no ta mesec bila 20 dan. Tako da v povprečju porabim 10 testov na cikel. Delam vedno ob isti uri zjutraj in vedno pokaže ko je O, oz. vrh LH hormona.

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
15.12.2014 13:34:01   
Neza007
Anjaa čist te štekam, moj je isti njemu, se ne ljubi :) Zej pa nevem a to ratajo moški k grejo čez 30 al kva :) No sicer pa roko na srce sej se nam ženskam tud ne da ampak v unih dnevih pa bi an :), tko da jst svojmu sploh nam več povedala kdaj mam ovulacijo, ker to nekak izgubi ves svoj čar.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
15.12.2014 13:37:02   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Anjaa čist te štekam, moj je isti njemu, se ne ljubi :) Zej pa nevem a to ratajo moški k grejo čez 30 al kva :) No sicer pa roko na srce sej se nam ženskam tud ne da ampak v unih dnevih pa bi an :), tko da jst svojmu sploh nam več povedala kdaj mam ovulacijo, ker to nekak izgubi ves svoj čar.

Neza ja točno to. Ni treba da dragi ve. Jaz mu ponavadi naredim tak romantičen večer in se itak stopi potem in čar naredi svoje. Važno da jaz vem kdaj je treba dragega najbolj začarat da se preda v usodo user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
15.12.2014 14:13:57   
Anjjaa
Hehe...js mu tut ne govorim vec kdaj jer potem ga vse mine. Hehe mal romantike in to je to.

Ooooo kokrat se men ne lubi ko pridem zvecer iz sluzbe cela zmatrana. Ampak okrog ovulacije bi pa vsaki dan. Ocitno je res da ma zenska tej bolj zeljo po seksu. Vsaj tako sem prebrala.
A ste ze okrasile jelko?? Midva sva jo oz jaz sem jo. Ob je edin lezam pa komandiro 😏😏

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
15.12.2014 14:20:55   
ela23
Lunca, čestitke! :) Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost. :)

Zadnje dni vas nisem spremljala, ker smo bili na krajšem dopustu v toplicah. Je kar pasalo par dni brez skrbi, kaj skuhati, pospraviti ... :) Zasledila sem, da vas do konca meseca kar nekaj dela teste. Za vse bom držala pesti :)

Sedaj grem pa hitro v akcijo, ker mali spi, jaz bi pa rada danes še do konce okrasila. user posted image

(odgovor članu Anjjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
15.12.2014 14:23:21   
ela23
Še to, midva sva imela prav dogovor, da se nikoli ne pogovarjava o tem, kdaj so plodni dnevi. Meni se to zdi kar pametna poteza, ker je pritisk manjši. No, saj sva oba vsaj približno vedela, samo občutek je vseeno drugačen.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
15.12.2014 14:40:24   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Mi nikakor ni zneslo priti prej... imam kar slabo vest... user posted image  Dela čez glavo user posted image

Najprej, Lunica, iskrene čestitke in srečno naprej. PDP si že računala? Firbček... user posted image  
Čudovita slikica testerja... user posted image  Ostale pa kar pridno za njo. Velja?

Punce, sploh ne veste s čim sem se ubadala ta vikend. Že celo večnost nam ne delata dva diska na računalniku. Pomembno zaradi shranjenih slik.  Ne dolgo nazaj  je še neki virus naskočil naš prenosnik. Končno smo dali vse na popravilo in tudi tista dva diska, če bi slučajno lahko dobili podatke iz njiju. In se je dalo vse rešiti. Slikice. Sto in tisoč. Med njimi tudi slikice naše najmlajše od dneva 0. user posted image  Nimam niti ene prave slike. In sem se lotila najprej njenih. Prišla do leta 2013. Vse posortirala, izbrala najlepše in jih poslala po internetu na razvijanje. 78 sličic. So že gotove, jih grem popoldne iskati. Sploh ne veste, kako sem vesela. Sem mislila, da je šlo vse v maloro. Prav pogrešam stare čase, ko si imel tisti film s 36 posnetki. Ko si vse poslikal, si ga dal razviti in kupil novega. Sem z grozo ugotovila, da nimam pravih slik od leta 2007. user posted image  Starejša bo svoje sama uredila, sine bo imel isto nalogo, le da bom njegove še malo prekontrolirala. user posted image  

Generalno čiščenje hiše še zdaleč ni končano. Noro. Dnevi se obračajo kot za stavo. Smo pa pisali voščilnice. Jih danes odpošljem. Vsaj nekaj.

Vikend prečudovit, sploh sobota. Vreme zunaj čisto pomladansko. Prezračila celo hišo v nulo. user posted image

Sem pa ugotovila zelo pozitivno lastnost našega adventnega koledarčka. Naša najmlajša ponavadi vedno sprašuje, kdaj bomo napletali smrečico. Letos sem ji odgovorila, da takrat, ko bodo pojedli vse sladkarije v darilcih. In jih sproti prešteva. user posted image Pa moram jih pohvaliti. Nobenega krega pri odpiranju darilc. Vsak dan eden. Najmlajša samo vpraša, katera številka in jo najde. Sploh ne vem, kako ji uspe ugotoviti. Saj števil še ne pozna. Se sproti uči. user posted image

Šibam... Popoldne bo zopet pestro. Najprej moža odložiti k mehaniku (predrt auspuh... mislim, na njegovem avtomobilu user posted image ), potlej k fotografu po slike, spotoma se bo še sine slikal za osebno. Doma pa, da ne omenjam. Nadaljevanje, kjer sem ostala v petek. Še vedno pri oknih. Če ima katera čas, predvsem pa veselje, se priporočam... user posted image

Pozdravček ino poljubček. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
15.12.2014 15:07:59   
MauMow
Melanie a ti sploh uspeš se usedet za cca 5 minut? user posted image Dobra si.user posted image

Ja to je tudi mene vedno strah da se mi bo disk sesul kjer je noro veliko slik, filmčkov,.... Upam da do tega nikoli ne pride! Super da so vam uspeli vse rešiti!

< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.12.2014 15:09:52 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
15.12.2014 16:34:31   
Lunica0
hvala vsem za čestitke....upam tudi jas da srečno in super pridem do konca....PDP imam tja 20-21 avgusta. Anjaa ratalo nama je v 2, tako da kar hitro....še moj ni mogel verjet, ker ve, da se nekatere res matrajo tudi več kot leto....Tako da smol res veseli.....upam da tudi kmalu ostale zagledate čim več user posted image ...december je magični mesec, in ga še kar nekaj časa ne bo konec...zato res srečno vsem

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
15.12.2014 16:35:18   
Lunica0
aja prvi pregeld imam pa 8.1....komaj čakam

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
15.12.2014 23:23:32   
flay
Ufff, ste napisale ;)
Prebrala vse, samo nič zapomnila.
Pri meni je mimo o, tako, da zato tudi aktiven vikend user posted image . Ta ovulacija je bila full močna, že dolgo ne tolko te prozorne sluzi, od prejšnje srede do danes, kar skozi. S tem, da danes je bila že belkasta. V prejšnjih jo je blo lih toliko, da sem jo opazila.
Čutila sem pa oba jajčnika in to non stop. Ponavadi čutim samo enega user posted image . Bomo videli kaj bo iz tega. Ne vem pa ali pride do o.takrat ko najbolj boli ali takrat ko je že mimo bolečina?
Ko sva delala na 1 bebi nisem čisto nič čutila ovulacije. Prvič sem tudi poskusila po odnosu ležati še nekaj časa, ne da bi šla na wc.
Zdaj pa čakanje in Dabrostan.Že po dveh tabletah sem čutila napet trebuh in prsi so drugačne. Tako, da ta mesec znaki sploh ne bodo realni, ker Dabrostan full vpliva. Počutim se pa ok.

Melanie1 ti si full pridna od kod ti tolko energije? Super za slike, to mene tudi čaka.

Anja jaz sem ta ciklus tudi delala o.teste in sem prvič kupila v Lekarni ene, ki jih je 5 noter pridejo 9 evrov. (nekak na s se jim reče, niso podovgovati ampak kvadratne oblike) So zelo natančni in so mi bolj natančno kazali kot ti iz Mullerja. Sem oboje hkrati delala.
Čeprav tudi Mullerjevi so ok, ampak mislim, da so ti cenejši. Meni tudi pomaga, da vem kdaj je o., no upam da bodo prinesli tudi želen rezultat.
nočko

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
16.12.2014 8:27:01   
Tara9
Jutro,

ooooo nova nosečka srečka user posted image  user posted image  Lunica čestitke in srečno do konca. Sem vesela, da vama je tako hitro ratalo, noro.

Melanie a imaš ti na splošno toliko energije, al nosečnost tako dobro nate vpliva user posted image . Si pa res noro aktivna in pridna pa še uživaš v vsem tem. Jaz popoldan samo še na kavč padem, malo čiščenja vmes pride, ampak večino kar dragi opravi tako lena sem user posted image . Super za urejanje slikic. Jaz sem se tega projekta 2 leti nazaj lotila in ja tudi pogrešam stare fotoaparate, si dal razvit filemček in je bilo to to, zdaj pa vse shranjujemo na računalnikih. No, jaz sem se vzela v roke in potem vse slike razvila in uredila, in zdaj to sproti počnem. Takoj ko se jih nekaj nabere, gredo v razvijanje. Lani sem imela taktiko, da sem jih celo leto zbirala na računalniku in potem naredila fotoknjigo z vsemi dogodivščinami leta 2013. Skratka zdaj sem pridna in imam polno albumčkov user posted image . Mimogrede kdaj imaš že morfologijo, danes, jutri? Srečno. Jaz sem bila včeraj na merjenju materničnega vratu in je velik 5cm in zaprt, sem bila ful vesela. Zdaj sem fraj s pregledi do januarja.

Jaz se pa kar ne znebim mojstrov. Končno je wc končan, ampak zdaj štromar nekaj dela, ker rabim še eno luč v dnevni, pa mizar nama nek prag dela. Ma vsi so se zdaj pred prazniki zvrstili. Sej je fajn, da bo mimo, ampak se kar ne morem prepustit praznikom, samo nekaj delamo, ufff.

MauMow sem se nasmejala, ker sem tudi jaz prej okrog O dragemu kakšna prijetna vzdušja ustvarjala, da ni mogel reči, da se mu ne da. Malo svečkic, lepo perilo in valda, da se moški zmešajo user posted image . Stiskam pestke zate in seveda za vse ostale.

Nič, razpisala sem se kot nora, bo čas, da začnem delat user posted image .

Lep dan vam želim

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
16.12.2014 8:55:32   
Melanie1
Dobro jutro!  user posted image

Joj, punce, ste me sedaj spravile v dobro voljo. user posted image  Ma, moram  reči, da sem res en bolj energičen človek. Vedno v gibanju, ampak tudi takim, se kdaj pa kdaj zgodi kratek stik. user posted image  Punce, ne boste verjele, včeraj sem malodane umrla. Se voziva domov iz službe in me najprej začne tiščati v trebuhu, kasneje pa se blaga bolečina premakne še v glavo. Še ena čudna zadeva pri meni, ker me res redkokdaj doleti glavobol, pa še to največkrat, če premalo pijem. Prideva domov. Hitro kosilo. Malo se še vležem na kavč, potlej pa smo morali iti. Pošta, fotograf, trgovina. V trgovini me je glava tako močno bolela, da me je že sililo na bruhanje. Končno se privlečemo domov. Najmlajša bi  rada svoje sličice takoj v album. Saj ji ustrežem, čeprav komaj vem za sebe. Nekje vmes začutim, slino v ustih. Tečem na WC školjko. V loku gre vse ven. Še dvakrat tako  in je želodec popolnoma prazen. Preostanek večera preležim. Jedla nisem nič, metin čaj je šel po hitrem postopku v školjko. Groza! Ponoči sem si kuhala ingverjev čaj. Sem pikico boljše, čeprav se nasplošno počutim kot povožena glista. user posted image  Mislim, da ni v povezavi z nosečnostjo. Še včeraj, ko sem šla po ta malo v vrtec, je pravila vzgojiteljica, da imajo veliko driskic pa bruhanja. Virus. Toliko o tem. user posted image

Sličice so prečudovite. Najmlajša je včeraj ponosno razkazovala svoj album.

Morfologija - jutri. Gre mož zraven. Poročam...

Grem naprej... Sem v službi, čeprav bi bila najraje v topli postelji. Rahlo me zebe. Očitno sem res nekaj staknila. user posted image

LEP DAN VSEM SKUPAJ!!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
16.12.2014 9:24:35   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MauMow sem se nasmejala, ker sem tudi jaz prej okrog O dragemu kakšna prijetna vzdušja ustvarjala, da ni mogel reči, da se mu ne da. Malo svečkic, lepo perilo in valda, da se moški zmešajo user posted image . Stiskam pestke zate in seveda za vse ostale.

Ja res so zanimivi, malo prirpavimo se sexy oblečemo in so takoj za user posted image user posted image

Super za MV da je dovolj dolg in zaprt.

Melanie držimo pesti za morfologijo!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
16.12.2014 9:34:23   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Melanie1, verjetno si res staknila virus. Naša najmlajša ga je imela pred dvema tednoma takega. Najprej je dva dni vse izbruhala, čez nekaj dni se ji je pojavilo belo blato, ki je plavalo na vodi. To je izjava moje mame. Ker je hči bila nekaj ur pri njej in je baje v dveh urah šla 4x na veliko potrebo. Nato doma naslednji dan ni šla nič, ko pa je spet odvajala blato, je dobivalo normalno blato.
Midva sva očitno od nje fasala, ampak sva imela samo drisko. Čimveč pij, bo kmalu bolje.

Sem si pa jaz danes naredila eno finančno skrb. Kakor da ne bi bilo dovolj, da sem čisto brez denarja, ampak sedaj sem res v krizi, sem danes še eno lečo za oči izgubila. Še dobro, da je moj razmišljal s trezno glavo in me je spomnil, če imam še tastare doma. Tako da bom lahko staro lečo uporabljala za en oko.
Vam povem, sedaj mi gre že en mesec vse narobe. So me edino od elektra prejšni teden malo razveselili. Imamo sedaj nov števeč in na daljavo odčitavajo porabo. In nisva imela za plačat NIČ.user posted image madonca, to je položnica za 50€. In še neslednji mesec bo nekaj manj. Ker kakor sem jaz po tistem listu videla, imava še nekaj preplačano.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
16.12.2014 9:54:45   
jona klara
jutro oz dannn
melanie- virus, veliko pij in počivaj, če lahko raje ne bodi v službi, saj veš si noseča niso heci, če je kej narobe, pazi nase.Jaz sem rabila 6 dni, da sem prišla k sebi od kašlja, po mojem je bila atipična pljučnica, sem kašljala kot, da imam jetiko, antibiotik pomagal šele ta 4 dan, dr mi jih pa dal za 5 dni, to zdravstvo....pa sem šla včeraj v laboratorij, pa je še kar povišana sedimentacija. pa je rekel, da jih ne rabim več..
..

maw- maw- lepe so te stvari...

lunca- čestitke

aja glede albumov....mi jih imamo 6 od o- 4 leta s tem da zadnje leto od 3 plus še čaka za razvijanje- meni je to v posebno veselje in za vsak je okoli 5oo slik ko nesem, torej okoli 100 evrov veliko denarja, ampak je neprecenljivo ko se zveče ruležeš in to gledaš pa se spominjaš,aja pa še en skoraj poln album, ko sem bila noseča

kaj boste imele za božično večerjo ste že razmišljale???'

jaz pa grem sedsaj po 1 tednu na ornk sprehod 1 urni, upam, da zdržim to imam zelo slabotne noge po tej bolezniuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
16.12.2014 11:19:35   
..noname..
MD kar sepa elektro tiče mam pa jaz same slabe izkušnje....samo pobirajo in pobirajo denar...midva že pol leta čakava, da naju priklopijo na elektriko....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
16.12.2014 11:27:27   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD kar sepa elektro tiče mam pa jaz same slabe izkušnje....samo pobirajo in pobirajo denar...midva že pol leta čakava, da naju priklopijo na elektriko....

aprila sva dobila poračun za nazaj in naju je na rit vrglo. Je bila položnica težka kar "160€". prej so bile mesečne 40€. Pa nisva nič več trošila kot prej a je bila taka razlika. In tako sva prešla na mesečne položnice, ki so bile skoraj 50€. Sedaj so pa oktobra menjali števce in se le ti odčitavajo na daljavo. In kar naenkrat oni ugotovijo, da imava midva v 8 mesecih preplačilo za cca. 85€. Super ne? Je božiček malo prej hodiluser posted image Nimam nič proti, da bodo sedaj položnice bolj normalne. Nam bo vsak mesec malenkost več € ostalo. Trenutno že kar tenko piskava.

Moraš pa imeti elektriko, da lahko sploh normalno funcioniraš. Imava jo k sreči pri najcenejšem dobavitelju. Vpisala sva se tudi v akcijo pri Zvezi potrošnikov Slovenije, kjer so za vse nas vključene v to akcijo iztržili najnižjo tarifo. Mogoče je ta položnica že tudi posledica te akcije, čeprav nisva dobila še nobene pogodbe v podpis.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
16.12.2014 12:50:39   
..noname..
oh ja, so pa kekciuser posted image user posted image no sej midva pa tut dajeva k norca...najprej dovoljenje za priklop 800€, zdej sam priklop 500€...kaj bo šele ko bojo računi...obup...pa še vir ogrevanja mava elektriko....sva pa tut vzela najcenejšega dobavitelja

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?