Tara9
|
Jutro, ooooo nova nosečka srečka Lunica čestitke in srečno do konca. Sem vesela, da vama je tako hitro ratalo, noro. Melanie a imaš ti na splošno toliko energije, al nosečnost tako dobro nate vpliva . Si pa res noro aktivna in pridna pa še uživaš v vsem tem. Jaz popoldan samo še na kavč padem, malo čiščenja vmes pride, ampak večino kar dragi opravi tako lena sem . Super za urejanje slikic. Jaz sem se tega projekta 2 leti nazaj lotila in ja tudi pogrešam stare fotoaparate, si dal razvit filemček in je bilo to to, zdaj pa vse shranjujemo na računalnikih. No, jaz sem se vzela v roke in potem vse slike razvila in uredila, in zdaj to sproti počnem. Takoj ko se jih nekaj nabere, gredo v razvijanje. Lani sem imela taktiko, da sem jih celo leto zbirala na računalniku in potem naredila fotoknjigo z vsemi dogodivščinami leta 2013. Skratka zdaj sem pridna in imam polno albumčkov . Mimogrede kdaj imaš že morfologijo, danes, jutri? Srečno. Jaz sem bila včeraj na merjenju materničnega vratu in je velik 5cm in zaprt, sem bila ful vesela. Zdaj sem fraj s pregledi do januarja. Jaz se pa kar ne znebim mojstrov. Končno je wc končan, ampak zdaj štromar nekaj dela, ker rabim še eno luč v dnevni, pa mizar nama nek prag dela. Ma vsi so se zdaj pred prazniki zvrstili. Sej je fajn, da bo mimo, ampak se kar ne morem prepustit praznikom, samo nekaj delamo, ufff. MauMow sem se nasmejala, ker sem tudi jaz prej okrog O dragemu kakšna prijetna vzdušja ustvarjala, da ni mogel reči, da se mu ne da. Malo svečkic, lepo perilo in valda, da se moški zmešajo . Stiskam pestke zate in seveda za vse ostale. Nič, razpisala sem se kot nora, bo čas, da začnem delat . Lep dan vam želim
|