|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.12.2014 7:55:23   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: flay

Melanie1 kak lepe slikice :) user posted image user posted image user posted image Kaj si želiš, da bo punčka al fantek? Za tisto bom navijala:)

user posted image  A veš, da mi res nikoli ni bil pomemben spol. Vedno sem si želela zdravega otroka in to je to. V tej nosečnosti je pa takole. Ne dolgo nazaj sem sanjala prelepo kodrasto bjondo. Mogoče hčerkico? Pa zadnjič sem nekaj pospravljala garderobo svoje najmljaše. Toliko cortkanih oblačilc za punčko. Sem res zahrepenela po še eni deklici.

Po drugi strani pa imam izbrano prelepo ime  za fantka (dogovor med možem in mano, tokrat on izbira ime za punčko, jaz za fantka). Pa še naš sine bi ostal brez bratca. Nekako se nam poruši razmerje v hiši. user posted image

Zato mi je zopet čisto vseeno. Naj bo, kar ima za biti. Moj otroček je, zato se ga že neskončno veselim in ga nestrpno pričakujem.  user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
18.12.2014 7:57:42   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
18.12.2014 8:43:19   
SU
Melanie1 krasne slikce dojenčka!!! Pa kako lepo se vidi vse!! Sem kar nostalgične spomine dobila... po mojem bom danes po albumih gledala... user posted image
Res krasno! Uživaj v tem čudovitem obdobju!!
Aja-pa mal nesramna tale slikca zdejle!!! Kaj bi dala, da bi lahk doma ob takem pladnju brala knjigo v miru al pa kr na postelji uživala... user posted image ...nč ... bo treba kr nazaj delat! user posted image

Mene pa je, kot sem napisala že v drugi temi, G pregledala in je vse OK, razen male ciste... za katero pa je rekla, da ni nič nevarnega in naj bi šla sama naprej.
Za mojega je dala infor. za spermiogram... tko, da je zdej on na vrsti...

Me pa jezi... mam doma cel paketek O testov, od pregleda pa sem imela zdaj 2 dni rjav izcedek... Razmišljam, če mi ni takrat kej cista počila... Ne vem... v glavnem, upam, da od danes dalje ne bo več izcedka, ker bi znala bit O blizu, blizu in morava bit z dragim kej pridna! user posted image
Punce, držim pesti!
...praznično vzdušje me je že mal zagrabilo... smo včeraj končno postavili smrekico... sta mala dva že 1 teden navijala, da jo moramo... user posted image
Pa je blo mal vpitja, mal kreganja, velik petja in smeha... Tko, da ... vredno vsakega izgubljenega živca!!! user posted image user posted image
Uživajte! Pa naj novo leto prinese čim več pluskov!!! ...ali pa že Božiček in dedek Mraz... še bolje!! user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 18.12.2014 8:44:47 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
18.12.2014 9:11:14   
jona klara
melanie-joj prekrasne slikice, čestitke- ni važn kaj bo samo da je dete zdravouser posted image
su- tudi jaz bom danes obračala album, že tako sem letos okoli njegovega r-d ki je bil v decembru full nostalgična se kr nekaj za nazaj spominjam, ko pa gledamo albume pa se ti zdi kot, da je bilo včeraj....otroci rastajo, spomini pa ostanejo

danes imamo v lj logopeda, pol pa gremo v center na kuhano vino, čaj sladkiše mal uživat.....

lep dan

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
18.12.2014 11:06:08   
Neza007
Melanie1 ti je že kdo rekel da si ti ena super mama user posted image user posted image . Mislim, toliko energije, toliko pozornosti do otrok (če prov razumem pričakuješ četrtega?). Mislim vsaka čast. No to sm hotla že zanč napisat, k si objavlala kaj imaš vse za postorit, kaj vse si že naredila... BRAVO, mislim, da bi vse morale tebe vzet za en velik vzor.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
18.12.2014 14:10:07   
Tara9
IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Melanie1 ti je že kdo rekel da si ti ena super mama user posted image user posted image . Mislim, toliko energije, toliko pozornosti do otrok (če prov razumem pričakuješ četrtega?). Mislim vsaka čast. No to sm hotla že zanč napisat, k si objavlala kaj imaš vse za postorit, kaj vse si že naredila... BRAVO, mislim, da bi vse morale tebe vzet za en velik vzor.

Smo ji že večkrat omenile ja user posted image  user posted image , ampak prav da se ponavljamo, ker je res ena super vsestrana ženska. Tako Melanie, še malo pohval z moje strani.

Drugače pa kje ste vse danes, v službi je dolgčas, sem mislila, da bom imela kaj branja tukaj, pa nič. A ste že vse praznične al kaj? Žabinčica spet štrajkaš ta teden, kje si???

Meni se tako vleče v službi, da je noro, komaj čakam, da švignem domov. Drugače pa sem končno zaključila z darili, imam vse na kupu. Tudi za dragega sem nabavila za božička pa še rojstni dan ima povrhu. Sem ga naročila na masažo in razvajanje v savni in jakuzziju. Sicer bo moral brez mene, ampak vem, da ima rad to, tako da sem ga že kar naročila na njegov dan. Zdaj pa čakam na božič, bo takrat vse skupaj dobil. No, najprej bo treba smrekico postavit, da bom sploh imela kam dat darilca user posted image .

Bodite lepo

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
18.12.2014 14:22:42   
MauMow
Pr meni vse isto. Vsake tolko špikanje v jajčniku kar je čisto običajno... Še vedno napihnjena od O... Ma ja daleč je še user posted image

Darila so deloma pripravljena. Važno da sem uspela nekaj za dragega pripravit kar sploh ne pričakuje tako da mislim da bo fullll vesel user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 18.12.2014 14:23:41 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
19.12.2014 11:56:44   
SU
Joj... tut men se vlečejo tile dnevi v službi!!! Jst bi mela že praznike, da se mal oddahnem!!
Doma postanem praznična šele po 20.12., ko se v službi mal umiri to "praznično norenje" user posted image .
...čeprav je malo bolje, ko smo postavili smrekico in mal okrasili... Med vikendom pa še peka piškotov in bo že bolj praznično! user posted image
Jaz pa letos nimam ideje za mojga... user posted image Vedno nama prinese Božiček "skupno" darilo (za katerega se inkognito dogovorivauser posted image , da mala dva ne vestauser posted image ) ...pa bi ga rada še presenetila z eno malenkostjo... pa kr ne vem in ne vem... Same drage reči mi grejo po glavi... haha... user posted image user posted image user posted image ...pa nočem razsipavat, ko bova imela že skupno darilo pod smrekico (...no, seveda, če sva bila dovolj pridnauser posted image )...
Ma... neki časa imam še... če mate pa kako kulsko, poceni, idejo pa kar na plan z njo!! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
19.12.2014 18:33:01   
..noname..
Pa smo res nekam tihouser posted image

Men je pa nekaj ful čudno....M bi mogla dobit 3 dni nazaj (še kar je ni), sem včeraj delala test je bil negativen. Po cca 12 urah sem ga pogledala, je bil pa z 2 črticama....ok, vem da ni prov, ampak men je čudno, ker je bil test malce strgan in nisem zihr, če je sploh prov pokazaluser posted image js vem, da nebi smelo bit nič, ker le paziva, sicer pa nikoli ne vešuser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
21.12.2014 17:41:23   
MauMow
Kako kaj punce?? A ni mal pretoplo za konec decembra???

Pri meni enako. Napihnjena ostajam... Bomo videli izcedke, če se obarvajo v roku enega tedna na rjavo pol ne bo nič.. Je pa danes dragi sanjal, da sva bla nekje na večerji in sem mu dala en pildek v roke kjer je pisalo da sem noseča. In potem mi je rekel aha to je razlog da nič ne piješ user posted image user posted image user posted image - no takle ma moj dragi ponoči user posted image

No sicer je res da sem imela plan da če bi bil test + da bi šla na krvnega in mu dala za novo leto ta papir v rokeuser posted image - samo najprej mora kaj biti...

Končno pa greta moja dva herpesa nazaj.... Sem dva dni po O dobila enega groznega na ustnici in enega še na nosu (nikoli prej imela, vedno samo na ustih). Končno greta nazaj...

< Sporočilo je popravil MauMow -- 21.12.2014 17:44:22 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
22.12.2014 7:47:17   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pri meni enako. Napihnjena ostajam... Bomo videli izcedke, če se obarvajo v roku enega tedna na rjavo pol ne bo nič.. Je pa danes dragi sanjal, da sva bla nekje na večerji in sem mu dala en pildek v roke kjer je pisalo da sem noseča. In potem mi je rekel aha to je razlog da nič ne piješ user posted image user posted image user posted image - no takle ma moj dragi ponoči user posted image

No pa da danes nadaljujem s sanjami... Mi je ravno kolegica povedala, da je danes sanjala, da sem prišla iz Moskve in sem ji na letališču povedala a veš smo dvojčke pridelaliuser posted image . LOL dva sta sanjala en za drugim... No ja... Bomo videli, čeprav en bo čisto dovolj ko bo seveda prišlo do tega.user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
22.12.2014 8:19:16   
Melanie1
Hej, zaspanke, dobro jutro. user posted image

Sem mislila, da bo več čtiva za prebrati. user posted image  Ampak nič ne de... Verjamem, da ste že vse v predprazničnem direndaju.

Čisto na hitro... Vikend minil kot bi mignil. Kdaj pa ne? user posted image  

Darila - so že skoraj vsa zavita. Namesto imen, bom letos na njih nalepila obdarovančevo fotografijo, uokvirjeno z rdečim trakcem.

Jaslice - včeraj sva  z možem nabrala mah. Manjka nam še figurica  Marije. Lansko leto nam je nekam pobegnila. Se je mož hecal, da je Jožef samohranilec. user posted image

Smrečica - grem iskat danes.

Praznični keksi - že prijetno dišijo po hiši. Danes spečem še dve vrsti, pa jutri še eno. In to je to. V Mullerju sem kupila darilne vrečkice za kekse in jih bom kar nekaj razdelila naokoli.
Dopust - delam samo še jutri. user posted image  Pridem nazaj 5. januarja. user posted image

Šibam dalje...  user posted image   Kako ste ostale? Držim pesti za vse, ki čakate na pluske.

MauMow - a herpes, praviš? user posted image  Sem ga staknila takoj na začetku nosečnosti. Hmmm....

Se beremo.. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
22.12.2014 8:39:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow - a herpes, praviš? user posted image  Sem ga staknila takoj na začetku nosečnosti. Hmmm....

No bomo videli user posted image . Js jih imam vedno ene 3x na leto samo nikoli še na nosu...user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
22.12.2014 8:52:49   
She1
Pozdravljene ;)

Jaz tudi upam, da bo kaj ta mesec, danes je 31 dan in M še ni. Je pa problem, ker me prvič ne bolijo prsi pred M, drugače pa me vedno bolijo pred M. Krče oz špikanje v jajčnikih tudi čutim, občutek kot da bo vsak čas prišla M. Edino kar opažam novega je to, da me tu in tam špikne v prsih, bolj v levi kot v drugi pa še to toliko, da kmaj zaznam. Je imela katera podobno?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
22.12.2014 10:12:26   
..noname..
She1 te razumem kako se počutiš....jaz sem trenutno 37. dan, o M ne duha ne sluha, prsi me vsake toliko časa zapečejo, jajčniki me včasih res zelo zelo bolijo (jaz krčev nisem še nikoli imela) - predidevam, da jih zdej mam...ni prijetno..., močni krči (nikoli med M jih nimam)...ne vem kaj bo iz tega...

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
22.12.2014 10:26:31   
MauMow
She1 a test si že delala? Glede na tole opisano je lahko tudi N tole....

Neposredna povezava do sporočila: 4916
22.12.2014 10:41:49   
She1
Joj, da bi le bla N ja :) Delala sem ga prehitro :/ in je bil neg, in sicer na 27.dan popoldan in na 28.dan zvečer, ker sem imela kupljena testa pa sem bila neučakana ... tak da vrjetno menda ni to N.. Ampak to špikanje v prsih je res full blago ... ko pa pritisnem pa nič ne bolijo kot običajno pred M. Kaj menite?
noname, ti si delala ponovni test?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
22.12.2014 11:26:03   
..noname..
Ne še, nimam testa doma...jutr bom ponovila zjutraj, danes bom pa kupilauser posted image

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
22.12.2014 11:47:05   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Darila - so že skoraj vsa zavita. Namesto imen, bom letos na njih nalepila obdarovančevo fotografijo, uokvirjeno z rdečim trakcem.

Od kot ti vse te ideje??? Super!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
22.12.2014 11:47:30   
MauMow
She1 in noname jaz vama želim en velik debel plusek!!!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
22.12.2014 14:12:25   
~pikapoka~
Pozdravljene punce! Še jaz se bi vam pridružila user posted image enkrat sem tukaj gor že kar aktivno klepetala, pa potem odklopila. Sedaj, ko je pa želja še po enem, pa sem spet tukaj. 12. decembra sem si dala odstraniti mireno, G pravi, da morava počakati vsaj eno M, potem pa akcija

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
22.12.2014 15:07:26   
flay
Hej, hej :)
Ja vikend je minil kot bi mignil.

Jaz sem tudi danes še zadnje nakupila glede daril. Za ta teden...kar je planirano. Bom pa še sigurno mogla kaj v prihodnjem tednu skočit okoli, če bo kak ne planiran obisk :)
V soboto sem bila pridna in zašila nekaj za najmlajše... Take luštne zadevice. (Bom po praznikih pripela sliko :)
Včeraj sem pa na brisačke pisala z barvo za blago... napr.najboljši stric, pa na drugi strani srečno 2015. Zraven dobijo še tuš gel in mleko :)
To je nekako to.
Za najdražjega pa neki elektronskega, zraven paketka z brisačo.

Glede dogajanja tam spodaj pa nekako tako:
Čakam, čakam in čakam. Mislim, da vse kar čutim v jajčnikih je delo Dabrostana. Tako da glede občutkov težko kaj rečem. Sam naj bo že enkrat 26 tu, da lahk naredim prvi test...
Lep dan :)

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
22.12.2014 16:21:34   
..noname..
Tudi jaz sem danes zaključila z zadnjimi darili...ponavadi jih kmalu kupim pol pa vedno še kaj najdem, kar bi dala zraven user posted image

Pri nas ne bo nič...je bil kar lep -

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
22.12.2014 16:41:32   
She1
Hvala, ampak tudi jaz mislim, da pri nas ne bo nič ... bom pa jutri naredila, me pa full skrbi delat test :(

Neposredna povezava do sporočila: 4924
22.12.2014 17:01:12   
Bluegirl
Ojla, punce!

Mene ni veliko tu gor, sva z malim staknila prehlad. Sama sem že bolje, mali pa ima zamašen nos. Časa kar ni in ni.

Na hitro sem vas prebrala. Ene imate super ideje, namesto imena fotka, pa pisanje na brisačo - že zapisujem za drugo letouser posted image Če bo seveda čas.

Verjetno se ne bom veliko javljala. Čaka me postavljanje smrekice, zavijanje daril itd. Še naš očka bo malo na dopustu, tako da bomo uživali v trojeuser posted image

Vsem iz srca želim ene prijetne praznike, obdane z najdražjimi. Mejte se radi!user posted image

Bluegirl

(odgovor članu She1)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?