Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 O Melanie čestitke . In aaaaaaaaaaaaaa kako lepe slikice . A vidva tudi že po tej slikici kaj podobnosti vidita? Moja punčka ima na 3d slikici ista ustica kot oči, prav nisem mogla vrjet . Ti je kaj rekla za kilogramčke? Tudi jaz sem skupno na nekje +6 pa mi je sestra rekla, da se do zdaj še ne bi smela rediti . Sicer mi ni jasno kako ne, če sem v 23. tednu, ampak ok. Me dohtarca ni nič kregala. v katerem tednu imaš test za glukozo? Mene to ni dala, ali me pa še bo, ne vem. Uff sem te zasula z vprašanji . Skratka superca zate, vesela tudi jaz . Vizuelno se mi zdi, da dojenček vleče po moji strani, ampak bom še malo počakala s prognozo. Najlepše slikice pridejo ven med 24. in 28 tednom. Bova šla na samoplačniški 3D, kjer dobiš še CD. Zadnjič sem bila pri dr. Strah v Domžalah, tokrat pa bom kar pri svoji G. Se bova naslednjič zmenili. Je predlagala en vikend, ko bo dežurna. Da se lahko igramo s pozami. Njene besede. Test glukoze naj bi se naredil v 24. tednu. To boš imela na naslednjem pregledu. Če se ne motim, si ti 3 tedne pred menoj. Zdaj si v 23. tednu? Meni nič ne težijo glede kilogramov. Bog ne daj, da omenim kakšno dieto. Sem pa svoji G na začetku pojamrala, da sem preveč pridelala. Pa je samo rekla, da bom pač kasneje malo popazila. Sem pa imela v prvi nosečnosti eno zoprno sestro (drug ginekolog). Ta pa te je res znala nadreti. Se spomnim, da sem se nekje vmes zredila za 3 kg (v 4 tednih). Je babnica popenila do konca. No, kljub vsemu je bilo na koncu samo 12 kg pribitka. Čisto po šolsko. Ampak, ja, ni prijetno. Mene je bilo takrat kar groza stopiti na tehtnico pri njej.
|