Tara9
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neza007 Melanie1 ti je že kdo rekel da si ti ena super mama . Mislim, toliko energije, toliko pozornosti do otrok (če prov razumem pričakuješ četrtega?). Mislim vsaka čast. No to sm hotla že zanč napisat, k si objavlala kaj imaš vse za postorit, kaj vse si že naredila... BRAVO, mislim, da bi vse morale tebe vzet za en velik vzor. Smo ji že večkrat omenile ja , ampak prav da se ponavljamo, ker je res ena super vsestrana ženska. Tako Melanie, še malo pohval z moje strani. Drugače pa kje ste vse danes, v službi je dolgčas, sem mislila, da bom imela kaj branja tukaj, pa nič. A ste že vse praznične al kaj? Žabinčica spet štrajkaš ta teden, kje si??? Meni se tako vleče v službi, da je noro, komaj čakam, da švignem domov. Drugače pa sem končno zaključila z darili, imam vse na kupu. Tudi za dragega sem nabavila za božička pa še rojstni dan ima povrhu. Sem ga naročila na masažo in razvajanje v savni in jakuzziju. Sicer bo moral brez mene, ampak vem, da ima rad to, tako da sem ga že kar naročila na njegov dan. Zdaj pa čakam na božič, bo takrat vse skupaj dobil. No, najprej bo treba smrekico postavit, da bom sploh imela kam dat darilca . Bodite lepo
|