Tara9
|
Jutro, evo jaz sem vseeno v službi, se je dalo komot do Ljubljane pripeljat. Čeprav pri nas na Dolenjskem kar naletava, tako da bom pomoje kmalu kliznila, samo ta nujno podelam in prišparam en dan dopusta . Flay objemček zate. Samo da je mimo. Zdaj ti želim čim hitrejše okrevanje, predvsem na psihični ravni. Drži se in komaj čakam, da spet začnemo navijat za pluska. Bluegirl se mi je zdelo, da si v gužvi, ker se nič ne javiš. Lepo slišat, da nas spremljaš in misliš na nas. Javi se še kaj, seveda, ko ti bo malček dovolil . Melanie si kar predstavljam kako hitro švigne porodniška. Meni se je najprej nosečnost tako vlekla, se mi je zdelo neskončno daleč. Zdaj, ko pogledam za nazaj ugotavljam, da gre vse tako hitro mimo. Neučakanost, da spoznam svojo lepotičko itak ostaja, ampak se mi zdi, da bo ta dan še prehitro tukaj . Si doma danes, upam, da uživaš v zimski pravljici ? MD kako je bilo? Sem že zvečer škilila, če si kaj javila. Upam, oziroma vem, da si razturala . Nič punce, grem podelat nujne reči, potem pa šibnem na varno v svojo hiško. Želim vam lep vikend vsaki posebaj. Aja MauMow uživaj v maratonu .
|