|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.2.2015 13:38:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pri nas pa ...

user posted image

ja, pri nas tudi in to trenutno zelo močno. Ja, bo treba danes kidat user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
3.2.2015 13:40:37   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Hej samo da se na hitro javim,

MD iskrene čestitke, in držim pesti na rokah in nogah.

Mi smo se nekako sestavili, 3 tedni so mimo in testni maraton smo rpestali, še znamo user posted image

Po prvi tečki pa seveda na polnouser posted image

Vesela, da si se oglasila. Pridno trenirajta še naprej. Sezona glavnih tekem bo itak vsak čas tu. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
3.2.2015 13:43:35   
polhek2
Tudi v Ljubljani sneguje na polno, tako zelo lepo je....  Komaj čakam da se zvečer odpravim na en sprehodek... uživam kadar je sneg in vse tako mirno. (izjema je tista urica kidanja avtomobila in norišnice na cestahuser posted image )

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
3.2.2015 13:44:49   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pri nas je že vse zasneženo. Od jutra na tem koncu sveta samo sneži user posted image Ampak je prav super, jaz uživam user posted image

No, potem pa pošlji še kaj sibirskega snegeca k nam... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
3.2.2015 13:49:43   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Pri nas je že vse zasneženo. Od jutra na tem koncu sveta samo sneži user posted image Ampak je prav super, jaz uživam user posted image

No, potem pa pošlji še kaj sibirskega snegeca k nam... user posted image

Pol pa kr količino povejte. user posted image Mi imamo sneg skoraj vsak dan. Danes pa še toliko bolj sneži. Res wonderland (za tiste ki uživajo v snegu)user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
3.2.2015 13:56:13   
Tara9
V gužvi sem, ampak vseeno moram bit na tekočem user posted image .

MD čestitke za razgovore user posted image  user posted image  user posted image , vidim, da navdušuješ na vse strani, super začetek leta. Držim pestke in upam, da bo naslednjič govora o tem, da se odločaš katero službo izbrati, ker bosta obe izbrali tebe user posted image .

Joooj jaz pa nisem ljubitelj snega user posted image , takoj podpišem na NEbelo zimo. Ampak ja, če že mora bit naj bo zdaj, potem pa od marca sonček user posted image .

Polhek dobrodošla nazaj, lepo te je brati. Kar lepo pridno nabirajta kondicijo user posted image .

Šibam dalje, pridne bodite.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
3.2.2015 14:55:10   
SU
MD user posted image no, vidiš... zdej boš pa še zbirala lahko... user posted image čestitke in uspešno!user posted image
MauMow vidim, da se obeta rekreacija... user posted image Uspešno! ...in se strinjam s predhodnimi komentarji... bi pasal met par mesecev pavze med temi "načrtovanimi maratoni"! user posted image ...tisto "občasno muckanje" bi blo bolj fino... user posted image (sej ne, da trpim, ampak je drugače, kr priznejte!?!user posted image )

Melanie1 ...problem je v tem, da nism zihr, če se mi je cikel že naštimal... če se je, potem naj bi nekje okrog nasl. vikenda dobila M... in ravno nasl. vikend mam operacijo... Bom poskusila, za vsak slučaj, narest en CB tam v četrtek. Če se mi bo vsaj mal zazdelo, da bi lahk bla N, bom pa sigurno omenila pred operacijo... da naredijo krvni test...
No, sej blo bi čudežno, da nama rata zdej, tik pred oper. in tik pred spermiogramom... moj bi bil že vesel, da ne bi blo treba it... user posted image

Bomo vidl... sklenila sem, da se sploh ne bom obremenjevala do nasl. tedna... Me že tko kr zvija, ko na oper. pomislim... user posted image user posted image

Sneg... hm... paše, če je že glih zima... Tut jst pravim--naj bo sneg, če že toplo in sončno ne more bit! Mam sicer raje pomlad, poletje... ampak zimi se ne morem izognit in če že more bit... user posted image
Manjka... letos manjka prava zima... jo že komi čakam...
Edino kar me moti je to, da bom morala pol ure prej v službo, da bom pravi čas, če bo velik snegca.... ma... bom vsaj vedla, da je ziiimaaa... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
3.2.2015 15:09:58   
Žabinčica
Samo da vas pozdravim... Pri nas se je tudi ravno začelo-čudovit droben snegec pada user posted image . Pogled skozi okno je prav čudovit.

Polhek, flay user posted image user posted image user posted image vama pošiljam objemčke in vama želim da bosta kmalu spet zagledali pluek in da bo vse potekalo bp.

Mamica deklicam, čestitam in ti držim pesti, da bo boljša služba tvoja. Tvoje leto se je res uspešno začelo user posted image .

Mi smo trenutno doma in smo ravno začeli prebolevati drugo rundo vodenih koz in ker sem med bolniki tudi jaz...bom verjetno še en čas bodočka. Prvo rundo, ko smo jih opazili oz. že ko smo slišali da razsajajo v vrtcu smo že dali "dojenčka na off", ker jih tudi še midva nisva prebolela in nisva želela tvegati - in še dobro da sva se tako odločila, glede na to da sta jih dobila oba otroka z menoj vred. Tako da bomo tudi mi verjetno spustili tudi februar in se bom vam enkrat marca, aprila, odvisno od cikla in zdravja ponovno pridružila.

Drugače smo sicer vredu, samo ne drži me prava volja za čvekom, vas pa z veseljem občasno preberem. Lepo mi bodite in en user posted image od mene.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
3.2.2015 21:52:16   
..noname..
MD bravo bravouser posted image user posted image to so pa same fajn novice....js takih nimam, tako da ne morem nobenega razveselituser posted image user posted image
a to se javljaš na razpise al pošiljaš kar tako ponudbe al si šla celo osebno tja? Mal sem firbec, da vidm, če sploh bo kakšna šansa kdaj da se kaj zgodi tudi meni user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
3.2.2015 22:05:35   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD bravo bravouser posted image user posted image to so pa same fajn novice....js takih nimam, tako da ne morem nobenega razveselituser posted image user posted image
a to se javljaš na razpise al pošiljaš kar tako ponudbe al si šla celo osebno tja? Mal sem firbec, da vidm, če sploh bo kakšna šansa kdaj da se kaj zgodi tudi meni user posted image

oba razgovora sem dobila preko zavoda za zaposlovanje. Tako da jih moram pohvalit, ker prej sem govorila, da si moraš službo kar sam poiskat. Res da za prvega sem se morala tudi sama malo potruditi, ker smo imeli testiranje. A meni osebno so tisti baterijski testi, ki jih je zahteval delodajalec zelo ustrezali.
Ko sem bila na zavodu pri svoji svetovalki zaradi izplačila kilometrine, ki mi pripada, mi je še svetovala, če tu ne bo nič, da naj napišem ponudbo za neko tretje podjetje v moji bližini, za katerega ve, da bodo kmalu iskali.
Imam pa ravno v mislih, da sem preko zavoda že pred leti dobila prvo službo. Takrat sem od njih po pošti prejela pismo, da moram poslati prošnjo v **** in zlomka, tam so me sprejeli.

Drugače sem pa jaz zaenkrat pošiljala ponudbe samo na razpise, samo v enem primeru sem poslala brez razpisa, a ni bilo nič.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
3.2.2015 22:08:39   
Melanie1

Na, kakšno vprašanje pa je sedaj to? user posted image Itak da bodo priložnosti in šanse, da se zgodijo tudi tebi, so 100%. Samo pozitivno! Bo se že ribica ujela na trnek. Ti samo vztrajno meči vabo v vodo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5336
3.2.2015 22:14:42   
Melanie1
Še posodo vržem v pomivalca in jo mahnem v horizontalo.

user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
3.2.2015 23:05:12   
..noname..
super...moja svetovalka in naš zavod je obupen...od njih do sedaj nisem nič imela....bom zamenjala zavoduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5338
4.2.2015 6:54:10   
mamica deklicam

super...moja svetovalka in naš zavod je obupen...od njih do sedaj nisem nič imela....bom zamenjala zavoduser posted image user posted image

moja je bila tudiuser posted image a se je sedaj malo popravila.

Prvo službo mi je pa druga izpostava zavoda zrihtalauser posted image user posted image

moj pluva po teh svetovalcih in govori, da ne delajo nič, razen dobrih plač vlečejo. No, malo se moram strinjati z njim, je pa res, da se eni trudijo in ne moreš vseh metati v isti koš.

Neposredna povezava do sporočila: 5339
4.2.2015 7:28:29   
Melanie1
Dobro jutro!   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5340
4.2.2015 8:26:56   
Tara9
Jutro, bašem se s sadjem in korenčkom predem začnem delat, pa vas vmes še malo berem, potem pa akcija. Je kar pestro v službi, 20. že odhajam, se sploh še ne zavedam, da je to pred vrati user posted image .

Danes sem malo slabše spala, je naš pesek v hodniku tako smrčal oziroma žagal, da me je zbujal user posted image , očitno ga luna daje. Dragi pravi, da nisem niti jaz boljša, da tako naglas diham zdaj v visoki nosečnosti, da je groza user posted image . Drugače pa je danes dolg dan, najprej služba, popoldan imava pa šolo za starše. Sicer se veselim, ampak bom zvečer pomoje samo še dol padla, bomo že.

Žabinčica lepo, da si se oglasila. Hitro se pozdravite vsi skupaj in upam, da se nam kmalu pridružiš razpoložena za čvekanje, da udarimo kakšno debato user posted image .
MD že danes ti želim srečno jutri, ker ne vem, če bom uspela še kaj pisat. Razturaj user posted image .

Ostale pa uživajte v snegecu in lep dan želim vsem skupaj

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
4.2.2015 8:46:40   
Melanie1
Tara - Kaj res? Že 20. februarja? Noro! user posted image  Jaz ostajam do konca.Torej kliznem tam nekje 10. aprila. Po velikonočnih praznikih. user posted image  Dobro se mi je to poklopilo. user posted image  Ti boš takrat že odštevala zadnje dni.

Drugače imam namen pustiti 20 dni letošnjega  dopusta, ki ga bom koristila po porodniški. Malo bo kriza z vrtcem. Nekako se mi ne daje otroka prvič v vrtec čisto na koncu šolskega leta. Med poletnimi počitnicami so pri nas skupine itak razpuščene zaradi dopustov. Bi rada speljala tako, da bi jo vpisali šele s prvim septembrom. Si že kaj razmišljala o tem?

Žabinčica - naj se ti čimprej povrne čvekalna kondicija!!! user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
4.2.2015 8:53:57   
Tara9
Melanie jap že 20. februarja user posted image . Ubistvu moram porabit 10 dni starega dopusta in vsaj 10 dni novega, tako da nanese ravno 1 mesec, potem se pa 22. 3. začne porodniška. Nimam druge izbire user posted image . Se ne morem zmenit drugače, ker vmes zamenjam delodajalca, tako da mora bit vse regularno. Tudi jaz bi svojo tamalo vpisala s septembrom, ne vem pa kako bomo vmes poflikali user posted image . Razmišljam o kakšnem privat varstvu v vmesnem obdobju.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
4.2.2015 9:14:06   
mamica deklicam
hvala za lepe željeuser posted image . Bom javila, kako je šlo.

Sem mojega malo hecala včeraj, kaj naj naredim, če se mi slučajno kakšna Marija prikaže in bi me v obeh podjetjih vzeliuser posted image user posted image . Je ostal brez besed in gledal kot riba na suhem user posted image

Madonca, a vidve že zadnje dneve odštevata? Me pa še vedno plus čakamo, čeprav moram priznati, da jaz sploh to rundo ne mislim na to. Imam preveč drugega delauser posted image user posted image . Se tako lepo poklapa, pa še mojemu dragemu bom malo lekcije dala. Ja, je že 2x na suhem ostal.user posted image . In mu ni nič jasno. Jaz sem trenutno v fazi, ko bi rada šla v službo, tretji otrok gre vsak teden bolj v pozabo. Nekako prebolevam, da ga verjetno ne bo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
4.2.2015 10:12:57   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Jaz sem trenutno v fazi, ko bi rada šla v službo, tretji otrok gre vsak teden bolj v pozabo. Nekako prebolevam, da ga verjetno ne bo.

Pa saj, to se bosta sama zmenila. Otrok se ne da delati na silo. Ampak, madonca, imaš idealne pogoje sedaj, da zanosiš. Saj veš, takrat ko boš odmislila vse skupaj in se sprijaznila, da boste pač ostali štiri-članska družinica, se bo prijelo v hipu. user posted image  Se že veselim razpleta tvoje zgodbe. Pa razturaj jutri na razgovoru!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5345
   [Brisano sporočilo]
4.2.2015 10:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melanie1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5346
4.2.2015 11:05:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Imam pa en nasvet, če tvoja svetovalka ve za neko firmo, v kateri naj bi kmalu zaposlovali, naj ti takoj pove, za katero gre! Potem pa piši svojo ponudbo tja, še preden bo razpis zunaj, saj obstaja velika verjetnost, da če ustrezaš njihovim željam, da te kar takoj povabijo na razgovor in po možnosti zaposlijo.

saj mi je povedala, za katero podjetje greuser posted image . Nisem hotela tu pisati imena, da ne bo kaj narobe. Tako da če z nobeno od teh dveh služb ne bo nič, bom tja poslala ponudbo. Sedaj samo čakam, kako se bo vse odvijalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
4.2.2015 16:26:49   
..noname..
MD res močno upam in držim pesti, da ti uspe vsaj v eni od teh razpisov....kje pa si na zavodu, js sm v NM, ampak se bom premestila, ker to ni normalno, ker od njih nimam čisto nič

Juj, punce vam pa tile tedni in dnevi res hitro minevajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5348
4.2.2015 20:18:31   
mamica deklicam

MD res močno upam in držim pesti, da ti uspe vsaj v eni od teh razpisov....kje pa si na zavodu, js sm v NM, ampak se bom premestila, ker to ni normalno, ker od njih nimam čisto nič

Juj, punce vam pa tile tedni in dnevi res hitro minevajo user posted image

Kamnik user posted image , pa saj imam ob starni napisano iz katerega kraja semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5349
4.2.2015 22:06:07   
..noname..
Aja, joj oprosti, nism niti pogledalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?