SU
|
MD no, vidiš... zdej boš pa še zbirala lahko... čestitke in uspešno! MauMow vidim, da se obeta rekreacija... Uspešno! ...in se strinjam s predhodnimi komentarji... bi pasal met par mesecev pavze med temi "načrtovanimi maratoni"! ...tisto "občasno muckanje" bi blo bolj fino... (sej ne, da trpim, ampak je drugače, kr priznejte!?! ) Melanie1 ...problem je v tem, da nism zihr, če se mi je cikel že naštimal... če se je, potem naj bi nekje okrog nasl. vikenda dobila M... in ravno nasl. vikend mam operacijo... Bom poskusila, za vsak slučaj, narest en CB tam v četrtek. Če se mi bo vsaj mal zazdelo, da bi lahk bla N, bom pa sigurno omenila pred operacijo... da naredijo krvni test... No, sej blo bi čudežno, da nama rata zdej, tik pred oper. in tik pred spermiogramom... moj bi bil že vesel, da ne bi blo treba it... Bomo vidl... sklenila sem, da se sploh ne bom obremenjevala do nasl. tedna... Me že tko kr zvija, ko na oper. pomislim... Sneg... hm... paše, če je že glih zima... Tut jst pravim--naj bo sneg, če že toplo in sončno ne more bit! Mam sicer raje pomlad, poletje... ampak zimi se ne morem izognit in če že more bit... Manjka... letos manjka prava zima... jo že komi čakam... Edino kar me moti je to, da bom morala pol ure prej v službo, da bom pravi čas, če bo velik snegca.... ma... bom vsaj vedla, da je ziiimaaa...
|