SU
|
Nekaj časa me ni blo pa ste kar nekaj napisale... Zato, priznam... nisem vse brala... flay verjamem, da je hudo... držim pesti, da poseg uredu prestaneš in ne obupat... če je zdej uspelo, bo tudi naslednjič... vem, trenutno slaba tolažba... bolje pa to kot pa, da bi bilo kaj narobe s tabo/otročkom potem, kasneje... drži se... Melanie1 čestitke! Zakaj si pa mirna za 2 leti? Kaj te pa takrat čaka? V glavnem, jaz imam ta mesec operacijo (neginekološko) in ravno med to, zadnjo, M mi je očitno cista počila (vsaj glede na bolečine, špikanje in "čudno-vodeno" M nekaj dni)... In ravno zdaj je bila O točno tako kot prej (nekje 13.-14. dan) in zdej se mi bo vse naštimalo, ko moram jaz na operacijo... Joj, joj... No, vsaj, da se naštima, da bova potem spet na polno naprej delal na otročku!! Sva pa nekaj hopsala vmes... no, sva, po mojem, po O... po mojem je bila že mimo... Ampak vseeno me je mal strah, da ne bi kaj "pridelala" ravno zdej, ko bom šla pod narkozo... Šla bom pa pred časom, ko bi lahko kak N test naredila, tko, da na to se ne morem zanašat... Ampak potem pa spet razmišljam, da ni vrag, da bi nama glih zdej ratalo, če pa nama zdej, v enem letu ni!?!! Bomo vidli... Zdej pa srčno upam, da nič ne bo tacikel in se pridružimo pri lovljenju O v marcu ali aprilu... Moj je pa končno naročen na spermiogram... v marcu... Bomo videli... Me že prav firbec matra kakšni bodo rezultati... da vidimo pri čem smo... V glavnem, pestro! Seveda srčno in močno držim pestke za vse, ki še vedno (kot jaz... z malo pavzo ), lovite O in delate na mali bibiki...
|